Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Én sem mentem... Majd másjusban (minden fillérre szükség van, ha esetleg mennénk Londonba ). Ejnye fater, ejnye! Én most indulok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Ejnye fater, ejnye! Én most indulok Anyád ott lesz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Anyád ott lesz. Na ez az ő mázlija :D Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. (szerkesztve) Hazaértem Uh, szerintem tökre nem volt gáz a műsor, főleg megnézve azt a majd egy órás doksifilmet rögvest felrémlettek a pár napja beszélt Mucsalyröcsögei Star Warsos moziélményeim. Rettentően klassz homályos és sistergő bejátszások voltak a trilógiából :D Szerkesztve: 2007. Február 17. - Oldfighter Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. a végén jo volt a figurás Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Bár a duel of the pastnak nem sok köze van a kotorhoz, vagy csak egy ezressel elirták. de a dantooine-on lévő enklávét az avataromon szereplő légzési gondokkal küzködő egyén tette tönkre. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. ...és tessék végre megjegyezni, hogy nem Anakin Skywalker hanem Anakan Skywalker! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Bár a duel of the pastnak nem sok köze van a kotorhoz, vagy csak egy ezressel elirták. de a dantooine-on lévő enklávét az avataromon szereplő légzési gondokkal küzködő egyén tette tönkre. Gondolom akkor a zsibvásár után adták le a két rajongói filmet. Na csak azért kérdezem mert én a tíz perces szünetben eljöttem. Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Akkor lemaradtál a kvizről is pedig egész jó volt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Akkor lemaradtál a kvizről is pedig egész jó volt Az már nem érdekelt. Direkt azért jöttem el. Azt hittem műsorváltozás van mert korábbra mondták a rajongói filmeket :S Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Jó volt a kvíz... Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Jó volt a kvíz... Persze mert te voltál az első. Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. (szerkesztve) de láttam majdnem mindenkit a forumrol csak ti nem tudtátok hogy melyik vagyok főleg téged Derb Szerkesztve: 2007. Február 17. - Darth Fuge Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. de láttam majdnem mindenkit a forumrol csak ti nem tudtátok hogy melyik vagyok főleg téged Derb Hja kérem aki gyáva odajönni és vegyülni velünk.... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Na ez az ő mázlija :D Na nem is tudom kinél volt biztos a menetel Én is hazaértem nemrég Szerintem nagyon jó volt a műsor, rosszabbra számítottam. Szuper volt a 45 perces doksi film, jó néhány érdekesség elhangzott benne, és még a hangulata is a topon volt. Kár, hogy nem adták le a tévében, ha már tényleg arra készült. A két kisfilm is oké volt a szünet után, az egyik az általunk már ismert Arrin-film, amit jó volt látni vásznon, a másik pedig egy figurákkal előadott mentési akció Han Solo főszereplésével, mely nagyon aranyos és humoros volt, ami kicsit idegesített az a beszéd. Ugyanis nem természetes hangon szövegeltek benne, ezért nagyon művi és gyerekes volt. Kvízkérdések jók voltak, most erősen hanyagolták az EU-t. Gratula Tiburnak az első helyért és Lokatellinek a másodikért Kár, hogy a kevés fórumos a végére igen csak megfogyatkozott, ahol ültünk, ott már csak hárman maradtunk. A szünetben Plok és Atlas is elmentek. Krande egészen a vonatig kísért, remélem, utána hazaért rendben ő is Mivel volt idő a vonatig, benéztünk a Nyugatiban antikvárokba, az egyik helyen majdnem szert tettem egy Így készült az epI albumra, de anyagi okokból elhalasztottam a megvételét. Már megint. Láttunk egy játékboltban Falcont, meg Anakin és Obi fénykardokat, Jedi fighteres poharakat, figurákat, mindezt horribilis összegekért. Ja, és májusban jön Zsigmond Tamara meg Moser Károly, beöltöznek na kiknek is? találjátok ki , és egy kis színpadi előadást kavarnak össze Füle Zolival, mint Dooku gróffal. Na erre kíváncsi leszek Ha jól emlékszem, májusban háromszor egy órás program jön. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. de láttam majdnem mindenkit a forumrol csak ti nem tudtátok hogy melyik vagyok Csatlakozom a vénséghez, és legközelebb gyere oda, hadd lássunk élőben is Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Jaja, májusban tovább tart majd a klubnap Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Azt hittem hogy SW színészt hívnak. Pár éve még úgy volt hogy Anthony Daniels-t meg fogják hívni az egyik klubnapra, erősen arra gyanakszom hogy nem jött össze. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Azt hittem hogy SW színészt hívnak. Pár éve még úgy volt hogy Anthony Daniels-t meg fogják hívni az egyik klubnapra, erősen arra gyanakszom hogy nem jött össze. Vagy még titokban tartják Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Szerintem láttatok Hosszú haj összefogva Yodafonos polo Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. tényleg és milyen aza másik forum? nagyon reklámozták Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. tényleg és milyen aza másik forum? nagyon reklámozták Az szerepjátékos. Az erő utjai nevü fórum . Be linkeljem nekd? Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. nem nem kell megvan a cetli még Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Jó volt a kvíz... Szerintem is jó volt a kvíz! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. (szerkesztve) Szerintem láttatok Hosszú haj összefogva Yodafonos polo Én akkor láttalak. Yodafonos polót biztosan. Lebecsültem a programot! Vagy lehet, hogy pont azért volt jó mert nem vártam sokat! Az a régi doksi film nagyon jó volt és informatív. Kíváncsi vagyok hogy jutottak hozzá, ha nem ment le a tvben Teljesen korrektül (Egyetlen baki volt benne Anakin-t Anakánnak mondták ) precízen alámondásosan leszinkronizált doksi film volt, amit végül a tv nem adott le(mondom azoknak akik nem voltak ott). Időkód volt a jobbfelső sarokban, szóval elég érdekes sztori lehet , hogy szerezték meg. Nem emlékszem a címére, de valami mystery and magic talán? Volt egy rövid kb 5 perces intejú McCallummal 97-ből mikor itt volt. Ez az Ekszkluzív című műsorban ment le, ha jól emlékszem ez mindig péntek este volt. Ebben a rövid videóban voltak bevágások a doksifilmből. Pl Magic Johnson beszél néhány mondatot az SW jelentőségéről, és milyen hatással volt szerinte a mozira. Azt beszéltük Zolival, lehet, hogy csak erre használták fel a doksi filmet. Szerkesztve: 2007. Február 17. - lokatelli Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Jó kis klubnap volt, aki nem jött, sajnáljuk helyettük is. Rajongókról szólt, orosz scifiplakát-tervezőkről, rajongói foilmekkel és filmre vett rajongókkal. Sz'al nekem tetszett! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Megtalálható valahol a neten ez az összeállítás?Lehet hogy küldök egy mail-t Bartha úrnak. u.i.: Bejön már az sw.hu! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Jó kis klubnap volt, aki nem jött, sajnáljuk helyettük is. Rajongókról szólt, orosz scifiplakát-tervezőkről, rajongói foilmekkel és filmre vett rajongókkal. Sz'al nekem tetszett! Bizony És nekem is tetszett. Krande, belenéztem filmekbe Többit majd később msn-en, mert hugival dvd-zünk mindjárt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Ja, és májusban jön Zsigmond Tamara meg Moser Károly, beöltöznek na kiknek is? találjátok ki , és egy kis színpadi előadást kavarnak össze Füle Zolival, mint Dooku gróffal. Na erre kíváncsi leszek Zsigmond Tamara Anakinak, Mozer Károly Amidalának? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Megtalálható valahol a neten ez az összeállítás?Lehet hogy küldök egy mail-t Bartha úrnak. u.i.: Bejön már az sw.hu! Igen, jó lenne, ha közkinccsé tenné. Igen, láttam, hogy bejön, már írtam is oda Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.