Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. (szerkesztve) Hát nekem alapból 5000 Ft-om úszott el akárhányszor felmentem Pestre, pedig én busszal járok és Fehérvárig bérletem van + diák kedvezmény. Nem tom mi lesz itt, ha már diák sem leszek, ami már elég közel van Szerkesztve: 2007. Május 1. - Dzséjt Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. (szerkesztve) Nem mindennap 30 éves a SW. Mondjuk ti úgy is mentek Angliába, szóval meggondolandó. Én jelen állás szerint mennék a klubnapra, ha mások is jönnek, csak akkor, persze. Donát Szerkesztve: 2007. Május 1. - Csabai Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Csak tudod a jószándék kevés, ha vékony a pénztálca. Például azért, mert másra gyűjt az ember... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Persze, tudom én, nem is azért írtam. Donát Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Én elvileg ott leszek a klubnapon. A jegyár tényleg szívás... Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. De aki pl nem megy angliába annak tényleg érdemes elmennie hogy azért itt belföldön is ünnepelhessen Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Nem mindennap 30 éves a SW. Mondjuk ti úgy is mentek Angliába, szóval meggondolandó. Én jelen állás szerint mennék a klubnapra, ha mások is jönnek, csak akkor, persze. Donát Én így is megyek a klubnapra Szóval azért néhányan leszünk Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. De aki pl nem megy angliába annak tényleg érdemes elmennie hogy azért itt belföldön is ünnepelhessen Jogos. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Nagyon elgondolkoztam, hogy kell-e nekem klubnapolni? És a fórumtali? Elvileg az is lenne aznap, vagy most már nem? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Ezt azért érdemes lenne tudni, hogy lesz e fórumtali is, mert ha nem akkor busszal mennék. Ólcsóbban jövök ki vele, ha nem kell a Nyugatiig mennem. :S Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Ezt azért érdemes lenne tudni, hogy lesz e fórumtali is, mert ha nem akkor busszal mennék. Ólcsóbban jövök ki vele, ha nem kell a Nyugatiig mennem. :S Ha összeülünk a klubnap után nem evidens, hogy kigyere a nyugatiba. Vagy ha a szükség áll a háttérben, akkor nem szóltam... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Ha összeülünk a klubnap után nem evidens, hogy kigyere a nyugatiba. De ha marad a Frenkie által ajánlott hely, ami a Nyugatitól kb. öt percre van, akkor inkább a Nyugati, főleg hazafelé. Megőrülök ettől az infó hiánytól Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Ez spontán dolog lesz. Majd iszunk valahol a közelbe valamit. Nem kell nagy feneket keríteni ennek! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Ha összeülünk a klubnap után nem evidens, hogy kigyere a nyugatiba. Vagy ha a szükség áll a háttérben, akkor nem szóltam... Na éppen ezt szeretném tudni. Mert ha nem lesz tali a Nyugati környékén akkor busszal elég nekem a Gyöngyösi út és megúszom a metrózást. De ha lesz tali akkor inkánn vonattal mennék. Comprende amigo? Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Szerintem elég ha a Duna Plázában találkozunk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. No akkor kik is jönnek a klubnapra közületek? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Valószínűleg én is. Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Valószínűleg én is. Donát Valószínűleg (még nem biztos) én is megyek. Donát, ha jössz, gyere azzal a vonattal amelyikkel mi megyünk. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. (szerkesztve) Konkrétabban a 8:15-kor Szolnokon megálló záhonyi gyorssal Szerencsére megáll Irsán, azért esett erre a járatra a választás. De nézd meg te is, hogy jól írtam-e be az időpontot. Szerkesztve: 2007. Május 10. - MissKarrde Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Na egye fene! Odatolom én is a szörnyű ábrázatomat. Csak ne mutogasson rám senki se! Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Klubnapra én is megyek (nem mintha sokatz számítana ) és lehet hogy tudok majd valakit vinni magammal. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Klubnapra én is megyek (nem mintha sokatz számítana ) és lehet hogy tudok majd valakit vinni magammal. Ez nem FIDESZ nagygyűlés Nade mesélj kuzin! Ugye nem kell most barkóbázni, hogy kiderüljön nő van a dologban? Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Ez nem FIDESZ nagygyűlés :) Nade mesélj kuzin! Ugye nem kell most barkóbázni, hogy kiderüljön nő van a dologban? :P ŐŐŐ............................ Jaaaah. Nő van a dologban de nem úgy ahogy te gondolod szerintem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. ŐŐŐ............................ Jaaaah. Nő van a dologban de nem úgy ahogy te gondolod szerintem. Én kérlek szépen bármit el tudok gondolni Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Én kérlek szépen bármit el tudok gondolni Azt meghiszem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. gyere azzal a vonattal amelyikkel mi megyünk. Úgy tűnik én is azzal megyek. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Én ott leszek! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Úgy tűnik én is azzal megyek. Remek Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. (szerkesztve) Akik egy vonattal megyünk hogy találunk egymásra? Úgy értem Albirsa előtt mert Miss-szel már kitárgyaltuk. Szerkesztve: 2007. Május 11. - Rog Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.