Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Ha arról lesz szó akkor mi leszünk az előadók. Ha arról lesz szó, mi megyünk Bomarral sörözni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Szerintem érdekes műsor lesz mert leadják azokat a beszélgetéseket amiket felvettek a kiállításon. Szóval aki nem volt ott az is tájékozott lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Nekem elég volt amit itt megtudtam, a jelenlévőktől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Nekem elég volt amit itt megtudtam, a jelenlévőktől. Megértelek. Nincs jobb műsor a kocsmáknál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Megértelek. Nincs jobb műsor a kocsmáknál. Van...vagyis lenne jobb műsor. Csak az alany hiányzik hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Van...vagyis lenne jobb műsor. Csak az alany hiányzik hozzá. Hát csak annyira írtad itt a sörözést Bomarral..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Nekem elég volt amit itt megtudtam, a jelenlévőktől. De ott lesz egy jó kis videóműsor is hozzá, nézni is lehet, nem csak olvasni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Hát csak annyira írtad itt a sörözést Bomarral..... A sörözést Bomarr-ral (!) és esetleg másokkal meg lehet ejteni a műsor után is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. London's pride... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Na igen, az lenne az igazi, vagy egy jó kis Guinness Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Vagy az ExCel csarnok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Nekem megteszi az arany ászok is. Amúgy szeretném látni a fórumos tagtársakat, főleg azért megyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. (szerkesztve) Akárcsak én Most a műsor sem vonz annyira Egyébként meg röhej, de az angol sörök jobban ízlettek a magyaroknál. Szerkesztve: 2007. Szeptember 4. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Én sem hagyom ki (a műsort mondjuk lehet). Most már diákok elveszése sem lehet ok, mivel már nincs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. (szerkesztve) Én sem hagyom ki (a műsort mondjuk lehet). Most már diákok elveszése sem lehet ok, mivel már nincs Remek, hogy jössz Dzséjt! Előreláthatólag ki jön még? Szerkesztve: 2007. Szeptember 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Én szerintem megyek. Viszont, ha CE-nap lesz, arra bizony kíváncsi leszek. Szeretem a nosztalgiázást. London's Pride! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. tervezek menni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Én is megyek a klubnapra, ha nem jön közbe semmi, a 8 éves lányommal. Ő is nagyon szereti ezeket az alkalmakat, két éve együtt járunk oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Én is megyek a klubnapra, ha nem jön közbe semmi, a 8 éves lányommal. Ő is nagyon szereti ezeket az alkalmakat, két éve együtt járunk oda. Na akkor lehet, hogy találkozunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Na akkor lehet, hogy találkozunk. Remélem, így lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 16. Van műsor.... hát, nem tudom. SimonZ a szinkronos Theatrical-hoz a borítót mikorra várhatom? Bár nem tudom, mennyire akarom Tarkinnal aláírattatni a SW dobozát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 17. Mi a műsor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 17. Mi a műsor? Ha az Iwiwen az ismerőseid közt van, akkor menj rá a képekre. Ott megtalálod a műsort Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 17. Ha az Iwiwen az ismerőseid közt van, akkor menj rá a képekre. Ott megtalálod a műsort Egyszerűbb lett volna, ha beírod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Bemásolnám, de az oldal nem engedi :S De szerintem hamarosan fent lesz a kluboldalon is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. http://www.starwarsklub.hu/01_klub/klub_01...17_elozetes.htm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Nem rossz, viszont, ha mindezt bele akarják tenni, akkor a CelEu-s rész nem lesz valami veszett nagy. Na, ki indul majd a Cel Eu-s nyereményért a kvízen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Na, ki indul majd a Cel Eu-s nyereményért a kvízen? Ha egy jegy lesz a 2-re, szállással, akkor én nagyon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Köszi a linket oldie! Azt kell mondjam a szokásos műsorra készülhetünk, ámbár engem annyira nem villanyoz fel. Ellenben a tagtársakkal találkozni kell most már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Bizony. Rog, lelkesen várom a filmecskét! Én ígértem valakinek valamit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.