Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Sziasztok! Gondoltam érdekel titeket: Október 8-án vagyis jövő hét szombaton lesz a következő Országos Csillagok Háborúja Egyesület klubnap a Hollywood Multiplex Duna Plaza-ban 11.00-17.00-ig. Október 8-án tartja a klub a ROTS búcsúbuliját, s erre minden rajongót szerettel várnak 14.00 órai kezdettel. Aki nem vesz részt a klub napon, de még egyszer megszeretné nézni a filmet eredeti hangján, magyar felirattal az a pénztárnál megveheti a jegyet rá. Aki megveszi a klubbelépőt az ingyen kap egy mozijegyet a filmre. A klubnap tervezett programja: - Az Episode III visszhangjai (Hazai és nemzetközi sajtószemle) - Making of Episode III (Bepillantás a kulisszák mögé) - Milyen lesz az Episode III DVD? (Tartalom, menük, kihagyott jelenetek) - Új fejezet a hazai Star Wars-könyvkiadás történetében. (Beszélgetés Dési Tamással, a Minerva kiadó marketing vezetőjével) - Made in Hungary (A régi és az új trillógia, valamint a Special Edition vitrines mozi-fotói, úgy, ahogy eddig még nem láthattad) - Quiz-show a Burger King támogatásával - Star Wars játékbemutató (Milyen PC-s és konzolos játékprogramok várhatóak a közeli jövőben) - Új video-clipek (Star Wars más szemszögből. Pl: milyen lenne Jurassic Park, ha George Lucas rendezte volna) - Kirakodó vásár (Relikviák minden mennyiségben) ... valamint sok-sok érdekesség, többek közözött a májusi premieres műsorból időhiány miatt kimaradt műsorrészeket is igyekszenek pótolni. A Rendezvény időpontja: 2005 Október 8. Szombat 11.00-17.00 A belépődíj ára egységesen 500 Ft Emellett meglehet venni az 50 példányba újranyomtatott 24 évvel ezelőtt kiadott Birodalom Visszavág műsorfüzetett is. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Most még jobban fáj a szivem, hogy nem tudok ott lenni. Nagyon jó műsorok lesznek, ahogy igy elnézem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. WOW... nyam-nyam Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. A film vetítésén ott leszek! Ott voltam a premieren, ott leszek az utolsó akción is! Hatalmas feeling lesz! Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. ...Emellett meglehet venni az 50 példányba újranyomtatott 24 évvel ezelőtt kiadott Birodalom Visszavág műsorfüzetett is. Nem tudom mi ez, de kell. (Tényleg, mi ez és mennyibe kerül?) Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. ...Aki megveszi a klubbelépőt az ingyen kap egy mozijegyet a filmre. A Rendezvény időpontja: 2005 Október 8. Szombat 11.00-17.00 A belépődíj ára egységesen 500 Ft Gondolkozok rajta, hogy el kéne menni. Számomra nem tiszta a dolog : A helyszínen lehet (vagy elővételben is?) klubbelépőt venni, ami 500 FT. és ezért egy mozijegyet is adnak a 14:00 vetítésre, vagy az csak a programokra szól : Nem értem, segítsetek ki, mert ha van elővétel, érdekelne. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Aki vesz klubbelépőt a 11 órakor kezdődő klubműsorra kap egy ingyenjegyet a 14 órakkor kezdődő mozielőadásra is. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Nem tudom hányan lesznek ott, de ha külön is lehet jegyet venni, meg a klubbelépő mellé is adnak, lesz annyi jegy? Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Én nem hiszem, hogy olyan sok őrült lenne aki külön jegyet akarna a búcsúvetítésre. Aki akar az úgyis műr a klubnapra beül. ha százan leszünk már sok, nem szokott annyi összejönni a klubrendezvényekre. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Megyek a klubrendezvényre is. Máshol már beszéltünk róla, hogy megyünk néhányan, de jó lesz a rendezvény is, így arra is elmegyek. Egy ismerősöm már hívott is rá egy hete. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Na akkor hamarabb lépek suliból.Ott kell lennem.Ott voltam a premierren és a búcsún is szeretnék.Szerintem kicsit szomorú esemény is lesz.Moziban nem lesz többé a ROTJ. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Moziban nem lesz többé a ROTJ. Nem ROTS-t akartál írni. Bár tény és való, hogy a ROTJ se nagyon :wink: Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Igaz.Bocs. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Ez legyen életed legnagyobb hibája... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Én nem hiszem, hogy olyan sok őrült lenne aki külön jegyet akarna a búcsúvetítésre. Egy már van. Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Egy már van. Inkább gyere klubnapra! Szerintem egész jól hangzik a program. És sokkal jobb a ráhangolódás a búcsúvetítésre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Inkább gyere klubnapra! Szerintem egész jól hangzik a program. És sokkal jobb a ráhangolódás a búcsúvetítésre. Most kezdjem el a klubnapra járást, amikor már meghalt? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Amelyik már nem lesz többet, meg ami most lesz, az két különböző klub. Úgy vettem észre. A nevük is más. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Amelyik már nem lesz többet, meg ami most lesz, az két különböző klub. Úgy vettem észre. A nevük is más. Az egyik eredeti, a másik országos. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Tehát két különböző Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Nem arról volt szó, hogy az "eredeti" előszóval fémjelzett klub befejezte a működését. sw.hu ezt a hírt adta, amit Bodrogi Bence Péter elnökhelyettes mondott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 30. (szerkesztve) Mekkora feeling!! Szerkesztve: 2008. Június 1. - Ody Mandrell Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 30. Most kezdjem el a klubnapra járást, amikor már meghalt? Ha megfogadod a tanácsomat, nem szalasztod el az alkalmat! 8) Különben is már szinte mindenki ismerős lesz. Naaa, gyere! Ahogy Barta Zolit ismerem, biztos jó lesz a sajtószemle, és nem kíméli majd a kritikusokat (már ez kihagyhatatlan ), a Making of vetítéseknek mindig nagyon komoly hangulata van (igazi, ritkán tapasztalt rajongói áhitat :57: ), a videoklip is jól hangzik, a játékbemutató és a Minervás beszélgetés érdekes lehet még annak is, aki (hozzám hasonlóan ) nem jön különösebben lázba egyik témától sem, a kirakodóvásár és a Made in Hungary pedig csak rátesz még egy lapáttal a hangulatra. Ráadásul még a DVD-ről is szó lesz! :shock: Mit ér a búcsúvetítés búcsúbuli nélkül? Na jó, nem mondom, hogy ha csak vetítés lenne, az nem lenne jó buli, de így mégis más. Kifogytam az érvekből. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 30. Ha megfogadod a tanácsomat, nem szalasztod el az alkalmat! Különben is már szinte mindenki ismerős lesz. Naaa, gyere! Ahogy Barta Zolit ismerem, biztos jó lesz a sajtószemle, és nem kíméli majd a kritikusokat (már ez kihagyhatatlan ), a Making of vetítéseknek mindig nagyon komoly hangulata van (igazi, ritkán tapasztalt rajongói áhitat :57: ), a videoklip is jól hangzik, a játékbemutató és a Minervás beszélgetés érdekes lehet még annak is, aki (hozzám hasonlóan ) nem jön különösebben lázba egyik témától sem, a kirakodóvásár és a Made in Hungary pedig csak rátesz még egy lapáttal a hangulatra. Ráadásul még a DVD-ről is szó lesz! :shock: Mit ér a búcsúvetítés búcsúbuli nélkül? Na jó, nem mondom, hogy ha csak vetítés lenne, az nem lenne jó buli, de így mégis más. Kifogytam az érvekből. 8) :39: Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. Október 2. Hozzászólás ideje: 2005. Október 2. :39: Érzem benned a vívódást! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Érzem benned a vívódást! Bennem nincs vívódás. Lehet, hogy a végén el se megyek. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Érzem benned a vívódást! Bennem nincs vívódás. Lehet, hogy a végén el se megyek. A sorsod nem kerülheted el. :wink: Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Most ez nem világos, annak lesz ingyen a filmvetítés, aki már az elejétől ott lesz, vagy annak is, aki csak kettő körül esik be...? Ody, te hogy akarsz menni? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Ingyen? Lesz valakinek ingyen vetítés? Én úgy vettem ki, aki vesz belépőt a klubnapra, az mehet a moziba be Meg lehet olyan is, aki nem vesz belépőt, annak meg külön kell jegyet vennie a kasszánál. Persze kettőkor már nem biztos, hogy adnak belépőt a klubnapra. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Nem ingyen, nem ingyen. Elbaltáztam a fogalmazást, a belépő árát értettem az "ingyen" kif. alatt... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.