Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Megtaláltam őt és a Károlyt is az IWIW-en tök furcsa. :para:

Rengeteg színész fennt van.

Meg még egy rakás SW szinkronhang, Windu, Boss Nass.

Nass hangja nagy arc, ő gyűjti a szerepeit, vagyis képeket róla meg ilyenek.

Hozzászólás ideje:
Rengeteg színész fennt van.

Meg még egy rakás SW szinkronhang, Windu, Boss Nass.

Nass hangja nagy arc, ő gyűjti a szerepeit, vagyis képeket róla meg ilyenek.

na ezt nem is tudtam. Őket megtaláltam. Tesómnak van egy csomó iylen színész izéje.Mert szinházas emeber és színész palánta.De neki vissza igazolnak nekem már nem . :-( Meg is értem miért. :-D

Hozzászólás ideje:
Nem arról volt szó, hogy ez a klub már megszünt?

És most ők is szülinapoznak :D

Én ma kaptam tőlük levelet. Meg is lepődtem, hogy ki irogat nekem a Petőfi Csarnokból :para:

Elméletben csak erre az egy eseményre "szerveződnek újra".

Hozzászólás ideje:

A fotón, amit lokatelli belinkelt (amin Moser Károllyal vagyok) látszik az a képecske is, amit Zsigmond Tamarának adtam át egy perccel azelőtt. :D

Ja, és Ody, ne haragudj! :o:P Remélem, kihevered a traumát, amit okoztunk... :para:

OFF

A klubnap emlékére lecseréltem az avataromat. :o (Látod, Ody? :D ) Ma még Padmé, aztán majd Obi, Vader, vagy valami... :D

Szerkesztve: - SimonZ

Hozzászólás ideje:
Én ma kaptam tőlük levelet. Meg is lepődtem, hogy ki irogat nekem a Petőfi Csarnokból :para:

Elméletben csak erre az egy eseményre "szerveződnek újra".

Hagyományos levelet én is kaptamma. És így mondom hoppá. És melyik volt a második levél.Hát nem a rendörségről. Egy féléves piros átlépés miat.AMit 1 hóra mondtak ha nem vizetek jön. Ma jött meg. :-D

Hozzászólás ideje:
Nem arról volt szó, hogy ez a klub már megszünt?

És most ők is szülinapoznak :D

Valami olyasmi rémlik, hogy egy volt, csak utána szétváltak, és lett belőle kettő. Így mindkettő szülinapos :para:

Hozzászólás ideje:
Hát nem a rendörségről. Egy féléves piros átlépés miat.AMit 1 hóra mondtak ha nem vizetek jön. Ma jött meg. :-D

Eh... erre még emlékszem is, mikor mondtad MSN-n, hogy emiatt baszkuráltak a zsaruk... ezek is kapkodós figurák. Ennyi erővel már el is felejthették volna :para:

MissKarrde: úgy van, ahogy mondod. Mikor én bekerültem, még a két klub együtt működött, aztán szétvállt Eredeti-re meg Magyarra, aztán az Eredeti megszűnt, aztán a másik átneveződött, aztán lett megint Eredeti, aztán a másik szünt meg, aztán már lassan a fene sem tudja, mi működik és mi nem, pont, mint a Falconon az alkatrészek.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
aztán már lassan a fene sem tudja, mi működik és mi nem, pont, mint a Falconon az alkatrészek.

:para: Köszi szépen, akkor még nem teljesen hagy cserben a memóriám, a szétszórtságot meg most hagyjuk :D

Hozzászólás ideje:
Eh... erre még emlékszem is, mikor mondtad MSN-n, hogy emiatt baszkuráltak a zsaruk... ezek is kapkodós figurák. Ennyi erővel már el is felejthették volna :D

MissKarrde: úgy van, ahogy mondod. Mikor én bekerültem, még a két klub együtt működött, aztán szétvállt Eredeti-re meg Magyarra, aztán az Eredeti megszűnt, aztán a másik átneveződött, aztán lett megint Eredeti, aztán a másik szünt meg, aztán már lassan a fene sem tudja, mi működik és mi nem, pont, mint a Falconon az alkatrészek.

N aj. Majd teszek róla. :o De nem nagyon kapkodnak. Fél éve semmi. És várják,hogy 8 napon írjak nekik levelet,hogy mért nem fizettem be. :para: Mosndjuk azért mert amikor bementem,hogy közmunkára válcsam azt mondták várjam meg a procedúra végét ami egy hónap.Ennek ellenére most jött. :o

Hozzászólás ideje:
Én a helyedben azt mondanám h a legközelebbi áradáskor legátépíted-homokzsákozod.... az bürokráciafüggetlen.

Ez nem olyan egyzerü.Amikor mentem mondani,hogy vállalom a közmunkát.minthogy vizessek.Ez pont az áradáskor volt. Azt felelték megkell várni a procedűúra végét és utána lehet vállalni.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Főleg hogy csak kiállítás volt ott.

Azt azért nem mondanám.Én voltam és nem csak az volt ott. :-)

Hozzászólás ideje:
Volt ma valaki a Pecsában a másik klub "szülinapi" ünnepségén?

Ketten azért képviseltük a Sagát... volt egy bájos kiállítás, egy szívmelengető bejelentés (miszerint Ken Ortis vezetésével a klub jelenti él és élni akar) össz fotó hogy legyen amit 20 év múlva kiraknak, hogy "ekkor voltunk 10 évesek" és aki az első klubnapon ott volt, az most akláírhatta a csoportképüket... volt Hoth meg Tatooine torta, azt már nem vártam meg...

Ja meg "működő" Master Replica reklám és kipróbálás.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.