Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hát nekem alapból 5000 Ft-om úszott el akárhányszor felmentem Pestre, pedig én busszal járok és Fehérvárig bérletem van + diák kedvezmény. Nem tom mi lesz itt, ha már diák sem leszek, ami már elég közel van :)

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Nem mindennap 30 éves a SW. Mondjuk ti úgy is mentek Angliába, szóval meggondolandó. Én jelen állás szerint mennék a klubnapra, ha mások is jönnek, csak akkor, persze.

Donát

Szerkesztve: - Csabai Donát

Hozzászólás ideje:
Nem mindennap 30 éves a SW. Mondjuk ti úgy is mentek Angliába, szóval meggondolandó. Én jelen állás szerint mennék a klubnapra, ha mások is jönnek, csak akkor, persze.

Donát

Én így is megyek a klubnapra :) Szóval azért néhányan leszünk :D

Hozzászólás ideje:

Ezt azért érdemes lenne tudni, hogy lesz e fórumtali is, mert ha nem akkor busszal mennék. Ólcsóbban jövök ki vele, ha nem kell a Nyugatiig mennem. :S

Hozzászólás ideje:
Ezt azért érdemes lenne tudni, hogy lesz e fórumtali is, mert ha nem akkor busszal mennék. Ólcsóbban jövök ki vele, ha nem kell a Nyugatiig mennem. :S

Ha összeülünk a klubnap után nem evidens, hogy kigyere a nyugatiba. :peace: Vagy ha a szükség áll a háttérben, akkor nem szóltam...

Hozzászólás ideje:
Ha összeülünk a klubnap után nem evidens, hogy kigyere a nyugatiba. :)

De ha marad a Frenkie által ajánlott hely, ami a Nyugatitól kb. öt percre van, akkor inkább a Nyugati, főleg hazafelé.

Megőrülök ettől az infó hiánytól :peace:

Hozzászólás ideje:
Ha összeülünk a klubnap után nem evidens, hogy kigyere a nyugatiba. :peace: Vagy ha a szükség áll a háttérben, akkor nem szóltam...

Na éppen ezt szeretném tudni. Mert ha nem lesz tali a Nyugati környékén akkor busszal elég nekem a Gyöngyösi út és megúszom a metrózást. De ha lesz tali akkor inkánn vonattal mennék. Comprende amigo? :)

Hozzászólás ideje:

Konkrétabban a 8:15-kor Szolnokon megálló záhonyi gyorssal :lol: Szerencsére megáll Irsán, azért esett erre a járatra a választás.

De nézd meg te is, hogy jól írtam-e be az időpontot.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Klubnapra én is megyek (nem mintha sokatz számítana ) és lehet hogy tudok majd valakit vinni magammal. :lol:

Hozzászólás ideje:
Klubnapra én is megyek (nem mintha sokatz számítana ) és lehet hogy tudok majd valakit vinni magammal. :P

Ez nem FIDESZ nagygyűlés :lol::):P:)

Nade mesélj kuzin! :P Ugye nem kell most barkóbázni, hogy kiderüljön nő van a dologban? :P:D

Hozzászólás ideje:
Ez nem FIDESZ nagygyűlés :P:lol::) :)

Nade mesélj kuzin! :P Ugye nem kell most barkóbázni, hogy kiderüljön nő van a dologban? :P :P

ŐŐŐ............................ Jaaaah. Nő van a dologban de nem úgy ahogy te gondolod szerintem. :D

Hozzászólás ideje:
gyere azzal a vonattal amelyikkel mi megyünk.

Úgy tűnik én is azzal megyek.

Hozzászólás ideje:

Akik egy vonattal megyünk hogy találunk egymásra?

Úgy értem Albirsa előtt mert Miss-szel már kitárgyaltuk.

Szerkesztve: - Rog

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.