Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Mert csak a klubtagok mehetnek be. Általában az Astorián lévő Burger Kingben van és minimum egy 1000-ért fogyasztani kell ott. Úgy tudom társasjátékoznak meg ilyenek ezeken a talikon, mivel még nem voltam egyiken se. :)

Huhhh. Nekem jó lesz a swsaga tali is. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az megfigyelhető, hogy ezek a zártkörű talik is akkor vannak, azaz pontosan akkor, mint a mi saga bulink.

Tegnap is egy Miniatures játékbajnokság volt amit ők szerveztek, de áprilisi tali is akkor szombaton volt :)

Hozzászólás ideje:
Huhhh. Nekem jó lesz a swsaga tali is. :)

Nem is mehentél, mert nem vagy klubtag :D

Ha jól tudom, lokatelli szokott járni ezekre a zártkörűekre, bár ő mostanság nem igazán jár erre, hogy bármit tudjon mondani nekünk.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mindenki vihet magával még egy embert erre a klubtalira, így ha akarna is menni be tudna jutni, csak szólna valamelyikünknek :)

Hozzászólás ideje:

Én azért remélem, hogy lesz olyan klubnap is amire az egyszer halandó, tagsági nélküli ember is elmehet. Olyan Duna Plazás.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Én inkább a klubnapra lennék érdeklődő. A srácok már nagyon mennének. :para:

Tényleg, Phobos, mikor lesz ez a zártkörű szeptemberi klubrendezvény, ahol kiderülhet, mikor lesz újra rendes klubnap? Tudsz már valamit?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Múlt hét szombaton volt, eddig nem tudok róla semmit :lol:

Úgy néz ki egy ideig nem lesz, helyette ez az újság lesz 2 havonta 900-ért... :para:

• 4 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Én is kaptam mail-t, de nincs benne konkrétabb. A május valószínű, mert régen is májusban voltak a klubnapok (többek között).

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Május 15-én lesz ismét klubnap. :D Program még nincs, de a Birodalom visszavág 30. évfordulója miatt biztos központi szerepet fog betölteni az összeállításában.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tudtam, hogy valamit elfelejettem :D

Viszont idén lesz 5 éves a Sith-ek is, azt is illendő lenne ünnepelni/megemlíteni...

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Május 15-én lesz a klubnap, középpontjában a Birodalom visszavág premierjének 30. évfordulója áll, de emellett sok más aktuális - többek között a Klónok háborúja második szezonjának hazai startjával kapcsolatos - érdekességekkel is készülnek az eseményre.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Át kellene helyezni ezt a topikot, csak nem tudom hova tegyem. :)
:) Már így is át lett 1x helyezve
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Honnan? Nem hinném...ebben a részlegben nincs sok keresnivalója. :)
Én még annó a kezdetekkor a ROTS topicban nyitottam meg, mert akkor volt az egyik búcsúbulija a filmnek. Onnan rakta valaki át ide, nagy valószínűséggel te voltál :)

Szerk: 17. oldal, a 2007. 05. 17. 18:36 hozzászólás tőled: "Új helyen, változatlan tartalommal. Azért helyeztem át a topikot, mert már jobban érinti a hat filmet, mint az EPIII-at."

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Köszi a hírt, majd előtte meglátom, hogy tudok-e menni :)

Ezt a topikot elég nehéz lenne máshova bepasszírozni, mivel mégiscsak SW-téma, és nem az egyes filmekhez köthető. Szerintem jól van itt, meg amúgy is itt keressük.

Hozzászólás ideje:
Én még annó a kezdetekkor a ROTS topicban nyitottam meg, mert akkor volt az egyik búcsúbulija a filmnek. Onnan rakta valaki át ide, nagy valószínűséggel te voltál :)

Szerk: 17. oldal, a 2007. 05. 17. 18:36 hozzászólás tőled: "Új helyen, változatlan tartalommal. Azért helyeztem át a topikot, mert már jobban érinti a hat filmet, mint az EPIII-at."

Lehet, hogy én raktam át ide három éve, de inkább tartozik a Fan Art szekcióba. :) Ott lenne a végső nyughelye. :P
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ma jött a Májusi klubnappal kapcsolatban:

A rendezvény főtámogatója, a Cartoon Network minden - belépőjegyet váltó - rajongónak Cartoon Networkös ajándék-csomagot ad, valamint a műsor második részében megrendezendő Star Wars kvíz-játékra értékes nyereményeket ajánlott fel!

A rendezvény másik támogatója, a TRILLIAN Képregénybolt jóvoltából az első 130 (!) belépőjegyet váltó rajongónak egy-egy ingyenes Star Wars mini-képregényt adunk!

A rendezvény 11.00-kor kezdődik a Palace Duna Plaza 7-es termében.

A belépődíj: 800 .- Ft. (Gyermekeknek 10 év alatt 500 .- Ft)

A rendezvény programja előzetesen a következőképpen alakul:

- 30. éves a Birodalom visszavág. A három évtizede bemutatott filmmel kapcsolatos érdekességek.

- Milyen lenne moziban a The Old Republic? A megjelenés előtt álló online játék a vásznon.

- Star Wars in Concert. A Star Wars Saga zenéje élőben, fantasztikus látványvilággal.

- Cserebere és kirakodóvásár, melyen játékok, könyvek, képregények, és sok minden más megtalálható a galaxis minden szögletéből.

- Jedi Camp 2009. Összeállítás Az Erő útjai szerepjátékfórum hagyományos nyári táboráról. (<- tavaly ezen mekkorát lehetett röhögni :clap2: )

- Quiz-show. A rendezvény második felében a Cartoon Network jóvoltából értékes nyereményekért indulhatnak a játékoskedvű rajongók. (A nyeremények listáját hamarosan közzé tesszük.)

- ...és sok más érdekesség a Star Wars galaxisból!

A programtervezet az elkövetkező hetekben tovább bővül. Ezekről, és a meghívott vendégről hamarosan tájékoztatják az oldaluk látogatóit.

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.