Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. (szerkesztve) *sóhaj* Megszerettem a Transformerst. Igen, a Bay-féle verziót is. Talán majd visszazökkenek belőle, ahogyan az Alienből. Talán nem. Legbelül morog bennem a Star Wars rajongó, ő többet akar, ő igényesebb ennél. De nincs mit adnom neki, nálam, a rajongás tárgyát képező Star Wars az a hat darab film, az összes többit is ők teszik olyan fontossá nekem, amilyenek. Tudom, hogy csodálatos a SW univerzuma, ezerszínű, folyamatosan bővülő. Tudom, hogy van benne még sok olyan, amihez nem volt szerencsém, ami tetszene/tetszeni fog. Nem is hagyom el. A fél életemet (szó szerint!) Star Wars rajongóként töltöttem. És az is maradok. És ezt most komolyan mondom. A lehető legkomolyabban. Szerkesztve: 2009. Július 1. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Számomra kíváncsiságot, idegenséget, félelmet és rácsodálkozást sugároz a kép. Sajnálom Ody, ha ezek közül neked egyik sem ment át... Nekem tetszik, majd meglátjuk, hogy mi követi ezután. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Legyen ötletes. Emlékszel az EPI teaser poszterére? Nem. Valami izmosabbra számítottunk. Szerintem a normál filmposzter biztos az lesz Ez nulla és semmitmondó.Ha ezekkel telerakják a mozikat a kutya nem megy el rá. A mozikban nem ilyenek lesznek szerintem. Közben kiderült ez csak a Comic Conhoz készült banner, reklám céljából...Szóval nem is az első poszter.. Nagy kár, de attól még szerintem jó kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Ez volt az EPI teaser posztere. Máig eszembe jut az a csodálkozás, mikor először megpillantottam és rájöttem, hogy a Star Wars tovább folytatódik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Ja, így már tudom, melyik. Jó volt ez, de nekem legjobban az ep3-é jött be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Ez volt az EPI teaser posztere. Máig eszembe jut az a csodálkozás, mikor először megpillantottam és rájöttem, hogy a Star Wars tovább folytatódik. Na igen. Nálam itt kezdődik a jó teaser poszter fogalma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. új 51-es bolyongó tréler Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Hivatalosan is megerősítették hogy Kontroll Nimród fogja a prediket dirigálni. Surrogates pószter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. (szerkesztve) El se hiszem. Mégis magyarra bíztak egy ilyen filmet. Hihetetlen. Szerkesztve: 2009. Július 2. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Számomra kíváncsiságot, idegenséget, félelmet és rácsodálkozást sugároz a kép. Sajnálom Ody, ha ezek közül neked egyik sem ment át... Én nem sajnálom. Remélem az első poszter jobb figyelemfelkeltő lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. (szerkesztve) Hivatalosan is megerősítették hogy Kontroll Nimród fogja a prediket dirigálni. Ez fantasztikus hír! Rodriguez az Aromredet látva Tarantinohoz hasonlította. "When I saw Armored, I could tell he's also great with action and has a keen eye for casting. He reminded me of Quentin (Tarantino) with how he was able to work with a group of very strong, singular actor talents and make it look effortless" Szerkesztve: 2009. Július 2. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Ezek után azon se csodálkoznék ha Stolh Buci kommandósnak maszkirozná magát és dzsungelálcás rajzolatokat festene magára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Szerintem még sosem készült olyan poszter, amire ténylegesen felkaptam volna a fejem, hogy fúúúúúmegháááááááááá, és ez alól ez az ex-teaser poster sem változtatott. Általában nem is a poszterek hatására ülök be egy filmre Nimród, én ürülök, ha sikerülne neki minimum a P1-2 nem túl magas színvonalát hozni, akkor elégedett leszek a Predatorssal. Oldi, jó poén, csak előtte sorold már fel, hány Nimród filmben szerepelt Buci Az még jobb poén lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Oldi, jó poén, csak előtte sorold már fel, hány Nimród filmben szerepelt Buci Az még jobb poén lenne Én se értettem hogyan jön Buci Nimródhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. A magyarságra utaltam Ha már ugye a rendező is magyar, színész miért ne lehetne!? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. A magyarságra utaltam Ha már ugye a rendező is magyar, színész miért ne lehetne!? Ebből kiindulva a Vacancyban is magyaroknak kellett volna játszaniuk, mégsem magyarok voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Azért nehogymá" senki ne vágja az ironiát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Csak Remélem, nézhető filmet fog készíteni a ragadozókból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Mi újság a magyar fantasy filmmel? Tudja valaki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Az angol Empire magazin munkatársai is láttak jeleneteket az AVATAR-ból We?ve seen some of it, and it?s going to change things. Forever. Sőt, jelölnék a legjobb film kategóriában is az Oscaron. Szerintük annyira epikus és csodálatos. Oscar esőt neki! http://www.empireonline.com/features/oscarrace/19.asp Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Az angol Empire magazin munkatársai is láttak jeleneteket az AVATAR-ból Sőt, jelölnék a legjobb film kategóriában is az Oscaron. Szerintük annyira epikus és csodálatos. Oscar esőt neki! http://www.empireonline.com/features/oscarrace/19.asp Nekem van egy olyan érzésem, hogy eddig még nem látta "senki" se, csak trendi dolog lett valahogy az, hogy "én már láttam". Legalábbis nem csodálkoznék ha így lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Az Avatarról a Fanboys utolsó jelenete jut eszembe:"na és mi van ha sz*r a film?" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Nini Misztik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. A legfantasztikusabb űrlény, amit valaha láttam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Azért nehogymá" senki ne vágja az ironiát. Az irónia szép dolog, ha jó. Ez nem volt jó. Mivel Antal Nimród csak névileg magyar, amúgy meg magyar származású, olyan meg rekesszámra vannak Hollywoodban. Meg minek kell gúnyolni azért, mert szegény magyar származású, én ezt nem értem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Arról nem volt szó, hogy kék macskák lesznek a főszereplők. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Az irónia szép dolog, ha jó. Ez nem volt jó. Mivel Antal Nimród csak névileg magyar, amúgy meg magyar származású, olyan meg rekesszámra vannak Hollywoodban. Meg minek kell gúnyolni azért, mert szegény magyar származású, én ezt nem értem? Antal Nimród magyar állampolgár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. (szerkesztve) 1991-ben jött Magyarországra és 2005 környékén távozott nagy reményekkel. http://www.imdb.com/name/nm0030735/bio Szerkesztve: 2009. Július 2. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. 1991-ben jött Magyarországra és 2005 környékén távozott nagy reményekkel.http://www.imdb.com/name/nm0030735/bio Akkor tévedtem. Pedig meg voltam győződve erről. Érdekes, hogy hazajött és itt futott be először. Ez általában fordítva szokott lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Antal Nimród magyar állampolgár. Kettős állampolgár, ha jól tévedek. De Los Angelesben született, és ahogy Darkoo írta, '91-ben költözött csak ide, majd 2005-ben újra visszaköltözött Los Angelesbe. Többet élt Amerokkában, mint magyar földön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.