MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Én azért reménykedem, mert nagyon szeretném ha ez a film jól sikerülne, amúgy én készítem hozzá majd a feliratot. Nagyszerű Én is nagyon remélem, hogy jó lesz Ez a Shutter Island film érdekel, az első trailert még a moziban láttam, bejövő volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. (szerkesztve) Nagyon jó kis kidolgozott világa lesz az AVATAR-nak. Bányászat Pandorán és egyéb kellékek http://img35.imageshack.us/img35/3014/viralsite002.jpg http://img16.imageshack.us/img16/3360/viralsite003.jpg http://img11.imageshack.us/img11/2535/viralsite004.jpg http://img16.imageshack.us/img16/9733/viralsite005.jpg http://img196.imageshack.us/img196/4728/avatarconcept027.jpg http://img200.imageshack.us/img200/694/avatarconcept028.jpg forrás: http://avtr.com/ Szerkesztve: 2009. Október 6. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Ja és a Samson helikopter érintőképernyős műszerfala is fent van a lentebb található Avataros oldalon. Nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Jöhetne lassan egy új trailer is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Jöhetne lassan egy új trailer is Remélhetőleg a 2012 film előtt már az új trailert játsszák. Mert azt itt a nagy többség gondolom moziba nézi Mivel az Avatar előtt én már csak azt nézem moziba, jó lenne nagyvásznon csodálni a látványt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. A 2012 nagyvászoonra termett és talán egy elég nagy célközönséget fog kiszolgálni, már aki nem volt finnyás az ID4-től, mert valljuk be nagyon is ahhoz fog hasonlítani. Kicsit azonban sajnálom, hogy nem nyári hónapra volt betervezve a premier, de talán ez az ősszi bemutató nem fogja sokak kedvét elvenni a filmtől. Nos, de ami a lényeg, az új Avatar trailer valóban illene a filmhez, célközönség majdnem ugyanaz és grandiozusában is ahhoz fog hasonlítani. De az is meglehet, hogy valami új 3D-s film bemutatójához is csatolni fogják az előzetesét. Egy hónap múlva kiderül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Imdbn azt írják a 2012 költségvetése 260 millió dollár. Nem semmi..Kíváncsi vagyok, mennyit hoz a konyhára USA-ban.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Hosszú távon talán nyereséges lesz. Főleg majd ha kijön lemezen is. Nyáron tuti kaszát robbantott volna, de elég erős volt a mezőny, valljuk be. Vajon ebben a filmben is maketteket használt Emmericht? A Függetlenség Napjában nagyon jól megoldották a városok rombadöntését makettépületekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Imdbn azt írják a 2012 költségvetése 260 millió dollár. Nem semmi..Kíváncsi vagyok, mennyit hoz a konyhára USA-ban.. Hihetetlen, hogy az EPI -et 115 millióból csinálták. Bár az 1999 -ben volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. A District 9-et meg 30 millából és elsőrangú Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Asszem ez a jelent mindent elmond arról, hogy John Rambo brutál mészárlása mellett mitől döglik igazából a légy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. 1951-es Indiana Jones filmet láttátok már? Itt az előzetese Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Plágium! Lucas rebootolt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Este végre megnézem a "9"-et. Biztos iszonyú jó kis film lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Ja és a Samson helikopter érintőképernyős műszerfala is fent van a lentebb található Avataros oldalon. Hehe, billentyűzetféleség egy jármű irányítópultján, ez nagyon tetszik Mert azt itt a nagy többség gondolom moziba nézi Nem tudom, azt hiszem, én nem nézem meg. Moziban nem is tervezem, de meglátom, ha egekig magasztalják a nézők, stb. talántán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Klassz az a trailer. Hány filmből vágták össze? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Hehe, billentyűzetféleség egy jármű irányítópultján, ez nagyon tetszik Pedig ilyen a valóságban is van. Amióta számítógépek is részt vesznek egy vadászgép irányításában, a pilótáknak meg kellett tanulniuk gépírni, mert klaviatúrát is raktak a műszerfalakba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Tudom el vagyok maradva, de csak most néztem meg az Avatar trailert. Hát. Persze, elhiszem, hogy van, akinek ez okkal tetszik. A közepe táján a sárkány nekem is tetszett, meg utána amikor "lovagolnak" a jobb széle felé. Talán moziban lenyűgöz majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. A District 9-et meg 30 millából és elsőrangú Hát igen, manapság az a nagy szám, ha egy látványban is erős film nem kerül sokba. Ugyan én még csak a trailerét láttam moziban, de ez lejött belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Hát igen, manapság az a nagy szám, ha egy látványban is erős film nem kerül sokba. Ugyan én még csak a trailerét láttam moziban, de ez lejött belőle. Más filmnél ennyi a főszereplő fizetése. :S Arról nem is beszélve, hogy ebben a filmben tökéletes volt a karakter megformálása, pedig a csávó egyáltalán nem színész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megnéztem a Becstelen Brigantykat. Csak én érzem úgy, hogy ez a film egy paródia, bár elég véres??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Az Isten nem paródiákat, hanem korszakalkotó filmeket készít. A Brigantik pedig az egyik legjobbja De ha nem is Tarantino lenne, nem hiszem, hogy paródiának lehetne nevezni egy olyan filmet amiben Spoiler: Egy tag baseball ütővel szétveri a másik fejét vagy ahol rüöhögve szétlőnek egy bujkáló zsidó családot... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megnéztem a Becstelen Brigantykat. Csak én érzem úgy, hogy ez a film egy paródia, bár elég véres??? Nem paródia, csupán rendhagyó módon játszik el bizonyos gondolatokkal. Véresnek véres, de én rosszabbra számítottam ilyen téren, így nálam a vérmennyiség nem volt gond. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Pedig ilyen a valóságban is van. Amióta számítógépek is részt vesznek egy vadászgép irányításában, a pilótáknak meg kellett tanulniuk gépírni, mert klaviatúrát is raktak a műszerfalakba Ezt nem tudtam, mindenesetre nekem ez már valóban a számítógépes jövőt jelenti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. orki: láttál már Tarantino filmet? Az Isten nem paródiákat, hanem korszakalkotó filmeket készít. Phobos, régebben betettél egy részletet a Grindhouse-ból, amit egyébként én nem láttam korábban, és attól totálisan rosszul lettem. Ha az lett volna életem első találkozása Tarantino-van, biztos nem lettem volna kíváncsi a többi filmjére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. De a Grindhouse múvik ilyenek voltak, Tarantino és Rodrigez csak újra köztudatba hozta őket Mindkettő kiváló alkotás, bár a Planet Terror tényleg elég paródia szagú, de oltári nagy film Az én első találkozásom Tarantinoval a Ponyvaregény volt Szerk: Amúgy nemrég olvastam, hogy DVD-n hosszabb Briganty jön majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Az Isten nem paródiákat, hanem korszakalkotó filmeket készít. A Brigantik pedig az egyik legjobbja De ha nem is Tarantino lenne, nem hiszem, hogy paródiának lehetne nevezni egy olyan filmet amiben Spoiler: Egy tag baseball ütővel szétveri a másik fejét vagy ahol rüöhögve szétlőnek egy bujkáló zsidó családot... Vagy ellövi az örmester tökeit, vagy egy fris apát lelőnek de a legjobb, mikor Hitlert szitává lövik. Szerintem sokan játszottak el evvel a gondolattal, mikor második vhs filmet csináltak, csak nem merték meglépni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Na ezt is meg kellene nézni moziban. Amúgy ebben nem sok újdonság volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.