Rog Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Nem semmi reklám lenne a filmnek egy olyan eset. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Oldfighter írta: Róluk majd az elégedett tömeg fog gondoskodni, levezetés képen. :) Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Amúgy már várom, hogy milyen bónusz kedvezmények lesznek jegyvásárláskor Izompóló ( alternatív esetben a legkisebb felnőtt méretű -XS- póló), véres-maszatos hagyományos atléta, terepszínű nadrág viselete, valamelyik felkaron hordott halálfejes tetkó, a száj szegletében forgatott szivar vajon milyen kedvezményekre fog jogosítani. Mert ugye itt most egy kultusz körül fog forogni minden A stílust meg meg kell adni. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Oldfighter írta: Amúgy már várom, hogy milyen bónusz kedvezmények lesznek jegyvásárláskor Izompóló ( alternatív esetben a legkisebb felnőtt méretű -XS- póló), véres-maszatos hagyományos atléta, terepszínű nadrág viselete, valamelyik felkaron hordott halálfejes tetkó, a száj szegletében forgatott szivar vajon milyen kedvezményekre fog jogosítani. Mert ugye itt most egy kultusz körül fog forogni minden A stílust meg meg kell adni. Dehogyis, ezek a McDonaldsban lehet majd a gyerekmenühöz kapni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. kudar írta: Dehogyis, ezek a McDonaldsban lehet majd a gyerekmenühöz kapni. Te, ez nem Shrek a vége, fuss el véle!! Meghogy McDonalds! Fenéket.Bemész szépen a söntésbe, csapolt sört kérsz és majd ahhoz adnak ilyet Vagy a büfésnél a sült, zsírtól csöpögő kolbászhoz. Ember, generációs zavarban vagy :D Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Oldfighter írta: Te, ez nem Shrek a vége, fuss el véle!! Meghogy McDonalds! Fenéket.Bemész szépen a söntésbe, csapolt sört kérsz és majd ahhoz adnak ilyet Vagy a büfésnél a sült, zsírtól csöpögő kolbászhoz. :D Ember, generációs zavarban vagy :D Szerintem lesz külön Expendables menü a mekiben. Nem akarnak majd lemaradni... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Oldfighter írta: Te, ez nem Shrek a vége, fuss el véle!! Meghogy McDonalds! Fenéket.Bemész szépen a söntésbe, csapolt sört kérsz és majd ahhoz adnak ilyet Vagy a büfésnél a sült, zsírtól csöpögő kolbászhoz. :) Ember, generációs zavarban vagy :D Pedig szerintem teljesen jól megférni a Woody műanyag figura és a véres trikó a repertóárjukban. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Obi1 írta: Szellemír(t)óRég nem láttam ennyire jó filmet, pedig nem vagyok egészen oda a politikai thrillerekért. McGregor hozza a szokásosat, nála mindig úgy érzem mint ha személyesen rá írnák a szerepeit. Izgalmas film, ajánlom. Köszi, hogy írtál róla, ezek után még jobban rákattantam Majd csak látom én is hamarosan Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. kolmilan írta: Szerintem lesz külön Expendables menü a mekiben. Nem akarnak majd lemaradni... Jah, sör, meg egy adag töpörtyű. Esetleg a lentebb említett kolbász. Ez lenne a helyénvaló, nem pedig E százakárhánnyal dúsított műanyag kaja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Nagyon nagy ez az Expandables részlet! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Batman3 "Egyre valószínűbb, hogy a The Riddler lesz a harmadik film (egyik?) gonosza. Ugyanis elkezdődött a 2012-ben érkező mozi szereplőválogatása, melyet ugyan megpróbáltak titokban tartani, de tudjuk jól, hogy az internet korában a titkok gyorsabban válnak köddé, mint Shyamalan karrierje. A FirstShowing jelentése szerint a hollywoodi stúdiók és ügynökségek által menedzselt szereposztó-hálózatban nem csupán a The Riddler szerepe tűnt fel a BATMAN 3 kapcsán, de még Joseph-Gordon Levitt neve is a szerep mellett. Természetesen ez még messze nem konfirmált dolog, de már nem is puszta pletyka." Ki a fene az a Riddler? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Rébusz. Jim Carrey játszotta a régi filmekben. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Csak a Batman Forever-ben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Donát írta: Rébusz. Jim Carrey játszotta a régi filmekben.Szerinted jó lenne? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Jézus! Ez a Joseph-Gordon Levitt kiköpött Ledger. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Ody Mandrell írta: Szerinted jó lenne? Jó kérdés... elég komolytalan karakter, de Nolan talán kihozná belőle azt, ami jót tesz a filmnek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Szerintem Rébusz sem komolytalanabb, mint Joker volt. Megfelelően kidolgozva igazi intellektuális ellenfele lenne Batmannak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Ody Mandrell írta: Jézus! Ez a Joseph-Gordon Levitt kiköpött Ledger. Szerintem egyáltalán nem hasonlít rá. Épp tegnap néztem meg a Hajszát és abban is szerepelt. Dzséjt írta: Szerintem Rébusz sem komolytalanabb, mint Joker volt. Megfelelően kidolgozva igazi intellektuális ellenfele lenne Batmannak. Voltak olyan hírek, hogy Robin Williams szívesen eljátszaná az új Batman filmben. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Ma végre megnéztem a Hotel Rwandát. Pont jókor mert előtte a Gyilkos földek pörgött a lejátszóban. Nagyon hasonló a két film. Megrázó ahogy az egyik rwandai a másik meg a kambodzsai állapotokat jeleníti meg a háborús időszak idején. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Oldfighter írta: Voltak olyan hírek, hogy Robin Williams szívesen eljátszaná az új Batman filmben. Hát... én szeretem Robin Williamset, de nem biztos, hogy arra az emberre bíznám, aki előtte szerepelt a Jumanjiban meg a Mrs. Dubfire-ben, nem is beszélve a Holt Költők Társaságáról (ami egyébként fantasztikus film). Tudom, voltak komolyabb filmjei is, de akkor is... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Oldfighter írta: Szerintem egyáltalán nem hasonlít rá.Szerintem meg akár testvérek is lehettek volna. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Jaja, hogyne lehettek volna, csak a szem, orr, fül nem stimmel Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Donát írta: Hát... én szeretem Robin Williamset, de nem biztos, hogy arra az emberre bíznám, aki előtte szerepelt a Jumanjiban meg a Mrs. Dubfire-ben, nem is beszélve a Holt Költők Társaságáról (ami egyébként fantasztikus film). Tudom, voltak komolyabb filmjei is, de akkor is...Nem a műfaj számít, hanem, hogy milyen színész. Meg én amúgy is hiányolom azt a fajta őrültséget ( melyhez jó választás lenne) mely a Burton féle változatokat illette. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. A két kép alapján tényleg hasonlítanak. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Robin Williams tényleg fura, viszont a Sötétkamrában nagyon jól eljátszik egy NAGYON visszafogott bolondot (talán nem is a bolond a legjobb kifejezés rá). Az alapján még jó is lehetne. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Érdemes megnézni azt a filmet? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Donát írta: Érdemes megnézni azt a filmet? Igen. Nem filmtörténeti, de hát az ember nem is nézhet állandoan filmtörténeti jelentőségü darabokat Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Rébusz lenne a legjobb a 3.filmbe. Egyáltalán nem komolytalan. Elég jól ismerem a képregényt és a rajzfilmeket is, és nagyon dark filmet lehetne belőle kihozni, talán még jobbat is mint a TDK, és nem azért mert a Rébusz jobb karakter mint Joker, de ha Nolan nekiülne, nagyon megdolgoztatná a fejtörőivel a nézőket is. Elképzelni se tudom mit tudna kihozni belőle ez a zseni! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Oldfighter írta: Jaja, hogyne lehettek volna, csak a szem, orr, fül nem stimmel Ezt a képet a neten találtam, szóval megint a kisebbséghez tartozol, Te svéd. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Oldfighter írta: Jaja, hogyne lehettek volna, csak a szem, orr, fül nem stimmel Nem hiába mondták azt eredetileg hogy őt akarják Joker helyébe a harmadik részbe, mert annyira hasonlítanak. Az egy dolog hogy nem lett belőle semmi. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.