Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Amúgy már várom, hogy milyen bónusz kedvezmények lesznek jegyvásárláskor :) Izompóló ( alternatív esetben a legkisebb felnőtt méretű -XS- póló), véres-maszatos hagyományos atléta, terepszínű nadrág viselete, valamelyik felkaron hordott halálfejes tetkó, a száj szegletében forgatott szivar vajon milyen kedvezményekre fog jogosítani. :):D Mert ugye itt most egy kultusz körül fog forogni minden :D A stílust meg meg kell adni. :D

Hozzászólás ideje:
  Oldfighter írta:
Amúgy már várom, hogy milyen bónusz kedvezmények lesznek jegyvásárláskor :) Izompóló ( alternatív esetben a legkisebb felnőtt méretű -XS- póló), véres-maszatos hagyományos atléta, terepszínű nadrág viselete, valamelyik felkaron hordott halálfejes tetkó, a száj szegletében forgatott szivar vajon milyen kedvezményekre fog jogosítani. :):D Mert ugye itt most egy kultusz körül fog forogni minden :D A stílust meg meg kell adni. :D

Dehogyis, ezek a McDonaldsban lehet majd a gyerekmenühöz kapni. :D

Hozzászólás ideje:
  kudar írta:
Dehogyis, ezek a McDonaldsban lehet majd a gyerekmenühöz kapni. :)
Te, ez nem Shrek a vége, fuss el véle!! :D Meghogy McDonalds! Fenéket.

Bemész szépen a söntésbe, csapolt sört kérsz és majd ahhoz adnak ilyet :D Vagy a büfésnél a sült, zsírtól csöpögő kolbászhoz. :D:):D

Ember, generációs zavarban vagy :D :D :P

Hozzászólás ideje:
  Oldfighter írta:
Te, ez nem Shrek a vége, fuss el véle!! :) Meghogy McDonalds! Fenéket.

Bemész szépen a söntésbe, csapolt sört kérsz és majd ahhoz adnak ilyet :D Vagy a büfésnél a sült, zsírtól csöpögő kolbászhoz. :D :D :)

Ember, generációs zavarban vagy :D :D :D

Szerintem lesz külön Expendables menü a mekiben. Nem akarnak majd lemaradni... :P

Hozzászólás ideje:
  Oldfighter írta:
Te, ez nem Shrek a vége, fuss el véle!! :D Meghogy McDonalds! Fenéket.

Bemész szépen a söntésbe, csapolt sört kérsz és majd ahhoz adnak ilyet :D Vagy a büfésnél a sült, zsírtól csöpögő kolbászhoz. :D:) :)

Ember, generációs zavarban vagy :D :D :P

Pedig szerintem teljesen jól megférni a Woody műanyag figura és a véres trikó a repertóárjukban. :D:P

Hozzászólás ideje:
  Obi1 írta:
Szellemír(t)ó

Rég nem láttam ennyire jó filmet, pedig nem vagyok egészen oda a politikai thrillerekért. McGregor hozza a szokásosat, nála mindig úgy érzem mint ha személyesen rá írnák a szerepeit. Izgalmas film, ajánlom. :)

Köszi, hogy írtál róla, ezek után még jobban rákattantam :) Majd csak látom én is hamarosan :D

Hozzászólás ideje:
  kolmilan írta:
Szerintem lesz külön Expendables menü a mekiben. Nem akarnak majd lemaradni... :D

Jah, sör, meg egy adag töpörtyű. Esetleg a lentebb említett kolbász. :) Ez lenne a helyénvaló, nem pedig E százakárhánnyal dúsított műanyag kaja. :)

Hozzászólás ideje:

Batman3

"Egyre valószínűbb, hogy a The Riddler lesz a harmadik film (egyik?) gonosza. Ugyanis elkezdődött a 2012-ben érkező mozi szereplőválogatása, melyet ugyan megpróbáltak titokban tartani, de tudjuk jól, hogy az internet korában a titkok gyorsabban válnak köddé, mint Shyamalan karrierje. A FirstShowing jelentése szerint a hollywoodi stúdiók és ügynökségek által menedzselt szereposztó-hálózatban nem csupán a The Riddler szerepe tűnt fel a BATMAN 3 kapcsán, de még Joseph-Gordon Levitt neve is a szerep mellett. Természetesen ez még messze nem konfirmált dolog, de már nem is puszta pletyka."

Ki a fene az a Riddler?

Hozzászólás ideje:
  Ody Mandrell írta:
Jézus! Ez a Joseph-Gordon Levitt kiköpött Ledger. :)
Szerintem egyáltalán nem hasonlít rá. Épp tegnap néztem meg a Hajszát és abban is szerepelt.

Dzséjt írta:
Szerintem Rébusz sem komolytalanabb, mint Joker volt. Megfelelően kidolgozva igazi intellektuális ellenfele lenne Batmannak.

Voltak olyan hírek, hogy Robin Williams szívesen eljátszaná az új Batman filmben. :)

Hozzászólás ideje:

Ma végre megnéztem a Hotel Rwandát. Pont jókor mert előtte a Gyilkos földek pörgött a lejátszóban. Nagyon hasonló a két film. Megrázó ahogy az egyik rwandai a másik meg a kambodzsai állapotokat jeleníti meg a háborús időszak idején.

Hozzászólás ideje:
  Oldfighter írta:
Voltak olyan hírek, hogy Robin Williams szívesen eljátszaná az új Batman filmben. :)

Hát... én szeretem Robin Williamset, de nem biztos, hogy arra az emberre bíznám, aki előtte szerepelt a Jumanjiban meg a Mrs. Dubfire-ben, nem is beszélve a Holt Költők Társaságáról (ami egyébként fantasztikus film). Tudom, voltak komolyabb filmjei is, de akkor is...

Hozzászólás ideje:
  Donát írta:
Hát... én szeretem Robin Williamset, de nem biztos, hogy arra az emberre bíznám, aki előtte szerepelt a Jumanjiban meg a Mrs. Dubfire-ben, nem is beszélve a Holt Költők Társaságáról (ami egyébként fantasztikus film). Tudom, voltak komolyabb filmjei is, de akkor is...
Nem a műfaj számít, hanem, hogy milyen színész. Meg én amúgy is hiányolom azt a fajta őrültséget ( melyhez jó választás lenne) mely a Burton féle változatokat illette.
Hozzászólás ideje:

Rébusz lenne a legjobb a 3.filmbe. Egyáltalán nem komolytalan. Elég jól ismerem a képregényt és a rajzfilmeket is, és nagyon dark filmet lehetne belőle kihozni, talán még jobbat is mint a TDK, és nem azért mert a Rébusz jobb karakter mint Joker, de ha Nolan nekiülne, nagyon megdolgoztatná a fejtörőivel a nézőket is. Elképzelni se tudom mit tudna kihozni belőle ez a zseni!

Hozzászólás ideje:
  Oldfighter írta:
Jaja, hogyne lehettek volna, csak a szem, orr, fül nem stimmel :D
Nem hiába mondták azt eredetileg hogy őt akarják Joker helyébe a harmadik részbe, mert annyira hasonlítanak. :) Az egy dolog hogy nem lett belőle semmi.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.