Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Noh, bemelegítettem a rendszert a Terminator Salvationnal :D Indulhat a Rambo. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Noh, bemelegítettem a rendszert a Terminator Salvationnal :D Indulhat a Rambo. Csak teljes hangerővel. Amikor felhúzza géppityut.Ne hagyd ki. Teljes hangerőn. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Meg kell állapítsam, hogy az Expendablesben jobban nézz ki Sly. Ramboként kicsit el van hízva, vagyis szteroidozva. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Meg kell állapítsam, hogy az Expendablesben jobban nézz ki Sly. Ramboként kicsit el van hízva, vagyis szteroidozva. Le van sz*rva. Nyomd a hangerőt ember. :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Meg kell állapítsam, hogy az Expendablesben jobban nézz ki Sly. Ramboként kicsit el van hízva, vagyis szteroidozva. Szerintem a Rambóban jobban nézett ki. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Öt perc és elszabadul a pokol. Izé, vagyis Rambo. De tök mindegy. Ugyanaz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Öt perc és elszabadul a pokol. Izé, vagyis Rambo. De tök mindegy. Ugyanaz Három az az öt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Itt már nem számít az idő Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Nah, a sok lúzer az olcsó kínai sz*rokkal durrogtat. Én meg a japó Panasonic-al és a Magnattal. Hatalmas volt. Semmi se jött át a kinti zajokból Jövőre majd az Expandeblessel durvulok. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Csak a hngerőd add. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Valaki tud infót adni mikor lesz kész az új HP felirat? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Eléggé megnézős filmnek néz ez ki http://www.youtube.com/watch?v=XSIetIg7O3M Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Már be volt linkelve a szinkronos verziója is. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. (szerkesztve) Már be volt linkelve a szinkronos verziója is. Mi vagyok én, lexikon? Akkor nem figyeltem fel rá, nem minden mozielőzetest nézek meg amit belinkeltek. Ha tettetek volna mellé egy OOlyan képet ami az origón van, akkor tudtam volna, hogy érdemes megnézni Szerkesztve: 2011. Január 1. - Darth_Phobos Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Nem is értem, hogy miért nem egy piros karikás plusz tizennyolcas az avatarod. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Megnéztem a Fűrész 5-öt, hát egyszer nézhető végül is. De a végén amit csattanónak akartak beállítani, hát kicsit mókás. Hatásvadászás hatás nélkül. És valami olyan szinten túl van bonyolítva hogy csak nézek néha. De nem rossz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Elhunyt az egyik kevdenc színészem, Pete Postlethwaite Szerintem a hír véletlenül ment át a másik topikba. Jó színész volt, most láttam a The town-ban, abban is játszott RIP Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. A Nasa tudósai szerint a 2012 és az Armageddon, na meg a Mag a legnagyobb tudományos hülyeségeket felvonultatói hollywoodi alkotás. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Ezen valahogy nem csodálkozom, több bennük a fiction, mint a science Attól még némelyik nagyon szórakoztató, főleg, amelyikben Willis is játszik Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Elhunyt az egyik kevdenc színészem, Pete Postlethwaite Szerepelt sárkányokkal, alienekkel, dinoszauruszokkal és egyéb sci-fikben, fantasy-kban és más jellegű filmekben is feltűnt. Igazán főszerepet ugyan nem sűrűn kapott, de igazi karakterszínész volt. http://www.sfportal.hu/elhunyt-pete-postlethwaite-angol-szinesz-7783.scifi Szerintem a hír véletlenül ment át a másik topikba. Jó színész volt, most láttam a The town-ban, abban is játszott RIP Ezt jól benéztem. Áttettem ide a helyére. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Quentin Tarantino szerint ezek voltak 2010 legjobb filmjei: 1.) Toy Story 3 2.) A közösségi háló 3.) Animal Kingdom 4.) Szerelmes lettem 5.) Aranyhaj 6.) A félszemű 7.) Tolvajok városa 8.) Greenberg 9.) Cyrus 10.) Hirtelen az üresség Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Látom, szereti az animációs filmeket. Mindjárt kettő is akad az első tízben, és elég előkelő helyen. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Quentin Tarantino szerint ezek voltak 2010 legjobb filmjei: Hát ez nem tudom mennyire hihető... 100%, hogy az eredeti listájában szerepelne a haverjának, Rodrigeznek a filmje, Machete. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Hát ez nem tudom mennyire hihető... 100%, hogy az eredeti listájában szerepelne a haverjának, Rodrigeznek a filmje, Machete. Már miért kéne szerepelnie? Azért, mert cimbije Rodrigueznek, még nem kell feltétlen oda meg vissza lennie a filmjeitől. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. http://www.youtube.com/watch?v=GvcoCHMaolE Zúzósabbnak ígérkezik mint gondoltam. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Natalie nagy lepedőakrobata lehet. http://www.youtube.com/watch?v=LctdjOwrpYM Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Ezt jól benéztem. Áttettem ide a helyére. Előfordul néha az ilyen Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. A Hullám Huh, elég érdekes és tanulságos film volt az emberek manipulásáról és a közösségi szellemről. 1 hét alatt mi mindenre képes egy eszme, ami elszabadul. Lenyűgöző is és félelmetes is egyben. Mint a végén is mondja a tanár, hogy úgy tudott volna játszani velük, ahogy akar. Ha akarta volna, embert is ölhettek volna akár. Nagyon durva. Egy eszméért, egy felfogásért, a kirekesztettségből a "hírnév" és a megtiszteltetés felé vezető útért. Hogy más vagy mint az átlag és ez neked hatalmat és egzisztanciát ad. Ami az egyik percben még jó poén, a másikban véresen komoly. Ez a film nagy hatással volt rám. Egész érdekes. Aki nem látta, az nézze meg, eléggé magvas gondolatokat tartalmaz és mutat be. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.