Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Még januárban néztem meg a Plan 9 from Outer Space-t, vagyis a 9-es terv a világűrbőlt. Életem legjobb filmje volt. :lol2: Ed Wood igazi sci-fit rendezett, ami számomra nagyon mulatságos volt. :D Érdemes megnézni egy vígjáték helyett.

Szerkesztve: - DarthMaul31
Hozzászólás ideje:
  2014. 08. 18. - 15:41, DarthMaul31 írta:

Még januárban néztem meg a Plan 9 from Outer Space-t, vagyis a 9-es terv a világűrbőlt. Életem legjobb filmje volt. :lol2: Ed Wood igazi sci-fit rendezett, ami számomra nagyon mulatságos volt. :D Érdemes megnézni egy vígjáték helyett.

Igen igen, életem legrosszabb filmje, de egyik legjobb filmélménye. :D (még mindig bennem van ez a kettős érzés.) :D

Hozzászólás ideje:

Ma megnéztem még egyszer a Guardians of the Galaxy-t, most még inkább tetszett. A favoritom ugyan maradt a Thor: The Dark World, de ez sem maradt le sokkal mögötte. Nagyon szórakoztató, jó mozi, és telis-tele van olyan elemekkel, amiktől egy űropera működik.

Pótoltam két hiányosságomat:

A Csodálatos Pókember 2

Nos hogy is kezdjem? Látványügyileg nagyon rendben volt, a 3D is nagyon pöpec volt és sokat hozzáadott az élményhez, de maga a film kicsit felemás volt (szóismétlés rulez) számomra. Már az első rész előtt is volt bennem egy rossz érzés, egy "félsz" az új Pókember filmmel kapcsolatban. Bármennyire is sokan utálták a Sam Raimi féle Pók-Trilógiát nekem az még mindig jobban bejön, mint ez az új. Andrew Garfield rendben van, Emma Stone-t pedig minden egyes filmjében nagyon kedvelem, nagyon cuki csaj, de valamiért számomra mégsem működik igazán a Csodálatos Pókfazon, pedig szeretem a karaktert. Ebben a részben pl...

Spoileres tartalom megtekintése

Na szóval, nekem kicsit vegyes felvágott a film, de egynek '' volt. És egyébként is... a Raimi-féle trilógia ábrázolásban és hangulatban sokkal jobban megközelítette gyermekkori emlékeimet a karaktert és világát tekintve. Az új már kevésbé.

Amerika Kapitány - A tél katonája

Ez viszont nagyon tetszett, elejétől a végéig. A sztori, a látvány, a karakterek, a fordulatok... egyszerűen végig lekötött!! A 3D is nagyon élvezetes volt, de talán egy picit elmarad a Csodálatos Pókember 2-től e téren... (de nem nagyon) :P

2014. 08. 17. - 10:07, Bomarr írta:

Nálam most így áll a Marvel filmek tetszési sorrendje:

Jó filmek:

1. Galaxis őrzői

2. Amerika Kapitány: A tél katonája

3. Vasember 3

Közepes filmek:

4. Thor

5. Vasember

6. Thor 2

7. Amerika Kapitány

Gyenge filmek:

8. Bosszúállók

9. Vasember 2

10. A hihetetlen Hulk

Hát, majdnem tökéletesen egyezünk az első háromban ;) Csak én sajnos még nem láttam a Galaxis örzőit. De sanszos, hogy piszkosul be fog jönni ... és akkor akár nálam is kiköthet itt, az elsők között. De ami a lényeg, a Vasember 3 (kedvencem a szériából) és az Amerika Kapitány - A tél katonája (jobban tetszett (jóval) mint az első rész!) bőven a legjobbak között van. A Bosszúállóktól jómagam sem voltam sohasem hanyatt esve, bár nagyon jól szórakoztam rajta, de inkább csak egy erős közepesnek tartottam mindig is a filmet. Ettől függetlenül természetesen nagyon várom a folytatást.

Szóval az én listám hozzávetőlegesen:

Jó filmek:

0. (A Galaxis őrzői) látatlanban megítélt hely ... aztán majd meglátjuk :P

1. Amerika Kapitány: A tél katonája

2. Thor 2 - Sötét világ

3. Vasember 3

Közepes filmek:

4. Bosszúállók

5. Vasember

6. Thor

7. Amerika Kapitány

Gyenge filmek:

8. Vasember 2 (ez a rész nagyon nem jött be)

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:
  2014. 08. 19. - 21:36, Darth Riddick írta:

Pótoltam két hiányosságomat:

A Csodálatos Pókember 2

Nos hogy is kezdjem? Látványügyileg nagyon rendben volt, a 3D is nagyon pöpec volt és sokat hozzáadott az élményhez, de maga a film kicsit felemás volt (szóismétlés rulez) számomra. Már az első rész előtt is volt bennem egy rossz érzés, egy "félsz" az új Pókember filmmel kapcsolatban. Bármennyire is sokan utálták a Sam Raimi féle Pók-Trilógiát nekem az még mindig jobban bejön, mint ez az új. Andrew Garfield rendben van, Emma Stone-t pedig minden egyes filmjében nagyon kedvelem, nagyon cuki csaj, de valamiért számomra mégsem működik igazán a Csodálatos Pókfazon, pedig szeretem a karaktert. Ebben a részben pl...

Hozzászólás ideje:

Abszolút igazad van, ettől függetlenül a Raimi-féle pókfilmekben a gonoszok többségével együtt lehetett érezni, szánni, sajnálni lehetett őket és nem tiszta szívből gyűlölni. Egyik sem volt velejéig romlott! Erre utaltam lent, és ez nekem marhára bejött.

Hozzászólás ideje:
  2014. 08. 19. - 21:36, Darth Riddick írta:

A Csodálatos Pókember 2

2014. 08. 20. - 7:46, Darth Cupsy írta:

Igen, bár annyi különbség van, hogy ott Norman Osborn a Goblin és a helyszín is más.

Hozzászólás ideje:

Most már én is, MCU-lista:

Remek filmek

1. Thor: The Dark World

2. The Avengers

3. Thor

4. Guardians of the Galaxy

5. Iron Man 3

6. Captain America: The Winter Soldier

Jó filmek:

7. Iron Man 2

8. Captain America: The First Avenger

9. Iron Man

Közepes filmek

10. The Incredible Hulk

Gyenge film ebben az MCU-ban még nem született az én szememben, mert nálam a Marvel-mozik közül a gyenge kategóriába nálam az olyan filmek esnek, mint a Raimi féle Spide-man 1 és 3 (bár a 3 inkább már a tragédia kategória), a Brana-féle Hulk (bár ez is inkább tragédia, mint gyenge), az X-men Origins: Wolverine, a Blade 1 és 3, a Daredevil, az Electra és így tovább. Ezeknél a filmeknél meg még az MCU leggyengébbje, a The Incredible Hulk is sokszorosan szórakoztatóbb és jobban összerakott.

Hozzászólás ideje:

Nekem egyáltalán nem tetszenek ezek az új Pókember filmek (a másodikat még nem is láttam, de mivel már az elsőn is szenvedtem...), de az mindenképp a javukra írható, hogy 2 film alatt olyat léptek meg, ami az MCU-ban 10 film után még mindig példa nélkül áll

Hozzászólás ideje:

Szerintem arra gondol, hogy

Hozzászólás ideje:

Aha, hát, szvsz már részlegesen meglépték.

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:

Mármint a Marvel, mert az készíti a filmeket, nem a Disney. ;)

De mint írtam, ez a tökösség azért nem olyan jelentős, hogy ezen múljon a filmek minősége. Hiába lépte meg a Sony, attól a két Amazing Spider-man még együtt véve is elbújhat néhány MCU film mellett. Szóval nem sokat számít, hogy e tekintetben tökösebbek. Ha a Marvel meglépi majd ezt, legalább jobban megüthet minket, hiszen többet volt velünk egy-egy szereplő.

Hozzászólás ideje:

Hát ha a Spider-Man filmek a mérce akkor valóban jól áll az MCU, de itt inkább az lenne a lényeg hogy legyenek baromi jók a filmjeik. Ehhez pedig nem ártana ha kicsit bevállalósabbak lennének, mert ha még sokáig kerülgetik a komoly drámát akkor egyre nehezebb lesz őket komolyan venni. Nekem a Tél Katonájában

2014. 08. 20. - 12:41, Dzséjt írta:

Mármint a Marvel, mert az készíti a filmeket, nem a Disney. ;)

Igen, csak hülyén jön ki, hisz lényegében Pókember is valahol Marvel, csak közben Sony :hehe:

2014. 08. 20. - 12:41, Dzséjt írta:

De mint írtam, ez a tökösség azért nem olyan jelentős, hogy ezen múljon a filmek minősége.

És mint írtam, ennek ellenére nekem sem a szívem csücskei a lent említett filmek, de ezt az egyet mindenképp a javukra írom, mert ami ilyen téren az MCU-ban folyik, az lassan átcsap nevetségessé.

Szerkesztve: - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje:

Demóna: Kellemes kis kikapcsolódás volt, bár teljesen más mint amire számítottam. A trailer alapján nekem egészen más jött le, de nem is baj, hogy más lett mint az eredeti sztori, így kicsivel több volt benne, persze eléggé kiszámítható meg minden, de szép a látvány, aranyosak a szereplők, és bár egy kicsivel több humort elbírt volna, nekem tetszett.

A Tél katonája: Hát az biztos, hogy az egyik legjobb képregényes film, de hogy az előzőnél 100x jobb az is biztos. Jó hát teljesen kiszámítható benne minden, nagyon fordulat nincs benne

De az összes több, a gonoszok, az akciójelenetek, amikor 100x ütősebbek és kidolgozattabbak mint az előzőben, és az extra karakterek is nagyon hozták a szintet.

Thor 2

Póki 2: Sokkal jobb mint az első rész, bár annál sajna nem nehéz, de még így sem hozzá az igazán jó filmet. Nem értem miért kell mindig behozni a Manót. Elektro is rettentő idegesítő lett, egyáltalán nem hasonlít a képregényes verzióra.

Szebb a látvány, az akciók, és több a minőségi Pók humor. :) Talán a 3. részre kapunk egy Raimis Oki Doki szintű filmet. :)

Hozzászólás ideje:

Kudar, azért azt előre látni, hogy

Hozzászólás ideje:
  2014. 08. 20. - 18:18, kudar írta:

Póki 2: Sokkal jobb mint az első rész, bár annál sajna nem nehéz, de még így sem hozzá az igazán jó filmet. Nem értem miért kell mindig behozni a Manót. Elektro is rettentő idegesítő lett, egyáltalán nem hasonlít a képregényes verzióra.

2014. 08. 20. - 18:18, kudar írta:

Talán a 3. részre kapunk egy Raimis Oki Doki szintű filmet. :)

No az jó lenne! ;)

Hozzászólás ideje:
  2014. 08. 22. - 16:20, Darth Cupsy írta:

Valószínüleg nem lesz egy nagy durranás tekintve Cage mostani filmjeit, de legalább láthatjuk "Anakint" más szerepben :)

Áhh itt is lovag ott is lovag... :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.