Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. A Közelebben már pucérkodott, csak háttal állt.Nem semmi, amit abban alakít. Ott ki volt takarva. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Nekem úgy rémlik, hogy a Közelebb-ben Natalie húzósabb jeleneteit megvágták. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Belenéztem és a háttalállós részben tényleg nem pucér. Első nézésre annak tűnt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Nekem úgy rémlik, hogy a Közelebb-ben Natalie húzósabb jeleneteit megvágták. Sajnos Egyébként most tervezem a film megtekintését... Donát Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Jó volt, nézd meg nyugodtan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Natalie a filmekben nem szeret pucérkodni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Ez a link vérbeli pilótáknak szól: http://www.apple.com/trailers/mgm/flyboys/trailer/ Pred 5 standing by. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. (szerkesztve) Ez a link vérbeli pilótáknak szól: http://www.apple.com/trailers/mgm/flyboys/trailer/ Pred 5 standing by. Huhh ez nagyon hajaz arra a storira, amiből Lucas akar filmet csinálni. Szerkesztve: 2006. Július 24. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. (szerkesztve) Ma megnéztem a Bújócskát. A színészi alakítás vegyes benne. Robert De Niro-é a főszerep, és nekem tetszett ugyan, de sokan fanyalognak, ahogy olvastam pár kritikát. Tény, hogy volt már jobb is, de szerintem ebben a filmben sem volt rossz. A kritikák nagyrésze azt hangsúlyozza, hogy a film gyerek főszereplője remekül játszott. Egyetértek. Hátborzongatóan jó volt benne a kislány, viszont a női "főszereplő" nekem annyira nem tetszett, ahogy a mellékszereplők közül sem tudott senki sem kiemelkedni. A zene és a képi hatások nálam ott vannak, nem is ott a baj, hanem a TÖRTÉNET. Hát nem tudom, egyrészről már ezer meg egy skrizós thriller született, tehát sablonos, másrészről pedig nálam erősen MAGYARÁZATRA szorul. Egyszerűen bizonyos részeket nem értek a filmből. Ha valaki látta esetleg, segíthetne rajtam... Összességében: 10/6 a történet miatt. Donát. Szerkesztve: 2006. Július 24. - Csabai Donát Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. A kritikák nagyrésze azt hangsúlyozza, hogy a film gyerek főszereplője remekül játszott. Egyetértek. Dakota Fanning a Világok harcában nekem nagyon tetszett. Ebből a kiscsajból még lesz valami. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. (szerkesztve) Kurt Russel lesz a sorozatgyilkos Quentin Tarantino "Death Proof"-jában... Kár, hogy nem Mickey Rourke... Szerkesztve: 2006. Július 25. - yodamester Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Dakota Fanning a Világok harcában nekem nagyon tetszett.Ebből a kiscsajból még lesz valami. Jó is volt benne, de nekem a Nevem, Samben jött be igazán. Ott legalább igazán jól játszó partnere is van, együtt remekelnek (Sean Penn), és jó elnézni ilyen színészi összejátszást Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. (szerkesztve) Hát, már ezerszer mutatta a tv a Volt egyszer egy Vadnyugatot, de utoljára kábé akkor láthattam, amikor még nem volt hétfőn adás, szóval nem is emlékeztem másra, csak arra, hogy van benne egy fickó, aki harmonikázik . Néhány képsor alapján, amit azóta láttam néha belőle, olyan belassultnak éreztem, hogy nem hittem hogy egyszer lesz türelmem végignézni még kicsit lerágott csontnak is éreztem. Most megtörtént, és nagyon jól szórakoztam, annyira hogy szívesen megnézném újra. Akkora szövegek vannak benne, s talán furcsa hogy ezt emelem ki, mivel nem e szövegé a főszerep, mégis számomra az adta meg a film komolyságát és egyben humorát is Szerkesztve: 2006. Július 25. - Szisz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. A volt egyszer egy vadnyugat az egyik legnagyobb film, amit valaha csináltak. A zenéje és az egész hangulata utánozhatatlan. A karakterek pedig zseniálisak. Nekem megvan DVD-n. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Én valahogy nemszeretem a western filmeket.De a Volt egyszer.. zenéje tényleg jó, és a színészek is. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. A volt egyszer egy vadnyugat az egyik legnagyobb film, amit valaha csináltak. A zenéje és az egész hangulata utánozhatatlan. A karakterek pedig zseniálisak. Nekem megvan DVD-n. Right Csak egy westernt láttam, ami föléje helyeznék, és az is Leone (The Good, the Bad...) Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. (szerkesztve) A volt egyszer egy vadnyugat az egyik legnagyobb film, amit valaha csináltak. A zenéje és az egész hangulata utánozhatatlan. A karakterek pedig zseniálisak. Nekem megvan DVD-n. Valamiért mégis tartottam tőle, itt bent letöltötte egy munkatársam és belenéztünk és olyan fura volt, nem mondhatom rá hogy retró mert ez régi film. A kamerakezelés a világítás kicsit olyan . A történet egyszerű és mégsem unalamas több mint két és fél órát kitöltenek a képek és a zene, meg az egyéb hangok (lövések, vonat, ló, nyikorgás). Talán azért fura, mert kalsszikus és azóta ugye más rendezőknél is láthattuk hatását pl Tarantinonál elég erősen sztem és azokat előbb láttam mint a forrást. Az tetszett még benne, hogy sokszor az akciót magát nem is látjuk, hanem csak halljuk és a másik oldalon vagyunk, azokén akik nincsenek benne csak passzív hallgatói, nem is látói az eseményeknek. A beszélő képek, az atmoszféra így összességében nézve hatalmas és jó hogy még abban az időben készült amikor még nem volt utánlövés és így nem rontották el a mítoszt. Szerkesztve: 2006. Július 25. - Szisz Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Right Csak egy westernt láttam, ami föléje helyeznék, és az is Leone (The Good, the Bad...) Ezek után ha az ölembe pottyana azt is megnézem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Valamiért mégis tartottam tőle, itt bent letöltötte egy munkatársam és belenéztünk és olyan fura volt, nem mondhatom rá hogy retró mert ez régi film. A kamerakezelés a világítás kicsit olyan . Igen, ebben a filmben vannak igazán jó beszólások. Fapofával megáldott, kőszívű banditák. Alig látható az arcokon valami érzelem, mégis feszül a film tőle. De az is igaz, hogy rengeteget hozzá ad Morricone zenéje! Azt is meg kell említeni, hogy szerintem a film szinkronjánál jobbat nem igazán csináltak kis hazánkban. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Évekig tartottam ettől a filmtől, azért nem néztem meg jó sokáig (ezt kb. évtizedben lehet számolni). Aztán olyan két éve megnéztem, talán a legutóbbi tévés vetítéskor. És nagyon tetszett, nem is tudom, hogy miért nem néztem meg már sokkal korábban (talán azért, mert bizonyos filmek korfüggőek) Utánozhatatlan a hangulata. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. A Volt egyszer egy vadnyugathoz nekem sem volt még szerencsém, valszeg azért, mert nem szeretem a westerneket. Egyet láttam eddig, az a Di Caprios Gene Hackmanes film , talán Gyorsabb a halálnál, vagy valami ilyesmi volt a címe, na azt, de nem hagyott bennem maradandó nyomokat. Donát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hát igen, a Volt egyszer egy vadnyugat az egy hatalmas film. Nem egy nagy tempójú mű, de éppen ez a jó benne. Emlékszem, mikor először láttam az elejét, és vártam, és vártam, és vártam, és az a nyomorék vonat csak nem akart beérni Morricone zenéje pedig fantörpikus. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. A Volt egyszer egy vadnyugathoz nekem sem volt még szerencsém, valszeg azért, mert nem szeretem a westerneket. Egyet láttam eddig, az a Di Caprios Gene Hackmanes film , talán Gyorsabb a halálnál, vagy valami ilyesmi volt a címe, na azt, de nem hagyott bennem maradandó nyomokat. Donát Ne ilyen nyomorék filmek után ítélj. Nézd meg feltétlen a vadnyugatot. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Ne ilyen nyomorék filmek után ítélj. Nézd meg feltétlen a vadnyugatot. Vagy inkább A Jó, a Rossz és a Csúf-ot... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. (szerkesztve) Vagy inkább A Jó, a Rossz és a Csúf-ot... Az is jó volt, de nekem nem tetszett annyira, mint a vadnyugat. Olyan volt, mint az SW után a szárnyas fejvadász. Szerkesztve: 2006. Július 25. - Ody Mandrell Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Az is jó volt, de nekem nem tetszett annyira, mint a vadnyugat. Olyan volt, mint az SW után a szárnyas fejvadász. Igazából A Jó, a Rossz... volt előbb - ha erre gondoltál Szerintem pedig ez Leone tökéletes remekműve, karrierje csúcspontja, amit ugyan megpróbált megismételni a Vadnyugattal, de ott minden egy picit gyengébbre sikeredett - szerintem. Kicsit érzem rajta azt, hogy ezt a filmet már nem akarta megcsinálni Leone, csak a stúdió nyomására csinált még egy westernt. Ahogy én látom, A Jó, a Rossz...-ban megvan a Vadnyugat minden erénye, csak még dinamikusabban és erőteljesebben. A zenék is fülbemászóbbak, mint a Vadnyugatban. Plusz ott van Clint Eastwood, a leggyávább ember a vadnyugaton Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. (szerkesztve) A Jó, a Rossz és a Csúf nagyon jó. Régen láttam már, de akkor nagyon tetszett. Morriconéről meg nem mondok semmit, akkora. A Vadnyugatot viszont olyan régen láttam már, hogy nem is emlékszem rá, és sajnos most is kihagytam... EDIT: Sajnos a Profit is kihagytam mostanában, pedig vagy 7-8 éve nem láttam... És Morricone legjobb zenéje szerintem ott szól... Szerkesztve: 2006. Július 25. - SimonZ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. (szerkesztve) Igazából A Jó, a Rossz... volt előbb - ha erre gondoltál Szerintem pedig ez Leone tökéletes remekműve, karrierje csúcspontja, amit ugyan megpróbált megismételni a Vadnyugattal, de ott minden egy picit gyengébbre sikeredett - szerintem. Kicsit érzem rajta azt, hogy ezt a filmet már nem akarta megcsinálni Leone, csak a stúdió nyomására csinált még egy westernt. Ahogy én látom, A Jó, a Rossz...-ban megvan a Vadnyugat minden erénye, csak még dinamikusabban és erőteljesebben. A zenék is fülbemászóbbak, mint a Vadnyugatban. Plusz ott van Clint Eastwood, a leggyávább ember a vadnyugaton Nem is tudtam, hogy előbb készült. Akkor a vadnyugatra ért be igazán. Szerintem. Nekem az a tökéletes western. Szerkesztve: 2006. Július 25. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Nem tudok nyilatkozni, míg nem láttam végre a teljes A Jó, ... filmet Ha valaki látja a műsorban, gyorsan írja meg, hogy mikor melyik adón lehet látni. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Az az érzésem, hogy nemsokára lesz. Az Erő ebbe az irányba sodorja az eseményeket. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.