RacerX Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Hozzászólás ideje: 2017. November 29. 18 perccel korábban, Dzséjt írta: Viszont Hangyát sehol sem látom... Bár az azért nála nem fura. Hangya és Darázs majd csak az Avengers 4-ben lesznek. Ha minden igaz, akkor csatlakozik hozzájuk Captain Marvel is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Hozzászólás ideje: 2017. November 29. (szerkesztve) Én is így hittem, de a legutóbbi promóciós képeken már ott virít Darázs és Hangya is. Az meg azért fura lenne, ha már itt promóznák őket a saját filmjüket és a 2019 folytatást is megelőzve. Akkor már Marvel kapitány is ott lehetne a képeken. Ezen a képen meg még Hank Pym is ott van. Szerkesztve: 2017. November 29. - Dzséjt Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Hozzászólás ideje: 2017. November 29. (szerkesztve) Végülis. Lehet ott voltak az előzetesben is. Újra nézve, Sólyomszemet se látni. Szerkesztve: 2017. November 29. - RacerX Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Tetszett a trailer, remélhetőleg szórakoztató lesz maga a film is Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Hozzászólás ideje: 2017. November 29. 2017. 11. 27. - 7:52, Bomarr írta: Én ennek a halálhírnek az apropóján tudtam csak meg, hogy a Jurassic World-ben főszerepet játszó Bryce Dallas Howard, nem más mint Ron Howard lánya. Kivételesen egy filmes ismeret, amit tudtam A falu című film kapcsán olvastam annak idején, hogy ők apa és lánya. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Hozzászólás ideje: 2017. November 30. 2017. 11. 29. - 14:30, RacerX írta: Íme: Nagyon várós. Spider-Man ruhája irtózatosan jó - ettől függetlenül viszont Tom Hollanddel továbbra sem vagyok kibékülve. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Hozzászólás ideje: 2017. December 1. 230 millió trailer megtekintés az első 24 órában! (Force Awakens 88 millió volt..) Ahogy az várható volt, a leleplezést követően a Bosszúállók: Végtelen háború első képsorairól szólt minden. Az igazi meglepetés az lett volna, ha ekkora várakozás és érdeklődés után az előzetes mégsem dönti meg az első 24 óra megtekintéseinek rekordját, arra azonban kevesen számítottunk, hogy ilyen brutális számokkal avathatunk majd új győztest. Majdnem két éven át tartotta a frontot Az ébredő Erő előzetese a maga 88 millió megtekintésével, ami aztán az elmúlt szűk egy év során három alkalommal is kevésnek bizonyult. Először A szépség és a szörnyeteg (91,8 millió), majd a Halálos iramban 8. (139 millió), legutóbb pedig az Az (197 millió) kedvcsinálóira voltak még többen kíváncsiak. A Végtelen háború előzetesét azonban 33 millióval többen nézték meg az első nap során, mint Andy Muschietti horrorjáét, így az új rekord 230 millió lett. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Hozzászólás ideje: 2017. December 1. 8 órával ezelőtt, JakeSully írta: 230 millió trailer megtekintés az első 24 órában! (Force Awakens 88 millió volt..) Ahogy az várható volt, a leleplezést követően a Bosszúállók: Végtelen háború első képsorairól szólt minden. Az igazi meglepetés az lett volna, ha ekkora várakozás és érdeklődés után az előzetes mégsem dönti meg az első 24 óra megtekintéseinek rekordját, arra azonban kevesen számítottunk, hogy ilyen brutális számokkal avathatunk majd új győztest. Majdnem két éven át tartotta a frontot Az ébredő Erő előzetese a maga 88 millió megtekintésével, ami aztán az elmúlt szűk egy év során három alkalommal is kevésnek bizonyult. Először A szépség és a szörnyeteg (91,8 millió), majd a Halálos iramban 8. (139 millió), legutóbb pedig az Az (197 millió) kedvcsinálóira voltak még többen kíváncsiak. A Végtelen háború előzetesét azonban 33 millióval többen nézték meg az első nap során, mint Andy Muschietti horrorjáét, így az új rekord 230 millió lett. Nem tudom hogy számolják össze. Én a videónál most "csak" 60 millió megtekintést látok. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Hozzászólás ideje: 2017. December 1. 32 perccel korábban, RacerX írta: Nem tudom hogy számolják össze. Én a videónál most "csak" 60 millió megtekintést látok. Plusz a facebookon megosztott videónak is van 62 millió nézettsége, nameg a twitteres videónak is lehet pár millió. Ilyenkor nem csak a YouTube-os nézettségeket veszik, hanem az összes platformot összegzik 1 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Hoppá, szépen csendben lemaradtam az Infinity War előzeteséről. eddig a percig! Nagyon várom. pszt: Spoiler egyelőre én is jobban mint a Solo-t. csss... Senkinek egy szót se! 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Jól néz ki a Fekete Párducos poszter. Várós a film, szerintem egy különleges Marvel darabbal ismerkedhetünk majd meg februárban. 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Csütörtökön JW trailer. Hát remélem jobb lesz mint az elődje. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Ha olyan jó lesz, mint az elődje, én már örülni fogok. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Én is! Tetszett a JW. Még jobban is mint némelyik korábbi. Egész pontosan a 2. Legjobb résznek tartom! 1 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Az amerikai CNBC hírcsatorna szerint a Disney a jövő héten jelentheti be, hogy megveszi a Foxot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Lassan megérjük, hogy csak Disney film lesz a moziban. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Hát ez is egy módja annak, hogy visszaszerezzék a Fantasztikus Négyest Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Hozzászólás ideje: 2017. December 5. 1 órával korábban, JakeSully írta: Az amerikai CNBC hírcsatorna szerint a Disney a jövő héten jelentheti be, hogy megveszi a Foxot. Az X-men filmek miatt ez nagyon szomorú lenne. Remélem valami trösztellenes hatóság megakadályozza. Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Na, emlegetni kellett New Mutants Poster Brings Fear to the X-Men Universe https://screenrant.com/new-mutants-movie-poster-x-men/ New Mutants Teaser Hints At Movie’s Villain Demon Bear https://screenrant.com/new-mutants-movie-villain-demon-bear/ A Foxnak elég szép tervei vannak az X-menekkel. Új mutánsok trilógia, X-Force trilógia Deadpoollal és Dark Phoenix trilógia az X-men Apocalypseben látott társasággal. Ha a Disneynek sikerülne megvennie a Foxot, ennek reszelnének. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Kijött egy leírás a Jurassic World: Bukott Birodalomról: Spoiler A Bukott birodalom évekkel a Jurassic World után veszi fel a fonalat, amikor is egy kitörni készülő vulkán veszélybe sodorja az Isla Nublaron élő dinoszauruszokat. A második kihalás megakadályozásáért pedig az első részből jól ismert Owen Grady (Chris Pratt) és Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) száll harcba. Az utóbbi ugyanis megalapította a Dinosaur Protection Groupot, amely elvileg a lények fennmaradásáért küzd. forrás: ign.hu Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Ebben a Jurassic Parkban még hányszor lehet eladni, hogy jönnek a T-Rexek és megesznek mindenkit? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Még párszor biztos, mert a T-rexek az utolsó két filmben senkit nem ettek meg, szóval már rég nem játsszák el azt, hogy jönnek és mindenkit megesznek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Akkor a dínók. Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. (szerkesztve) 56 perccel korábban, Rog írta: https://youtu.be/qEMjAf_Bf-g Hmmm. Az ott miylen MRAP 30mp-nél? Valós típus, vagy csak a filmesek által összedobott jármű? Szerkesztve: 2017. December 6. - Ody Mandrell Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Az új Predator filmben végre fény derül a titokra, hogy a Vadászok miért látogatják a Földet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Hozzászólás ideje: 2017. December 7. 17 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Akkor a dínók. Azért elképzelek egy Jurassic Park filmet tigrisekkel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Voltak régebben is tigrisek. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.