Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Hát én a Severance-től nem voltam elájulva... egyszerre akar vicces is meg horror is lenni, de valahogy inkább két szék között a földre esik. Egyik szál se működik igazán jól. Ami miatt mindenképp érdemes megnézni az a magyar vonatkozás.... nálunk forgatták és ezért magyarul káromkodik a busz-sofőr, de még a gyilkos is (arról a derék leányzóról nem is beszélve, aki végén UZI-val irtja a népet ) A Wilderness viszont az év horror-filmje... ebből nem engedek Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 12. (szerkesztve) ez az egész egy vicc, és sokkal, de sokkal okosabb, mint a Scary Movie szerű baromságok!!!! A Scary Movie-t én se szeretem és a Feast tényleg jobb, de nálam alig egy lehellettel (módositás: najó azért sok-sok lehellettel ). A Shaun of the Dead messze köröket ver rá... ott megmutatták, hogy lehet jó és okos paródiát csinálni, úgy hogy a poénok is üljenek és a vérengzések is a helyén legyenek. Szerkesztve: 2006. November 12. - Bomarr Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Ma este Terminátor... ha nem tudnám, hogy mennyire macerás a viideónk, nem bánnám.... de azért galádság 10 után kezdeni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Előtte meg Olasz meló lesz, egész jó kis film volt, a negatív szerepben egyik kedvencemmel Sajna tegnap elfelejtettem beírni, hogy éjjel volt a Gépész az m1-en (tavalyi film, C.Bale-lel) De ha tartják magukat a menetrendhez, hamarosan lesz az m2-ön is. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Akinek van Viasatja... bár gondolom azok meg látták párszor... Életben maradtak. Az egy jó film! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Ó, régebben nekünk meg volt videón, jó néhányszor láttam. Mindig olyan katarzisszerű élmény volt, mikor a végén felbukkannak a helikopterek. Szerintem még ma is nagyon élvezném, lehet, hogy bevállalom. Ma kicsit több a jó film a kelleténél (hehe, rtl-en LOTR3, de azt meghagyom a dvd-re, bár ha belegondolok, hogy a szimpla verzióban van két jelenet, ami jobb, mint a bővítettben, ez is csábít, persze nem a teljes filmre, mert nagyon sok reklám lesz benne). Lesz Almodóvár is ma, én szeressem a filmjeit, a mait még nem is láttam (sok mindent mást se, de a tévé néha tesz róla, hogy pótoljam őket). Ezek után néhány hétig tutira hülyeségeket fognak adni. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 12. És jellemzően késő este mennek a legjobb filmek: Tea Mussolinivel, Che Guevara: Egy motoros naplója... ez utobbira nagyon kiváncsi vagyok. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Lesz Almodóvár is ma, én szeressem a filmjeit Én nem bírom túlságosan az álmodót, de a Volver nagyon aranyosra sikeredett, úgyhogy azt ajánlom Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Hozzászólás ideje: 2006. November 12. És jellemzően késő este mennek a legjobb filmek: Tea Mussolinivel, Che Guevara: Egy motoros naplója... ez utobbira nagyon kiváncsi vagyok. Igen, sajnos. Ezért tartok néhány kazit, amikre felveszem ezeket. Tényleg, el is felejtettem, hogy lesznek ma még jó filmek. Azt hiszem, a teás most végképp kimarad (mivel m1-en lesz, van rá esély, hogy az m2-ön is lesz hamarosan), de a Che Guevara filmet fel tudom venni, mert az már tulajdonképpen holnap lesz Anno láttam moziban, ismerem, de szívesen megnézem még egyszer. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Én nem bírom túlságosan az álmodót, de a Volver nagyon aranyosra sikeredett, úgyhogy azt ajánlom Nekem eddig bejött, amit láttam tőle, a Volvert láttam szeptemberben moziban, nagyon tetszett Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Hozzászólás ideje: 2006. November 12. http://www.aintitcool.com/node/30671?holy_...h_venom_footage Venom ott van a végén egy pillanatra! Akit érdekel nézze meg amíg le nem szedetik! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Cuki kis rémpofa. Ebben a rövid snittben az Őrült Stone - A patkány éve című filmben élátott szörnyedvényre hasonlított. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Lehet hogy én vagyok a vak, de én sehol se látok Venomot az oldalon. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Erre utalt akkor Priest. Leszedették. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Hozzászólás ideje: 2006. November 12. A lényeg ez volt. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Simpsons - The Movie trailer - bár ez is inkább csak teasernek nevezhető. Simpsons trailer Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Nincs quick time-om Legalábbis olyan, ami kéne. Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Hozzászólás ideje: 2006. November 13. (szerkesztve) Nincs quick time-om Legalábbis olyan, ami kéne. Érdekes, mert nekem se játsza le. Szerkesztve: 2006. November 13. - Ody Mandrell Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Hozzászólás ideje: 2006. November 13. (szerkesztve) Nekem simán ment. Nálam QT 7.1.3 verzió van. Szerkesztve: 2006. November 13. - lokatelli Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Hozzászólás ideje: 2006. November 13. http://colbertondemand.com/simpsons_movie_trailer itt megnézhető! Quick Time nélkül is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Köszi Priest! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Nekem így se akarja... Nem csinál semmit se vele. Donát Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Rányomtál a kisképernyő play bigyójára? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Nem, mert nincs ilyen lehetőség. A videó ablak helyén csak nagy zöld négyzetet látok. Donát Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Akkor nem tudom mi lehet a baj. Nálam is látszik a zöldség, de nagyon rövid ideig, aztán előjön az a képernyő. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Ez a tuti. http://www.youtube.com/watch?v=Wufswgd5eAY Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Köszi! Ez isten!!!! Megyek a moziba, amint kijön Simpsons forever (kedvenc rajzfilmem) Donát Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Nagyon Szívesen! Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Nos, én úgy látom, hogy a pók egyre jobb formába lendül: Pókember 3. trailer Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hát igen. A Simpsons egyedi és örök. Lemásolhatatlan. A Family Guy megpróbálta, de esélye sincs. Lada:lejjebb már be volt linkelve de köszi. Nekem az előző trailer jobban bejött mint ez. De attól még nem tántorít el. Jó kis mozi lesz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.