Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Nagyon jól néz ki ez a film. A fényképezést máris imádom. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Tényleg szépen néz ki. Werner Herzog nem rossz rendező, Bale remek szinész... Még kisülhet belőle valami jó is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Igen, bár ez a vietnámi dzsungel-fogolytáborból szökés egy kicsit veszélyes téma, mert Chuck Norris, majd Rambo óta nem sokan találták érdemesnek megfilmesíteni ezt a témát. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Chuck Norris, majd Rambo óta nem sokan találták érdemesnek megfilmesíteni ezt a témát. Rambónak az akcióját nagyon bírom. Sárba meg víz alá bújik, helikopterrel lövi a vietek kunyhóit és Jerry Goldsmith meg nyomja ezerrel. Na meg ahogy elintézi a viet hapit. Az rálő egy csomószor Rambi meg szép nyugisan előveszi az íját és beleküldi hadd robbanjon. Meg a két ruszkival is jól elbánt főleg a főnökkel. Na meg amit levág a bázison miután visszatér a puskával Murdockhoz. "MISSION ACCOMPLISHED." Tutira összecsinálja magát akkor az ürge. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Igen, bár ez a vietnámi dzsungel-fogolytáborból szökés egy kicsit veszélyes téma, mert Chuck Norris, majd Rambo óta nem sokan találták érdemesnek megfilmesíteni ezt a témát. Ez igaz, de én piszkosul kíváncsi vagyok egy C.Bale-féle változatra És ezek a filmek már régebbiek, talán egy mai film egészen más lenne, bár fene tudja. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Most, hogy mondjátok Rambót eszembe jutott az ikertestvére Rocky A Viasat elkezdte nyomatni az epizódokat. Vasárnap érdemes délután odatapadni a tv elé.....én még amúgysem láttam egy részt sem Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Talán anno az elsőt, de már el is felejtettem, viszont most már lemaradtam róla Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. én még amúgysem láttam egy részt sem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Rambónak az akcióját nagyon bírom. Jó kis mesefilm. Az amcsi szuperhős fél kézzel kinyírja a vietnámi hadsereget. Mindig imádtam az ilyeneket. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. (szerkesztve) Jó kis mesefilm. Az amcsi szuperhős fél kézzel kinyírja a vietnámi hadsereget. Mindig imádtam az ilyeneket. Kommandó rulezzebb ilyen téren, szerintem. Schwarzi, egy kézzel szórja az áldást a géppuskával a nyílt terep közepén, miközben özönlik a rosszarcúak armadája, lőnek, mint a meszes, de senki el nem találja. Király És azok a szövegek. - Rendes gyerek vagy Sony, ezért téged nyírlak ki utolsónak. Később, a hegy tetején egy kézzel lógatja le Sony-t a mélybe. - Emlékszel Sony, azt ígértem, téged nyírlak ki utolsónak. - Igen... igen. - Hazudtam - azzal elengedi és Sony a mélybe hull. Schwarzi vissza a porséhoz, kerékre billenti, beülnek a csajjal. Erre az megkérdi hősünket: - Hová lett? - Elengedtem. Szerkesztve: 2007. Február 13. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. hatalmas film! Az is jó rész amikor kiugrik a repülőből az elején. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. (szerkesztve) Kommandó rulezzebb ilyen téren, szerintem. Ebben nekem csak ez a lógatós rész jött be. A Predatorban bírom mikor odaszögezi a komát a falhoz: "Ott maradsz!" Amikor Dillonnak beszól mert az hiányolta az akciókat: "Amennyi eszed van Dillon." Meg amikor Predit képen nyomja: "Ez rossz ötlet volt." Kapott is utána rendesen. Szerkesztve: 2007. Február 13. - Rog Ertay Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Nekem a Rambo 3 része megvan videókazettán.De minek?Annak idején imádtam de ma már nem tudom mit ettem rajta.Ja és a Rambo 2-ben még kinyír egy osztag ruszki kommandóst is.Iszonyú bárgyú filmek ezek ma már.Egyfele lövi a robbanó nyílakat, de különböző helyen robbanak stb.A Reagen-éra tipikus ruszkiellenes filmje. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. És azok a szövegek. Nekem ez az egyik kedvencem. Egyszerű és velős. - Segíteni fogsz nekünk John. - Lóf*szt! /v vmi iesmi de a lényeg érthető/ ^^ Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. A Reagen-éra tipikus ruszkiellenes filmje. Az a jó. Csesszék meg a ruszkik, jó ideig nem hagytak békén minket. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Nekem ez az egyik kedvencem. Egyszerű és velős. - Segíteni fogsz nekünk John. - Lóf*szt! /v vmi iesmi de a lényeg érthető/ ^^ Vagy a gépen, miután kitörte a csávó nyakát. Kérem ne zavarják a barátomat. Hulla fáradt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. (szerkesztve) Ebben nekem csak ez a lógatós rész jött be. Beugrott még valami illetve valaki amit bírok benne igaz csak a szinkronosban: Juhász Jácint. Nagyon szerettem, kár hogy elment. Szerkesztve: 2007. Február 13. - Rog Ertay Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Svájcinégernek nem Juhász Jácint volt a hangja, hanem Gáti Oszkár. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Svájcinégernek nem Juhász Jácint volt a hangja, hanem Gáti Oszkár. Az ellenfele volt Jácint. Benett vagy kicsoda. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. (szerkesztve) De a főgonosznak, Benettnek Juhász Jácint volt, amennyire emlékszem. Juhász Jácint szerintem legemlékezetesebb szinkronja az Hudson az Aliensben. Jobban alakította, mint Bill Paxton a saját hangján. Szerkesztve: 2007. Február 13. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. arra nem emlékszek, de lehetséges. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. (szerkesztve) Juhász Jácint szerintem legemlékezetesebb szinkronja az Hudson az Aliensben. Jobban alakította, mint Bill Paxton a saját hangján. Sajna azt régen láttam, az én 156 percesemben meg nem ő a hangja. Szerkesztve: 2007. Február 13. - Rog Ertay Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. De a főgonosznak, Benettnek Juhász Jácint volt, amennyire emlékszem. Ő volt az de mostanra úgy tudom elkúrták a szinkront mert DVD-re másikkal került. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. (szerkesztve) Én nemrég csináltam meg (9 év gyötrelmes keresés után ráleltem arra a szinkronra) DVD-re (aztán tegnap jól letöröltem, még mázli, hogy még fenn van a torrenten, ahová feltettem). Szerintem klasszisokkal jobb a Juhász Jácintos/Gáti Oszkáros/Kránitz Lajosos szinkron, mint az az új szar. Kommandó: igen, a DVD-re azt is újraszinkronizálták, hogy egye ki a rák a pici szivüket Totálisan elbaszták az egész szinkront, de úgy istenesen (ahogy szokták). És az indokuk, hogy a FOX nem engedte. Érdekes, hogy a Predator 1-en meg az eredeti szink van, ami ugyan akkor készült, mint a Kommandóé, ezt felkeverték még 5.1-re is, sőt, a DVD-ket is csak pár hónapos időközzel adták ki (az már más kérdés, hogy a Pred 2 eredeti szinkje már csak stereoban kerüt fel...). Szerkesztve: 2007. Február 13. - Dzséjt Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Szinkronba is hoztad a szájmozgással vagy csak rátetted a filmre? Amúgy nekem megfelel az az új szar. Talán azért mert a régiből semmi sem maradt meg. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Természetesen szinkronba is hoztam (macerás, hosszú munka volt, de bőven megérte). Nekem azért nem felelt meg, mert ezzel a régivel nőttem fel, szó szerint emlékeztem minden hangjára. Úgyhogy mikor meghallottam az új szinkront a gyári VHS-en (egy héttel azután, hogy apám letörölte a felvett kazit, mivel eszünkbe sem jutott, hogy új szinkron lesz a gyárin; akkoriban még nem volt ez annyira divat), szóval amikor meghallottam, három napon át szidkozódtam. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Érdekes, hogy a Predator 1-en meg az eredeti szink van, ami ugyan akkor készült, mint a Kommandóé, ezt felkeverték még 5.1-re is, sőt, a DVD-ket is csak pár hónapos időközzel adták ki (az már más kérdés, hogy a Pred 2 eredeti szinkje már csak stereoban kerüt fel...). A Predit a múlt héten írtam át, talán nemsoká a másodikat is kopizom. Jó hogy kijöttek szinkesen. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Igen, ráadásul most már nem is cenzúrázottak, mint a szinmentes kiadás. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Igen, ráadásul most már nem is cenzúrázottak, mint a szinmentes kiadás. Az kimaradt de akkor nem vesztettem vele semmit sem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hát nem. Pl az általad említett "Ott maradsz." poént lazán kivágták. Meg sok egyebet is, pl robbanástól röpködő katonák, lelövés alatt álló katonák. Nade a megnyúzás, vagy Billie trancsírozása, az bezzeg benne maradt... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.