Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Szerintem a Sin City sokkal tökösebb volt mint ez. Itt inkább a hősiesség és néhol az érzelmek domináltak. Persze volt benne elég sok gyakás is, de mégsem az a stílus mint a SC. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Dehogyisnem THIS IS SPARTA! A soundtrack meg tényleg kegyetlenül brutális! Ha valaki hozzámb*sszna tíz millió forintot, hogy hozzak össze egy minőségi házimozit (jó nagy vászonnal persze) saját magamnak, de csak úgy, hogy csakis a 300-at nézhetem rajta simán bevállalnám Nagyon tartok tőle, hogy már a 82 centis tévén nem fog annyira tetszeni ha megjelenik a lemez :S Ehhez tényleg vászon dukál Az a tömeg...áhhhh...... Ha nem kéne spórolnom akkor még én is párszor visszaülnék rá a moziba Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Szerintem a Sin City sokkal tökösebb volt mint ez. Itt inkább a hősiesség és néhol az érzelmek domináltak. Persze volt benne elég sok gyakás is, de mégsem az a stílus mint a SC. Jaj Ody, isten őrozzen, hogy itt most hősiességről vagy érzelmiségről kezdjünk beszélni. Tesztoszteron film apuskám! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Jól van apuskám, akkor majd szólj ha újra becsatlakoztál a rendszerbe. Én nem a házimozimnak szóló tesztanyagként szoktam filmekre tekinteni, talán ezért látom (ezt is) másképp. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Jól van apuskám, akkor majd szólj ha újra becsatlakoztál a rendszerbe. Én nem a házimozimnak szóló tesztanyagként szoktam filmekre tekinteni, talán ezért látom (ezt is) másképp. Néhány 300-as fórumot olvasva kénytelen kellett rádöbbennem, hogy egyesek túl komolyan vették a filmet és felsorolták azokat a hibákat amiket alapból nem vár el ember egy ilyen filmtől. Gyorsan fel is világosította őket a közösség, hogy pajtás ez sima popcornmúvi semmi művészi határfeszengetés sincs benne. És hidd el nem csak az én véleményem az, hogy (házi)moziba teremtetett filmről van szó Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Moziban is kafa volt, de 107 centin is megabrutál. THIS IS WHERE WE FIGHT! Amúgy Leó király haverunk nagyon be lehet rosálva, mert azok szoktak ennyire kiabálni. HÁÚÚ HÁÚÚ HÁÚÚ Amúgy nálam 9,1/10 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Néhány 300-as fórumot olvasva kénytelen kellett rádöbbennem, hogy egyesek túl komolyan vették a filmet és felsorolták azokat a hibákat amiket alapból nem vár el ember egy ilyen filmtől. Ezt nem értem. Mondtam én rá egyetlen rossz szót is? Ellenkezőleg...amire az volt a válasz, hogy ez egy agyatlan akciófilm, amit úgy is nézzek. Hibákat itt csak Te soroltál, én nem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Ma ha minden jól megy én is meglesem a Plázában. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Ezt nem értem. Mondtam én rá egyetlen rossz szót is? Ellenkezőleg...amire az volt a válasz, hogy ez egy agyatlan akciófilm, amit úgy is nézzek. Hibákat itt csak Te soroltál, én nem. Dehogy mondtál , csak kicsit meglepett, hogy szóba hoztad a hősiesség meg a érzelmiség fogalmát Olyan hibákat meg nem soroltam amikre végképp nem számoltam volna. Pontosan tudtam, hogy mire ülök be Ergó hibátlan film volt Sorry, hogy ha rossz szájízt okoztam volna a véleménnyemmel. Nem sértésből szántam őket. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Moziban is kafa volt, de 107 centin is megabrutál. THIS IS WHERE WE FIGHT! Amúgy Leó király haverunk nagyon be lehet rosálva, mert azok szoktak ennyire kiabálni. HÁÚÚ HÁÚÚ HÁÚÚ Amúgy nálam 9,1/10 Na most felcsigáztál. Miért pont 9.1? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Na még egy: Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Amúgy konkrétan nem tudom mi zavar jobban. Vagy Sly fekete fejszalagja, vagy pedig mert úgy nézz ki mint egy pocsék transzfesztita Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Fantasztikus! Mozipremier. Ilyet még sehol, senki nem forgatott! http://www.apple.com/trailers/independent/redline/trailer/ Anyám borogass Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Redline: Na az ilyen filmektől megyek világgá. Autók+Csajok+Káromkodás-->Világsiker. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Amúgy konkrétan nem tudom mi zavar jobban. Vagy Sly fekete fejszalagja, vagy pedig mert úgy nézz ki mint egy pocsék transzfesztita Szerintem egy az egybe irritáló az egész. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Szerintem egy az egybe irritáló az egész. Jah. Valahogy úgy. Kor ide vagy oda ez már nem az a Rambo.... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Rambo, miután a sok megpróbáltatás után alkesz lett Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Dehogy mondtál Semmi baj, csak kicsit értetlenkedtem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Jujjjjj ez a Rambo de kemény. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Szegény Stallone... a Rocky Balboa egész jó búcsúzás lett volna, de ez a Rambo durván gázosnak néz ki... most burmai katonákat fog irtani Thaiföldön... asszem ebből óriási röhögés lesz Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Csodálom, hogy nem Irakot, Afganisztánt, Iránt, Észak-Koreát, Szíriát, Libanont, Szaúd-Arábiát (stb., a megfelelőt kérem aláhúzni) pusztítja szét egymaga, pedig manapság ez lenne elvárható. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. a hősiesség meg a érzelmiség fogalmát Most viszont én lepődtem meg: szerinted a hősiesség nem alapeleme a 300-nak? Az egésznek számomra nagyon erős hőseposzi hangulata van, utána jön csak a tesztoszteron feeling. És a kettő szokatlan elegye az, ami megfogott... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Most viszont én lepődtem meg: szerinted a hősiesség nem alapeleme a 300-nak? Az egésznek számomra nagyon erős hőseposzi hangulata van, utána jön csak a tesztoszteron feeling. És a kettő szokatlan elegye az, ami megfogott... Annyira azért nem, hogy ez legyen a meghatározó lényege a filmnek. Belebeszélni lehet, hogy micsoda hősök voltak és ez ha egy igaz hű történelmi film lett volna érdemes is lenne kielemezni, de ez a film nem az volt. A felszíneségben persze benne volt az érzelmi világgal együtt, de szerintem nem ez adta meg a központi lényegét. (Márha komolyan akarjuk venni az elemzését) Én tartom e véleményemet, hogy ezt a filmet élvezni kell és nem szőrszálon hasogatni. Én ezért is tartózkodok a kivesézésétől. Az meg persze megint más, hogy kiben mit vállt ki a film. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Ez a Rambo tényleg gáz.Remélem azért ebben sem csalódok mint a Rockyban. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. (szerkesztve) Nem tudom, csak hogy felcsigázzam itt a kedélyeket. Engem már a trailer megvett kilóra, és hozta a film, amit vártam tőle. Sokan hiányolták a filmből a trailer zúzós zenéjét, de szerintem így volt rendjén. Volt azért egy hasonló zene(asszem az elefántoknál), ami pörgette a látvány mellé az adrenalint. A monológok bejöttek még nagyon, meg ez a mitológia világ enyhén szürreális torziója is (Éforok). Ja és a film elején nálam volt egy kulcsmomentum, ami nálam olyan frankón sült el, és a további hangulatomat is pozitívan pecsételte meg. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Apa-Fia közötti viszony ábrázolása. Mikor megjön a perzsa küldött és utánna snittváltással Leonidászra és a fiára vált a film. Szóval ekkor mikor nyom egy puszit a fia kobakjára, az olyan rendben volt, én így filmeknél nem gyakran tapasztaltam az apa-fia között ilyen apró, ámbár hatásos jelzéseket. Meg később mikor a tábornok büszkén fiára mereng a csatamezőn, a kínós incidens előtt. Na most felcsigáztál. Miért pont 9.1? Szerkesztve: 2008. Június 30. - Ody Mandrell Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Annyira azért nem, hogy ez legyen a meghatározó lényege a filmnek. Belebeszélni lehet, hogy micsoda hősök voltak és ez ha egy igaz hű történelmi film lett volna érdemes is lenne kielemezni, de ez a film nem az volt. Nem igazán értelek. De hát van ilyen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. (szerkesztve) Most így két nap után még mindig azt mondom, remek film a 300! Mindenképp meg kell venni DVD-n. Persze még a Sin City sincs meg.....ezen most már változtatni kell. Ez a Miller gyerek tud valamit! Új stílust teremtett, és azért ez nem semmi, ráadásul csak nagyon kevesen képesek erre. Szerkesztve: 2007. Március 31. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Nekem sikerült a Sin City-t egy 1000-s ért ereditben megvennem (bár lehet, hogy alapból ez az ára) Donát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Nekem sikerült a Sin City-t egy 1000-s ért ereditben megvennem (bár lehet, hogy alapból ez az ára) Én is ennyiért vettem (pontosabban 990 Ft-ért), szóval lehetséges, hogy tényleg ennyiért osztogatták alapból. Vagy nagyon gyorsan lement az ára, mert a DVD premier idején vettem meg. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.