Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Komolynak tűnik, mert mindkét szülő élt az első film végén. Még a végén tényleg reboot lesz.

Hm, így viszont pláne szép hogy X anno testvérévé fogadta Mistique -t és aztán később tanította a fiát :)

Hozzászólás ideje:

Nem értem miért nevezitek folyamatosan rebootnak. Ahogy már Dzséjt is mondta, a képregények folyamatosan újra indulnak, több különböző idővonal, stb a Rozsomák film sem illeszthető össze az X-men trilógiával. És Árnyék tényleg az ő gyerekük, nem "kamu"ztam, csak Bryan Singer, sok ilyen dolgot át írt a filmekben.

Ezek után én is bevallom, h soha nem tetszett nekem a 2001. :D

Hozzászólás ideje:
Még a végén tényleg reboot lesz.

Az, hisz sok az ellentmondás. Ha a trilógiánál maradunk csak, akkor ott van Moira karaktere, aki annyi idős a 3. részben mint most az újban. McCoy pedig még a 2. részben is ember volt és nem a kék bestia.

Ha meg a Rozsomák filmet is belevesszük, akkor Emma ott fiatal volt, pedig az később játszódik, mint ez (William Strykeren látszik + Charles-on is).

Viszont ha nem rebootként nézzük, akkor furcsa az, hogy Mystique Charles-sal nőt fel, mégis megmérgezi az első részben.

Hozzászólás ideje:

Oldie, remélem Quaritch-ot is felismered. :D

Én annyira mondjuk nem várom, és bármi is lesz, Arniehoz nem érhet fel. :)

Hozzászólás ideje:

"Régóta beszélnek róla, hallhattunk már mindenfélét, bár az utóbbi időben inkább úgy hírlett, hogy nem lesz semmi a Jurassic Park 4-ből. Michael Chricton könyvéből Steven Spielberg rendezett filmet, a szerző halála után Kathleen Kennedy producer úgy vélte, hogy talán jobb, ha nem fognak hozzá. Nem is oly rég Sam Neill nyilatkozott úgy, hogy a következő dinós kaland nem fog megvalósulni.

Steven Spielberg nem adja fel, Mark Protosevich-csel kétszer találkozott, hogy megvitassák a következő részt, ami már reboot lenne, azaz újraindítanák a franchise-t. Protosevich írhatta volna az Oldboy remake-et, amit Spielberg rendezett volna és egy ideig jó ütemben haladtak a dolgok, ám a produkció jogi problémákba ütközött, ezért nem is erőltették.

Az első rész 914 millió dollárt hozott világszerte, Spielberg 4 évre rá készítette el a második felvonást, ami már "csak" 618 millió dollárt termelt. 2001-ben került a mozikba harmadik, amelyet már Joe Johnston vezényelt el és csupán 318 millió dollár lett vége."

"Darren Aronofsky dolgozott egy ideig a Wolverine folytatásán, majd bedobta a törülközőt, mondván, hogy nem akar hosszabb időt távol tölteni a családjától. A stúdió összeállított egy listák a szóba jöhető rendezőkkel: Jose Padilha, Doug Liman, Antoine Fuqua, Mark Romanek, Justin Lin, Gavin O’Connor, James Mangold, Gary Shore. Közülük Mangoldnak tettek egy ajánlatot, aki legutóbb a Kéjjel-nappal (Knight & Day) akció-vígjátékot készítette, bár Tom Cruise karrierjét nem kapott szárnyra, sőt részben e miatt döntöttek úgy, hogy Jeremy Rennert teszik meg a Mission Impossible 4 főszereplőjének.

Mangold még nem írta alá a szerződést, egyelőre csak egy ajánlatot tettek számára. Bár az eltelt hetek alatt csak kiderült volna, ha nem érdekli a projekt, így minden bizonnyal ő fogja levezényelni a Wolverine második részét. Ha hamarosan sínre kerülnek a dolgok, akkor ősszel hozzá is láthatnak a forgatáshoz. Ha nem, akkor búcsút mondhatnak a jövő nyárra tervezett bemutatónak, esetleg lóhalában dobják össze a produkciót, ami ritkán vezet jó eredményre."

Hozzászólás ideje:

Nagyon sajnálom, hogy nem tudok elszakadni az X-Men filmektől azon belül is a Farkas-tól de megint észre vettem valamit, ami inkább vicces mint fura. Ugye a Farkas filmről azt mondják, hogy több befejezése van, az USA-ban van egy olyan melyben Weapon XI megkeresi a levágott fejét. Meg van egy olyan, amiben Logan egy bárban issza a feleseket. No már most, nekem ez a második befejezés van meg, de nem úgy ahogy lennie kellene. Mivel a kép alatt az első befejezés hangja hallatszik. Akinek megvan egy BRRip változat vagy Xvid változat az megtudja nézni. Ami azt illeti kicsit bosszant a dolog, mert abban a hitben voltam, hogy majd jó minőségben megtudom nézni az első befejezést, de erre mi történik...

Hozzászólás ideje:

Azt hiszem Nolan bácsiban még nem csalódtunk, szóval ha a legh-lyébb pletyka is jönne, akkor sem ijednék meg. :)

Hozzászólás ideje:

Végre. Lassan akkor kezdhetem darálni az elejéről a részeket :D Pár hónap és ez is kijön DVD-n.

Super 8 milyen volt? Ki volt rajta? Nálam sajnos kimarad.

Hozzászólás ideje:

Azt hiszem Nolan bácsiban még nem csalódtunk, szóval ha a legh-lyébb pletyka is jönne, akkor sem ijednék meg. :)

Igen, ebben igazad van. Bocsi, eme hibát többet nem követem el! :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.