Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Piszok látványos lesz, köszi Rog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Piszok látványos lesz, köszi Rog. Szívesen! Jaj lesz azoknak akikre ezek a fiúk lecsapnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. új "Red Tails" tréler és pószter Jöjjön már ki! Cockpites jelenetek is lesznek, király Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Cuba Jr. hátha jobb formában lesz mint a múltkor. http://www.youtube.com/watch?v=zdxrnGeGpkE. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Ha már itt van, akkor bocsi! http://www.youtube.com/watch?v=GWb0rujdGlE&feature=player_embedded Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Geri Butler hadat üzen a gyerekeket harcba küldőknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Geri Butler hadat üzen a gyerekeket harcba küldőknek. Lehet, hogy megsasolom majd. Megnéztem az Underworld trailerét is, és rájöttem, hogy nem emlékszem, mivel ért véget korábban, pedig láttam minden részt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. http://www.youtube.com/watch?v=UaJirLwiDsc Megnéztem az Underworld trailerét is, és rájöttem, hogy nem emlékszem, mivel ért véget korábban, pedig láttam minden részt Én meg nem emlékezhetek rá mert egyik részét se láttam teljesen. Némelyikbe belenézegetek amikor adják és azzal ki is fújt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Még 15-én este megnéztem az Amerika Kapitányt. A Thor elé, de a Vasember 2 mögé helyezném a listámon a Bosszúállók filmjeit nézve. A második világháborús környezet miatt találom jobbnak a Thornál. Vörös Koponya lehetett volna még ördögibb és ahogyan eltűnt a vászonról az sem tetszett; hátha visszatér még az Avengers-ben. Remek ahogyan összekapcsolják a négy szuperhős történeteit. Van egy olyan érzésem, hogy piszok jó lesz az Avengers. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Vajon a Star Wars: The Clone Wars 1. évad mellé mit vegyek meg? A The Expendablest vagy a Battle: Los Angelest? Ilyen dilemmát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Danityu: 4 hős? Thor, Sólyomszem, Vasember, Amerika kapitány, Black Widow, akik benne vannak ebben a 4 filmben és az Avengerben, meg persze Hulk. Furry is kaphatna egy filmet... XD Amúgy valszeg a Koponya még visszatér, de az már tuti, hogy Loki ott lesz a filmben. Remélem beválik az a jóslat, hogy Loki irányítja majd Hulkot. Mert az a jelenet epic lenne, hogy Hulk megpróbálja Thor kalapácsát felemelni. ^^ http://www.youtube.com/watch?v=m4_TJpv8IpI Dzséjt: Persze hogy az Exp vedd meg! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Király a Sötét lovag: Felemelkedés magyar előzetese. Remélem ez azt jelenti, hogy végre magyar szinkronnal lesz a mozikban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Eddig kételkedtem abban, hogy az új Szellemlovas jó film lesz, de ez az előzetes, olyan jó, oltári, ász, isteni, hogy meggyőzött, ezt a filmet látni kell, k*rva jó lesz!!! http://www.youtube.com/watch?v=v4zkGAhr7pI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Hát az itteniek a megmondhatói, hogy én mennyire vártam az első részt, és hát elég nagy csalódás volt, de, és most lekopogom, úgy néz ki ez egész más lesz. Az ilyen kis műanyag gyerekfilm volt ehhez képest, legalábbis erre lehhet következtetni az újfajta látványból. szóval csak azt tudom mondani: AZTAAAAA! ez várós! Zookeeper: Nekem tetszett. Full egyszerű sztori, semmi extra, de nekem bejöttek az állatok, és a poénok is. Egy szombat déutáni filmnek tökéletes szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Nekem az első résszel sem volt komolyabb bajom, bár lehetett volna jobb is. Várós lesz ez is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Érdekes lenne ha Van Damme visszarúgdosná a földönkívülieket a zűrbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Vajon a Star Wars: The Clone Wars 1. évad mellé mit vegyek meg? A The Expendablest vagy a Battle: Los Angelest? Ilyen dilemmát. Na ez az igazi skizofrénia. :D Szerintem kezd el nézni hogy mit tudsz eladni a szobádból. Az a gáz, hogy mindkettő egyszerre kedvenc filmem, így nem tudok rá adni "rávágós" választ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Király a Sötét lovag: Felemelkedés magyar előzetese. Remélem ez azt jelenti, hogy végre magyar szinkronnal lesz a mozikban. Nekem is tetszett magyarul. Ha megtörténik, remélhetőleg néhány moziban lesz feliratosan is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. A következő évben is remek filmeknek nézünk elébe, ez már most egyértelmű. A Thor-t látta már valaki szinkronosan? Mert nekem nem volt hozzá szerencsém, pedig kíváncsi vagyok rá. Egyébként az dühít, hogy jövőre elpusztul a Föld, ezért nem sok filmet látok majd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Egyébként az dühít, hogy jövőre elpusztul a Föld, ezért nem sok filmet látok majd! Red Tails-t talán éppen hogy megérjük Talán az lesz az utolsó film az életünkben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. A Thor-t látta már valaki szinkronosan? Mert nekem nem volt hozzá szerencsém, pedig kíváncsi vagyok rá. Na, úgy látszik van egy hely ahonnan be tudom majd szerezni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Danityu: 4 hős? Thor, Sólyomszem, Vasember, Amerika kapitány, Black Widow, akik benne vannak ebben a 4 filmben és az Avengerben, meg persze Hulk. Furry is kaphatna egy filmet... XD Amúgy valszeg a Koponya még visszatér, de az már tuti, hogy Loki ott lesz a filmben. Remélem beválik az a jóslat, hogy Loki irányítja majd Hulkot. Mert az a jelenet epic lenne, hogy Hulk megpróbálja Thor kalapácsát felemelni. ^^ A négy címszereplő hősre gondoltam. A jelenet pedig nagyon durva. Thor egy kicsit meg is lepődött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Van olyan amire Hulk nem képes??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Van olyan amire Hulk nem képes??? Megnyugodni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Na, úgy látszik van egy hely ahonnan be tudom majd szerezni! Én szinkronosan láttam és bejött. Én meg beszereztem a Pault, Rangot és a Halálos Iram 5.-ik részét amit ugyan már láttam moziban, de ugye más ha az embert szomszédok veszik körbe, főleg egy kellemes hétvégi délutánon és ezzel a filmmel szerez neki egy kis örömet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Kis Avengers forgatási klipp: http://www.youtube.com/watch?v=VOOFJBHcm3k&feature=player_embedded Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Én szinkronosan láttam és bejött. Én meg beszereztem a Pault, Rangot és a Halálos Iram 5.-ik részét amit ugyan már láttam moziban, de ugye más ha az embert szomszédok veszik körbe, főleg egy kellemes hétvégi délutánon és ezzel a filmmel szerez neki egy kis örömet. Az anyát a Marsra kifelejtetted. Hiába egy forrásból szerezzük a filmeket. Sajna megyek holnap Balatonra így nem tudom megnézni az 5. részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Az anyát a Marsra kifelejtetted. Hiába egy forrásból szerezzük a filmeket. Sajna megyek holnap Balatonra így nem tudom megnézni az 5. részt. Elég gyenge értékelést kapott. Majd ha jön innen egy infó, hogy jó, akkor teszek vele egy próbát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 20. Most néztem meg a GR2 castját, és akkor tényleg jól láttam, hogy a trailerben az ott Christopher Lambert. Bár nem hinném h egy 2 percnél nagyobb szerepe lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.