Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Kár.Sztem mindenki megérdemelte volna...Igaz, akkor 1-2 órás lenne a stáblista...Vagy az lenne még helyénvaló, ha a sw.com-ra feldobnák az ÖSSZES készítőt. :twisted:

Ja, legalább az szép gesztus lenne. :(

A bankszámlánkon lévő összeg jelentős növekedése kellően szép gesztus volt! :D

Hozzászólás ideje:
Kár.Sztem mindenki megérdemelte volna...Igaz, akkor 1-2 órás lenne a stáblista...Vagy az lenne még helyénvaló, ha a sw.com-ra feldobnák az ÖSSZES készítőt. :twisted:

Ja, legalább az szép gesztus lenne. :(

A bankszámlánkon lévő összeg jelentős növekedése kellően szép gesztus volt! :D

Mosolyodból arra következtetek, hogy kellően meghonorálták munkásságodat. :) De a hozzászólásodon én is csak nevetni tudok. :)

Hozzászólás ideje:
Én még nemláttam asszem az első KingKong filmet.Nemis hallottam róla nagyon.A másik két verziót ismerem.Megvannak VHSen, de a második rész sztem nem annyira jó.Talán megnézem mozibanaz új filmet.

Én az új KingKong trailerben a dínókat elösször nemnagyon tudtam mire vélni.Csak most mondtátok hogy a régi verzióban voltak.Sztem feleslegesek.Nemkell mégegy Jurassic Park.Remélem JP4 nemis lesz.Mert a JP3 az valami borzalom.Az 1 a legjobb, de a 2 is nagyon jó!A LOTRet se csíptem.

Nézd és SÍRJ!!!

http://www.imdb.com/title/tt0369610/

Én jobban bírtam a JP3at, mint a JP2-t. 2nek gagyi a sztorija. A 3nál legalább van miért a szigetre menni.

Hozzászólás ideje:
Tényleg Priest, ezt már régebben meg akartam kérdezni. AZ SW végén a stáblistán szerepelsz, mert nem nagyon találtalak. :( Az volt életem leghosszabb 5 perce, mikor megpróbáltalak megkeresni. :D

Nem.Egyébként se szoktak mindenkit kiírni csak a vezetőket. Az SW filmek esetében ez halmozottan igaz!:)

Pedig megköszönik nektek a munkát Priest.

Special Thanks To All The Australian Construction Crew

Ebbe Ti is benne vagytok nemde?

Mondtam is a haveromnak, hogy itt lennél Te.

Hozzászólás ideje:

A JP1 volt az etalon, utánna meg elkezdték erőltetni a Raptoroknak ezt a túlzott intelligenciáját. Nem akarok senkit megbántani, de a JP3-nál jobb lett volna, ha egyszer sem látom. A JP2 úgy ahogy tetszett, de mikor elkezdődött a T-Rex szállítgatása, na ott vált az a rész is baromsággá.

Hozzászólás ideje:

Az volt kicsit furcsa, hogy a hajón mindenkit megzabált a Rexi, még egy szűk hídon tartozkodó kapitánynak is csak a keze maradt meg, de a kabin meg sértetlen volt. :) A JP3-ban meg mikor elkezdett dumálni Neeson azon az orrüregreplikán, hát ott köszöntem meg szépen. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Priest: Jancsótól csak a mostani marhaságait láttad vagy a régi filmjeit is? Mert azok elég jók szerintem... a mostaniak kritikán aluliak (vagyis az elmúlt 10 évben csináltak).

Jurassic Parkok: Az első részt nagyon birtam, amikor kissrácként láttam, egész bepörögtem rá és elkezdtem gyüjteni a JP-s újságcikkeket meg hasonlókat. A második rész kisebb csalodás volt, bár azóta újraértékeltem és egy B-filmes mókának elmegy. A harmadik rész pedig egy eszeveszetten nagy baromság... némi alkohollal fogyasztva viszont nem rossz :)

Zatoichi:

Kitanotól eddig csak a Tűzvirágokat láttam, ami egy lassú tempójú dráma néhol egy kis erőszakkal dusitva. Épp ezért, azt hittem, hogy a szamurájos film is ilyen "művészfilmes" hurokat penget majd. Ehhez képest remek, néhol eltúlzott, de rendkivül élvezetes akciók, remek poénok... ugyanakkor amikor kell komoly is tud lenni a film és a szereplők mellékszálait is jól kidolgozták, ami márcsak azért is dicséretes, mert van belőlük egy pár.

Röviden szólva: nagyon bejövős :)

Hozzászólás ideje:

Nekem ott vált baromsággá, a Jurassic Park 2, hogy B helyszín. Ez nekem olyan szinten erőltetett volt, hogy nem tudtam elfogadni a történetet.

Legalább az első részben szólhattak volna, hogy ennek Hamondnak több szigete is van.

Nem kellett volna szólni, hogy ott is vannak dínók, csak azt, hogy az is az ő szigete. Vagy csak simán az első szigetre menni, ahol a Park volt.

Szerintem a JP3 teljesen korrekt élvezhető film. A Rendező Joe Johnston, nem noname. Drágám, a kölykök összementek, Jumanji, Rocketeer és két Ifjú indy fűződik még a nevéhez. Ezeket nagyon jó filmek. Dinók trükkök nem rosszak és a történet szerintem izmosabb lábakon áll, mint a 2-ben. Van indok a szigetre menni. Ráadásul Sam Niell egy nagy kedvenc.

Valószínüleg, úgy volt szerződése Spielbergnek, ha siker lesz kötelező megcsinálnia a folytatást. Ez bevett szokás már, hogy folytatást terveznek. Nézők tudják mit várjanak. Spielberg neve meg garancia. Így könnyebb eladni.

Hozzászólás ideje:

De legalább az 1nek és a 2nek megvan a Jurassic Park hangulata!Főleg az 1nek.De a 3 csak annyiban kötődik a többihez, hogy Sam Niell játszik benne, és dínók vannak benne.A zenéje se olyan jó.Hiába, már nem Johnny komponálta.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
De legalább az 1nek és a 2nek megvan a Jurassic Park hangulata!Főleg az 1nek.De a 3 csak annyiban kötődik a többihez, hogy Sam Niell játszik benne, és dínók vannak benne.A zenéje se olyan jó.Hiába, már nem Johnny komponálta.

Egyetértésem... egyébként is; mitől lettek a dinók olyan szinesek a harmadik részre? :)

Hozzászólás ideje:

Még a zenét pedig ki akartam emelni.

Don Davis sem utolsó sorból való zeneszerző. Többek között a Mátrix dallamai is az ő fejéből pattantak ki, már amikor nem rock szól a mátrixban.

Szerintem ő is megoldotta a feladatát, és jól keverte Williams témáit, a saját zenéivel. Ez még nem sok zeneszerzőnek sikerült.

Batman és Batman forevernél még nincs nagy hézag zeneileg.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nagyon örülnék, ha legalább ilyen színvonalú emberek kezébe kerülne az SW sorozat, mint a JP3.

Hát a JP3 forgatásáról sok rémhir van. Ha jól tudom a forgatókönyvet a forgatás közben irták és a szinészek se tudták, hogy a következő nap, pontosan mi is lesz a feladatuk. Ez a fajta kaotikusság tetten is érhető például a film befejezésénél, ahol egyszercsak, egyik pillanatról a másikra megmenekülnek hőseink... én rég láttam ennyire erőtlen befejezést...

Persze a JP3-nál vannak azért sokkal rosszabb filmek is, de azért imho ez se kutya :)

Hozzászólás ideje:

Még a Batman Beginsről szeretném kérdezni, hogy ez a régi Batman-t teljesen semminek veszi. Mármint sok az ellenmondás az első Batmannel, hallom vmi Jokeros poén van a végén és a következőben már lesz ő is, de hát az volt az alap Batmanben.

Annyit tudok erről a Batmanről, hogy előzmény. Amolyan Batman prequel, de ezt nem szándékoznak összeilleszteni az alapBatmannel.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Még a Batman Beginsről szeretném kérdezni, hogy ez a régi Batman-t teljesen semminek veszi. Mármint sok az ellenmondás az első Batmannel, hallom vmi Jokeros poén van a végén és a következőben már lesz ő is, de hát az volt az alap Batmanben.

Annyit tudok erről a Batmanről, hogy előzmény. Amolyan Batman prequel, de ezt nem szándékoznak összeilleszteni az alapBatmannel.

Sajna teljes restart indult. Teljesen hanyagolják az eddigi Batman filmeket. Egyébként jó film a Batman Begins, de a Burton-ösek jobbak voltak... szerintem.

Hozzászólás ideje:

Van egy haverom, aki ilyen képregény mániás, mindig szídta azokat a filmeket, hogy semmi köze az igazi képregényhez. Csak a karaktereket nyúlják ki.

Akkor legalább a képregényt követi, hogy legalábba haver örüljön. :):

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Például nem ugy halnak meg a szülei, ahogy az első Batman filmben (ugye mindenkinek dereng az a bizonyos "sápadt holdfényes" Joker beszolás... :) )

Most akkor köthető az alapfilmhez, vagy nem? :)

Háát... mindkettőben van Batman... ezt leszámitva nem nagyon :wink:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Végülis van benne logika... elvégre a Batman egy képregény-adaptáció és mint ilyennek a képregényhez kell hünek lennie és nem az eddigi megfilmesitéshez.

Mondjuk ettől a sokadik koncepció-váltástól már tényleg kezdenek furák lenni a Batman-ek. Reméljük mostmár megmaradnak a mostaninál és ehhez igazodnak majd a kövi részek :wink:

Hozzászólás ideje:

Hát sosem voltam képregény rajongó a Sin City sem jött be.

Ez az új Batman sem lesz a kedvencem, ha semmibe veszi a régit amit imádtam Keatonnal és Nicholsonnal.

Spiderman sem jött be.

Superman viszont annál inkább. Az újra kíváncsi vagyok.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.