kudar Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 3. (szerkesztve) Rendesen gatyába kell ráznia magát ha megint Termi akar lenni. Bár ha nem menne neki akkor még mindig ott a CiGi. Jó hát ott még nem tartunk, meg nekem amúgy is kétségeim vannak az új T filmről, hogy már nem is kéne, és főleg nem neki kéne játszani a terminátort. Ezt a képet csak azért tettem be, hogy ilyen idősen is akkora bicepsze van mint néhány ember feje. :D 4 napja lett 66 éves a mester! Szerkesztve: 2013. Augusztus 3. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 3. Rendesen gatyába kell ráznia magát ha megint Termi akar lenni. Bár ha nem menne neki akkor még mindig ott a CiGi. Végül is, Amy Allen is kapott CGI izmokat az ep3-ban Aayla Securaként, Arnie-ra is rámehet egy-két izomköteg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 3. Emlékeim szerint Hayden vállát is izmosították a RotS sugárpalyzsos jelenetéhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 3. Kijött a Walking with the Enemy trailere (ez az a film, ami a német megszállás utáni Mo-n játszódik és Ben Kingsley játssza Horthyt). Nekem ez alapján bejövős, bár látszik, hogy a holokausztfilmek szokásos sémáját követi majd. Valamilyen formában biztosan nézős lesz, aztán meglátjuk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 3. Emlékeim szerint Hayden vállát is izmosították a RotS sugárpalyzsos jelenetéhez. Valami ilyesmi nekem is rémlik. Ezek után minek töri magát Arnie bácsi? Legrosszabb esetben ráteszik az arcát egy fiatalabb vasgyúróra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 3. Kijött a Walking with the Enemy trailere (ez az a film, ami a német megszállás utáni Mo-n játszódik és Ben Kingsley játssza Horthyt). Nekem ez alapján bejövős, bár látszik, hogy a holokausztfilmek szokásos sémáját követi majd. Kár a közhelyes pillanatokért, de önmagában hogy végre készül egy film, amiben látjuk Budapest ostromát nálam simán az egyik legjobban várt filmmé teszi. Hogy tetszeni is fog-e az más kérdés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 3. Kár a közhelyes pillanatokért, de önmagában hogy végre készül egy film, amiben látjuk Budapest ostromát nálam simán az egyik legjobban várt filmmé teszi. Hogy tetszeni is fog-e az más kérdés Nem vagyok benne biztos, hogy maga az ostrom is sorra kerül, mert az csak decemberben kezdődött, ha szigorúan vesszük. Szerintem a film októberig megy el, amikor Szálasi puccsal átvette a hatalmat. De aztán ki tudja. Én is sajnálom, hogy a filmesek és a videojáték-készítők eddig nem fedezték fel a budapesti ostromot, amely bizonyos tekintetben véresebb volt, mint a sztálingrádi (ugyanis az utóbbival ellentétben nálunk nem került sor a civilek evakuálására). Bár ami azt illeti, nem szívesen bombáznám le monitoron keresztül mondjuk a budai várat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 3. Ezek után minek töri magát Arnie bácsi? Na ez az. Menjen el csak szépen nyaralni egy egzotikus szigetre és nézegesse és fogdossa a fűszoknyás csajszik popóját és egyéb részeit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 3. Nahhhh, megnéztem a Tűzgyűrűt. Tudtam hogy milyen szintű logikára számíthatok, épp ezért csak egyszer kaptam majdnem sikítóbajt (amikor az orosz jégert lesavazta a kaiju és ők ott álltak a térdig érő vízben és nem jutott eszükbe hogy ha hasra vágnák a jégert akkor a víz lemosná a savat) amúgy élveztem a látványos agypihentetést meg a kissé monoton de ütős zenét hozzá. Viszont a víz alatti csatát nagyon nem éreztem víz alattinak "Ruining my childhood" ha az is John Knoll keze alól került ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 4. Ezek után minek töri magát Arnie bácsi? Presztízsből/ódivatú fickó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 4. Nem vagyok benne biztos, hogy maga az ostrom is sorra kerül, mert az csak decemberben kezdődött, ha szigorúan vesszük. Szerintem a film októberig megy el, amikor Szálasi puccsal átvette a hatalmat. De aztán ki tudja. Én is sajnálom, hogy a filmesek és a videojáték-készítők eddig nem fedezték fel a budapesti ostromot, amely bizonyos tekintetben véresebb volt, mint a sztálingrádi (ugyanis az utóbbival ellentétben nálunk nem került sor a civilek evakuálására). Bár ami azt illeti, nem szívesen bombáznám le monitoron keresztül mondjuk a budai várat. Az elözetesben vannak városi ütközetek és láthatóan főleg Budapestre fognak koncentrálni, úgyhogy szerintem komoly sansz van rá, hogy pár jelenet azért fog foglalkozni az ostrommal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 4. Bárányok hallgatnak és Hannibal: Ez egy beteg, beteg zseniális film. Sajnos be kell vallanom, hogy nekem eddig valahogy kimaradt ez a két kult film, de most hogy megnéztem, már tényleg nem értem miért. A bárányok hallgatnak is szuper, de ott valahogy a történet átlagos, az szinte csak a körítés. A lényeg egyedül Hannibal karaktere, és elképetsző jelleme, párbeszédei Starlinggal. Viszont a Hannibal-ban, ami nekem jobban tetszett, már volt jó kis történet, szép felvezetés, szinte a film fele, aztán a végére egy olyan csúcspont, hogy csak néztem. Mason - ha jól emlékszem- szintén egy állat. Nem kicsit volt ocsmány a csávó, de ahogy végezte...csak tapsolni tudok. A látvány, a zene, az áriák, mind annyira passzolt a személyiségéhez, hogy tökéletesnek mondható. Azért akartam megnézni a filmeket mert bele akarok kezdeni a sorozatba. lehet megnézem még a vörös sárkányt is, de az biztos nincs ilyen szinten. És már azt olvastam hogy Mads magasan hozza hannibal karakterét, én azért azt hiszem, hogy Hoppkins bácsinál nincs jobb. Elképesztő ez a pasi. Pontszámot nem adnék rá azt hiszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 4. Presztízsből/ódivatú fickó? Míg el nem viszi a szíve, merthogy elviekben neki már nem lenne szabad megerőltetnie magát a pár évvel ezelőtti infarktusa óta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 4. Míg el nem viszi a szíve, merthogy elviekben neki már nem lenne szabad megerőltetnie magát a pár évvel ezelőtti infarktusa óta. Aki egész életében edzett, azt nem fogja soha visszatartani egy olyan apróság mint egy infarktus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Valami trailert is fellőhetnének az új Robocop-ból, kíváncsi vagyok milyen lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Aki egész életében edzett, azt nem fogja soha visszatartani egy olyan apróság mint egy infarktus. Pedig ebben az esetben jobban tenné, ha visszafogná magát Nem is emlékeztem már erre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Aki egész életében edzett, azt nem fogja soha visszatartani egy olyan apróság mint egy infarktus. Szerintem vissza fogja. Ha máskor nem, amikor végleg elviszi a kaszás. A koporsóban még senki nem edzett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. (szerkesztve) Harrison Ford kemény lesz Szerkesztve: 2013. Augusztus 5. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Elysium Zárt Világ jövőhéten a hazai mozikban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. (szerkesztve) Elysium Zárt Világ jövőhéten a hazai mozikban Szerintem elgondolkodtató film lesz, filozofikus dolgokkal. Jónak tűnik, az ötlet is eredeti. Szerkesztve: 2013. Augusztus 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Harrison Ford kemény lesz Kemény mint a karbonit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. (szerkesztve) Oblivion Remek film volt, némi Moon utánérzéssel és egy leheletnyi 2001 Űrodüsszeiával. Nagyon élveztem! Külön érdekesség, hogy nekem általában bejönnek ezek a lesajnált filmek (nem sok jót olvastam róla, éppen ezért szinte biztos voltam abban, hogy tetszeni fog... hát bejött) Szerkesztve: 2013. Augusztus 5. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 6. Van egy jó hírem A Majmok bolygója Lázadás rendezője a legnagyobb esélyes a Star Trek 3 rendezői székbe http://www.comicbookmovie.com/fansites/movienewsandreviews/news/?a=84919 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 6. Na ezt a majombolygó lázadásos múvit is meg kéne már lesni. Már hónapokkal ezelőtt beszereztem de csak kábé húsz percet néztem akkor belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 6. Na ezt a majombolygó lázadásos múvit is meg kéne már lesni. Már hónapokkal ezelőtt beszereztem de csak kábé húsz percet néztem akkor belőle. Pedig nem rossz, nézd meg ha tudod. Jó hír az ST új rendezője, mert akkor JJ teljes erővel az SW -re figyelhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 6. Kemény mint a karbonit. És itt a teljes előzetes. Harrison Ford öl a tekintetével Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 6. És itt a teljes előzetes. Harrison Ford öl a tekintetével Remélem, a film legalább fele ilyen jó lesz, mint a trailer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 6. Pedig nem rossz, nézd meg ha tudod. Valamikor biztos sort kerítek rá. Lehet hogy már a héten he már szóba hoztuk. Szerencséjére nem azért hagytam abba annak idején mert nem jött be az amit addig láttam belőle. És itt a teljes előzetes. Harrison Ford öl a tekintetével Marhára elszánt fazon szerepét kapta az öreg. A film amúgy nagyon ütősnek tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Kruger nem sz*rozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. (szerkesztve) Sly Stallone is látja ám, amit mi. Hogy micsoda kemény Harrison Ford Ezért be is válogatta az The Expendables 3-ba Képzeljük el Harrison Fordot szivarral a szájában és egy méretes gépágyúval a kezében Isteni lesz Bruce Willisről is meg van a véleménye... Willis kapzsi és lusta, ami egyik biztos jele a színészi karrier megfeneklésének... Bruce papa , talán igaz amit a haverok állítanak rólad.. Szerkesztve: 2013. Augusztus 7. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.