Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
A Drakulás pasit írtam, hogy játszott benne, méghozzá a Herceget :lol: És miért is gáz?

Ő nem az! A Van Helsing az aztán az!!!!!!

Hozzászólás ideje:

Bas*** meg az amerikai kormáyn!!!! Bas*** meg az amerikai hadsereg!!!! Bas**** meg a közel-keleti "politikájukat"!!!!!!! http://www.apple.com/trailers/focus_featur...dtruth/trailer/

KÖTELEZŐ MINDENKINEK AKI CSAK EGY PILLANATRA IS AZT HITTE/HISZI, HOGY AMERIKA ÉS IZRAEL OKKAL/JOGOSSAN BAS****** AZ ARAB VILÁGOT!!!!!!

U.I.:AKI NEM HISZI ANNAK MEG MÉG INKÁBB!!!!!!

Hozzászólás ideje:
Ő nem az!

Hát ez az! Én is azt mondom, hogy nem az, de kíváncsi vagyok, hogy miért írta ezt Derb.

A lenti linket csak otthon tudom megnézni, mert itt nincs QT.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
Bas*** meg az amerikai kormáyn!!!! Bas*** meg az amerikai hadsereg!!!! Bas**** meg a közel-keleti "politikájukat"!!!!!!! http://www.apple.com/trailers/focus_featur...dtruth/trailer/

KÖTELEZŐ MINDENKINEK AKI CSAK EGY PILLANATRA IS AZT HITTE/HISZI, HOGY AMERIKA ÉS IZRAEL OKKAL/JOGOSSAN BAS****** AZ ARAB VILÁGOT!!!!!!

U.I.:AKI NEM HISZI ANNAK MEG MÉG INKÁBB!!!!!!

Én nem hiszem.Milyen film ez?

Hozzászólás ideje:
Az sg.hu-n fent van a Fűrész 3 trailerje.Nagyon durva.Ez elmebetegebb lesz mint az első kettő.

Ennek a végére ugyan mit találtak ki? :)

Hozzászólás ideje:
Ennek a végére ugyan mit találtak ki? :para:

Remélem kinyírják azt a nyomorult patkányt.És a saját módszereivel.Vagy a rák rohassza el.

De van egy olyan gyanúm, hogy az lesz a vége, hogy életben marad.Kb 10 éve az a divat, hogy a rossz győz a filmek végén.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

NNNa. Megnéztem a Superman Returns-t.

Nem volt rossz. A kamera mozgása jó kis rendszerközi hullámvasút;) bár a közeliek nem tetszenek. A rendezés OK, a forgatókönyvírót viszont nagyon szívesen elküldeném Lex új szigetére :)

Ja és szerintem igényesen oldotta meg a nyálveszélyes jeleneteket. Tapsot ezért! :)

Amúgy a végén amikor Lex eldobálja a kókuszokat, volt valami poénnak szánt ami gyanúsan egy gyors lopás a Karib2-ből...

Hozzászólás ideje:

Hát amint látom eddig csak az Outcastnak rendezett klippeket. SZóval nem igazán lehet véleményt mondani.

És a most készülő filmjében is az Outcast frontembere lesz a főszereplő... :)

Abból lehet majd következtetni.

Különben mától játszák kint a Wickermant. :) Már alig várom hogy láthassam.

Hozzászólás ideje:
És a most készülő filmjében is az Outcast frontembere lesz a főszereplő... :)

nem kötekedésül mondom de mind a ketten benne vannak az OutKastból

Hozzászólás ideje:
Ez Nagyon jó!

Ez a NBC Sunday Night Football them micsoda is tulajdonképpen?

Szerintem az NBC tv csatorna vasárnap esti Amerikai futball közvetítési műsorának a szignálja lesz.

Szuper!

Köszi Priest!

Hozzászólás ideje:
nem kötekedésül mondom de mind a ketten benne vannak az OutKastból

És attól most jobb lesz? :)

És tudom h OutKast...Semmi gondom nincsen Benjivel. A 4 tesóban még jó is volt!

Hozzászólás ideje:

most néztem meg a Chaos című filmet. Jason Statham, Wesley Snipes és Ryan Philippe a főszereplők. Igazából elég klisés, bagyon hasonlít az Inside Man-re, de azért próbálták kicsit fokozni. De még így is kiszámítható lett. Mindenesetre a szereplők miatt azért érdemes megnézni. Hangulatos lett. Na nem annyira hogy megnézzem moziba, de hát arra csak pár film érdemes! :)

Hozzászólás ideje:
Szerintem az NBC tv csatorna vasárnap esti Amerikai futball közvetítési műsorának a szignálja lesz.

Szuper!

Köszi Priest!

Bingo! :)

Hozzászólás ideje:
Kudar, az Inside Manről mi a véleményed, érdekelne!

(leszögezem nálam nagyon adja :) de persze negatív kritika is jöhet)

Az elején nem tudtam mire számíthatok.

De a szereplők azért sugallták már hogy jó film lesz. Volt benne azért egy kis sztárparádé! Clive Owent is egyre jobban bírom, főleg a Kisiklottak óta.

Szóval nekem nagyon tetszett, mert bár már sok ilyet láthattunk, mégis tudtak bele csavart hozni és hát az is nagyon érdekelt hogy hova tünt a Mr. Owen. Az egész tényleg annyira ki lett tervelve, mint ahogy azt az elején mondta is :P , hogy teljesen lekötötte az embert. Bár nekem Danzel eléggé unszimpi volt ebben a történetben.

És ez a film egy jó támpont bárkinek, aki bankot aka rabolni. :D Lehet tanulni belőle! :)

Szóval ha a Chaost ehhez a filmhez hasonlítom, akkor jó értelemben teszem azt. :D

Hozzászólás ideje:

Látta már valaki ezt a trailert? Vagy akár magát a filmet?

Este megnézem -ha minden jól megy- és kíváncsi vagyok hogy mit gondoltok róla. Ha jól tudom Amcsiba még be sem mutatták, itthon meg már Szinkronos DVD van... :D

Azumi trailer

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.