Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Nem tudom, hogy csak a filmet látók ezt hogyan látják vajon. Én úgy láttam, hogy ezt a csontot már előtte lerágta Gale-lel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Éhezők Filnale. Én is tegnap láttam a filmet. Tetszett, bár kicsit vegyesek voltak az érzelmeim. Nem tudom ez lehet, hogy azért van, mert most nagyon az Útvesztő Trilógiába (könyvek) vagyok bele"buzulva" és nekem valahogy az nagyon egyben van és nagyon tetszik is. Az éhezők viadala egy nagyon komoly témát boncolgat néhol nagyon jól, néhol meg nem is tudom, furán. Összességében jó sorozat volt (jövőre olvasom a regényeket... eddig azok kimaradtak). Nekem az első két rész és azokon belül is talán a 2. az, ami a leginkább tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Hivatalosan is lef*stam a bokám! Újabb Riddick-film és tévés spinoff Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Riddick film bármikor jöhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 23. MI:5 Hol van Rékasi Károly?? Miért Jake Sully lett Ethan Hunt Szinte megszokhatatlan most Széles Tamás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 23. A szinkron munkálatai alatt leginkább kórházban feküdt, ripityára törve a motorbalesete után. Szerintem elnézhetjük neki, hogy kivételesen nem ő szinkronizálta Tom Cruise-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 23. A szinkron munkálatai alatt leginkább kórházban feküdt, ripityára törve a motorbalesete után. Szerintem elnézhetjük neki, hogy kivételesen nem ő szinkronizálta Tom Cruise-t. Köszi a választ, sejtettem, hogy közbejött valami, de nem követem a bulvárt.. Remélem rendbe jött azóta. A szériának mindenesetre kifejezetten árt a távolléte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 23. TED 2: Számomra sokkal gyengébben muzsikál, mint az első rész. Mark Wahlberg is öreg ehhez a szerephez. Az sem baj ha nem lesz folytatás. Egy két hatalmas poén azért akad, de nem mentik meg az összképet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Egy igazán jó vicc van benne, a Samuel L. Jacksonos. Amikor promozták a Ted 2-t, pont a Kingsman-re ültünk be a haverommal, így még inkább vicces volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Egy igazán jó vicc van benne, a Samuel L. Jacksonos. Amikor promozták a Ted 2-t, pont a Kingsman-re ültünk be a haverommal, így még inkább vicces volt. Igen az volt az egyik ami nagyon jó volt! Más: Agymanók előtti Lava c. rövidfilm. Több helyről is hallottam róla rosszat. Fel voltam készülve. De nem olyan rossz. A szokásos pixar koncepció, -hogy életet lehelünk egy élettelen dologba- szép animáció, kedves történet. Nem fergeteges mint néhány a korábbiak közül, ez a komolybbak egyike. Inkább az a baj vele, hogy lényege ugyanaz, mint a "Kék esernyőé". Érdeklődve várjuk a "Sanjay's super team"-et ami valószínüleg a Dinó tesó előtt lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Nagyon bosszantott, hogy az új Éhezők Viadala előtt nem játszottak Star Wars előzetes, pedig nagyon vártam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Most 20 éves a Toy Story első része (rongyosra néztem anno a VHS-en), ennek alkalmából a HVG-n lehet szavazni a legjobb egész estés Pixar animációs filmre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Most 20 éves a Toy Story első része (rongyosra néztem anno a VHS-en), ennek alkalmából a HVG-n lehet szavazni a legjobb egész estés Pixar animációs filmre. A mindenit! Boldog szülinapot a mérföldkőnek/úttörőnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Most 20 éves a Toy Story első része Ilyeneket ne írjál, kérlek. Az ilyenek hatására jövök rá, hogy már baromi régen voltam gyerek. Én a Hihetetlen családra szavaztam. Régen a Némó nyomában volt a kedvencem, de az utóbbi években nagyon megszerettem a Irdatlanékat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 24. (szerkesztve) Ilyeneket ne írjál, kérlek. Az ilyenek hatására jövök rá, hogy már baromi régen voltam gyerek. Akkor mit szóljak én (meg néhány vén f@sz innen)??? Cseréljünk! Egyébként nekem a Lecsó a kedvenc (vélhetően szakmai ártalom), második meg a Verdák... Szerkesztve: 2015. November 24. - R2-D2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 25. Polgárháború első előzetese. Egy kissé csalódott vagyok, valahogy nagyobbra számítottam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 25. Majd a SW után jön ütősebb is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 25. Polgárháború első előzetese. Egy kissé csalódott vagyok, valahogy nagyobbra számítottam Tedd ki teljes képernyőre. Nekem tetszett, a lényeg benne van, annál több nem kell elsőre. Majd az SW után beindul ennek a hype-ja, akkor jönnek a komolyabb trailerek (arról sem szabad megfeledkezni, hogy az utómunkálatok még javában tartanak, szóval sok ütős anyag talán még készen sincs). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 25. Tedd ki teljes képernyőre. A fórum nem engedi, a "Megtekintés a You Tube-on" gomb lenyomásához meg lusta vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 25. Sebaj, majd a moziban nagy lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 25. Polgárháború első előzetese. Egy kissé csalódott vagyok, valahogy nagyobbra számítottam Nekem nagyon tetszett. Én nem várok többet egy első előzetestől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 25. Az a Bucky+Kapi vs. Stark bunyó nagyon ott van már ebben a pár másodpercben is, milyen lesz majd a teljes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 26. CA-CW: Roddy elég rossz állapotban van a benyomott képkockán és Stark feje sem túl nyugodt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Még nem láttam az új Éhezők Viadalát . Egy olyan kérdésem lenne, hogy a legújabb Ébredő Erő előzetest ugye leadták a film előtt? (Mert ha nem akkor nem nézem meg moziban. ha igen, akkor az Imax-ben is leadják?) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Még nem láttam az új Éhezők Viadalát . Egy olyan kérdésem lenne, hogy a legújabb Ébredő Erő előzetest ugye leadták a film előtt? (Mert ha nem akkor nem nézem meg moziban. ha igen, akkor az Imax-ben is leadják?) Nem. Nagyon bosszantott, hogy az új Éhezők Viadala előtt nem játszottak Star Wars előzetes, pedig nagyon vártam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Nem. Köszi. Végignéztem pár hsz-t, de a szemem elcsúszott JakeSully írása felett. Egyébként szomorúan hallom. A JW-nél jó volt látni Imax-ben. Haj. Olyan nehéz lenne bedobni? Így is 15-20 perc megy el minden film előtt előzetesekre, most a csapból is az SW folyik, ezért követelmény lenne abba a 15-20 percbe beletenni az előzetest. Sőt. Ha én határoznám meg, hogy melyik előzetest rakják be, mind a hármat beraknám egymás után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Nem. Fejbe is kéne verni őket emiatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Köszi. Végignéztem pár hsz-t, de a szemem elcsúszott JakeSully írása felett. Egyébként szomorúan hallom. A JW-nél jó volt látni Imax-ben. Haj. Olyan nehéz lenne bedobni? Így is 15-20 perc megy el minden film előtt előzetesekre, most a csapból is az SW folyik, ezért követelmény lenne abba a 15-20 percbe beletenni az előzetest. Sőt. Ha én határoznám meg, hogy melyik előzetest rakják be, mind a hármat beraknám egymás után. Lehet ám, hogy más a forgalamzó, ezért nem adták. Az se mindegy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nálunk forgatják a Szárnyas Fejvadász 2 http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20151127-budapesten-forgatjak-a-szarnyas-fejvadasz-2-t-ridley-scott-denis-villeneuve-ryan-gosling-roger.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Figyelem a statiszta-közvetítő cégek hírfolyamát akkor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.