Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája Én az ARES-al úgy vagyok kicsit, mint a hardcore vérfan az új Star Wars filmekkel. Tudom tudom.... magamra vessek, meg hát jaj, megvan a véleményem SW esetében ezekről az emberekről, Tron esetében meg én is ugyan azt csinálom? Azért mondjuk nem egészen.... nem szapulom az új filmet és azokat meg pláne nem, akiknek tetszett.... egyszerűen félek tőle és emiatt még nem is láttam ...lol!Ami a 1982-es Tron-t illeti. A film nagyon rosszul öregedett. Tipikus példája annak, ha valami rosszul öregszik.... méghozzá annyira, hogy konkrétan pédaként lehetne mutogatni, ha a rosszul öregedés a téma. Nem mondom azt, hogy már nem szeretem, de azt sem, hogy igen. Nem mondom azt, hogy nem tudnám megnézni ma már, inkább azt mondom, hogy nem akarom. Elég róla nosztalgiával megemlékeznem. Bőven elég. Anno, mikor egyes popkultúrális termékek kikacsintanak rá (Pl: Chuck, Agymenők, stb..) akkor megdobban a szívem, de ennyi. Ami viszont a 2010-es folytatást, a Legacy-t illeti.... hát jaj! Az örök szerelem. Most nem akarok túlozni, de nálam az már """majdnem""" Star Wars szint volt élményben! Élményben! Anno moziban 5x láttam.... és ugye 2010-ben még abban a tudatban voltunk, hogy nem lesz több SW a nagyvásznon. Lezárult a történet és ennyi. Szóval számomra egyfajta SW pótlék is volt az új Tron film. Nagyon NAGYON sok dolog tetszett a filmben, hangulat, látvány, karakterek, ZENE, még a történet is! Mesteri volt, ahogy új életet lehet az elöregedett első részbe folytatásként! Nálam a 3D is nagyon hozzátett a filmhez. Mai napig van egy 3D tévém otthon, és a Tron Legacy az egyik referencia 3D filmem! ARES:Na szóval nekem a Legacy annyira egyben volt, olyan szinten volt SZUPER az egész, hogy a Star Wars filmekhez hasonlóen nehezen tudom azt megfogalmazni.... az volt és kész... persze NEKEM, és nem univerzálisan. Én mindig saját véleményről beszélek! Pl a zenéjét mai napig beteszem hosszabb utakon az autóba (régen meg rongyosra hallgattam). Pár hónapja néztem újra, asszonykámmal bepótoltuk, ő nem látott korábban egy Tron-t sem. (Egész elvolt vele. Az autóba hallotta már a zenéjét csak akkor még nem látta a filmet, fel is ismerte a zenéket a filmben.) Akkoriban még úgy voltam vele, hogy elmegyek moziba az Ares-ra... de mióta gyerekek vannak ELEVE nehezen jutok el a moziba, aztán meg jöttek a hírek, hogy nincs TRON a filmben egyáltalán, és hogy a korábbi részeket sem nagyon veszi alapul. Ezt az utóbbi állítást aztán Dzséjt megcáfolta már akkor, de valahogy mégis elment a kedvem a filmtől és nem kerestem a lehetőséget, hogy elmenjek rá moziba. Aztán mikor letölthetővé vált le is szedtem, DE... nem néztem meg valamiért. Majd felkerült Disney+-ra és még ott sem néztem meg. Persze előbb vagy utóbb el fogok jutni oda, hogy megnézzem rendesen, de egyszerűen félek a filmtől. Főleg azután, hogy ez (is) megbukott a mozikban és ki tudja mikor lesz belőle mégis valami folytatás(szerűség), ami már mégis jobban visszanyúlna a Legacy-hoz, és valahogy visszahozná - akár cameo szerepben - Tron-t (ha már TRON film!). Szóval a félelmem egyelőre nagy, de köszönöm srácok a véleményeiteket, mert azért ez hozzásegít ahhoz, hogy a filmet talán ELŐBB, mint utóbb nézzem meg! Szerkesztve: 1 órával korábban1 órája - Darth Riddick
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.