Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Chuck Norris, majd Rambo óta nem sokan találták érdemesnek megfilmesíteni ezt a témát. :D

Rambónak az akcióját nagyon bírom. Sárba meg víz alá bújik, helikopterrel lövi a vietek kunyhóit és Jerry Goldsmith meg nyomja ezerrel.

Na meg ahogy elintézi a viet hapit. Az rálő egy csomószor Rambi meg szép nyugisan előveszi az íját és beleküldi hadd robbanjon. Meg a két ruszkival is jól elbánt főleg a főnökkel. :peace:

Na meg amit levág a bázison miután visszatér a puskával Murdockhoz.

"MISSION ACCOMPLISHED." Tutira összecsinálja magát akkor az ürge. :)

Hozzászólás ideje:
Igen, bár ez a vietnámi dzsungel-fogolytáborból szökés egy kicsit veszélyes téma, mert Chuck Norris, majd Rambo óta nem sokan találták érdemesnek megfilmesíteni ezt a témát. :)

Ez igaz, de én piszkosul kíváncsi vagyok egy C.Bale-féle változatra :peace: És ezek a filmek már régebbiek, talán egy mai film egészen más lenne, bár fene tudja.

Hozzászólás ideje:

Most, hogy mondjátok Rambót eszembe jutott az ikertestvére Rocky :peace:

A Viasat elkezdte nyomatni az epizódokat. Vasárnap érdemes délután odatapadni a tv elé.....én még amúgysem láttam egy részt sem :)

Hozzászólás ideje:
Jó kis mesefilm. :) Az amcsi szuperhős fél kézzel kinyírja a vietnámi hadsereget. Mindig imádtam az ilyeneket. :D

Kommandó rulezzebb ilyen téren, szerintem. Schwarzi, egy kézzel szórja az áldást a géppuskával a nyílt terep közepén, miközben özönlik a rosszarcúak armadája, lőnek, mint a meszes, de senki el nem találja. Király :peace:

És azok a szövegek.

- Rendes gyerek vagy Sony, ezért téged nyírlak ki utolsónak.

Később, a hegy tetején egy kézzel lógatja le Sony-t a mélybe.

- Emlékszel Sony, azt ígértem, téged nyírlak ki utolsónak.

- Igen... igen.

- Hazudtam - azzal elengedi és Sony a mélybe hull.

Schwarzi vissza a porséhoz, kerékre billenti, beülnek a csajjal. Erre az megkérdi hősünket:

- Hová lett?

- Elengedtem.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
Kommandó rulezzebb ilyen téren, szerintem.

Ebben nekem csak ez a lógatós rész jött be.

A Predatorban bírom mikor odaszögezi a komát a falhoz: "Ott maradsz!" :peace:

Amikor Dillonnak beszól mert az hiányolta az akciókat: "Amennyi eszed van Dillon."

Meg amikor Predit képen nyomja: "Ez rossz ötlet volt." Kapott is utána rendesen. :)

Szerkesztve: - Rog Ertay

Hozzászólás ideje:

Nekem a Rambo 3 része megvan videókazettán.De minek?Annak idején imádtam de ma már nem tudom mit ettem rajta.Ja és a Rambo 2-ben még kinyír egy osztag ruszki kommandóst is.Iszonyú bárgyú filmek ezek ma már.Egyfele lövi a robbanó nyílakat, de különböző helyen robbanak stb.A Reagen-éra tipikus ruszkiellenes filmje.

Hozzászólás ideje:
És azok a szövegek.

Nekem ez az egyik kedvencem. Egyszerű és velős.

- Segíteni fogsz nekünk John.

- Lóf*szt!

/v vmi iesmi de a lényeg érthető/ ^^

:):D:peace:

Hozzászólás ideje:
A Reagen-éra tipikus ruszkiellenes filmje.

Az a jó. Csesszék meg a ruszkik, jó ideig nem hagytak békén minket.

Hozzászólás ideje:
Nekem ez az egyik kedvencem. Egyszerű és velős.

- Segíteni fogsz nekünk John.

- Lóf*szt!

/v vmi iesmi de a lényeg érthető/ ^^

:):D:peace:

Vagy a gépen, miután kitörte a csávó nyakát.

Kérem ne zavarják a barátomat. Hulla fáradt.

Hozzászólás ideje:
Ebben nekem csak ez a lógatós rész jött be.

Beugrott még valami illetve valaki amit bírok benne igaz csak a szinkronosban: Juhász Jácint. Nagyon szerettem, kár hogy elment. :peace:

Hozzászólás ideje:
Svájcinégernek nem Juhász Jácint volt a hangja, hanem Gáti Oszkár.

Az ellenfele volt Jácint. Benett vagy kicsoda.

Hozzászólás ideje:

De a főgonosznak, Benettnek Juhász Jácint volt, amennyire emlékszem.

Juhász Jácint szerintem legemlékezetesebb szinkronja az Hudson az Aliensben. Jobban alakította, mint Bill Paxton a saját hangján.

Hozzászólás ideje:
Juhász Jácint szerintem legemlékezetesebb szinkronja az Hudson az Aliensben. Jobban alakította, mint Bill Paxton a saját hangján.

Sajna azt régen láttam, az én 156 percesemben meg nem ő a hangja.

Hozzászólás ideje:
De a főgonosznak, Benettnek Juhász Jácint volt, amennyire emlékszem.

Ő volt az de mostanra úgy tudom elkúrták a szinkront mert DVD-re másikkal került.

Hozzászólás ideje:

Én nemrég csináltam meg (9 év gyötrelmes keresés után ráleltem arra a szinkronra) DVD-re (aztán tegnap jól letöröltem, még mázli, hogy még fenn van a torrenten, ahová feltettem). Szerintem klasszisokkal jobb a Juhász Jácintos/Gáti Oszkáros/Kránitz Lajosos szinkron, mint az az új szar.

Kommandó: igen, a DVD-re azt is újraszinkronizálták, hogy egye ki a rák a pici szivüket :peace: Totálisan elbaszták az egész szinkront, de úgy istenesen (ahogy szokták). És az indokuk, hogy a FOX nem engedte. Érdekes, hogy a Predator 1-en meg az eredeti szink van, ami ugyan akkor készült, mint a Kommandóé, ezt felkeverték még 5.1-re is, sőt, a DVD-ket is csak pár hónapos időközzel adták ki (az már más kérdés, hogy a Pred 2 eredeti szinkje már csak stereoban kerüt fel...).

Hozzászólás ideje:

Szinkronba is hoztad a szájmozgással vagy csak rátetted a filmre?

Amúgy nekem megfelel az az új szar. Talán azért mert a régiből semmi sem maradt meg.

Hozzászólás ideje:

Természetesen szinkronba is hoztam (macerás, hosszú munka volt, de bőven megérte). Nekem azért nem felelt meg, mert ezzel a régivel nőttem fel, szó szerint emlékeztem minden hangjára. Úgyhogy mikor meghallottam az új szinkront a gyári VHS-en (egy héttel azután, hogy apám letörölte a felvett kazit, mivel eszünkbe sem jutott, hogy új szinkron lesz a gyárin; akkoriban még nem volt ez annyira divat), szóval amikor meghallottam, három napon át szidkozódtam.

Hozzászólás ideje:
Érdekes, hogy a Predator 1-en meg az eredeti szink van, ami ugyan akkor készült, mint a Kommandóé, ezt felkeverték még 5.1-re is, sőt, a DVD-ket is csak pár hónapos időközzel adták ki (az már más kérdés, hogy a Pred 2 eredeti szinkje már csak stereoban kerüt fel...).

A Predit a múlt héten írtam át, talán nemsoká a másodikat is kopizom. Jó hogy kijöttek szinkesen.

Hozzászólás ideje:
Igen, ráadásul most már nem is cenzúrázottak, mint a szinmentes kiadás.

Az kimaradt de akkor nem vesztettem vele semmit sem.

Hozzászólás ideje:

Hát nem. Pl az általad említett "Ott maradsz." poént lazán kivágták. Meg sok egyebet is, pl robbanástól röpködő katonák, lelövés alatt álló katonák. Nade a megnyúzás, vagy Billie trancsírozása, az bezzeg benne maradt...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.