Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 9. Hozzászólás ideje: 2007. Július 9. (szerkesztve) Apollo 13 Na, ez most meglepett. Egy másik fórumon ugyan úgy írt róla egy srác. Volt a TV-ben, vagy mi? Vagy csak véletlen? Amúgy remek film, sajnos én lekéstem a DVD-ről, azóta meg sehol sem láttam Die Hard 4.0 Azt kell mondjam, 99%-ban méltó a névre. Akció: tökéletes, a legakciódúsabb rész, nem vitás. És a leglátványosabb is. McLane a lehető legváltozatosabb módon aprítja a népet, és még egész finom, míg személyessé nem válik az ügy. Onnantól aztán végkép eldurvul a helyzet. Persze, itt is vannak marhaságok, mint az előző részekben, és McClane ugyan úgy jóval többet bír ki, mint bármilyen más emberi lény, de ezt is megszokhattuk már régről. A lényeg, hogy a Berettája még mindig jól szól (még ha már le is váltotta az újabb típusra), és még mindig nem rest fejbe rúgni valakit, vagy behajítani a polcok közé. És ha ez egy nő? Hát istenem, McClane papa nem finomkodik a hölgyekkel sem Bruce Willis: az aggodalmakkal ellentétben szerintem Bruce Willis egyáltalán nem röhejes ebben a szerepben. Nem adja magát fittebnek, fiatalabbnak, annak mutatkozik, ami. Egy vénség. Nem tudja, mi az a számítógép, de még azt sem, hogy mi a túró az a Star Wars. Se haja, se topra sminkelt arca. De teljesen jól adja elő és elhiszem, hogy még mindig megcsinálja, amiket megcsinál. A történet is egész jó, van benne pár aprócska, bár a szérián belül sem túl eredeti csavar (a rosszfiúk végső célja ismerős lehet), de a főgonosz kiiktatásának módját szépen felvezették és kivitelezték. Bár ráérezhet az ember (ha ismeri a fegyvereket, már azelőtt tudja, hogy John meglépné). McClaneizmus: egyetlen dolog nincs benne, a cigizés, és tényleg visszafogotabban káromkodnak, de egyáltalán nem zavart. Csak egyszer jutott eszembe, hogy John lef*szfejezhetné a delikvenst, de az a helyzet is megoldódott máshogy. Azon túl azért odamond, ha kell. Bár tény, a fuck szó valószínűleg nem hangzott el annyiszor, mint azelőtt. De egyáltalán nem érezhető. Ráadásul az új társával is nagyon jó az összhang. A fickó egyáltalán nem idegesítő, kussol, mikor kussolnia kell, lapít, mikor lapítani kell és dolgozik, mikor azt kell. Szóval majdnem olyan jó párost alakítanak, mint a DH3-ban Zeussal. Szóval, ez is pont azt adta, amit vártam. Jó sok látványos akció, jó sok ellőtt golyó, és John McLane újra véresen Már csak annak örülnék, ha a 4. rész DVD-n történő megjelenésekkor egybe csapnák díszdobozban az első hárommal és azokra az eredeti szinkronokat nyomnák fel. Azonnal leemelném a bolt polcáról. De valószínűleg ezt a részt így is (a többit meg nem veszem, amíg nincs rajta klasszikus szinkron). Szerkesztve: 2007. Július 9. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 9. Hozzászólás ideje: 2007. Július 9. Na, ez most meglepett. Egy másik fórumon ugyan úgy írt róla egy srác. Volt a TV-ben, vagy mi? Vagy csak véletlen?Amúgy remek film, sajnos én lekéstem a DVD-ről, azóta meg sehol sem láttam Nem volt sehol, a DVD-met néztem meg. Miért lepett meg? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 9. Hozzászólás ideje: 2007. Július 9. (szerkesztve) Nem volt sehol, a DVD-met néztem meg. Miért lepett meg? Az lepett meg, hogy ugyan azon a napon két különböző ember két, különböző fórumon ír majdnem ugyan akkor ugyan arról a filmről. Az eltérés a két bejegyzés közt egy óra pár perc. És én is úgy tudtam, hogy nem adja a TV, ezért lepett meg. Érdekes véletlen Szerkesztve: 2007. Július 9. - Dzséjt Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 9. Hozzászólás ideje: 2007. Július 9. (szerkesztve) Hát két poénján totál kész voltam mikor a fősz*rházinak beszól. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- "A csajod egy liftakna mélyén pihen és egy kocsi áll ki a s*ggéből.""Az egyik embered nemsokára a nődet fogja kefélni a másvilágon." Azon túl azért odamond, ha kell Szerkesztve: 2008. Június 30. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 9. Hozzászólás ideje: 2007. Július 9. Hát két poénján totál kész voltam mikor a fősz*rházinak beszól. Egen, ezek nekem is bejöttek. Különösen az első. A másodikat magyarul ennél sokkal-sokkal finomabban mondja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 9. Hozzászólás ideje: 2007. Július 9. Az lepett meg, hogy ugyan azon a napon két különböző ember két, különböző fórumon ír majdnem ugyan akkor ugyan arról a filmről. Az eltérés a két bejegyzés közt egy óra pár perc. És én is úgy tudtam, hogy nem adja a TV, ezért lepett meg. Érdekes véletlen És ő is jókat írt? Amúgy valóban furcsa egybeesés! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 9. Hozzászólás ideje: 2007. Július 9. (szerkesztve) A másodikat magyarul ennél sokkal-sokkal finomabban mondja. Én is magyarul láttam csak régebben. A lényeg azért benne van. Szerkesztve: 2007. Július 9. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 9. Hozzászólás ideje: 2007. Július 9. És ő is jókat írt? Amúgy valóban furcsa egybeesés! Csupa jókat, 10/10-et adott rá. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 9. Hozzászólás ideje: 2007. Július 9. Apollo 13 Ez meg a reklám helye. Amúgy szerintem se járt ember a Holdon. Inkább ugrált. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Oldi valld be hogy ez tetszik neked. Szerintem elég gagyi ez a sok effekt. Már nem tudják hova srófolni a dolgot. A kevesebb több lenne. Egy két dolog tényleg tetszik, de hogy a film mennyire jönne be fogalmam sincs. Ja és már most nem várok el tőle semmiféle társadalmi üzenetet Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. (szerkesztve) Na végre! Erre várt mostmár a fél világ. Íme kíváló minőségben J. J. Abrams új filmjének trailerje. http://www.apple.com/trailers/paramount/11808/large.html Szerkesztve: 2007. Július 10. - Oldfighter Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. (szerkesztve) A fél világból is csak az aki tudta hogy ez létezik. Ha tudtam volna róla biztos nem vártam volna. Jó sok rohangászás Ideglelés-stílusban. De legalább meg tudtam nézni. Az Opera lejátsza nekem ezeket a netes quickes videókat. Szerkesztve: 2007. Július 10. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. A fél világból is csak az aki tudta hogy ez létezik. Ha tudtam volna róla biztos nem vártam volna. Jó sok rohangászás Ideglelés-stílusban. De legalább meg tudtam nézni. Az Opera lejátsza nekem ezeket a netes quickes videókat. Pedig mostmár egész szép kis rajongótábor alakult ki a film köré. Persze ez a hepaj az egész marketingfogásnak köszönhető. :DOszt az is lehet, hogy iszonyú bukta lesz a film Godzillából már kapott a világ jópárszor ugyanis Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Godzillából már kapott a világ jópárszor ugyanis Hát abból van bezony dögivel. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. De legalább meg tudtam nézni. Az Opera lejátsza nekem ezeket a netes quickes videókat. Sajna én nem. Van valami gyíkja a böngészőmnek a videókkal kapcsolatban (kivéve a youtube-féle cuccokat, azokat lejátssza), csak lusta vagyok újratelepíteni minden kiegészítővel együtt. Na majd egyszer meglesem. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Egész jó a trailer, és J.J. neve bizonyíték lehet a jó filmre.Megnézni biztos nem fogom a moziba, de tetszik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. (szerkesztve) Ja és már most nem várok el tőle semmiféle társadalmi üzenetet Jaj már, neked ez a társadalmi üzenet a mániád. Jó lenne néha olyan filmről is olvasni tőled, mely hatására magvasabb gondolatok is megfogantak a fejedben, és nem csak a káposztalé effektus működött. Szerkesztve: 2007. Július 10. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Jaj már, neked ez a társadalmi üzenet a mániád. Jó lenne néha olyan filmről is olvasni tőled, mely hatására magvasabb gondolatok is megfogantak a fejedben, és nem csak a képosztalé effektus működött. A filmek nálam a kikapcsolódást jelentik nem az eltűnődést és a magambaszállást :P Ezekhez elég az életet élni Nade, hogy megnyugodjál vannak bezony olyan filmek amik elgonolkoztatnak. Vagyis csak voltak. Pl Mátrix, Equilibrium. Ez utóbbi pl nagyon Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Csupa jókat, 10/10-et adott rá. Hol lehet olvasni az írását? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. (szerkesztve) Egész jó a trailer, és J.J. neve bizonyíték lehet a jó filmre.Megnézni biztos nem fogom a moziba, de tetszik. Hát nem tudom, szerintem ez az ürge még semmi olyat nem tett le az asztalra, amitől annyira garancia lenne a neve. Sőt, amire készül a Star Trekkel kapcsolatban, az szerintem az utolsó szög lesz a Trek koporsójában. Vagy már lendületből a homokot is rászórja és elföldeli az egészet. Szerkesztve: 2007. Július 10. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. A filmek nálam a kikapcsolódást jelentik nem az eltűnődést és a magambaszállást A kettő nem zárja ki egymást. Egy film lehet szórakoztató, és kikapcsolásra tökéletesen alklamas akkor is, ha nem valami bárgyú látványfilm. Az Apollo 13 jó példa. Vagy a Blade Runner. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. A kettő nem zárja ki egymást. Egy film lehet szórakoztató, és kikapcsolásra tökéletesen alklamas akkor is, ha nem valami bárgyú látványfilm. Az Apollo 13 jó példa. Vagy a Blade Runner. Hál isten bárgyú látványfilmhez még nem volt szerencsém Hacsak nem valami reteklubos szutykot néztem merő véletlenségből Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. (szerkesztve) Hol lehet olvasni az írását? Itten, középtájt, egy Darkoo nevü srác írt róla egy keveset, 818-as hozzászólás: AOL off Szerkesztve: 2007. Július 10. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hál isten bárgyú látványfilmhez még nem volt szerencsém Az Armageddon a bárgyúság netovábbja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. (szerkesztve) Köszi Dzséjt. A filmre pedig itt licitálhatsz További érdekes rendelési lehetőség itt. Szerkesztve: 2007. Július 10. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Az Armageddon a bárgyúság netovábbja. Lehet. Márha valaki mélyfilózofiát vár el tőle agyzsibbasztás helyet Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Lehet. Márha valaki mélyfilózofiát vár el tőle agyzsibbasztás helyet Agyzsibbasztásnak is bárgyú. Annyira idétlen film, hogy inkább idegesít, mint szórakoztat. De ízlések és pofonok, ahogy szoktad mondani. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Köszi Dzséjt. A filmre pedig itt licitálhatsz További érdekes rendelési lehetőség itt. Szívesen. Köszi a linkeket, a TeszVeszes az sajnos tegnap előtt lejárt; de az ABC-n bedobtam a kosárba. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.