Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Gerard Butler a 2007-es "Taurus World Stunt Award? díjátadó gálán átveszi a legjobb akciósztárnak járó díjat. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. ITT van egy érdekes interjú Adam Martyn-nal, a Hellboy 2 "maszk-felelősével". A készülő film mellett a Korda stúdióról is szó esik, ami állitolag simán felveszi a versenyt a hollywoodiakkal, mig "A prágai Barrandov, ahol az első Hellboy-t forgatták, ehhez képest olyan, mintha a sötét középkorba csöppentél volna" - Martyn szerint. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Transformers: Tegnap megnéztem és köröket ver a Függetlenség napjára.Annyira eltalálták ezt a filmet, hogy tulajdonképpen semmi negatívumot nem tudok róla mondani.Még logikátlanságot sem találtam benne sehol.Minden klappolt.Pont annyi akció volt benne amennyi kellett.A kamerát tényleg kapkodták de annyira nem zavart.Nagyon tetszett pl az amerikai hadsereg profizmusa.Kommandósok szólnak, hogy lövik őket, elmondják mire van szükségük és az megy is nekik segíteni.Semmi bürokrácia.Jóval túlteljesítette ez a film a várakozásaimat. 10/10 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. A kamerát tényleg kapkodták de annyira nem zavart.Nagyon tetszett pl az amerikai hadsereg profizmusa.Kommandósok szólnak, hogy lövik őket, elmondják mire van szükségük és az megy is nekik segíteni.Semmi bürokrácia. Ez nekem is nagyon tetszett, bár azért az A10-esek után iszonyú gyorsan odaért az a C-130-as. Meg kicsit túlságosan is teleaggatták a fegyvereket mindenféle kütyüvel. De amúgy nagyon tetszett, hogy felhoztak mindent. A legjobban az UAW Raptoron döbbentem le. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Hálistennek Bay-ék jobb viszonyt alakítottak ki a hadsereggel mint Emmerich-ék az ID4 idején. A támogatás +lett volna csak az 51-es körzet miatt ugrott az egész. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. (szerkesztve) És kb ezaz a profizmus aminek semmi köze a valósághoz. Afganisztánban ugye eleve a NATO van, s ha felső utasitást akarnak akkor nem az amerikai központba kellett volna bejelentkeznie a katonáknak hanem valamelyik NATO támaszpontra. Na nem mintha ez hiba lenne... egy filmben amiben tini szőkék törik fel az idegen kódokat (vagy azok debil haverja) ez fel se tünik Szerkesztve: 2007. Július 29. - Bomarr Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. A filmeknél nem hinném hogy olyan nagyon ragaszkodni kell a valósághoz elvégre nem azokból veszik a tananyagot. Én például erről a NATO-s dologról sz*rt se tudtam ezelőtt de ha tudtam volna akkor se zavart volna egy fikarcnyit sem. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Én is ezt irtam: "Na nem mintha ez hiba lenne... " Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Én is ezt irtam: "Na nem mintha ez hiba lenne... " Láttam, láttam, láttam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. (vagy azok debil haverja) Na az a néger csávó hatalmas. A belépőjén szétröhögtem az agyam. "Ez a boldogság szigete....kussolj nagymama!" Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Na az a néger csávó hatalmas. A belépőjén szétröhögtem az agyam. "Ez a boldogság szigete....kussolj nagymama!" Az a szöveg is totál kész amit akkor nyom le amikor rajtuk ütnek a zsaruk: "Tűnjetek el a nagymama szőnyegéről! Senkit se tűr meg a szőnyegén! Különösen a rendőrséget!" Meg az a pánikolás is kikészített amit levágnak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Nagyon jó fej. Csak eredetiben szabad hallgatni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Csak eredetiben szabad hallgatni. Okés. "Get off my grandma's carpet! She don't like nobody on her carpet! Especially police!" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Okés. Hallgatni, Rog! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Hallgatni, Rog! Az +volt mielőtt leírtam. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. (szerkesztve) Hallgasd meg Te is. shut up grandma + grandma's carpet Szerkesztve: 2007. Július 30. - Rog Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Július 30. Hozzászólás ideje: 2007. Július 30. http://www.apple.com/trailers/paramount/beowulf/ Nagyon szépen néz ki ez a Beowulf, meg kell hagyni.Bár én élőszereplőkkel csináltam volna.. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 30. Hozzászólás ideje: 2007. Július 30. Hm. Igéretesnek tűnik. http://www.apple.com/trailers/fox_atomic/d...ntence/trailer/ Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Július 30. Hozzászólás ideje: 2007. Július 30. És kb ezaz a profizmus aminek semmi köze a valósághoz. Afganisztánban ugye eleve a NATO van, s ha felső utasitást akarnak akkor nem az amerikai központba kellett volna bejelentkeznie a katonáknak hanem valamelyik NATO támaszpontra. Na nem mintha ez hiba lenne... egy filmben amiben tini szőkék törik fel az idegen kódokat (vagy azok debil haverja) ez fel se tünik Csak egy probléma van.A filmben nem Afganisztánban vannak, hanem Katarban(ha jól emlékszem, de biztos nem Afganisztán hanem egy sivatagi arab ország).Pont ezért találtam rendben mindent.Pedig én észreveszem a hibát. A NATO-ban a góré meg Amerika.Ők diktálnak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 30. Hozzászólás ideje: 2007. Július 30. Csak egy probléma van.A filmben nem Afganisztánban vannak, hanem Katarban Így van! A feltűnt repülő zuhant le Afganisztánban. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. És mit számít mindez "egy filmben amiben tini szőkék törik fel az idegen kódokat (vagy azok debil haverja)"? Mármint, nekem kicsit vicces, hogy ezt ilyen részletekig taglaljátok. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Ez már szerintem is szörszálhasogatás Szórakoztató akciósci-firől beszélünk, abba pedig simán beleférnek az ilyenek. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. A NATO-ban a góré meg Amerika.Ők diktálnak. Egy csöppet nem erős kijelentés ez? Maradjunk annyiban, hogy nagyon hangulatos film volt, fasza látvánnyal meg zenével, de inkább a tényeket meg alapvető következtetéseket ne ebből vonjunk le. Azért az durva volt, hogy mindenfajta repülő 2-3 percen belül ott volt a falunál. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. http://www.filmwad.com/-i-iron-man-i-tease...con-3500-p.html Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. (szerkesztve) A NATO-ban a góré meg Amerika.Ők diktálnak. Ennek azért nézz utána... mit gondolsz Irak "megszállása" miért nem volt NATO akció? De mondjuk jobban örültem volna ha ehelyett a "Még logikátlanságot sem találtam benne sehol.Minden klappolt." megjegyzésedet a tini csaj kód feltörésére vetited ki Ahogy Coce is irta, okés hogy ez egy bugyuta akció sci-fi, de akkor kezeljük is annak és tényleg ne ebben akarjuk meglátni, hogyan müködik például az amerikai hadsereg Szerkesztve: 2007. Július 31. - Bomarr Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. http://www.filmwad.com/-i-iron-man-i-tease...con-3500-p.html Robert Downey Jr., mint szuperhős? Wow... különösebb elvárások nélkül, de elkezdett érdekelni ez a film Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. http://www.cthulhuthemovie.com/ Katt a trailer-re! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. http://www.cthulhuthemovie.com/ Katt a trailer-re! Hm... már mióta vár mindenki egy jó Cthulhu filmre... de ez mintha túl olcsónak tünne, nem? Az imdb-s 5.5 pont se sok jót sejtet. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Így van! A feltűnt repülő zuhant le Afganisztánban. Helikopter. Amúgy ezt nem értem. Blackout megnézte magának a helit, aztán unaloműzésből eltüntette, és utána várt még két hetet az akciózásig? Vagy még korábban másolta le a helikoptert? De akkor meg pláne mire várt? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hm... már mióta vár mindenki egy jó Cthulhu filmre... de ez mintha túl olcsónak tünne, nem? Az imdb-s 5.5 pont se sok jót sejtet. Valami hasonló lesz a Coverfield is vagy csak az eddig 1-18-08 -ként ismert alkotás. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.