Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Uwe Boll mester újra alkotott! Hip-hip hurrá. Már készítem is a chipset, szólok a haveroknak, hogy kijött egy újabb Bollféle vígjáték, lehet majd röhögni Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. lehet majd röhögni Vagy fintorogni. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Ocean's Thirteen Nagy kedvencem az első két rész. Különösen az atmoszféra tetszik, ami a filmeket áthatja. Jó zene, pörgő ritmus, és a sorozatos, feszes poénok. Gyakorlatilag a 3. részben is benne van minden, még több mennyiségben. Viszont én csak DVD-n ajánlanám, mivel feliratosan megy a mozikban. Az első kettő szinkronja majdhogynem annyit számít, mint a Vissza a jövőbénél. Úgyhogy mindenképpen újranézést igényel. Lesz ez még jobb is akkor. 10/7,5 Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Ma reggel leégett Rómában a Cinecitta nevű filmstúdió. Itt forgatták annak idején a Ben Hurt, Édes élert-et és sok más filmet. Híradóban azt mondták még, hogy abban a stúdióban keletkezett a tűz amelyikben a római birodalomról szóló Róma című szuperfilmet forgatták. 2000 négyzetméteres stúdió díszletei leégtek és átterjedtek más épületekre is. Lehet, hogy ez a HBO-s Róma akar lenni, de annak már vége van nem? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Szerintem is az a Róma akar lenni, csak igen nagy a veszteség, mert tudtommal ez volt mindenidők legdrágább költségvetésű sorozata, és a díszleteit újra fel akarták használni egy újabb hbo-s sorozatban. Meg azért a filmstúdió is maga hatalmas eszmei veszteség, ha a többi filmet is tekintjük, amiket itt forgattak. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Most kezdem bepótolni a filmes lemaradásomat, és ez a trailer, amit az imént megnéztem. Hát nagyon várom a filmet! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Ugyan nem hivatalos plakátok, de legalább kedvcsinálóknak remekek. Hamarosan talán kapjuk a legálist is a fej nélküli Szabadságszobros után Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Ez milyen film?Mi a címe? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Ez milyen film?Mi a címe? Ott a cím az alján Hivatalos címe még nincs, úgyhogy a bemutató dátumát kapta meg átmeneti címként Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Kiváncsi vagyok erre a filmre, mert eddig erősen Godzilla benyomást kellt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. yodamester: erről a filmről mit kell tudni? Donát Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. yodamester: erről a filmről mit kell tudni? Donát A Coen testvérek új thrillere. Cormac McCarthy regényéből készült (én mondjuk nem olvastam ), akik látták Cannes-ban azt mondják, hogy Coenék ezzel végre visszatértek csúcsformájukba. Javier Bardemre érdemes lesz figyelni benne, állítólag ikonikus gonosz-alakítással állunk szemben (ő van a plakát hátterében) Aki amúgy ismeri régebbi munkáikat (Fargo, A Nagy Lebowski, Véresen Egyszerű, Barton Fink, A Halál Keresztútján, stb), az kb. tudhatja, hogy mire számíthat... Aki meg nem ismeri filmjeiket, pótolja gyorsan, mert az amerikai mozi egyik legeredetibb rendezőpárosa ez. Ha valamelyik film minősége felől biztos vagyok a közeljövőben, akkor ez az Trailer itt: http://www.apple.com/trailers/miramax/nocountryforoldmen/ Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Megnéztem a Trailert, és elolvastam az ismertetőt... hát nagyon egyedi filmre számítok ezek alapján! Felkeltette az érdeklődésem Donát Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Megnéztem a Trailert, és elolvastam az ismertetőt... hát nagyon egyedi filmre számítok ezek alapján! Felkeltette az érdeklődésem Donát Na, örülök Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Ezt már korábban is beszúrtad Yoda. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Ezt már korábban is beszúrtad Yoda. A plakátot aligha. A többit azért írtam, mert kérdeztek. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Megnéztem ma a Simpsonst, hát nagyon jól szórakoztam. Alapból szeretem a sorozatot, láttam minden részét, és hát a filmnek sem kellet szégyenkeznie.Az egyetlen hatalmas hiba a filmen a hosszúság: 80-90 perc nem elég hogy teljesen kibontakozzon egy ekkora sztori, szívesen néztem voltam még 1 órán át Simpsonékat.Szinkronosan néztem, de majd betervezek egy feliratos mozizást is augusztus végén.Mondjuk pár szereplőnek érdekesen torzították a hangját, például Bartnak olyan hangja van mintha tököm rúgták volna, ami nem mondható el a sorozatbeli hangjáról. 10/9 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Húúú már én is nagyon várom, hogy megnézhessem! De moziban szeretném, és nem tudom, adják-e egyáltalán nálunk Donát Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Chicagóban, a Wizard World-ön volt egy szép kis bemutató a Dark Knight-ból. Videó egyelőre nincs, csak egy report: http://www.aintitcool.com/node/33653 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. A Witwicky gyerek diszturbál. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Chicagóban, a Wizard World-ön volt egy szép kis bemutató a Dark Knight-ból. Videó egyelőre nincs, csak egy report: http://www.aintitcool.com/node/33653 Nagyon jól hangzik, remélem egyszer felkerül a netre a videó is. És remélem hogy hitelesen oldják meg Harvey átalakulását, nem úgy mint az előző Batman szériában.Milyen hülyeség már hogy az egész élete során jó oldalon álló Dent mert leöntötték savval hirtelen a világ ellen fordul. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Nagyon jól hangzik, remélem egyszer felkerül a netre a videó is.És remélem hogy hitelesen oldják meg Harvey átalakulását, nem úgy mint az előző Batman szériában.Milyen hülyeség már hogy az egész élete során jó oldalon álló Dent mert leöntötték savval hirtelen a világ ellen fordul. Én nem félek tőle, hogy elrontják. A Nolan testvérek tudnak forgatókönyvet írni Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Most néztem meg a L'ecsót. Mese kategóriában 9/10-et nyugodtan adok neki. Egészségesen van benne minden adagolva. Finom. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. (szerkesztve) Egészségesen van benne minden adagolva. Finom. Egészségedre. Szerkesztve: 2007. Augusztus 12. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Most néztem meg a L'ecsót. Mese kategóriában 9/10-et nyugodtan adok neki. Egészségesen van benne minden adagolva. Finom. Én is ma (azaz az óra jelenlegi állása szerint már tegnap) néztem meg, és nekem is tetszett. Remek kis családi mozi. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Burton - Depp páros új filmjéből az első rendes kép: /persze a poszteren kívül/ Sweeney Todd - Demon barber of the fleet street!! Már alig várom. Burton a 2. kedvenc rendezőm! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Remek Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/dino0814/ Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. És ki rendezi, Uwe Boll? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.