Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Na, erre kiváncsi leszek. Vajon mennyit fog érni a megújulás, bár nekem a második rész is tetszett. Viszont az nem tetszik, hogy Rachel Weis kiszállt A Múmia cím meg így már tényleg értelmetlen. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Imhotep nélkül, ajaj, inkább lenne valami más az egész, az a kari nagyon hiányozni fog Én is így vagyok vele. Foszló Arnold nélkül nem az igazi. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Egyiptom Egyik kedvenc töris korszakom az ókori egyiptomiak, nekem ezért volt jó, hogy ott játszódik. Így viszont értelmét veszti a sorozatot összefogó cím Imhotep nélkül, ajaj, inkább lenne valami más az egész, az a kari nagyon hiányozni fog No azért remélem, hogy valami ütős kis kalandfilmet sikerál összehozni. Teljesen egyetértek.Épp az egyiptomi kultúra tette különlegessé a filmet, most meg leváltják valami keletire.Mostanában szeretik ezt erőltetni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Ha már egyszer így indultak neki, remélem, hogy nem erőltetés lesz ez a keleti divat (amivel semmi gondom sincs, sőt, csak lett volna inkább valami különálló) Még nem temettem el, mert attól még lehet jó kalandfilm, csak mint írtuk, az összefoglaló cím vált értelmetlenné. No meg más lesz a hangulat, az fix. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Nemcsak egyiptomban múmifikáltak Máskülönben mint a cikk is írja, mégha varázslattal is, de itt is múmifikálásról van szó....csakhát kissé más módszerrel Én bizakodással várom a harmadik részt. Nekem is nagyon tetszett az első kettő, de már "unalmas" lett volna mégegyszer elővenni Imhotep-et. Szerintem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. de már "unalmas" lett volna mégegyszer elővenni Imhotep-et. Szerintem. Szerintem azok után, ahogy elbántak vele a második részben, nem csak unalmas, de lehetetlen - és ennél fogva erőltetett - is lett a feltámasztása. Elvégre, feltámadásának okai megszűntek, azaz a csaja nem csak meghalt, de még el is árulta a szerelmüket. Aztán Imibácsi fejest ugrott abba a hulákkal teli mély szakadékba, a morcos halottak meg magukhoz is ragadták. Végül az egész óázist piramisostul elnyelte a túlvilág. Hát, innét a hegylakó sem térne vissza Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Ez a múmia nélküli Múmia film jó ötletet adhat a már régóta nyöglödő, talán soha el nem készülő Predator 3 filmnek: nem is kell bele Predator; elég lesz Danny Glover, ahogy mondjuk mutáns patkányok ellen harcol Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Ez a múmia nélküli Múmia film jó ötletet adhat a már régóta nyöglödő, talán soha el nem készülő Predator 3 filmnek: nem is kell bele Predator; elég lesz Danny Glover, ahogy mondjuk mutáns patkányok ellen harcol Lesz múmia, csak nem egyiptomi Amúgy annak én is örülnék ha lenne Predator 3, főleg a könyv alapján....de ezt már egyszer mondtam. (2017, Hőhullám New Yorkban) Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Szerintem azok után, ahogy elbántak vele a második részben, nem csak unalmas, de lehetetlen - és ennél fogva erőltetett - is lett a feltámasztása. Elvégre, feltámadásának okai megszűntek, azaz a csaja nem csak meghalt, de még el is árulta a szerelmüket. Aztán Imibácsi fejest ugrott abba a hulákkal teli mély szakadékba, a morcos halottak meg magukhoz is ragadták. Végül az egész óázist piramisostul elnyelte a túlvilág. Hát, innét a hegylakó sem térne vissza Ácsi!!! Kihagytad a klónozás lehetőségét a lá Ripley esete az Alien 4-ben Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Lesz múmia, csak nem egyiptomi Amúgy annak én is örülnék ha lenne Predator 3, főleg a könyv alapján....de ezt már egyszer mondtam. (2017, Hőhullám New Yorkban) A belőle készült képregény is megvan. Mellesleg Jet Lis Múmia csak jó lehet! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Ez a múmia nélküli Múmia film jó ötletet adhat a már régóta nyöglödő, talán soha el nem készülő Predator 3 filmnek: nem is kell bele Predator; elég lesz Danny Glover, ahogy mondjuk mutáns patkányok ellen harcol Mutáns patkányok? Az nem az Őrült Stone, avagy 2010 a patkány éve? Oldi: A 2017, Hőhullám New Yorkban könyvvel csak egy baj van. Hogy nem hivatalos, azaz csak egy magyar kreálmány. Mint az Új vadászok, az AVP Kelepce és a Túlélők, a Halálosztó sorozat, vagy a Jedis és Han Solos könyvek (ezek címe most nem ugrik be). Szóval ha lehet, inkább ne csináljanak belőle filmet. Max a könyv alapjául szolgáló Betondzsungelből. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Mutáns patkányok? Az nem az Őrült Stone, avagy 2010 a patkány éve? Oldi: A 2017, Hőhullám New Yorkban könyvvel csak egy baj van. Hogy nem hivatalos, azaz csak egy magyar kreálmány. Mint az Új vadászok, az AVP Kelepce és a Túlélők, a Halálosztó sorozat, vagy a Jedis és Han Solos könyvek (ezek címe most nem ugrik be). Szóval ha lehet, inkább ne csináljanak belőle filmet. Max a könyv alapjául szolgáló Betondzsungelből. Tudom, hogy magyar, de a sztori remek. Nekem végig vizuálisan ott futott a képzeletbeli film amikor olvastam a sorokat. Igazi zúzós Predatorfilm lenne belőle. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. homemoviezás Jujj de szép magyar szó! Grétsy tanár úr forog a sírjában, pedig a fószer még nem is halt meg. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Nagyon ronda nem magyar kifejezés, de jól hangzik Poénból írtam, mert alapvetően jó a helyesírásom Ha már itt tartunk, a jujj után vessző jönne, és forogna forog helyett Szerintem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Forog. Értelmezd a mondatot. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Tudom, hogy magyar, de a sztori remek. Nekem végig vizuálisan ott futott a képzeletbeli film amikor olvastam a sorokat. Igazi zúzós Predatorfilm lenne belőle. Persze, hogy renek, egy hivataos könyv másolata némi módosítással Ez olyan, mint a Kelepce. Az is remek, mert másolat, csak kicsit módosították. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Persze, hogy renek, egy hivataos könyv másolata némi módosítással Ez olyan, mint a Kelepce. Az is remek, mert másolat, csak kicsit módosították. Az eredetit nem olvastam. De nekem így is tetszik Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Forog. Értelmezd a mondatot. Ha él, eleve nem lehet a sírjában, vagyis nem forog ott Forogna, ha halott volna, és erre képes volna Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Ha él, eleve nem lehet a sírjában, vagyis nem forog ott Forogna, ha halott volna, és erre képes volna Ne folytasd, mert bünti lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Ne folytasd, mert bünti lesz. Pedig biztos tudnám Büntit meg nem fogadok el Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Büntit meg nem fogadok el Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. A "Ne nézd meg" film, amit immár én csakazértis megnézek, mert a korábbi trailerekhez képest mostmár jelentős javulást mutat a CGi mentén. Látszik, hogy a készítők sok-sok időt és energiát fektetek belé....Szóval szeptemberben jön a Dragon War. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Itt pedig kicsit jobb felbontásban látható: http://media.movies.ign.com/media/952/952048/vids_1.html Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Az eredetit nem olvastam. De nekem így is tetszik Az eredeti 100x jobb Ezért inkább azt filmesítsék meg. Bár az utolsó pletykák szerint a Predator 3 a jövőben játszódna egy dzsungelbolygón. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Fűrész 4 részlet: http://filmbuzi.hu/archives/2007/08/14/saw-4-morzsak/ Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Jaj, ezért nem kell szomorkodni Legalább nem kell azon törnöd a fejed, hogy mi legyen Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Köszi... itt is van A Wilderness nekem kimaradt, a többivel kapcsolatban kábé ugyanazon az állásponton vagyunk, kivéve az Apocalyptót. Az nálam sokkal gyengébben vizsgázott Jöhet a következő adag, mester! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Fűrész 4 részlet :D Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. 2006-os top15-11: 15. The Host (Gwoemul - Dél-Korea) Sztori: A szöuliak retteghetnek, ugyanis a Han folyóból egy jókora viziszörny mászik elő. A hadsereg mellett egy kis-család is kénytelen harcba szállni? Ok: Dél-Koreai filmgyártás jó, ha tiz éve létezik, de azóta nagyon igyekszenek, s megmutatják magukat minden létező témában és műfajban. Sokszor mindezt egy filmen belül teszik. A ?The Host? például egyrészt a Godzilla-féle szörnyfilmek koreai megfelelője, de emellett családi vígjáték, dráma, thriller meg még ki tudja mi minden. Az eféle műfaj-turmixok ritkán müködnek, de Koreában lehet valami a levegőben, mert nekik rendre sikerül ezeket összepasszintani. A filmvégi összcsapás ráadásul simán veri a japánok hasonló probálkozásait. 14. Egy botrány részletei (Notes on a scandal - Egyesült Királyság) Sztori: Egy londoni gimnázium fiatal tanárnője szerelmi viszonyba keveredik az egyik diákkal. Egy idősebb kollégája rajta is kapja őket, ám ahelyett hogy beárulná őket, segit nekik eltitkolni. Ok: Amikor elöszőr hallottam erről a moziról azt hittem, hogy föleg a címben is megjelölt botrányra fog koncentrálni. Ez mostanság egyébként is majdnem olyan aktuális és figyelemfelkeltő téma, mint a papok molesztálási ügyei. Ám ez a film elsősorban Cate Blanchett-ről és Judi Dench-ről szól? Korunk talán két legtehetségesebb szinésznőjéről van szó, s amit ők művelnek a vásznon az valami egészen elképesztő. Életszerűek és mégis sokkal többek annál: Blanchett amellett, hogy tökéletesen hozza az elfásuló tanárnő karakterét olyan vibrálást ad a filmnek, hogy puszta jelenléte feljavitja a jelenetet, amiben feltűnik. S hogy mellesleg valamiféle botrány is van a háttérben az szinte másodlagossá csökevényesedik? 13. Paprika (Paprika - Japán) Sztori: A közeljövőben kifejlesztenek egy gépet, aminek segitéségével belehet lépni mások álmaiba. A cél, hogy a pszihés betegeket könnyebben tudják kezelni. Ám a gép rossz kezekbe kerül, s a következmények beláthatatlanok? Ok: Az idei anime termés finoman szólva nem volt nagy durranás. Miyazaki fia elég közepesen debütált a ?Tales from Earthsea?-vel, és a nagy szabásúnak szánt ?Brave Story? is hamar kifulladt. Egyedül Satoshi Kon hozta az elvárhatót: ő nem tud hibázni. Az elején még csak egy sima sci-fiként indit, de aztán elszabaditja a szürrealizmusát, s bizony ember legyen a talpán, aki érti, hogy mi miért történik? de egy álomvilágban játszodó filmnél ez a minimum, nem igaz? Cserébe olyan elvont hangulatot kapunk, amitől még Lynch is megnyalná mind a tiz ujját. Az animáció pedig szokás szerint elképesztő: újabb jeles bizonyiték rá, hogy az egykoron lesajnált japán animátorok már simán túlnőttek mindenkin? 12. A tökéletes trükk (The Prestige - USA/Egyesült Királyság) Sztori: Két bűvész rivalizál egymással a viktoriánus Angliában? Ok: Nemcsak a főszereplőknek, de magának Christopher Nolannak is lehet valami érzéke a bűvészkedéshez: mostmár zsinorban a negyedik olyan filmmel rukkol elő, amin nem lehet fogást találni. Ráadásul úgy dobálozik a történeti csavarokkal, mint az akció-rendezők a robbanásokkal? alig telig el, úgy tiz perc, hogy ne történne valami váratlan: példának okáért kiderül, hogy David Bowie egy remek szinész! Végre egy film, ami megadja azt az élvezetet, amit a régi vágású krimik tudtak: bevonja a nézőt, s gondolkodásra készteti? s nincs is annál nagyobb öröm, mint rájönni valamilyeik fordulatra, hogy aztán az azt követőn annál nagyobbat ámuljunk 11. Száműzöttek (Fong Juk - Hong Kong) Sztori: Öt triádtag azt a megbizást kapja, hogy végezzenek egykori bajtársukkal? ám ők inkább beveszik egy utolsó nagy ?buliba?, s megprobálnak meglovasitani egy arany-szállitmányt. Ok: Ezt a filmet kb. az első tiz percig lehet csendes nem-törödömséggel szemlélni, de aztán, ahogy előkerülnek a pisztolyok, minden akció-rajongóból ki fog kelni a kisgyerek. A ?60-as évek spagetti westernjei óta nem lehetett látni ennyire ?cool? (én se szeretem ezt a szót, de ide illik) összecsapásokat. S persze a menő ?csörtékhez?, kemény arcok is dukálnak: hőseink ennek megfelelően keveset beszélnek, viszont nagyon sokatmondóan tudnak a kamerába nézni. A hozzáértők szerint Johnny To, a távol-keleti filmgyártás egyik legjobb rendezője? s bár én ezen a terepen nem mozgok annyira otthonosan, ennek ellenére én is beállok közéjük: ez a To tényleg nagyon tud valamit. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.