Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Múmia3??, Nem úgy volt hogy fraser nem váall több részt? (Ő maga mondta) Hát ezen nincs miért meglepődni, mármint, hogy egy színész kijelenti, hogy soha többé, aztán mégis van egy újabb alkalom. Elvégre, Sigorney Weaver is azt mondta az Aliens után, hogy soha többé Ripley... aztán mégis lett A3, majd a nagy finálé után még AR is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Amikoe belinkeltem ,akkor olvastam utoljára. De ez szerintem lényegtelen. Régi hír, ez a lényeg....csak most újból előkapták. Szerintem is teljesen mindegy. Mit változtat ez? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. (szerkesztve) Szerkesztve: 2008. Május 6. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 2. Hozzászólás ideje: 2008. Május 2. Vasember Az idei év ha nem a legszórakoztatóbb, de azok közül az egyik, annyi szent. ( Év elején vagyunk még ) Hatalmas beszólások, remek akciójelenetek, zúzós rockzenék, könnyen fogyasztható sztori.....Kell ennél több? Ehhez a filmhez biztos nem. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Május 2. Hozzászólás ideje: 2008. Május 2. Vasember Pont most akartam írni h na vki megnézte már? Eddig csak jót hallottam róla. Meg kell néznem! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 2. Hozzászólás ideje: 2008. Május 2. Szórakoztató, kikapcsolódós film volt, szerencsére a jobbik fajtából Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 2. Hozzászólás ideje: 2008. Május 2. (szerkesztve) Man on Fire (USA 2004) Tony Scott nagyot alkotott. Nem mondom, hogy 'ismét' mert a Top gun enyhén szólva sem a szívem csücske (de nem is anyira rossz film azért). Egyszerűen csak nem az én stílusom. De a tűzben edzett férfi.....huhhh ezt látni kell! Ritkán csinálnak ennyire hangulatos akciófilmet, ráadásul olyat amiben jó adag érzelem is van. Denzel Washington mostanában össze van nőve Scott-al, de ez egyáltalán nem baj. Remekül hozza a megfáradt, kiégett zsoldost. Persze ez csak csepp a tengerben, hiszen ebben a filmben mindenki remekel. Elég ha csak Dakota Fanning -ot említem, aki megint zseniális. Egyszer még nagy színésznő lesz ebből a kislányból. Nem akarok egyetlen poént se lelőni a filmből így csupán ajánlani tudom azoknak, akik szeretik az olyan bosszú történeteket, ahol valóban szenvednek a bűnözők. Oldi és frenkie! Ha még nem láttátok, akkor gyorsan pótolni a lemaradást! Szerkesztve: 2008. Május 2. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 2. Hozzászólás ideje: 2008. Május 2. (szerkesztve) Hancock üt! http://movies.yahoo.com/movie/1809801452/video/7633208 Szerkesztve: 2008. Május 2. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Man on Fire (USA 2004) Oldi és frenkie! Ha még nem láttátok, akkor gyorsan pótolni a lemaradást! Már anno le lett csekolva. Tényleg nagyon jó film, bár nekem csak a vágással voltak problémáim, de ettől a rendezőtől már megszokhattuk. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Már anno le lett csekolva. Akkor majd én bepótolom helyetted. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Happening új trailere. Végre egy kis Sign feeling, moziban nézős lesz, sokan úgyse lesznek a teremben... trailer Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Frankó kis film lesz ez! Whalberg is jónak tűnik. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Happening új trailere. Végre egy kis Sign feeling, moziban nézős lesz, sokan úgyse lesznek a teremben... Nézős lesz az egyszer biztos, de nekem az is, hogy nem moziban. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. (szerkesztve) Man on Fire (USA 2004) Tony Scott nagyot alkotott. Nem mondom, hogy 'ismét' mert a Top gun enyhén szólva sem a szívem csücske (de nem is anyira rossz film azért). Egyszerűen csak nem az én stílusom. De a tűzben edzett férfi.....huhhh ezt látni kell! Ritkán csinálnak ennyire hangulatos akciófilmet, ráadásul olyat amiben jó adag érzelem is van. Denzel Washington mostanában össze van nőve Scott-al, de ez egyáltalán nem baj. Remekül hozza a megfáradt, kiégett zsoldost. Persze ez csak csepp a tengerben, hiszen ebben a filmben mindenki remekel. Elég ha csak Dakota Fanning -ot említem, aki megint zseniális. Egyszer még nagy színésznő lesz ebből a kislányból. Nem akarok egyetlen poént se lelőni a filmből így csupán ajánlani tudom azoknak, akik szeretik az olyan bosszú történeteket, ahol valóban szenvednek a bűnözők. Oldi és frenkie! Ha még nem láttátok, akkor gyorsan pótolni a lemaradást! Pont egy hete láttam én is.De van más elözménye is hogy megnéztem.A story alapja egy könyv amit olvastam vagy 15 éve.Az írót nem tudom de az volt a címe, hogy a "testőr".Még a nevek is ugyanazok.a film egyvalamiben különbözik a könyvtől, de amúgy hűen követi azt. Tetszettek a kihallgatásai. Én is ajánlanék nekd egy hasonló, mégpedig a "Másik Én" címü filmet Jodie Foster-rel. Az elején megölik a férjét valami utolsó sz*r alakok(tényleg nulla az értékük a társadalom számára), egy borzasztóan primitív ok miatt.Na Jodie aztán nekiáll ölni a bünözőket, és nincs nála kegyelem.Amit persze teljes mértékben támogatok.Elöszőr agyonlőni, aztán megbocsátani neki. Szerkesztve: 2008. Május 3. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Nagyon jó a Jodie Fosteres film is. A régi Taxisofőrt juttatta eszembe amikor néztem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. (szerkesztve) No akkor azt a "Másik én"t is meg köll nézni. Szerkesztve: 2008. Május 3. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Itt az új The Dark Knight trailer: http://www.whysoserious.com/happytrails/ Best minőség: http://media.whysoserious.com/TDK_TRL3_best.mov High minőség: http://media.whysoserious.com/TDK_TRL3_high.mov Medium minőség: http://media.whysoserious.com/TDK_TRL3_med.mov Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Igen! Igen! Igen! Bár az első előzetes feelingesebb volt, ez sem rossz. Idén ezt a filmet várom a legjobban. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Kár, hogy nincs QT a gépemen, de most nincs rá időm vele bajlódni Na majd egyszer. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Nekem van, és nem működik Egyszerűen évek óta haldoklik Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Ezt töltsétek le, elvileg mennie kell vele. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Nagyon kúl a Vasemberke. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Nekem van, és nem működik Egyszerűen évek óta haldoklik Hasonlók. A CW 21-25 idején kezdett meghibbanni, aztán azóta nem erőltetem.... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Azta mit találtam! No Rambo után jöhetne ez is. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. The fox and the hound.... régi Disney (?) rajzfilm, ki ismeri? Most találtam meg a youtube-on.... (ja és még egy rokonsága van a Vukkal: neki is készült egy méltatlan folytatása) Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Nem hittem volna, hogy így ellövik 2arcot is puskaporként. Azt hittem max ilyen cliffhangerként lesz a filmben benne, de hogy már a trailerben is benne van... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Hogy egy kicsit kivegyem a részem a TéDéKá trélerezésből összeütöttem egyet a lenti mov-ok egyikéből. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 5. Hozzászólás ideje: 2008. Május 5. http://www.sg.hu/cikkek/59880/cloverfield_2_eletjelek Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.