kudar Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Obi1: gondoltam szólok, meg úgy ámblokk mindenkinek aki hallott már a Gotham Knightról, hogy máshéttel előbb kiszivárgott a netre. Iszonyat igényesnek néz ki! Alig várom h megnézhessem! Csak ennyi! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Reisenbüchler Sándorról van szó. Azt már nagyon régóta tudom hogy többek között az ID4-ben meg a "Men In Black"-ben az ő hangján szólaltak meg Willie figurái és tegnap miután olvastam hogy meghalt rögtön utána is néztem hogy mikor és miért. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Ahogy olvasom hatalmas siker lesz a TDK.A Pókember 3 tartja a nyitórekordokat, de a TDK-ból eddig nyolcszor(!) annyi jegyet adtak el mint a Pókember 3 előtt - és már csak 3 hét van hátra az amerikai bemutatóig. No azért ez csöppet sem a film sikerének tudható be ( az ugye majd a kritikákból fog kiderülni, hogy kinek mennyire tetszett), hanem annak, hogy Heath Ledger halála "remek" reklámfogás. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. No azért ez csöppet sem a film sikerének tudható be ( az ugye majd a kritikákból fog kiderülni, hogy kinek mennyire tetszett), hanem annak, hogy Heath Ledger halála "remek" reklámfogás. Hiába számít jó reklámfogásnak Ledger halála, nem emiatt váltottak rá ennyien jegyet.És kritikák már vannak, szám szerint hét darab, és mind pozitív. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Hiába számít jó reklámfogásnak Ledger halála, nem emiatt váltottak rá ennyien jegyet.És kritikák már vannak, szám szerint hét darab, és mind pozitív. Hol olvashatók ezek az írások? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. A nézőszámnak sokszor nincs köze ahhoz, hogy jó-e a film vagy sem. Vannak nagyon jó filmek, amelyek elbuknak a mozibemutatón, és évekkel később fedezik fel őket, mint pl. épp a nemrég említett Blade Runnert. Aztán vannak nem angol nyelvű filmek, amelyek soha nem jutnak el igazán széles tömegekhez, pedig valódi gyögyszemek (sok európai film jár így). És fordítva sem lehet feltétlenül levonni a következtetést. Nem minden aktuális blockbuster hagy maradandó emléket maga után. De ezt nem a TDK-val kapcsolatban mondom, mert ott tényleg megvan minden esély rá, hogy igazi jó film legyen. Remélem, nem okoz csalódást. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Hol olvashatók ezek az írások? Itt - már van nyolc belőle. Pildi, én nem állítottam hogy a nézőszámnak köze van az adott film minőségéhez.Csak örülök hogy sok embert érdekel, mert ez pont az a film ami megérdemli az elsöprő sikert.Kétség kívűl baromi jó film lesz, itt van pár dolog amit gyakran emlegettek a kritikusok: -Olyan a film mint a Keresztapa II -Az utóbbi 3-4 év egyik legjobbja -Minden kritikában megemlítik hogy Heath Ledgernek KELL elvinni az Oscart -Túl hosszú a film (ezt csak egy helyen írták, de emiatt lehúzta egy ponttal) A film hosszúságán kívűl más negatívumot nem írnak, csak azt hogy a Madárijesztő nagyon keveset szerepel. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Hiába számít jó reklámfogásnak Ledger halála, nem emiatt váltottak rá ennyien jegyet.És kritikák már vannak, szám szerint hét darab, és mind pozitív. No majd meglátjuk mit is kamatoztat ez a sok jegyeladás. A hét darab kritika meg nem sok. Amúgy Pildivel nagyon is egyetértek. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Nagyon jó volt a Gotham Knight. Nekem nagyon bejött. Az 5. rész tetszett a legjobban. De mindegyiknek szép volt a látványvilága. Páran biztos furcsálni fogják pl az első részt. Amúgy érdemes megnézni a Dark Knight előtt. Azt mondják ez amolyan átvezetés. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Nagyon jó volt a Gotham Knight. Nekem nagyon bejött. Az 5. rész tetszett a legjobban. De mindegyiknek szép volt a látványvilága. Páran biztos furcsálni fogják pl az első részt. Amúgy érdemes megnézni a Dark Knight előtt. Azt mondják ez amolyan átvezetés. Épp most töltöm, remélem jó lesz.De addig is egy szép Batman kép. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 29. Hozzászólás ideje: 2008. Június 29. Nekem eleddig ez a kép jön be a bőrkomáról a legjobban. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 29. Hozzászólás ideje: 2008. Június 29. A Dark Night nem bukhat.A trailerből látni, hogy iszonyat jó film lesz.Ledger teljesen őrült benne. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Wanted. Hatalmas film volt. :-D Az idei év második olyan képregényadaptációja ami nekem 100 %-osan bejött, anélkül, hogy egy sort is olvastam volna belőle. Asszem Batman-nek fel kell kötnie a gatyát, mert mind a Vasember, mind a Wanted remek kikapcsolódást nyújtott. ( A Hulkot meg még ugye nem láttam, de azt majd immár csak DVD-n. ) Szóval remek látvány, izgalmas sztori. Ez volt a Wanted. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. (szerkesztve) Nagy Piros Szerkesztve: 2008. Június 30. - Oldfighter Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. mind a Vasember, mind a Wanted remek kikapcsolódást nyújtott. ( A Hulkot meg még ugye nem láttam, de azt majd immár csak DVD-n. ) Részemről ezeket a Moziünnepre hagyom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Á oldie most látom, a hetvenedik oldal környékén mennyire lenéztük az új Rambot a promók alapján. Mindenki szidta mint a bokrot. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Á oldie most látom, a hetvenedik oldal környékén mennyire lenéztük az új Rambot a promók alapján. Mindenki szidta mint a bokrot. Most meg már félistenítjük John "cafattálövökmindekit" Rambot. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. A Wanted után amúgy, tegnap megnéztük DVD-n a rendező előző két filmjét amivel mondhatni felemelkedett a neves rendezők közé...szóval a DVD játékosba került az Éjszakai Őrség, illetve a folytatása, a Nappali Őrség. A stílusjegyek alapján elégé szürreális filmnek tartom az első részt, de amellett, hogy én nagyon nem kedvelem ezt a stílust, maga a film és a történet tetszett. A második rész pár foknyival talán jobban is. Egy nézést mindenképpen megér. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. (szerkesztve) Több oldal szerint ez is szerepel a TéDéKá végefőcímében: In memory of our friends HEATH LEDGER & CONWAY WICKLIFFE Szerkesztve: 2008. Június 30. - Rog Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Szóval remek látvány, izgalmas sztori. Ez volt a Wanted. Na Oldie, meghoztad a kedvemet. A Vasember nekem is nagyon tetszett, pedig én sem olvasok képregényeket. Robert Downey Jr olyan jó volt benne, hogy már csak miatta érdemes a filmet megnézni, és sztori is kellemes volt. Ha a Wanted ugyanez a kategória, akkor nem lehet rossz. A következő film, amit moziban megnézek, ez lesz. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. A második Pokolfiú (akarom pötyögni Pokolfajzat ) elég ütősnek ígérkezik. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Na Oldie, meghoztad a kedvemet. A Vasember nekem is nagyon tetszett, pedig én sem olvasok képregényeket. Robert Downey Jr olyan jó volt benne, hogy már csak miatta érdemes a filmet megnézni, és sztori is kellemes volt. Ha a Wanted ugyanez a kategória, akkor nem lehet rossz. A következő film, amit moziban megnézek, ez lesz. Szerintem ha a Vasmeber ennyire tetszett, akkor a Wanted is fog. Kicsit véresebb, talán túlzottan is naturisztikus, de ettől függetlenül remek beszólások itt is vannak. A történetben itt talán több a dráma és az akciójelenetekben talán felül is múlja a Vasembert. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Most meg már félistenítjük John "cafattálövökmindekit" Rambot. Ebben tévedsz.John Rambo maga az isten, nem csak fél. Annyit a Mesterről, hogy a mai napig a fő téma a munkahelyen.Ha van valami csúnya hír ,akkor egyből az megy, hogy vajon John Rambo nhogy oldaná meg.Perrsze mi tudjuk.Gépágyú elő és ÍRTÁS. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Óh, megint lesz Szőke James Bond? Éljen. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. szóval a DVD játékosba került az Éjszakai Őrség, illetve a folytatása, a Nappali Őrség. Nekem éppen a stílusa miatt nem jött be annyira az Éjszakai őrség, hogy utánna megnézzem a Nappali őrséget is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Nekem éppen a stílusa miatt nem jött be annyira az Éjszakai őrség, hogy utánna megnézzem a Nappali őrséget is. A folytatás már az úgymond megszokott akciófilmes mederben folyik, szóval a különböző szürreális képbeállításoktól itt már mentesülünk. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. És már az elejétől totál érthető a sztori, míg az elsőnél kellett pici idő, hogy össze lehessen rakni De valóban jó kis filmek voltak ezek. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Elhunyt a Csillagkapu tábornoka, Hammond megszemélyesítője, Don S. Davis. http://www.origo.hu/teve/20080701-meghalt-...twin-peaks.html Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. A Twin Peaks -ben volt a legjobb. Sajnálom. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.