Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. "Kezd elegen lenni az olyan filmekből, amikor nem tudják h mit is hozzanak ki a filmből. " Pedig tudták Csak sikerült meglepniük vele. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Megnéztem a Fűrész négy részét, mert még eddig elégé ódzkodtam tőle Elég jó, de némileg már a negyediket erőltettetnek vélem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Kudar, ez a burkolt tanulság szerintem egyszer még valójában is bekövetkezhet, bár ez nem idevágó téma Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Megnéztem a Fűrész négy részét, mert még eddig elégé ódzkodtam tőle Elég jó, de némileg már a negyediket erőltettetnek vélem. Akár csak én. Elég lett volna a három rész, az még belefért. Bár szerintem az első volt az igazán jó Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Ütősnek ígérkezik Hell Ride előzetes Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Itt a Bamtan első hat perce tökéletes minőségben! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Itt a Batman első hat perce tökéletes minőségben! Ez állat lesz! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. (szerkesztve) Ez hatalmas Szerkesztve: 2008. Július 13. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Ezt már nem merem megnézni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Nem rosszak Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Valaki látta már ezt a "MÉLY HARAPÁS (Teeth)" című filmet? Most olvastam róla egy rövid felvezetőt, és kíváncsi lennék a véleményekre... elég betegnek tűnik így elsőre. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Valaki látta már ezt a "MÉLY HARAPÁS (Teeth)" című filmet? Most olvastam róla egy rövid felvezetőt, és kíváncsi lennék a véleményekre... elég betegnek tűnik így elsőre. Olvastam róla, de nem merem megnézni Sok férfitársam jut szerintem ehhez az elhatározáshoz amint elolvassa a sztori tartalmát. Amúgy horror-vígjáték, vagy ilyesmi. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Hát ja, bár az alapötlet inkább csak vígjáték (ez kábé a "Gyilkos lift" kategória). De azért na... osztom Oldi véleményét Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. A Gyilkos haj a legjobb akkor is. Itt a Bamtan első hat perce tökéletes minőségben! HD-ben jobb. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Nyami.nyami... Starship Troopers Marauder videók Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Rég láttam már ennyire feelinges plakátot. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Rég láttam már ennyire feelinges plakátot. Én is rég. Vagyis amikor ez kikerült a netre. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Agyatlan kritikusok. Megjelentek az első negatív kritikák a TDK-ról, és olyanokat kifogásoltak hogy nagyon sötét és komor a film, túl komolyan veszi magát, Joker túl rémisztő.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Agyatlan kritikusok. Megjelentek az első negatív kritikák a TDK-ról, és olyanokat kifogásoltak hogy nagyon sötét és komor a film, túl komolyan veszi magát, Joker túl rémisztő.. Ezek mind-mind hatalmas pozitívumok! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Erről a Joki túl rémisztő dologról eszembe jutott amit az IMDB triviájában olvastam. Spoiler: Van egy olyan rész amiben Joki elmegy Brúsz rejtekhelyére és amikor azt forgatták Caine Miska egy csomószor elfelejtette a szövegét mert Ledger nagyon félelmetesen játszott. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Agyatlan kritikusok. Megjelentek az első negatív kritikák a TDK-ról, és olyanokat kifogásoltak hogy nagyon sötét és komor a film, túl komolyan veszi magát, Joker túl rémisztő.. Nekem a kedvencem eddig, hogy Joker azért pocsék, mert Heath Ledger homokos cowboy-t játszott anno... no comment. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Agyatlan kritikusok. Megjelentek az első negatív kritikák a TDK-ról, és olyanokat kifogásoltak hogy nagyon sötét és komor a film, túl komolyan veszi magát, Joker túl rémisztő.. Korábban én is írtam, hogy ettől tartok én is. Kicsit idegen a képregény tematikájától. Pl a Star Warsból se lehet kegyetlen horrorfilmet forgatni, mert oda az eredeti élmény. No majd meglátjuk.... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Nyami.nyami... :D Starship Troopers Marauder videók Ha már szóba került gondoltam megírom, hogy már kering a neten DVD minőségben! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Ha már szóba került gondoltam megírom, hogy már kering a neten DVD minőségben! Találkoztam vele, de én még várok picit a szinkronosra Amúgy aki látta az valahová az első és második rész közé teszi. Inkább az első részre hajaz. Ez már jó jel. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Hű de komoly. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Slágergyanús, slágergyanús....De azért remélem ez kimarad a filmből. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Oldie: Szerintem Nolan már bemutatta a Begins-szel, hogy igen is meg lehet oldani egy képregény adaptációnál is, hogy komolyan vegye magát. Nolan olyan zseniálisan építette fel a karaktereket, azok változásait, és a történet valósághűségét, hogy innen nincs vissza út: ezen a vonalon kell továbbmennie, ami valószínűleg komolysághoz, sötétséghez vezet. A semmiből jött képességek, és megmagyarázhatatlan dolgok ideje lejárt a Batmannél... bár az is igaz, hogy én antispoileres vagyok a második részt illetően, tehát nem biztos, hogy a vonulatot tovább viszi Nolan, de remélem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Értem én Donát, de ez már akkor se az a Batman. Azért egy kis misztikumot jó lett volna megtartania, de asszem végül is még Batman repüléseire nem adott magyarázatot. Azok ugyanolyan fantasztikusak mint Keaton esetében. És szerintem nem is kéne ezt megmagyaráznia. Elvégre sci-firől van szó. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Én pár napja néztem meg a 89-es Batmant, és bár sok helyen érződött rajta a túl képregényes hangulat, nekem nagyon tetszett. Megteremtett egyfajta atmoszférát, a gótikus és piszkos díszletek, a groteszk hangulat, és nagyszerű zene miatt. Ez valahogy hiányzik Nolan verziójából, hiába van benne a top10-ben az a film. Azáltal hogy a való világba lett ültetve a sztori a Batman fíling eléggé kiveszett, mondjuk hozzáadott sokkal több mindent a remek koncepció által. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Nolan számomra tökéletes Batman-t alkotta meg. Nem csak maga karakter, hanem az egész világ amiben elhelyezte úgy jó, ahogy van. Én a régit meg se tudtam nézni....nekem nem jönnek be azok a filmek. Általában sok képregényfilmmel is az a bajom, hogy egyrészt bugyuta, másrészt nem mond semmit az embernek, így ezekből kifolyólag még szórakoztatni se szórakoztat kellően. Remek példa rá a spiderman. Ott mindenki csak van....két perces háttérmagyarázatokkal. Ráadásul elég szolgaszerűen követi a képregényt, ami nem sok újat ad a filmnek. Ez az új Batman más. Remek ötleteket vitt bele Nolan, és a hangulat az végre olyan, ami engem is megfog. Ha a második rész is olyan jó lesz mint első, akkor új kedvenc születik majd, amit közvetlen az SW után, a második helyre fogok rakni. Csak sajna sokára lesz még a bemutató. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.