Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Sajnos nem. Ha lenne, csutkakoma már megdobott volna vele, én meg kiraktam volna az AVPUniverzumra :D

Látom szép kis vita alakult ki a fórumban Ironside körül. :D Én hozzád hasonlóan örülnék neki, mert remek karakterszínész és kitűnően hozza a katona szerepet. :)

Hozzászólás ideje:
Látom szép kis vita alakult ki a fórumban Ironside körül. :D Én hozzád hasonlóan örülnék neki, mert remek karakterszínész és kitűnően hozza a katona szerepet. :)

Egyetértek! Ironside egyik nagy kedvencem. (Bilincstáncban nagyot alakít Brad Douriffal, igaz, ott nem katona, de nagyon jó kis filmecske)

Hozzászólás ideje:

Szolid kis vita volt (a Transformershez vagy az időutazás és a Skynet haderejének elterjedése mellett... azok úgy 10-20+ oldalasak :D).

Nagyon jó lenne Ironside szerintem - mert tényleg frankón alakítja a katonát, meg amúgy is, a Seaquest óta nagyon bírom.

Hozzászólás ideje:
Ti mikor nézitek a TDK-t? Én csütörtökön.

Ma éjszaka a premieren, ha találok éjszakai buszt az Aréna Pláza körül (taxival belekerülne jópár ezerbe).

Hozzászólás ideje:
Idézőjelben az az új :) (Jó, két-három hetes.)

Gondolom ez abból a vidiből van amit Conoztak. Abban az értelemben tényleg nem új. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Ti mikor nézitek a TDK-t? Én csütörtökön.

Én ma éccaka a Szolnok Plázecban.

Hozzászólás ideje:
Még jó, hogy a félkész filmből nem tudja megmondani, milyen a film :)
De ezek szerint immár csak van alapja annak a pletykának, hogy szerepelhet benne :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Ma éjszaka a premieren, ha találok éjszakai buszt az Aréna Pláza körül (taxival belekerülne jópár ezerbe).
Hogy alakulnak a dolgok ezen a téren?
Hozzászólás ideje:
jó nézést estére! :)
Köszi! Neked is holnapra! :D

Mondjuk én is holnap nézem. :D

Hozzászólás ideje:
Hogy alakulnak a dolgok ezen a téren?

Sajnos csak többszöri átszállással lehetne megoldani, szóval marad a taxi. No mindegy. :)

Jó szórakozást Rog! Én is mindjárt indulok. Egyébként ha valaki az Aréna Plázába megy megnézni a filmet, az kap hologramos képeslapot a készlet erejéig.

Hozzászólás ideje:
Sajnos csak többszöri átszállással lehetne megoldani, szóval marad a taxi. No mindegy. :)
A lényeg hogy összejön. :D

Jó szórakozást
Köszi! Neked is jó szórakázást! :D

Hozzászólás ideje:
Aztán írjatok bőséggel az élményekről! Spoilert gomb mögé rakni. :D
Áh, úgy mi értelme van? :D

SZERK: Oldie! mehet a quote mögé közvetlen a szöveg, úgy az igazi. :)

Hozzászólás ideje:

Jó szórakozást Rog! Én is mindjárt indulok. Egyébként ha valaki az Aréna Plázába megy megnézni a filmet, az kap hologramos képeslapot a készlet erejéig.

És ha utána eljönnél az astoriáig? Ismeretlenül is fel tudnék ajánlani egy ágyat a galériánkon! Hmm?

Hozzászólás ideje:

Nekünk még másfél hét.Most lesz igazán kemény.Odyval egyetértve, nehogy eláruljatok valamit a filmről, csak spoiler-gomb mögött.

Hozzászólás ideje:
És ha utána eljönnél az astoriáig? Ismeretlenül is fel tudnék ajánlani egy ágyat a galériánkon! Hmm?

Köszönöm szépen az ajánlatot, csak már elindultam amikor küldted a hsz-t.

Ja és hogy mit mondjak a filmről? Őő, a (one of the)best.movie.ever megtenné?

Hihetetlen hogy mit műveltek ezek a srácok, a film hozta az elvárásokat, és ha lehet még túl is szárnyalta őket.

Heath Ledger egyszerre volt humoros és ijesztő, remélem hogy megkapja az Oscart mert megérdemli. A fanyalgóknak pedig azt üzenem hogy nézzék meg a filmet, és csak utána alkossanak véleményt róla, mert garantálom hogy változni fog.

Ja, és merem ajánlani az Aréna Pláza moziját, olyan hangzása volt a filmnek hogy csak úgy dübörgött az egész terem. A látványvilág természetesen pazar, és a képi beállítások is mesteriek voltak, remélem hogy azt is jutalmazzák majd a Gálán.

11/10

Remélem hamarosan Rog is beérkezik. :)

Hozzászólás ideje:

A fordítás persze megint botrányos volt, egy csomó poén elveszett, és sok szöveget egyszerűen nem fordítottak le, a maradékot pedig hibásan. Hogy a fenébe találta ki azt a kedves fordító hogy Batmannek van egy fia? De tele volt még a fordítás hasonló baromságokkal.

Hozzászólás ideje:
Köszönöm szépen az ajánlatot, csak már elindultam amikor küldted a hsz-t.

Ja és hogy mit mondjak a filmről? Őő, a (one of the)best.movie.ever megtenné?

Hihetetlen hogy mit műveltek ezek a srácok, a film hozta az elvárásokat, és ha lehet még túl is szárnyalta őket.

Heath Ledger egyszerre volt humoros és ijesztő, remélem hogy megkapja az Oscart mert megérdemli. A fanyalgóknak pedig azt üzenem hogy nézzék meg a filmet, és csak utána alkossanak véleményt róla, mert garantálom hogy változni fog.

Ja, és merem ajánlani az Aréna Pláza moziját, olyan hangzása volt a filmnek hogy csak úgy dübörgött az egész terem. A látványvilág természetesen pazar, és a képi beállítások is mesteriek voltak, remélem hogy azt is jutalmazzák majd a Gálán.

11/10

Remélem hamarosan Rog is beérkezik. :)

Legközelebb gyorsabb leszek! :D:)

Hozzászólás ideje:

Sziasztok!

Rég írtam ide, de olvaslak benneteket.

Most csak annyit: AZONNAL húzzon mindenki a TDK-ra, aztán újra, és újra...tessék-tessék!Indul a Tánc!

Filmtörténelem! Csak így, lazán.

Elképesztő... :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.