Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Sajnos nem. Ha lenne, csutkakoma már megdobott volna vele, én meg kiraktam volna az AVPUniverzumra Látom szép kis vita alakult ki a fórumban Ironside körül. Én hozzád hasonlóan örülnék neki, mert remek karakterszínész és kitűnően hozza a katona szerepet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Ti mikor nézitek a TDK-t? Én csütörtökön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. (szerkesztve) Ti mikor nézitek a TDK-t? Én csütörtökön.Mindenki máskor. Én, Pildi, frenkie, Bomarr (talán) és még páran majd jövőhét szombaton. Szerkesztve: 2008. Augusztus 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Látom szép kis vita alakult ki a fórumban Ironside körül. Én hozzád hasonlóan örülnék neki, mert remek karakterszínész és kitűnően hozza a katona szerepet. Egyetértek! Ironside egyik nagy kedvencem. (Bilincstáncban nagyot alakít Brad Douriffal, igaz, ott nem katona, de nagyon jó kis filmecske) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Látom szép kis vita alakult ki a fórumban Ironside körül. Én hozzád hasonlóan örülnék neki, mert remek karakterszínész és kitűnően hozza a katona szerepet. Szolid kis vita volt (a Transformershez vagy az időutazás és a Skynet haderejének elterjedése mellett... azok úgy 10-20+ oldalasak ). Nagyon jó lenne Ironside szerintem - mert tényleg frankón alakítja a katonát, meg amúgy is, a Seaquest óta nagyon bírom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. http://www.traileraddict.com/trailer/appaloosa/trailer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Ti mikor nézitek a TDK-t? Én csütörtökön. Ma éjszaka a premieren, ha találok éjszakai buszt az Aréna Pláza körül (taxival belekerülne jópár ezerbe). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. (szerkesztve) Idézőjelben az az új (Jó, két-három hetes.) Gondolom ez abból a vidiből van amit Conoztak. Abban az értelemben tényleg nem új. Szerkesztve: 2008. Augusztus 6. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Ti mikor nézitek a TDK-t? Én csütörtökön. Én ma éccaka a Szolnok Plázecban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Gondolom ez abból a vidiből van amit Conoztak. Abban az értelemben tényleg nem új. Elméletben abból van, legalábbis a leírásban szerepelt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Ti mikor nézitek a TDK-t? Én csütörtökön. Szombat du. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/...ak_nem_tetszik/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/...ak_nem_tetszik/ Még jó, hogy a félkész filmből nem tudja megmondani, milyen a film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. (szerkesztve) Még jó, hogy a félkész filmből nem tudja megmondani, milyen a film De ezek szerint immár csak van alapja annak a pletykának, hogy szerepelhet benne Szerkesztve: 2008. Augusztus 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Ma éjszaka a premieren, ha találok éjszakai buszt az Aréna Pláza körül (taxival belekerülne jópár ezerbe).Hogy alakulnak a dolgok ezen a téren? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Én holnap 17:00-tól nézem a Batmant, már alig várom! Rog, jó nézést estére! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. (szerkesztve) jó nézést estére! Köszi! Neked is holnapra! Mondjuk én is holnap nézem. Szerkesztve: 2008. Augusztus 6. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Lehet, hogy én is megnézem holnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Hogy alakulnak a dolgok ezen a téren? Sajnos csak többszöri átszállással lehetne megoldani, szóval marad a taxi. No mindegy. Jó szórakozást Rog! Én is mindjárt indulok. Egyébként ha valaki az Aréna Plázába megy megnézni a filmet, az kap hologramos képeslapot a készlet erejéig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. (szerkesztve) Sajnos csak többszöri átszállással lehetne megoldani, szóval marad a taxi. No mindegy. A lényeg hogy összejön. Jó szórakozástKöszi! Neked is jó szórakázást! Szerkesztve: 2008. Augusztus 6. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Aztán írjatok bőséggel az élményekről! Spoilert gomb mögé rakni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. (szerkesztve) Aztán írjatok bőséggel az élményekről! Spoilert gomb mögé rakni. Áh, úgy mi értelme van? SZERK: Oldie! mehet a quote mögé közvetlen a szöveg, úgy az igazi. Szerkesztve: 2008. Augusztus 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Aztán írjatok bőséggel az élményekről! Spoilert gomb mögé rakni. Okés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Ha megnézem én is írok. Azt is előrebocsátom, hogy ez a megtekintés még nem anulálja a jövő hét szombatit! Akkor is megnézzük majd együtt, ahogy megbeszéltük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. (szerkesztve) Sajnos csak többszöri átszállással lehetne megoldani, szóval marad a taxi. No mindegy. Jó szórakozást Rog! Én is mindjárt indulok. Egyébként ha valaki az Aréna Plázába megy megnézni a filmet, az kap hologramos képeslapot a készlet erejéig. És ha utána eljönnél az astoriáig? Ismeretlenül is fel tudnék ajánlani egy ágyat a galériánkon! Hmm? Szerkesztve: 2008. Augusztus 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Nekünk még másfél hét.Most lesz igazán kemény.Odyval egyetértve, nehogy eláruljatok valamit a filmről, csak spoiler-gomb mögött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. És ha utána eljönnél az astoriáig? Ismeretlenül is fel tudnék ajánlani egy ágyat a galériánkon! Hmm? Köszönöm szépen az ajánlatot, csak már elindultam amikor küldted a hsz-t. Ja és hogy mit mondjak a filmről? Őő, a (one of the)best.movie.ever megtenné? Hihetetlen hogy mit műveltek ezek a srácok, a film hozta az elvárásokat, és ha lehet még túl is szárnyalta őket. Heath Ledger egyszerre volt humoros és ijesztő, remélem hogy megkapja az Oscart mert megérdemli. A fanyalgóknak pedig azt üzenem hogy nézzék meg a filmet, és csak utána alkossanak véleményt róla, mert garantálom hogy változni fog. Ja, és merem ajánlani az Aréna Pláza moziját, olyan hangzása volt a filmnek hogy csak úgy dübörgött az egész terem. A látványvilág természetesen pazar, és a képi beállítások is mesteriek voltak, remélem hogy azt is jutalmazzák majd a Gálán. 11/10 Remélem hamarosan Rog is beérkezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. A fordítás persze megint botrányos volt, egy csomó poén elveszett, és sok szöveget egyszerűen nem fordítottak le, a maradékot pedig hibásan. Hogy a fenébe találta ki azt a kedves fordító hogy Batmannek van egy fia? De tele volt még a fordítás hasonló baromságokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Köszönöm szépen az ajánlatot, csak már elindultam amikor küldted a hsz-t. Ja és hogy mit mondjak a filmről? Őő, a (one of the)best.movie.ever megtenné? Hihetetlen hogy mit műveltek ezek a srácok, a film hozta az elvárásokat, és ha lehet még túl is szárnyalta őket. Heath Ledger egyszerre volt humoros és ijesztő, remélem hogy megkapja az Oscart mert megérdemli. A fanyalgóknak pedig azt üzenem hogy nézzék meg a filmet, és csak utána alkossanak véleményt róla, mert garantálom hogy változni fog. Ja, és merem ajánlani az Aréna Pláza moziját, olyan hangzása volt a filmnek hogy csak úgy dübörgött az egész terem. A látványvilág természetesen pazar, és a képi beállítások is mesteriek voltak, remélem hogy azt is jutalmazzák majd a Gálán. 11/10 Remélem hamarosan Rog is beérkezik. Legközelebb gyorsabb leszek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Sziasztok! Rég írtam ide, de olvaslak benneteket. Most csak annyit: AZONNAL húzzon mindenki a TDK-ra, aztán újra, és újra...tessék-tessék!Indul a Tánc! Filmtörténelem! Csak így, lazán. Elképesztő... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.