Modi Hozzászólás ideje: 2005. Október 22. Hozzászólás ideje: 2005. Október 22. 5-25-77 trailer: http://www.5-25-77.com/teaser.html Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 22. Hozzászólás ideje: 2005. Október 22. 5-25-77 trailer:http://www.5-25-77.com/teaser.html ÁÁÁÁ ezt a filmet látnom kell. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 22. Hozzászólás ideje: 2005. Október 22. A trailert nézve nem sok köze van a Star Wars-hoz. Azthittem hogy filmközelibb alkotás lesz. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 22. 5-25-77 trailer:http://www.5-25-77.com/teaser.html Remek kis fél-amatőr film lesz ez. Ahogy elnézem SW fanoknak kötelező lesz Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. 5-25-77 Sajnos a filmmel több gond is van, amik kétségessé teszi, hogy valaha is bemutatásra kerül: az eredeti fogalmazó csődbement. Az utána következő egy idő után úgy érezte, hogy még sem akarja a filmet, ezek után új jeleneteket kezdtek el forgatni az ILM soundstage részlegében. Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy se, forgalmazó se pénz az utómunkák rendes befejezéséhez. Ez igazán rossz hír, mert idén lett volna bemutató (5-25 természetesen!). Kár érte, mert az idei "kötelező megnézni!" listámon nagyon előkelő helyen szerepelt.(Mindegy a 30-éves évfordulóra csak elkészül.) P.S. A DOOM nagyon ajánlott azoknak, akik szeretik a nagy, buta akció-szörny filmeket!!! Remek kikapcsolódás. A Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit c. mestermű KIHAGYHATATLAN!!!!!!! A The Nightmare Before Christmas óta a legjobb animációs film, a figurák a story... egyszerűen minden tökéletes (az év egyik legjobbja, sőt...); ez és a Corpse Bride megmutatták, hogy van élet az édes kis beszélő állatokon túl az animációs filmek világában, ráadásul milyen!!!!!! Jah és a Wallace & Gromit fényképezése igen erőssen Oscar és minden egyéb díj után kiáltó. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. P.S. A DOOM nagyon ajánlott azoknak, akik szeretik a nagy, buta akció-szörny filmeket!!! Remek kikapcsolódás. Akkor az nekem való mozi Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Az imdb azt irja, hogy jövő máusban lesz az 5-25-77 bemutatója. Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Az imdb azt irja, hogy jövő máusban lesz az 5-25-77 bemutatója. Tavaj meg azt, hogy idén májusban... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. 5-25-77. Sajnos a filmmel több gond is van Átvehetné a Lucasfilm... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. És asszem a spaceballs 2. részét is idén májusra tervezték.Ami a prequelt kívánta volna kifigurázni. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. És asszem a spaceballs 2. részét is idén májusra tervezték.Ami a prequelt kívánta volna kifigurázni. Nem tervezték, csak Mel Brooks felvetette, hogy akár olyat is csinálna. De aztán nem csinált Az 5-25-77 más tészta. Ez már levan forgatva. Az imdb szerint már be is fejezték az utó-munkálatokat, szoval már csak egy forgalmazó kell. Reméljük találnak Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. És asszem a spaceballs 2. részét is idén májusra tervezték.Ami a prequelt kívánta volna kifigurázni. Nem tervezték, csak Mel Brooks felvetette, hogy akár olyat is csinálna. De aztán nem csinált Az 5-25-77 más tészta. Ez már levan forgatva. Az imdb szerint már be is fejezték az utó-munkálatokat, szoval már csak egy forgalmazó kell. Reméljük találnak Azthittem hogy ez 100%, és megfog jelenni.Én nagyon örülnék neki.A régi film nagyszerű volt, pár baromságtól eltekintve.De épp ettől olyan jó . Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Egy kollégámnakl kellett a Passió.Most jött le a második cd.Beletekertem.Bár ne tettem volna.Nagyon durva.Ezt a primitiv római barmokat.Hogy képesek egy ember kezébe és lábába szöget verni?Ezek állatok komolyan.Az anyja meg ott nézi.Rettenetes lehet látni a gyerekemet szenvedni.De jó hogy nem akkor éltem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 26. Hozzászólás ideje: 2005. Október 26. És akkor arról ne is beszéljünk, hogy a rómaiak még civilizáltak voltak az akkori világ más népeihez képest. Ez csak film, de csináltak ilyeneket. Gondoljunk csak Crassusra, aki 6000 rabszolgát feszíttetett keresztre a Via Appia mentén Capuától Rómáig Spartacus rabszolgalázadása után. Erről legalább tudjuk, hogy létező esemény volt. Az ókoriak sok kegyetlenséget tudtak elkövetni. És nem csak e téren. Na de azért nem kell olyan messzire menni, a XX. századi emberek is tudtak egy s mást. A Passiót moziban láttam haverokkal. Azóta sem néztem meg újra, de nem azért, mert nem bírom nézni. Válasz
Darth Lamorak Hozzászólás ideje: 2005. Október 26. Hozzászólás ideje: 2005. Október 26. Ezt a primitiv római barmokat.Hogy képesek egy ember kezébe és lábába szöget verni?Ezek állatok komolyan. Ezen felesleges fennakadni; miért, lefejezni jobb? v elgázosítani? v felakasztani? pedig ezek még mind voltak (vannak) a XX: sz.-ban is. Ennek semmi köze a primitívséghez. Az emberek állatok. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Október 26. Hozzászólás ideje: 2005. Október 26. Ne szídjuk már szegény állatokat. Ne alacsonyítsuk le őket a mi szintünkre. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. ...a Passió... Tényleg durva. de sztem komoly film, nagyon élethűen ábrázolja a kínzásokat, és az embertelenséget. Hogy történelmileg helyes-e, az más kérdés... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Tegnap olvastam: A Total Film magazin (hol adják ki, fogalmam sincs) filmértők segítségével összeállította a legjobb filmek listáját 100 helyezettig. Első 10-es sorrend: Nagymenők Szédülés A cápa Harcosok Klubja Keresztapa II Aranypolgár Tokiói történet A Birodalom visszavág A Gyűrűk Ura trilógia Pénteki barátnő Érdekes egy sorrend, bevallom őszintén, van olyan film ezek között, amiről nem is hallottam még. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. ... filmértők segítségével összeállította a legjobb filmek listáját 100 helyezettig..... Ez nevetséges. Ezek mind jó filmek, de én is és sztem mindenki össze tudna rakni egy hasonló listát, más szempontok és értékrend alapján. Bár lehet, hogy nem vagyok "filmértő". Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Ranglistát soha nem lehet objektíven összeállítani, ezért nem találni két közel hasonlót. Pont a más értékrend miatt. Nem is kell filmértőnek lenni hozzá Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Tegnap olvastam:A Total Film magazin (hol adják ki, fogalmam sincs) filmértők segítségével összeállította a legjobb filmek listáját 100 helyezettig. Első 10-es sorrend: Nagymenők Szédülés A cápa Harcosok Klubja Keresztapa II Aranypolgár Tokiói történet A Birodalom visszavág A Gyűrűk Ura trilógia Pénteki barátnő Érdekes egy sorrend, bevallom őszintén, van olyan film ezek között, amiről nem is hallottam még. Ilyen jót rég nevettem. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Az első helyezettnek választott Nagymenőket, pont mostanában vettem meg DVD-n. Persze túlzás ez a "minden idők legjobbja" kinevezés, meg értelmetlen is, de tényleg baromi jó film. Megkockáztatom, hogy a legjobb gengszer-film, amit valaha láttam... még a Keresztapákat is veri; bár azokat se ártana már újranézni Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Ezt a primitiv római barmokat.Hogy képesek egy ember kezébe és lábába szöget verni?Ezek állatok komolyan. Ezen felesleges fennakadni; miért, lefejezni jobb? v elgázosítani? v felakasztani? pedig ezek még mind voltak (vannak) a XX: sz.-ban is. Ennek semmi köze a primitívséghez. Az emberek állatok. Én nagyon nemszeretem azt a filmet.Moziban nem láttam, csak egy ismerősöm odaadta DVDn hogy nézzem meg. Szerintem A Giotin(lefejezés) a legjobb módszer.0,05 mp alatt érzel fájdalmat.Meg az Aradi vértanúk kivégzése se volt semmi.Ez egyik embert-már nem tudom hogy kit- úgy akasztottak fel. hogy ugráltak a kötélen, húzták, meg minden mert túl magas volt az akasztóhoz képest...Ehhez képest a fejezés szórakozás. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. OFF A feljegyzések szerint a Guillotine-os kivégzésnél sokszor megkellett ismételni a "levágást' mert elsőre nem vitte át az egész nyakat. Gyakran előfordult, hogy a kivégzendő áldozat családja fizetett a hóhérnak, hogy tegyen meg mindent, hogy elsőre átvigye... Szóval ezt se nevezném túl humánusnak. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. OFFA feljegyzések szerint a Guillotine-os kivégzésnél sokszor megkellett ismételni a "levágást' mert elsőre nem vitte át az egész nyakat. Gyakran előfordult, hogy a kivégzendő áldozat családja fizetett a hóhérnak, hogy tegyen meg mindent, hogy elsőre átvigye... Szóval ezt se nevezném túl humánusnak. Tudtommal nyilvános kivégzéseket nem azért tartottak, hogy humánus, vagy kíméletes legyen, hanem azért, hogy minnél elrettentőbb legyen a többiek előtt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Szaud-Arábiában még ma is van nyilvános kivégzés. A Moore féle filmben volt is egy ilyen rejtett kamerás felvétel. Sok néző is volt. A hóhér kétszer csapta nyakon a csuklyás fószert, a második után hullott a fej. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Tudtommal nyilvános kivégzéseket nem azért tartottak, hogy humánus, vagy kíméletes legyen, hanem azért, hogy minnél elrettentőbb legyen a többiek előtt. Nyilván. Obi1 ezen irására reagáltam: "Szerintem A Giotin(lefejezés) a legjobb módszer.0,05 mp alatt érzel fájdalmat". Ezt probáltam meg cáfolni Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Tudtommal nyilvános kivégzéseket nem azért tartottak, hogy humánus, vagy kíméletes legyen, hanem azért, hogy minnél elrettentőbb legyen a többiek előtt. Nyilván. Obi1 ezen irására reagáltam: "Szerintem A Giotin(lefejezés) a legjobb módszer.0,05 mp alatt érzel fájdalmat". Ezt probáltam meg cáfolni Hát igen, a kínai piacon szerzett lefejezővel 8X is belekell kezdeni. Engem ha fejeznem kijelentem hogy csak Sony fejezőt használjanak Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Ezt a primitiv római barmokat.Hogy képesek egy ember kezébe és lábába szöget verni?Ezek állatok komolyan. Ezen felesleges fennakadni; miért, lefejezni jobb? v elgázosítani? v felakasztani? pedig ezek még mind voltak (vannak) a XX: sz.-ban is. Ennek semmi köze a primitívséghez. Az emberek állatok. Nem egyik sem jobb.Békén kéne hagyni egymást,és egy kis beleérző kpességet nem árt ha kifejleszt magában az ember.Ha nekem fáj, ha szöget vernek a kezembe, akkor a másiknak is.Ergo nem csinálom.És ez igenis intelligencia kérdése.Az SS-be sem a bölcsészkarról toborozták a népeket. Azt meg nem is írnám le mit gondolok azon arab "urakról" akik levágják késsel egy élő ember fejét.Ok löjje le(Bár az sem jogos), de amit csinálnak komolyan mondom elképesztő. Semmit nem számit ezeknek az emberélet. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 31. Vigjáték készül "Fan boys" ("Rajongók") cimen, s egy SW fanról fog szólni Úgy látszik elég menő téma kezd ez lenni... reméljük ezzel nem lesznek olyan bajok, mint az 5-25-77-el. A forgatókönyvet Adam F. Goldberg és Ernest Cline irja (elég ismeretlenek) és a forgatás februárban kezdődik. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.