Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. (szerkesztve) Nem tudtam erről az égett dologról. Legelőször akkor lehet látni az érme égett oldalát amikor bőrkoma ott nézegeti ahol a csaj felrobbant. Először megnézi az égett oldalát... aztán pedig a másikat. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. TDK Spoiler: Én is csak egyszer láttam a filmet jó minőségben. A kalóz a nagyon gyengus ilyen apróságok észrevételéhez. De azon kiakadtam, hogy Harvey nem ölte meg Jokert!!!! Én tuti fejbe lőttem volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Spoiler: Én Ramirezt is fejbe durrantottam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. (szerkesztve) Spoiler: Akkor is elég jól lehet látni az égett oldalt amikor kétpofa a maffiás sofőrre sorsol. Még rá is fognám hogy akkor látható a legjobban ha nemcsak néhány mp-ig lenne képen. Szerkesztve: 2008. Augusztus 24. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. TDK Spoiler: Dzséjt: Én is egy fórumon olvastam, nem az enyém az érdem Szerintem hatalmas ez a húzás, ahogy Harvey érméje az arcával együtt alakul. Egyébként Joker meg nem ölése volt az első jel az "anarchiára". Egy bűnöző, aki megölette Rachelt, 50% esélyt kap Harveytől a túlélésre. Ott látszott igazán, hogy Harvey többé már mindent a szerencsére bíz, és őrült lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. (szerkesztve) Szerintem hatalmas ez a húzás, ahogy Harvey érméje az arcával együtt alakul. Aha. Sokkal állatibb megoldás mint az eredeti érmekarcos cucc. Meg az is jobb megoldás hogy Hárvi bal orcája nem savtól megy tropára. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. (szerkesztve) Spoiler: A következő részben állítólag Robin Williams lesz a főgonosz. Szerkesztve: 2008. Augusztus 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. (szerkesztve) A következő részben állítólag Robin Williams lesz a főgonosz. Állítólag Dustin Hoffman, vagy Philip Seymour Hoffman is... Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Nagy nevek. De még az se biztos, hogy folytatják. Nolan mit mond? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Én úgy tudom hogy Bálás Krisz három filmre szerződött és még azt is kikötötte hogy nem akar Robint bőrkoma mellé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. TDK Spoiler: Részemről valamelyik Hoffmannak örülnék is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Ez spoilernek számít? Egyébként egyik hír se igaz, maga az egyik producer nyilatkozta hogy még el se kezdték tervezni a filmet (Philip Seymour Hoffman a pletyka szerint a Pingvin szerepére esélyes, de Nolan már nem egyszer elmondta hogy túl mesebelinek tartja a figurát, ezért nem is tenné bele filmjeibe, tehát ez a pletyka is biztos hogy hamis.). Bale nyilatkozta azt hogy ha beteszik Robint a következő részbe, akkor hozzáláncolja magát valamihez. Nolan pedig egyáltalán nem biztos hogy megrendezi a következő filmet, de az hogy lesz az biztos, mivel a színészeket leszerződtették - de Nolant nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Nolan nélkül nem ér semmit.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Egyetértek. Nolan nélkül az egésznek a lelke veszne el... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Ezt nem is értem, hogy gondolhatják... Egy rendező két részen át követett sikeres koncepcióját csak elrontani lehet egy másik rendezővel, akármilyen jó legyen is egyébként. Lehetetlen a feladat: ha az ő elképzelése hasonlítani akar az első kettőhöz, akkor is kb. 99 % az esélye, hogy rosszul fog elsülni, ha meg nem, az még rosszabb, mert nem lesz meg a folyamatosság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Pildi: Ha nem Nolan fogja rendezni a következő filmet, az egyszerűen azért lesz, mert Ő nem fogja elvállalni, nem pedig azért, mert a Warner nem elégedett vele... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Nagy nevek. De még az se biztos, hogy folytatják. Nolan mit mond? Na azt próbálják meg, hogy nem folytatják.Nagyon gáz ha itt abbahagynák.A történet lezárásaként ide is kell egy Jedi Visszatér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Pildi: Ha nem Nolan fogja rendezni a következő filmet, az egyszerűen azért lesz, mert Ő nem fogja elvállalni, nem pedig azért, mert a Warner nem elégedett vele... Ez számomra is világos, de akkor nem szabad harmadik részt készíteni. Bár a kezdése biztos jó lenne, mert erre aztán mindenki kiváncsi lenne, vagyis anyagi oldalról lehet, hogy így is megéri nekik. Én azonban a helyükben azon volnék, hogy Nolant meggyőzzem: folytatnia kell, és szabad kezet adnék neki, hogy milyen új/régi gonosszal képzeli el Batman új ellenfelét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Pildi: Ha nem Nolan fogja rendezni a következő filmet, az egyszerűen azért lesz, mert Ő nem fogja elvállalni, nem pedig azért, mert a Warner nem elégedett vele... Így van. Most Nolan szabadkezet kapott, és olyan filmet rendezhet amilyet akar. De ha készítene még egy Batman filmet akkor lekötné magát további 3 évre, és ő nem akar leragadni ennél a szériánál. Most valószínűleg csinál egy kisebb költségvetésű filmet, és maximum csak utána jöhetne szóba egy újabb Batman film. Persze a stúdió mindent megtesz ennek érdekében, elvégre hihetetlenül nagy a TDK sikere, és Nolan 8 filmje közül 4 benne van az imdb top100-ban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. (szerkesztve) szabad kezet adnék neki, hogy milyen új/régi gonosszal képzeli el Batman új ellenfelét.Nekem most hirtelen az a skizo hasbeszélő jutott eszembe aki a gonoszabbik énjét egy sebhelyesarcú gengszter bábun keresztül jeleníti meg. A hasbeszélőt játszhatná Jeff Dunham aki szintén hasbeszélő a bábu meg lehetne Achmed. Na a megvolt a ma esti viccem. Szerkesztve: 2008. Augusztus 24. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 24. (szerkesztve) Szerintem is csak Nolannel képzelhető el a folytatás.Senki más nem alkalmas rá.A TDK befejezése meg ordít egy harmadik után.Szerintem el fogja vállalni. Szerkesztve: 2008. Augusztus 24. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 25. Rövid tech-demo Cameron Avatarjában használt animációs technológiáról (azt hiszem, az öreg beválltja a forradalmasításról szövögetett álmait): http://marketsaw.blogspot.com/2008/08/amaz...goodbye-to.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 25. Rövid tech-demo Cameron Avatarjában használt animációs technológiáról (azt hiszem, az öreg beválltja a forradalmasításról szövögetett álmait):http://marketsaw.blogspot.com/2008/08/amaz...goodbye-to.html TDK Spoiler. Spoiler: Lehet Nolan is ezzel a technológiával fogja megcsinálni a Jokert a harmadikban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 25. Rövid tech-demo Cameron Avatarjában használt animációs technológiáról (azt hiszem, az öreg beválltja a forradalmasításról szövögetett álmait):http://marketsaw.blogspot.com/2008/08/amaz...goodbye-to.html Nagyon pöpec, ámbár az elején ki lehet szúrni, hogy animáció. Valahogy az emberi szem, a tekintet, tökéletességét nem tudja visszaadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 25. két új Max Payne plakesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 25. TDK Spoiler: Új/régi Harvey Dent plakát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 25. Nagyon pöpec, ámbár az elején ki lehet szúrni, hogy animáció. Valahogy az emberi szem, a tekintet, tökéletességét nem tudja visszaadni. Én elhittem. Gondoltam a csaj elmagyarázza a dolog lényegét. A végén leesett az állam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 25. Pletyka az új Batmanről és a macskanőről. A macskanő az új Batmanban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 25. Ody: kiröhögöm a belem ha Nolan tényleg ilyeneken töri a kobakját Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 25. Ody: kiröhögöm a belem ha Nolan tényleg ilyeneken töri a kobakját Valószínű csak hülye pletyka. Mit kezdene egy kiégett macskanővel? Ne máááá... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.