Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Megtaláltam az utóbbi idők egyik legrosszabb filmjét.. Wanted.

Fájdalmas. Érzem hogy valami sérült legbelül.. :roll:

De láttam a Taken-t is, ami baromi jó volt. Rég nem láttam ilyen jó akciófilmet, nekem jobban tetszett mint a Bourne trilógia.

Hozzászólás ideje:

Pedig szerintem tök jó lett a Wanted. :roll: Igazi agyatlan hentelés. :)

Amúgy az én figyelmemet most a Felon keltette fel, ami már itt van DVD-n. :) Állítólag elég kemény börtönös film. :D

Hozzászólás ideje:
Qui-Gon Jinnként is rendesen osztotta az ellent, erről megkérdezhetsz bármilyen harci droidot :roll:

Az nem ugyanaz :) Hősünk itt úgy irtja az ellent, kézzel-fegyverrel és kínzással, ami azért eléggé kemény mennyiségben és tettben is :)

Hozzászólás ideje:
Pedig szerintem tök jó lett a Wanted. :) Igazi agyatlan hentelés. :)

Amúgy az én figyelmemet most a Felon keltette fel, ami már itt van DVD-n. :) Állítólag elég kemény börtönös film. :)

Méghozzá micsoda börtönös film volt!!!

Ki merem jelenteni, hogy műfajában talán a legjobb, már-már olyan érzésem volt mintha a Discoveryn nézném a hasonló témájú dokumentumfilmet amely a börtönök vad világával foglalkozik. Mind Stephen Dorff, mind pedig Val Kilmer talán élete legjobbját nyújtja ebben a filmben, pedig egy valamire is adó mozirajongó általában már csak legyint amikor nevük feltűnik a előzetesekben vagy plakáton. Magam se nagyon csíptem őket, Dorff ugye tiszta ZS-kategóriás filmekben szerepelt eddig, míg Val Kilmer nálam mindig az öntelt képével húzta ki a gyufát. Eddig.

Eskü, hogy jót tett neki ebben a filmben a kor és a kissé talán mackós testalkat, pedig még azért nincs abban a korban, hogy ennyire elhagyja magát. De itt valahogy az előnyére vált. Egy szó mint száz, ajánlom mindenkinek a filmet, ámbátor nem árt ha felkészül mindenki a nyomasztó hangulatra, mert az üli meg ezt a filmet. Emelett elég kegyetlen, brutális jelenetek vannak benne. De eddig talán ez a legjobb ilyen film, mely a börtönök világával foglalkozik.

Hozzászólás ideje:
vagy felirattal(mentségemre legyen, nem én követtem el):

Sebaj, köszi :) Jó volt így is látni :D

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Arra leszek kiváncsi, hogy fog folytatódni, mikor ugye az első végén egy olyan történt ami miatt nem lehet folytatni.

Hozzászólás ideje:

A hihetetlen Hulk

Nekem anno az első rész tetszett. Nem egy felejthetetlen kategória, de a történet és a színészek szerintem hozták a színvonalat és egy kicsit más volt, mint a többi képregényfilm. És a speciális effektek is igényesek voltak szerintem. De nyilván nem durrant akkorát, hogy mozicsemege legyen egy második rész. Mivel Edward Norton kapta a főszerepet, egyértelműen figyelmet érdemlő alkotássá vált (és hát John Hurt meg Tim Roth sem éppen rossz nevek).

Mindezek ellenére egy jóval egyszerűbb film lett az elődjéhez képest. Ezek a színészek jóval többet ki tudtak volna hozni ebből a témából. Ha jól értesültem Nortonnak is voltak balhéi a stúdióval, talán nem véletlen. A látvány persze jó, de hiányzik hozzá egy jó csavar, vagy valami meglepetés. Ami van, nem éppen ütős.

Ami viszont abszolút pozitív az a hang. DTS-ben valami iszonyat kemény. Ez azért sokat dob az élményen, főleg egy ilyen filmnél.

Összeségében: 10/6

(Nagyon várom a Sötét lovagot. Ha meglesz, összeeresztem a Vasemberrel és eredményt hirdetek magamnak az év filmje címben) :)

Hozzászólás ideje:

Norton állítólag sokkal mélyebb szinten akarta volna hozni a karakterét. Sajna látszik is, hogy sokkal felszínesebb, mint a Bana által alakított szerep.

Én még három filmet várok idénre, oszt én is eredményt hírdetek. :D

Hozzászólás ideje:

Mikor tíz éve ő szabta meg, a rendezővel összebalhézva, a filmje meg karaktere irányát, abból nagyon jó sült ki :D Nem a tehetség hiányzik belőle, hanem művészi szabadság, és a megfelelő téma :D

Hozzászólás ideje:

Ha jól rémlik akkor az Amerikai História X-el is hasonló problémái voltak neki, mondjuk az baromira jól sikerült amúgy is.

Az év filmje nálam egyértelmű, nem hiszem hogy jöhetne jobb film még 2008-ban. Vagy 2009-ben.

Hozzászólás ideje:

Max Payne

Hát végre megnéztem, de hiba volt. Sokkal többet vártam tőle. Ez volt az a film amiben ennyi lehetőség volt, legalábbis a játékbókl kiindulva, de nem lett belőle semmi.

A történet iszonyat egyszerű, és már a 10. percben kiszámítható h ki a gonosz és ki nem, még akkor is ha nem játszottál vele.

A látvány szép, nekem bejönnek ezek a kékes feketés látványű filmek.

De igazából a színészi alakításokon sem látszik semmi különös, és amin nagyon ideges lettem, hogy az egész filmben kb 2 lövöldözés van, az is gázos, és nincs BULLETT-TIME...ááá, max 1x. Többnek kellett volna lenni, mint a mátrixban.

Jó az utolsó 10 perc már nézhető volt, de még az is baromság. Darabokra lövik, felrobban melllette egy emelet, de azért a végére túléli.Naná.

Az pedig hogy a drogot használták fel painkiller helyett...hát még elment. :)

Az utsó jelentből, credits után kiderül, hogy folytatásosnak szánják, talán ott már észbe kapnak.

5/10

Hozzászólás ideje:
Max Payne
Én is megnéztem és engem se dobott fel. A látványon kívül tényleg nincs más erőssége.

A végefőcím után mi van?

Spoiler:

Én csak onnan gondolom hogy folytatni akarják hogy az autókázó vén szatyrot nem kapcsolták le.

Hozzászólás ideje:
A végefőcím után mi van?

Spoiler:

Payne bemegyek a bárba ahol már várják és odaküldik egy asztalhoz ahol Mona ül, aki ad neki egy újságot rajta a főgonosznémberrel... :)

Hozzászólás ideje:
Nagy királyság ez a Világok Harca. Csak a reklámok ne szaggatnák szét az élményt.

Szerintem ha megvan DVD-n dobd be inkább, válaszd ki a DTS hangsávot és tekerd csutkára a hangerőt. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.