Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Ráadásul erősködik a hsz-ekben, hogy neki mennyire igaza van. Tipikusan az a fajta, aki a trenddel szemben akar menni, és ettől érzi nagynak magát. Ott a másik trend amit ő is követ. Múltkor már írtam némi véleményt ezekről a blogos okostojásokról. Iritálóak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Watchmen felíratos trailer http://videa.hu/videok/film-animacio/watch...XcNFmyfgSJWbp9V Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Watchmen felíratos trailer http://videa.hu/videok/film-animacio/watch...XcNFmyfgSJWbp9V Hmm hibás a trailer, nincs ott a Fox logó Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Huu ebben a videóban nagyon osztja az észt Cameron. Látszik mennyire vágja a témát, amit mond http://marketsaw.blogspot.com/2008/11/its-...jon-landau.html Én megnéztem a videót, és csak egy érdekesség az Avatarral kapcsolatban. A Na'vik saját nyelvükön beszélnek, így a film java része feliratos lesz, de még a felirat betűi is 3D-sek lesznek a hatás kedvéért, szóval király Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Hozzászólás ideje: 2008. December 29. TDK Spoiler: A forgatókönyvben az áll hogy Harvey-nak kitört a nyaka, és meghalt.Nem nagyon fog már visszatérni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Hozzászólás ideje: 2008. December 29. A Kaméleont amúgy senki se nézte meg innen rajtam kívül? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Én nem láttam, de majd szétnézek, hátha meg tudom nézni egyszer Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Nagyon megéri, csak a legjobbakat tudom róla mondani. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Hozzászólás ideje: 2008. December 29. A Kaméleont amúgy senki se nézte meg innen rajtam kívül? Én kifejezetten nem akartam megnézni, mert a témája nem igazán érdekelt, de felkeltetted az érdeklődésemet, és mivel jó magyar filmet tényleg ritkán látni, talán mégis teszek egy próbát. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Hozzászólás ideje: 2008. December 29. (szerkesztve) TDK Két Arc megjavul? Azzal a fejjel? Elképzelhetetlen. Ki ellen kellett volna vádat emelni? Gordon pedig Harvey temetésén beszélt. Harvey az ellen a száz valahány bűnöző ellen emelt volna vádat. De ha meghalt, akkor még mindig nem értem miért kente magára Batman a gyilkosságokat? Ha Harvey halott, akkor a vádemeléseknek így is úgy is annyi. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Ez a Kaméleon cím engem erősen emlékeztet egy Kaméleon (Pretender) című sorozatra, ráadásul múltkor láttam a cím kiírását, hát az echte Pretender volt, nem beszélve arról, hogy mindkettőben egy férfi van, aki mindig mást alakít. Ez kicsit megmosolyogtató volt számomra, még ha a történet gyökeresen eltér. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Revan: Ideje lenne megtanulni a spoiler gomb használatát... [ spoiler ] szöveg [ /spoiler ] Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Hozzászólás ideje: 2008. December 29. TDK Spoiler: Revan. Batman nem a vádemelések miatt vette magára Dent bűneit. Az új főügyész is vádat emelhetett a foglyok ellen, Dent nem az Isten volt. Batman azért lett a sötét lovag, mert Dent a nép szemében a fehér lovag volt, a megtestesült jóság aki imádtak. Na most ha kiderül miket követett el a végén, akkor egy illúzióval kevesebb és sokan elvesztik azt a kis hitüket is. Épp ez volt Joker végső terve. Szóval Batman feláldozta magát azért, hogy az embereknek megmaradjon a hitük a jóban. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Hozzászólás ideje: 2008. December 29. (szerkesztve) TDK A forgatókönyvben az áll hogy Harvey-nak kitört a nyaka, és meghalt. Nem nagyon fog már visszatérni. A fenébe. Akkor mégis meghalt. Kár. Nem szeretem, ha egy szuperbűnözőt ilyen hamar kiiktatanak egy képregényfilmben. Kétarc elég nagy ellenfele Batmannek a képregénysorozatban, nem kellett volna megölni. Azért remélem a Sötét Lovag hírneve tisztázódni fog a 3. részben. SZERK: Revan! Használd a spoiler gombot! Donát az alább leírta hogyan lehet. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Revan: Ideje lenne megtanulni a spoiler gomb használatát... [ spoiler ] szöveg [ /spoiler ] Oké, majd próbálkozok. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Hozzászólás ideje: 2008. December 29. (szerkesztve) TDK Revan. Batman nem a vádemelések miatt vette magára Dent bűneit. Az új főügyész is vádat emelhetett a foglyok ellen, Dent nem az Isten volt. Batman azért lett a sötét lovag, mert Dent a nép szemében a fehér lovag volt, a megtestesült jóság aki imádtak. Na most ha kiderül miket követett el a végén, akkor egy illúzióval kevesebb és sokan elvesztik azt a kis hitüket is. Épp ez volt Joker végső terve. Szóval Batman feláldozta magát azért, hogy az embereknek megmaradjon a hitük a jóban. Feltéve, ha a következő államügyész nem lesz korrupt. De van igazság abban, amit mondasz. Én már azt is elképzeltem, hogyan lehetne innen folytatni a sztorit. A rendőrség hajtóvadászatot indít Batman ellen és felkérik Edward Nygmát, hogy derítse ki, ki is ő valójában? Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Már én is eljátszottam a gondolattal mi lesz a folytatásban. Szerintem Batman eltűnik a színről, és elharapódzik a bűnözés. Ekkor jöhet a képbe a Catwomen. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Hozzászólás ideje: 2008. December 29. (szerkesztve) http://www.aintitcool.com/node/39613 A Fox ügyvédei kicsinálják a Watchment... Bemutató se lesz márciusban... Szerkesztve: 2008. December 29. - JakeSully Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Na valahogy majd ezt is meglesem Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Hozzászólás ideje: 2008. December 30. http://www.aintitcool.com/node/39613 A Fox ügyvédei kicsinálják a Watchment... Bemutató se lesz márciusban... Még egy ígéretesnek tűnő film oda?? Nem hiszem el, hogy a Fox fejesei nem veszik észre magukat Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Még egy ígéretesnek tűnő film oda?? Nem hiszem el, hogy a Fox fejesei nem veszik észre magukat Majd észre veszik, mikor csődbe ment a stúdió... istenem, de szép lenne. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Ha ezt totál elbukja a Warner, tuti, hogy premier előtt "véletlenül" kikött a világhálón a master anyag replikája. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Csináltak egy áll fox oldalt, vicces http://twitter.com/foxmovies Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Már én is eljátszottam a gondolattal mi lesz a folytatásban. Szerintem Batman eltűnik a színről, és elharapódzik a bűnözés. Ekkor jöhet a képbe a Catwomen. Az én kedvenc Batman ellenfelem Freez. Jó lenne, ha Nolan őt is feldolgozná. Már láttam egy pletykát, miszerint Vigo Mortensenre osztanák a szerepet. Tudom kacsa, de azért jö lenne, ha a Batman 4-re ő is színre lépne. Remélem Catwoman nem Cher lesz. Raechel Weis jobb választásnak tűnik. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Hozzászólás ideje: 2008. December 30. http://www.aintitcool.com/node/39613 A Fox ügyvédei kicsinálják a Watchment... Bemutató se lesz márciusban... Akkor megvan a nyári képregénymozi. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Az én kedvenc Batman ellenfelem Freez. Jó lenne, ha Nolan őt is feldolgozná. Már láttam egy pletykát, miszerint Vigo Mortensenre osztanák a szerepet. Tudom kacsa, de azért jö lenne, ha a Batman 4-re ő is színre lépne.Remélem Catwoman nem Cher lesz. Raechel Weis jobb választásnak tűnik. Robin helyett lehetne Nightwing ő már sokkal menőbb. Meg aztán olyan sok Batman ellenfél van akit még nem láttunk. Anarchia, Vörös Karom, Man-Bat, Gyurmaarcú, Gyilkos Krok, Kalapos, Hasbeszélő, Órás...stb. Majd úgy is meglátjuk mi lesz a folytatásban. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Hozzászólás ideje: 2008. December 30. A 2009-es nyári képregénymozik közül ott lett volna a Superman: Man of Steel, és a Justice League of America. Sajnos egyik sem valósult meg. Superman-nél a Warner újrakezdést akarnak, míg Bryan Singer rendező a Superman Returns-t folytatná. A Justice League-nél pedig Brandon Rough-t akarják Superman-nek, Christian Bale-t pedig Batmannnek. Routh talán még hajlana is rá, de Bale szerintem ha nem akar Robint a 3. részben akkor biztos nem játszana egy olyan filmben, amiben még több tucat DC szuperhőssel együtt kellene lennie. És most a Watchmant is elvették a Warnertől. Nagyon egyedül maradnak Batmannel. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Robin helyett lehetne Nightwing ő már sokkal menőbb. Meg aztán olyan sok Batman ellenfél van akit még nem láttunk. Anarchia, Vörös Karom, Man-Bat, Gyurmaarcú, Gyilkos Krok, Kalapos, Hasbeszélő, Órás...stb. Majd úgy is meglátjuk mi lesz a folytatásban. Batman-nek nem lesz társa, ezt már Nolan is, és Bale is hatvanszor lenyilatkozta. Freeze-nek szerintem 0% esélye sincs hogy bekerüljön, túl rajzfilmes a karaktere. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Batman-nek nem lesz társa, ezt már Nolan is, és Bale is hatvanszor lenyilatkozta. Freeze-nek szerintem 0% esélye sincs hogy bekerüljön, túl rajzfilmes a karaktere. Csak ötletek voltak. Persze jól tudom, hogy Nolan realisztikus stílusába nem illik bele Freeze. És én is jobban szeretem, ha Batman egyedül van. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Bejelentették az Idő Kereke high-fantasy regényfolyam megfilmesítését!! Az Universal vásárolta fel a jogokat. 2011-re beígérték az első részt A Világ Szemét. De ez még nem minden! Egy cég bejelentette, hogy minden Idő Kereke könyvhöz és filmhez Pc játék készül, ezek mellett még fejlesztenek Idő Kereke MMO-t is! Az Idő Kereke regényfolyam egy tolkien-i igényességgel kidolgozott ciklus. Ha jól megcsinálják letaszíthatja a Gyűrűk Urát is a fantasy filmek trónjáról. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.