Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Ráadásul erősködik a hsz-ekben, hogy neki mennyire igaza van. Tipikusan az a fajta, aki a trenddel szemben akar menni, és ettől érzi nagynak magát.

Ott a másik trend amit ő is követ. Múltkor már írtam némi véleményt ezekről a blogos okostojásokról. Iritálóak. :)

Hozzászólás ideje:

Huu ebben a videóban nagyon osztja az észt Cameron. Látszik mennyire vágja a témát, amit mond

http://marketsaw.blogspot.com/2008/11/its-...jon-landau.html

Én megnéztem a videót, és csak egy érdekesség az Avatarral kapcsolatban. A Na'vik saját nyelvükön beszélnek, így a film java része feliratos lesz, de még a felirat betűi is 3D-sek lesznek a hatás kedvéért, szóval király :)

Hozzászólás ideje:

TDK

Spoiler:

A forgatókönyvben az áll hogy Harvey-nak kitört a nyaka, és meghalt.

Nem nagyon fog már visszatérni.

Hozzászólás ideje:
A Kaméleont amúgy senki se nézte meg innen rajtam kívül?

Én kifejezetten nem akartam megnézni, mert a témája nem igazán érdekelt, de felkeltetted az érdeklődésemet, és mivel jó magyar filmet tényleg ritkán látni, talán mégis teszek egy próbát. :)

Hozzászólás ideje:
TDK

Két Arc megjavul? Azzal a fejjel? :) Elképzelhetetlen. Ki ellen kellett volna vádat emelni? Gordon pedig Harvey temetésén beszélt.

Harvey az ellen a száz valahány bűnöző ellen emelt volna vádat.

De ha meghalt, akkor még mindig nem értem miért kente magára Batman a gyilkosságokat?

Ha Harvey halott, akkor a vádemeléseknek így is úgy is annyi.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Ez a Kaméleon cím engem erősen emlékeztet egy Kaméleon (Pretender) című sorozatra, ráadásul múltkor láttam a cím kiírását, hát az echte Pretender volt, nem beszélve arról, hogy mindkettőben egy férfi van, aki mindig mást alakít. Ez kicsit megmosolyogtató volt számomra, még ha a történet gyökeresen eltér.

Hozzászólás ideje:

TDK

Spoiler:

Revan. Batman nem a vádemelések miatt vette magára Dent bűneit. Az új főügyész is vádat emelhetett a foglyok ellen, Dent nem az Isten volt. Batman azért lett a sötét lovag, mert Dent a nép szemében a fehér lovag volt, a megtestesült jóság aki imádtak. Na most ha kiderül miket követett el a végén, akkor egy illúzióval kevesebb és sokan elvesztik azt a kis hitüket is. Épp ez volt Joker végső terve. Szóval Batman feláldozta magát azért, hogy az embereknek megmaradjon a hitük a jóban.

Hozzászólás ideje:
TDK

A forgatókönyvben az áll hogy Harvey-nak kitört a nyaka, és meghalt.

Nem nagyon fog már visszatérni.

A fenébe. Akkor mégis meghalt. Kár. Nem szeretem, ha egy szuperbűnözőt ilyen hamar kiiktatanak egy képregényfilmben. Kétarc elég nagy ellenfele Batmannek a képregénysorozatban, nem kellett volna megölni.

Azért remélem a Sötét Lovag hírneve tisztázódni fog a 3. részben.

SZERK: Revan! Használd a spoiler gombot! Donát az alább leírta hogyan lehet.

Hozzászólás ideje:
TDK

Revan. Batman nem a vádemelések miatt vette magára Dent bűneit. Az új főügyész is vádat emelhetett a foglyok ellen, Dent nem az Isten volt. Batman azért lett a sötét lovag, mert Dent a nép szemében a fehér lovag volt, a megtestesült jóság aki imádtak. Na most ha kiderül miket követett el a végén, akkor egy illúzióval kevesebb és sokan elvesztik azt a kis hitüket is. Épp ez volt Joker végső terve. Szóval Batman feláldozta magát azért, hogy az embereknek megmaradjon a hitük a jóban.

Feltéve, ha a következő államügyész nem lesz korrupt. De van igazság abban, amit mondasz.

Én már azt is elképzeltem, hogyan lehetne innen folytatni a sztorit. A rendőrség hajtóvadászatot indít Batman ellen és felkérik Edward Nygmát, hogy derítse ki, ki is ő valójában?

Hozzászólás ideje:
Már én is eljátszottam a gondolattal mi lesz a folytatásban. Szerintem Batman eltűnik a színről, és elharapódzik a bűnözés. Ekkor jöhet a képbe a Catwomen. :)

Az én kedvenc Batman ellenfelem Freez. Jó lenne, ha Nolan őt is feldolgozná. Már láttam egy pletykát, miszerint Vigo Mortensenre osztanák a szerepet. Tudom kacsa, de azért jö lenne, ha a Batman 4-re ő is színre lépne.

Remélem Catwoman nem Cher lesz. Raechel Weis jobb választásnak tűnik.

Hozzászólás ideje:
Az én kedvenc Batman ellenfelem Freez. Jó lenne, ha Nolan őt is feldolgozná. Már láttam egy pletykát, miszerint Vigo Mortensenre osztanák a szerepet. Tudom kacsa, de azért jö lenne, ha a Batman 4-re ő is színre lépne.

Remélem Catwoman nem Cher lesz. Raechel Weis jobb választásnak tűnik.

Robin helyett lehetne Nightwing ő már sokkal menőbb.

Meg aztán olyan sok Batman ellenfél van akit még nem láttunk. Anarchia, Vörös Karom, Man-Bat, Gyurmaarcú, Gyilkos Krok, Kalapos, Hasbeszélő, Órás...stb.

Majd úgy is meglátjuk mi lesz a folytatásban.

Hozzászólás ideje:

A 2009-es nyári képregénymozik közül ott lett volna a Superman: Man of Steel, és a Justice League of America. Sajnos egyik sem valósult meg. Superman-nél a Warner újrakezdést akarnak, míg Bryan Singer rendező a Superman Returns-t folytatná. A Justice League-nél pedig Brandon Rough-t akarják Superman-nek, Christian Bale-t pedig Batmannnek. Routh talán még hajlana is rá, de Bale szerintem ha nem akar Robint a 3. részben akkor biztos nem játszana egy olyan filmben, amiben még több tucat DC szuperhőssel együtt kellene lennie.

És most a Watchmant is elvették a Warnertől. Nagyon egyedül maradnak Batmannel.

Hozzászólás ideje:
Robin helyett lehetne Nightwing ő már sokkal menőbb.

Meg aztán olyan sok Batman ellenfél van akit még nem láttunk. Anarchia, Vörös Karom, Man-Bat, Gyurmaarcú, Gyilkos Krok, Kalapos, Hasbeszélő, Órás...stb.

Majd úgy is meglátjuk mi lesz a folytatásban.

Batman-nek nem lesz társa, ezt már Nolan is, és Bale is hatvanszor lenyilatkozta.

Freeze-nek szerintem 0% esélye sincs hogy bekerüljön, túl rajzfilmes a karaktere.

Hozzászólás ideje:
Batman-nek nem lesz társa, ezt már Nolan is, és Bale is hatvanszor lenyilatkozta.

Freeze-nek szerintem 0% esélye sincs hogy bekerüljön, túl rajzfilmes a karaktere.

Csak ötletek voltak. Persze jól tudom, hogy Nolan realisztikus stílusába nem illik bele Freeze. És én is jobban szeretem, ha Batman egyedül van.

Hozzászólás ideje:

Bejelentették az Idő Kereke high-fantasy regényfolyam megfilmesítését!! :):):P

Az Universal vásárolta fel a jogokat. 2011-re beígérték az első részt A Világ Szemét.

De ez még nem minden! Egy cég bejelentette, hogy minden Idő Kereke könyvhöz és filmhez Pc játék készül, ezek mellett még fejlesztenek Idő Kereke MMO-t is!

Az Idő Kereke regényfolyam egy tolkien-i igényességgel kidolgozott ciklus. Ha jól megcsinálják letaszíthatja a Gyűrűk Urát is a fantasy filmek trónjáról.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.