Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 2. Hozzászólás ideje: 2009. Január 2. Az origo kritikájára rég nem adok. Örülök, ha tetszett a film, engem különösen a vége fogott meg. Sajnáltam volna, ha nem így fejezik be. Spoiler: A happy endet hiányolóknak pedig tudom ajánlani a meséket. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2009. Január 2. Hozzászólás ideje: 2009. Január 2. Guy Ritchie feltámadt hamvaiból. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 2. Hozzászólás ideje: 2009. Január 2. Terminator Salvation Spoiler: A filmben állítólag lesz egy fazon aki a múltból érkezett 2018-ba. Ezt támasztaj alá az új trailer eleje. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Terminator Salvation Spoiler: Igen, ő lesz Marcus, de ez sem mai hír Elvben valamiféle ember-kyborg hibrid lesz. Még élő ember, de már fém kiegészítésekkel. Majd Jake részletezi, ő jobban tudja ezt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Guy Ritchie feltámadt hamvaiból. Pedig nekem a Madonnás homokban hempergős filmje is tetszett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Itt a negyedik kör. A régi beírások itt találhatók: http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=13 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Már 4.? De jól toljuk! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Már 4.? De jól toljuk! Ez a legpörgősebb topik. Elég ha ránézel az összevont mamut forrás topikra. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Guy Ritchie új filmje engem is érdekel, még ha nem is láttam mindent tőle (főleg nem hempergőset ). No majd a közeljövőben sort kerítek valahogy rá Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. (szerkesztve) Terminator Salvation A filmben állítólag lesz egy fazon aki a múltból érkezett 2018-ba. Ezt támasztaj alá az új trailer eleje. A tréler előtt a netre került termikről szóló vidióban is van pár másodperc ami az időutazgatására utalgathat. Abban pucéran támolyog. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Basszus, csak úgy áradoznak a Gran Torinoról és nálunk csak majd másfél hónap mutatják be. Amúgy most néztem meg Eastwoodtól újra a Halálhágót, illetve a Szerelem hídját ( utóbbit természetesen párom nyomására. :P ) és az elsőn megint könnyesre röhögtem magam, a második meg tényleg...sniff....megható volt. Ja és a további nyomásnak engedve, végignéztem a Mamma Miát is. Ugyan közel sincs a Muzsika hangjaihoz a kategóriájában, de azért még ha fogvicsorgatva is, de azért ki lehetett bírni Nem tudom ugyan, hogy mit evett rajta a nép, de minden tisztelet a férfitársaimnak akik voltak bátrak és oldalbordáikat elkisérték a moziba Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Én meg már a Benjamin Buttont várom, de nagyon. a Filmbuzis kritikus elvan ájulva tőle. http://filmbuzi.hu/archives/2009/01/03/ben...enjamin-button/ Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Amúgy most néztem meg Eastwoodtól újra a Halálhágót Ez az a film, amit már egy jó ideje szeretnék megszerezni. Múltkor apám felvette TV-ről, erre bedöglött a videó. Pedig hatalmas film. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Ez az a film, amit már egy jó ideje szeretnék megszerezni. Múltkor apám felvette TV-ről, erre bedöglött a videó. Pedig hatalmas film. Tényleg az. Pár napja láttam fent egy hazai torrentoldalon. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Én meg már a Benjamin Buttont várom, de nagyon. a Filmbuzis kritikus elvan ájulva tőle.[/url] Nekem nagyon nem tetszett, lásd lentebb. Többet vártam tőle, és a befejezése is annyira semleges volt. Bár lehet hogy csak rossz hangulatban néztem, és már bennem is volt pár szilveszteri folyadék. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. illetve a Szerelem hídját ( utóbbit természetesen párom nyomására. ) és az elsőn megint könnyesre röhögtem magam, a második meg tényleg...sniff....megható volt. Szívem, A szív hídjai a címe, és igazából én kihagyhattam volna, láttam már, na de hát Te vagy a nagy Eastwood-rajongó Szóval nem kell rám fogni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Ez a Benjamin Button engem is érdekel, de majd akkor nem várok sokat tőle, ha már valakinek itt nem tetszett Ma láttam a trailerét az Ausztrália előtt, és az bejött. Húgival néztünk meg fent említett filmet. Nekünk tetszett, bár előtte inkább vegyes kritikákat olvastam (na jó, kb. hármat , abból is három a rosszabb vélemény felé hajlott), így aztán próbáltam nem sokat várni attól függetlenül, hogy már 2007 óta vártam ezt a filmet. Az eleje kicsit idegesítő volt, főleg, hogy a narrátor bennszülött kisfiú töri a szöveget, és Nicole Kidman meg pláne az idegeimre ment, de csak egy kis ideig. Utána oké volt az egész. Az igaz, hogy hosszú, és majdnem két sztori egy filmben, de szerintem jól megfért egyben az egész történet, egyáltalán nem éreztem egy percig sem, hogy elnyújtott volna, vagy akár egy percig is unalmas lett volna. Szó sincs erről. De azért egy nagyon pici hiányzott hozzá, hogy az év filmje legyen kedvenc rendezőmtől. No majd máskor Ritkán osztályzok, mert nehezen tudok egy filmet beosztályozni, de erre legyen most 8/10. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Guy Ritchie új filmje engem is érdekel, még ha nem is láttam mindent tőle (főleg nem hempergőset ). No majd a közeljövőben sort kerítek valahogy rá Nézd meg mindenképp. Végre megint egy több szálon futó gengszter-vígjátékot csinált, nagyszerű szereposztással és kíváló dialógusokkal. A hempergőst én sem láttam, de sajnos a legutóbbi filmjét, a Revolvert igen. Na arra még én is azt mondom, hogy katasztrófa, elvakult Guy Ritchie-FAN-ként. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hiába kerestem itt, nem találtam meg a címét. Szóval melyik a legújabb Guy Ritchie alkotás? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Spíler, de az angolt nem tudom Nekem még feliratot kell kerítenem hozzá, addig is marad a Benjamin Button-sztori, mert ahhoz már van Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Spíler, de az angolt nem tudom Nekem még feliratot kell kerítenem hozzá, addig is marad a Benjamin Button-sztori, mert ahhoz már van Azt hiszem RockNRolla a címe angolul. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Ja, hogy az! Azt már kinéztem magamnak, és igen, Rock'N'Rolla a címe, ha jól emlékszem. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Jáj Istenem...Ez a film tényleg létezik? :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Ennél még én is jobb filmet csinálok. Ez nem a török Star Wars véletlen? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Ennél még én is jobb filmet csinálok. Ez nem a török Star Wars véletlen? De az...Szerencse hogy eddig nem tudtam erről... Jaj de a török E.T-t az nagyon kész....Meg a Rambo is. Csak saját felelősségre. Bár ez a török Rambo nagyon brutál gyerek ám :D Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Eme videók megnézése fizikai fájdalommal jár. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Zack Snyder a Watchmen-ről beszél Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Ez az E.T. ez ááá... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Picit visszatérve a Terminator Salvation-os képekre, főleg John Connor katonai cuccos fotójára.... Szóval a világégés után hol készítik ezeket a speckó egyenruhákat? Az eddigi filmregényekben remekül leírják, hogy különböző posztóanyagokból, zsákokból csinálják maguknak a ruhákat, node ez a fekete cuccos azért elégé modern nemdebár? Klasz amúgy a stukker is. Érdekes a gránátvető csőve. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Picit visszatérve a Terminator Salvation-os képekre, főleg John Connor katonai cuccos fotójára....Szóval a világégés után hol készítik ezeket a speckó egyenruhákat? Az eddigi filmregényekben remekül leírják, hogy különböző posztóanyagokból, zsákokból csinálják maguknak a ruhákat, node ez a fekete cuccos azért elégé modern nemdebár? Klasz amúgy a stukker is. Érdekes a gránátvető csőve. Hát mivel Ő tudta h ez lesz, lehet eltemetett magának pár cuccost egy koporsóban, aztán szükség esetén kiásta. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.