Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Bomarr! Mi van a Mars hercegnőjével? Sajnos egyre csak tologatják. Pedig ha valami hát ez tényleg felelevenithetné a Star Wars hangulatát. De össze vissza dobálják a jogokat. Most a Disney-nél van és még mindig a scripten dolgoznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Sajnos egyre csak tologatják. Pedig ha valami hát ez tényleg felelevenithetné a Star Wars hangulatát. De össze vissza dobálják a jogokat. Most a Disney-nél van és még mindig a scripten dolgoznak. A jó munkához idő kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Egy magyar érdekesség: a magyar mozinézők az adatok alapján jobban preferálták az X-men kezdetek: Rozsomákot, mint a Star Treket. Amerikában meg pont fordítva van. Érdekes. Ami ennél is érdekesebb, hogy nálunk többnyire nem mennek a képregényfilmek olyan nagyon, mint külföldön. Úgy látszik, a ST még kevésbé, ami kár, mert ez egy jó film. De amit még a mutánsoknál is többen néztek, az az Angyalok és démonok, a magyar közönség inkább az ilyesmi filmekre vevő Legalább is nekem úgy tűnik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Sajnos egyre csak tologatják. Pedig ha valami hát ez tényleg felelevenithetné a Star Wars hangulatát. De össze vissza dobálják a jogokat. Most a Disney-nél van és még mindig a scripten dolgoznak. Akkor ebből nem a következő egy-két évben lesz film. Pedig ez az, amit én is nagyon szívesen megnéznék, csak jó is legyen, a könyv eléggé bejövős volt anno. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Az első komolyabb katonai cucc az AVATAR-ból!!! Valószínűleg egy óriási powersuit. http://marketsaw.blogspot.com/2009/05/excl...atar-heavy.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Köszi szépen a választ meg a linket.Simán el tudtam olvasni.Bármely angol szöveget elolvasok, a nyelvtan is ok, szavakat is ismerek párat, a számitógépes angolt meg 100-ra vágom, de ha van egy magyar írás ,akkor inkább azt olvasom el, mert lusta vagyok fordítani az angolt.Amivel komoly gondom van angolból az a beszélt szöveg értése, illetve ha nekem kell beszélnem.Na de. Amiket leírtál, és ami a linken van abból számomra az következik, hogy csak párhuzamos világban valósulhatnak meg így az események.Ha egy idősík van akkor csak nagyon bonyolulzan lehet elképzelni.Hisz a jövő hatással van a múltra és fordítva is igaz. Tehát 3 1984 van és mindegyikben mást mondd Reese Sarahnak, és mindegyikből különböző jövő alakul ki.Tulajdonképpen akkor a T1-T2-T3 az egyik idővonal. Szerintem viszont a Vissza a Jövőbe azért sántit mert, mert ott csak annyi történt, hogy '55-ben megváltoztattak valamit és a jövő ennek megfelelően változott.Ott simán mehetett egy idősíkon is a story. Ja jó, csak emlékeztem, hogy sokszor fejezted ki nem tetszésedet az angol cikkek iránt. De akkor no problemo, ugyanúgy vagy az angollal, mint én A Vissza a jövőbe több pontos is sántít időutazásban, pláne, hogy ahány rész, annyiféle formáját ecsetelik az időutazásnak. Viszont a T1-2-3 tuti párhuzamos (alternatív) idővonalas formában működik, mivel maga a múlt sosem változott. Pl.: mikor felrobbant a Cyberdine, a cég által gyártott T-800-as (ami még mondta is a filmben, hogy a Cyberdine System készítette) abban a pillanatban meg kellett volna, hogy szűnjön, vagy átalakulni CRS T-800-assá. Vagy a változás esetén a T-800-as fejében azonnal meg kellett volna jelennie az infóknak, hogy nem '97-ben tör ki a háború, hanem 2004-ben. De a múlt, annak az idővonalnak a múltja sohasem íródott át, minden jövőből jött személy arra emlékezett, amit ő átélt a saját múltjában (Connoréknak jövőjében). Vagyis, megint fenállt a nagypapa paradoxon. Ha felrobbant a Cyberdine, hogyan jöhetett vissza Cyberdine System által gyártott T-800-as a múltba, és mondhatta el, hogy a Skynetet a Cyberdine teremti meg. Ha viszont emiatt nem mondhatja el, nem is robbanthatták fel a Cyberdine-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Az első komolyabb katonai cucc az AVATAR-ból!!!Valószínűleg egy óriási powersuit. Közben kiderült, hogy ezek a katonai lépegetőgépek jó 5 méter magasak lesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Nem sokat árul el a kép róluk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Elég kevés látszik belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Avataros ájron monger Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Elég kevés látszik belőle. De több, mint amennyit eddig láttunk az Avatarból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Terminátor - Megváltás kritika Ez már pozitív... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Dzséjt: Ezt Connor esetleg megoldhatja úgy, hogy a film végén pontosan elmondja Reese-nek, hogy mit kell elárulnia az időutazás után Sarahnak. És ez alatt azt értem, hogy nem a megváltozott jövőről fog Reese beszámolni, hanem az eredetiről, amit Connor az anyjától hallott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Dzséjt: Ezt Connor esetleg megoldhatja úgy, hogy a film végén pontosan elmondja Reese-nek, hogy mit kell elárulnia az időutazás után Sarahnak. És ez alatt azt értem, hogy nem a megváltozott jövőről fog Reese beszámolni, hanem az eredetiről, amit Connor az anyjától hallott. Igen, ez is egy megoldás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Terminátor - Megváltás kritika Ez már pozitív... Itt látszik, hogy tudta a kritikus, hogy mire ül be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Tökéletes világ Nem is tudom, hogy mikor láttam utoljára, minden esetre múltkor említést tettem róla, hogy sikerül megszereznem Emlékszem anno a hangulata nagyon megfogott, amolyan kedvelhető lassúsággal haladt előre a sztori. Ez a hangulat most is megvolt, viszont néhány bődületes hülyeséget nem tudtam nem észrevenni. :S Sajna a MESTER ekkor talán még nem figyelt oda ilyenekre. Főleg ami a végét illeti. Minden esetre le lehet szögezni, hogy ez a film ( az én szememben legalábbis) Kevin Costner jutalomjátéka. Kissé hajazott Bruce Willis ( John McLane) macsóságára, de ez csak jót tett a játékának. Nagy kár viszont, hogy az őt üldöző karakterek olyan egysíkúak lettek. Nem egy rövid film, de plusz egy órát még simán elnéztem volna, ha nem öt percben csapják össze minimum Red és Sally karakterét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. De több, mint amennyit eddig láttunk az Avatarból Igaz Szóval ne legyek telhetetlen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Jó az új Avatar kép. Végre van valami. Más. Az tuti odakint, hogy a Star Trek lezúzta Wolverine-t, Az Angyalok és démonokat, valamint a Terminator Megváltást. Vajon a tarfóknak sikerül megtörni az Enterprise sikerét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Szerintem egálban lesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Idén az űrhajós sci-fik aratnak a pénztáraknál úgy látszik...Star Trek, majd Avatar. Egyszerűen erre van most igény. Hál'Istennek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Jake, várj még azzal az Avatarral. Egyenlőre örüljünk, hogy tarol a Star Trek és valami hasonlót fog produkálni a Transformers is. A Terminator se "írnám" le ebből a szempontból. Az viszont tény, hogy a Trek mozi egy-két százalék kivételével mindenkinek tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Ennek csak örülni kell, több okból is. A rivális studiók mit látnak? Hogy a Star Trek hétre hétre toplistás a pénztáraknál, még Tom Hanksen is kifogott. Nosza, előkaparják ők is a szennyesből a jól bevált sci-fiket, és rebootolják, remakelik, netán folytatják, esetleg új dolgokat találnak ki űrhajós sci-fi kategóriában. És az meg öröm lesz és boldogság nemde? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. És az meg öröm lesz és boldogság nemde? Ha Anderson rendezi akkor nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Ha Anderson rendezi akkor nem. Halálhajó filmje teljesen emészthető volt..Vagy neked nem tetszett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Halálhajó filmje teljesen emészthető volt..Vagy neked nem tetszett? Az jó volt. Azonban az már rég volt, de ezt Te is tudod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Szívesen látnék új űrhajós sci-fi-ket, sőt, legjobban a Serenity/Firefly szériának örülnék ha folytatnák (vannak biztató jelek). Ha meg nagyon rebootolni akarnak, akkor a Wing Commandert nyugodtan. De akár lehet egy könnyedebb The Last Starfighter stílusú film is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. (szerkesztve) Na igen jó régen. Azóta sajnos megmaradt B kategóriás iparosnak.. Ridley Scott azonban tervez egy űrhajós sci-fit, Forever War néven. Pont tegnap néztem meg tőle a Szárnyas Fejvadászt. Hatalmas film! Annyira hangulatos, elgondolkodtató, érzelmes, tele atmoszférával, kiváló karakterekkel, Harrison Fordal nameg Vangelis zenéjével. Az egyik legjobb sci-fi!!! És Sean Young gyönyörű benne! Szerkesztve: 2009. Május 26. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Ja jó, csak emlékeztem, hogy sokszor fejezted ki nem tetszésedet az angol cikkek iránt. De akkor no problemo, ugyanúgy vagy az angollal, mint én A Vissza a jövőbe több pontos is sántít időutazásban, pláne, hogy ahány rész, annyiféle formáját ecsetelik az időutazásnak. Viszont a T1-2-3 tuti párhuzamos (alternatív) idővonalas formában működik, mivel maga a múlt sosem változott. Pl.: mikor felrobbant a Cyberdine, a cég által gyártott T-800-as (ami még mondta is a filmben, hogy a Cyberdine System készítette) abban a pillanatban meg kellett volna, hogy szűnjön, vagy átalakulni CRS T-800-assá. Vagy a változás esetén a T-800-as fejében azonnal meg kellett volna jelennie az infóknak, hogy nem '97-ben tör ki a háború, hanem 2004-ben. De a múlt, annak az idővonalnak a múltja sohasem íródott át, minden jövőből jött személy arra emlékezett, amit ő átélt a saját múltjában (Connoréknak jövőjében). Vagyis, megint fenállt a nagypapa paradoxon. Ha felrobbant a Cyberdine, hogyan jöhetett vissza Cyberdine System által gyártott T-800-as a múltba, és mondhatta el, hogy a Skynetet a Cyberdine teremti meg. Ha viszont emiatt nem mondhatja el, nem is robbanthatták fel a Cyberdine-t. Amiket írtál azzal teljes mértékben egyetértek.Én is így gondoltam végig.Párhuzamos idősíkokkal viszont minden ok.Még egyszer kösz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Tökéletes világ Nem is tudom, hogy mikor láttam utoljára, minden esetre múltkor említést tettem róla, hogy sikerül megszereznem Emlékszem anno a hangulata nagyon megfogott, amolyan kedvelhető lassúsággal haladt előre a sztori. Ez a hangulat most is megvolt, viszont néhány bődületes hülyeséget nem tudtam nem észrevenni. :S Sajna a MESTER ekkor talán még nem figyelt oda ilyenekre. Főleg ami a végét illeti. Minden esetre le lehet szögezni, hogy ez a film ( az én szememben legalábbis) Kevin Costner jutalomjátéka. Kissé hajazott Bruce Willis ( John McLane) macsóságára, de ez csak jót tett a játékának. Nagy kár viszont, hogy az őt üldöző karakterek olyan egysíkúak lettek. Nem egy rövid film, de plusz egy órát még simán elnéztem volna, ha nem öt percben csapják össze minimum Red és Sally karakterét. Igen ennek a filmnek van egy nagyon furcsa, de nagyon élvezetes hangulata.Nagyon átjön a hatvanas évek világa, és a storyt még megfűszerezi hogy a Kennedy-gyilkosság időpontjához közel játszódik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Te melyik címlapot választanád? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.