MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. A 2012 előzetese szerintem jóval látványosabb movie-t mutat - még ha a története gagyi is. Na azt 3D-ben szívesebben megnézném. Én semmilyenben nem nézném meg jelen állás szerint, mert halálra idegesített a trailer a moziban Ha meg rossz a sztori, akkor pláne. Tegnap megnéztem a Hegedűs a háztetőn 1971-es filmváltozatát, eddig még semmilyen formában nem volt hozzá szerencsém (kivéve mp3-ban a film cd-n megjelent anyaga), de azért kb. tudtam, miről szól. Egyszer mindenkinek érdemes megnézni, hatalmas a film, Tevje, főszereplőnk meg egy igazán remek karakter 10/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. http://www.sg.hu/cikkek/69316 Sajnálom, hogy később jön a film, moziban láttam a trailert, nagyon várós nálam a film. No majd jövőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Inception teaser Erről van szó. Alig tudunk meg valamit, csak a rendező neve ad neki külön figyelmet és még sincs nagy hype körülötte. Érdekes jelenetek, zúzós háttérzene. Még csak egy megjegyzés az Avatarhoz: Nekem pl. már kezd uncsi lenni, hogy Cameron újra azokat a gépeket és formákat használja, mint az Aliens-ben meg a T1-2-ben. Lehetne valami újat is nyomni. Persze ez nem túlságosan zavaró, mivel jól néznek ki, de így a Mátrix 3 és T4 után meg már kicsit elcsépeltnek hat. Na abbahagyom az anti-istenítést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Surrogates fotó Inception HD tízer 480p 720p 1080p Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Most végeztem a Lesbian Vampire Killers filmmel. NAgyon sokat elárul a címe, még többet ez a cikk. Ez egy nagyon jó horror-paródia szemrevaló hölgyekkel és kiváló humorral. Nem véletlen, hogy angol film Sokat ne várjon az ember tőle, én is úgy kezdtem el nézni, hogy paródia és jó csajok vannak benne. (Myanna ) Az elvárásaimat kiemelkedően teljesítette és még túl is szárnyalta. Csak ajánlani tudom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megnéztem az új Nolan film előzetesét 720p -ben, és kik*rt nagy Mátrix nyúlásnak néz ki, de ettől független óriási hangulata van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megnéztem az új Nolan film előzetesét 720p -ben, és kik*rt nagy Mátrix nyúlásnak néz ki, de ettől független óriási hangulata van! Egyetértek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megnéztem az új Nolan film előzetesét 720p -ben, és kik*rt nagy Mátrix nyúlásnak néz ki, de ettől független óriási hangulata van! Én egy másodpernyi Mátrix nyúlást nem látok benne, nem hogy kik*rt sokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Én egy másodpernyi Mátrix nyúlást nem látok benne, nem hogy kik*rt sokat. Arról, hogy elvakult vagy én nem tehetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Arról, hogy elvakult vagy én nem tehetek. Elvakult? Életem első hozzászólása a mai volt a filmről, nem tudok róla semmit se, és elvakult vagyok, mert nem látok benne Mátrix másolást. Összetévesztesz te valakivel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Matrix nyúlás 1 Matrix nyúlás és a Mátrixból https://www.msu.edu/~gobeski1/matrix1.jpg Jaj nehogy már erre ne lehessen rossz szót mondani, mert Nolan szent és sérthetetlen. Az Avatart meg lehet fikázni mi? Hát hogy ne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Elvakult? Életem első hozzászólása a mai volt a filmről, nem tudok róla semmit se, és elvakult vagyok, mert nem látok benne Mátrix másolást. Összetévesztesz te valakivel. Nolan irányában ember! Ebből az előzetesből süt a Mátrix. Persze Nolan eddig mindig hatalmas jó filmeket csinált mint tudjuk, így ez se lehet másmilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Nolan irányában ember! Ebből az előzetesből süt a Mátrix. Persze Nolan eddig mindig hatalmas jó filmeket csinált mint tudjuk, így ez se lehet másmilyen. Ha a trailer alapján az jött volna le nekem hogy ez egy Mátrix nyúlás, akkor azt írtam volna. Mindenki tudja hogy a Wachowski-ék hány helyről szedték a Mátrix elemeit, szóval eredetiségről ott se nagyon lehet beszélni. És van egy olyan érzésem hogy ez a két fickó egymásnak ugrik a levegőben ezer filmben szerepelt már a Mátrix előtt. Meg az Inceptionben ahogy látom nem szimplán repülnek mint a Mátrixban, hanem mint ha változna folyamatosan a gravitáció iránya. Lehet hogy a filmben sok Mátrixra emlékeztető jelenet lesz, de az Isten szerelmére, annyi az egész hogy én ebben a nyúlfarknyi trailerben nem láttam erre utaló jelet. Nem kell ideképzelni mindenféle elvakultságot és fanatikusságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Egyébként 2010 egyik legvárósabb filmje lesz ez. Meg még a Predators. Jó évünk lesz jövőre is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. (szerkesztve) Nem képzelek bele semmit, de még a színvilága is totál mátrixos.... Persze ettől még nem biztos, hogy olyan lesz, de az előzetesből számomra ez jön le. Szerkesztve: 2009. Augusztus 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. (szerkesztve) Dicsérjük Nolant meg Cameront, hogy nem remakeket gyárt, és adaptációkat. Még ha nem is annyira eredeti az ötlet, legalább az újdonság erejével hat a filmvásznon. Sohasem látott karakterek, motivációik, sztoriszálak, zenei aláfestések. Engem már nem érdekel pl az Avatarnál az se , hogy 2008-asmeséhez hasonlítják a Delgohoz.. http://napalm.sf.cz/tmp/avatardelgo.jpg Ez is már olyan fárasztó... Szerkesztve: 2009. Augusztus 24. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Persze Nolan eddig mindig hatalmas jó filmeket csinált mint tudjuk, így ez se lehet másmilyen. Szerintem minden remek rendező csinált már gyengébb filmet, egyformán kiemelkedően nem lehet teljesíteni, legalább is nem a közönség részére, így aztán akár ez a film is lehet gyengébb a többinél Akár ez vagy később másik Az elég fárasztó, hogy mindig valamihez hasonlítani kell a filmeket, mint lentebb is. Manapság sajnos folyton ez megy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Dicsérjük Nolant meg Cameront, hogy nem remakeket gyárt, és adaptációkat. Még ha nem is annyira eredeti az ötlet, legalább az újdonság erejével hat a filmvásznon. Sohasem látott karakterek, motivációik, sztoriszálak, zenei aláfestések. Engem már nem érdekel pl az Avatarnál az se , hogy 2008-asmeséhez hasonlítják a Delgohoz.. http://napalm.sf.cz/tmp/avatardelgo.jpg Ez is már olyan fárasztó... Ez tényleg fárasztó. Másrészről jah, legalább nem ugyanazzal a filmcímmel állunk szembe ötévenként. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Új AVATAR kép Empire magazin címlap http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=25654 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Cameron eligazítást tart. "Lementek és szétdaráljátok őket 3D-ben! Értve vagyok?!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Cameron eligazítást tart. "Lementek és szétdaráljátok őket 3D-ben! Értve vagyok?!" Nem emlékeztet téged ez a kép az Alien 2 egyik jelenetére? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Ó, Hudson ennél jóval profibban nyomta Cameron verzió valahogy így nézzhet ki: "Van Fusion kameránk, ILM-ünk, Wetank, és annyi számítógépünk mellyel CGI forradalmat alapíthatunk. Én mondom pancserek, kicsináljuk őket. Ki ám, de piszkosul!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Új AVATAR kép Ez az egyik "helikopter" belseje lehet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Nem emlékeztet téged ez a kép az Alien 2 egyik jelenetére? "Ne gatyázz annyit Hudson"" Apone "Megyünk haver, megyünk és odacsapunk de piszkosul" Hudson "Valaki rázza fel Hickset" Apone Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Ez az egyik "helikopter" belseje lehet? Szerintem az az űrhajó, ami a trailer elején leválik a főhajóról, és ereszkedik Pandorára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. annyira bejött az avatar trailerének eleje, h azt kívánom bár inkább az Alien 5öt rendezte volna most meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. annyira bejött az avatar trailerének eleje, h azt kívánom bár inkább az Alien 5öt rendezte volna most meg. Ridley Scott remélhetőleg egy franko Alien filmet készít majd nekünk. Kérdés abból is mikor lesz épkézláb alkotás, mivel az öregnek vagy 20 készülő filmterve van.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Ridley Scott remélhetőleg egy franko Alien filmet készít majd nekünk. Kérdés abból is mikor lesz épkézláb alkotás, mivel az öregnek vagy 20 készülő filmterve van.. Legutóbb azt hallottam, hogy 2011-re teveznék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Nekem pl. már kezd uncsi lenni, hogy Cameron újra azokat a gépeket és formákat használja, mint az Aliens-ben meg a T1-2-ben. Lehetne valami újat is nyomni. Ez valószínűleg azért van így, mert a világ e felé halad. Egy jó sci-fi ugye a valóságból építkezik (ez a sci része), legalább részben. Cameron nagy technika-őrült, és direkt ment rá ezekre. Az, hogy ezek a hajók egy "kaptafára" készülnek, azért van, mert a valóságban is eme irányt választotta pl. a haditechnológia. A helikopterek és repülők ötvözéséből létrejött VTOL rendszer egyre nagyobb teret nyer, szóval nem csoda, hogy a HK-k és az UD-4L leszállóhajó után is VTOL rendszerű gépeket alkalmaz Cameronbá. Nagy a valószínűsége, hogy a jövő hasonszőrű járművei is így fognak festeni (arról meg csak csendben emlékezek meg, hogy a VTOL rendszerhez ilyen sárkányszerekezet dukál). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Azért megvan a hasonlóság rendesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.