Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 30. (szerkesztve) Az nekem is bejön. A monitorbomba és a tüzérséges dialóg után. Szerkesztve: 2009. Augusztus 30. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Igen, a klasszikus szinkron a Die Hardon fenomenális (mondjuk az első résznél még az új szinkron is tetszik, a második új szinkronjára nem emlékszem, a harmadiké ritka sz*r... de hát ezért is van meg a DH1 mindkét szinkkel, a másik három meg csak az eredetivel ). Mondjuk azt nem csípem az első részben, hogy McClane-t és Powell-t leszámítva minden zsaru és FBI-os kretén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. (szerkesztve) Eredeti szinkronnal de megnézném én is a filmet... Egyébként nem csak hogy az FBI-osok és a zsaruk kertének voltak, de a döntéseik is ostobák voltak. Csak úgy simán egy osztag rendőr megpróbál behatolni a bejárati ajtón, ami sima üvegből van, teljesen kitéve magukat a terroristák célpontjainak. Micsoda felelőtlenség ez. Hiszen Mclane megmondta, hogy tele van az épület állig felfegyverkezett emberkékkel, ez hatalmas hiba volt a részükről, hogy semmibe vették ez egészet. Továbbá azt se értem, mit akartak azzal a páncélozott autóval elérni? Szép nekifutásban fenn is akadt a lépcsőn..Na ennek sok értelme volt. Szerkesztve: 2009. Augusztus 31. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Bizonyos híresztelések szerint zöld utat kapott a Rambo 5 , aztán valszeg lesz Bad Boys 3 is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. És a Rambo 6 hol marad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. (szerkesztve) Itt a szinkronos AVATAR előzetes!!! http://www.youtube.com/watch?v=W7zq7fcy71w A végén durván ejti a film címét. Oldie most már te is érted így a trailert Szerkesztve: 2009. Augusztus 31. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Hihetetlen, hogy ilyen gondoskodásnak vagyok kitéve. Végre értem a filmből elhangzó egyetlen egy mondatot! Jake, jövök neked eggyel Amúgy szerintem tök jó az ürge hangja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Amúgy szerintem tök jó az ürge hangja. Jake vagy a narrátoré? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. A narrátoré. Jake elég kevesett beszélt ahhoz, hogy le lehessen vonni a következtetést, hogy mennyire találták el a szinkronját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Jake-nek, valszeg a Terminatoros szinkronhangja marad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Ávátár Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. (szerkesztve) A végén durván ejti a film címét. Vass Gábor a neve. Elég idiótán hangzik ez az Ávátár... Amúgy meg Bozai a legjobb narrátor szvsz... Sam W-nek szerintem is jó Széles Tamás. Szerkesztve: 2009. Augusztus 31. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Vass Gábor a neve. Ő volt Chakotay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Szerintem jó az Avatar kiejtése Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. (szerkesztve) Vico előzetesek A gyilkos kovboj meg a Börtönbolygó nem lehet rossz Börtönbolygó, hát persze hogy a Vico filmje http://us.imdb.com/title/tt0096786/ Biztos jó film Szerkesztve: 2009. Augusztus 31. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Szerintem jó az Avatar kiejtése Szerintem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Szerintem is. Azért remélem, hogy a filmben már avatárnak fogják ejteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Bizonyos híresztelések szerint zöld utat kapott a Rambo 5 Remek hír! A John Rambot hetente megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. az első résznél még az új szinkron is tetszik, a második új szinkronjára nem emlékszem, a harmadiké ritka sz*r... de hát ezért is van meg a DH1 mindkét szinkkel, a másik három meg csak az eredetivel Én az első és a harmadik DH új szinkronját ki nem állom, a másodikéval meg még nem is találkoztam és a negyedik egyetlen szinkronjával pedig semmi bajom így az összes rész csak eredeti szinkronnal van meg. Adja az ég hogy ne szinkronizálják újra a negyediket. :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Szerintem jó az Avatar kiejtése Szerintem rémesen hangzik. Most képzeld el ahogy valaki üvölti hogy "Hol van az ávátárom?" Mint valami kisebbségi akcentus. Angolul evetar(persze nem ilyen tisztán kiejtve), magyarul elvileg avatár lenne, ami szerintem szintén furán hangzik. Én avatarnak ejteném a szinkronban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Ő volt Chakotay És Dallas az Alienben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. És Dallas az Alienben Meg Scooby-Doo... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Meg Scooby-Doo... És Pukkandurr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Holnap lesz a Willow a Film+on Tudjátok, ki az? Kiskorotokból...? Varázslatos... "Kaiya. " Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Watchmen átkozott jó film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Épp a napokban néztem meg ismét, miután tavasszal láttam moziban Tényleg jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Whiteout forgatási klipek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Watchmen átkozott jó film Ebben egyetértünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Nálam már megvan kétféle verzióban is. :D Kár, hogy a rendezői nem kapott szinkront, mert szerintem sokkal jobb mint a mozis Most jut fejembe, be kéne fejezni a képregényt is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Nálam már megvan kétféle verzióban is. Kár, hogy a rendezői nem kapott szinkront, mert szerintem sokkal jobb mint a mozis Most jut fejembe, be kéne fejezni a képregényt is És ki a kedvenc maszkos hősöd a filmből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.