Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
http://www.fn.hu/kultura/20090927/letartoz...oman_polanskit/

Tudtam, hogy él ellene a letartóztatási parancs, de nem hittem volna, hogy ez fog történni, főleg mivel kerülte a rizikós országokat :D

Hát 31-32 év után nem semmi, bár szerintem jogos valahol a dolog. Mindamellett sajnálom , nem emiatt, hanem a meggyilkolt felesége és a baba miatt. Hogy ebből a 13 éves kislányból mi igaz, azt nem tudom, bár bevallotta, akkor ott valami lehetett.

Hozzászólás ideje:

Trick r Treat

Most néztem meg, nem egy rossz film, szeretem az ilyen filmeket, mikor több szereplőről szól a film és a végén derül ki, hogy mi a közös bennük (pl. 11:14)

Nyugodtan megnézheti bárki, annyira nem félelmetes, pedig horror.

Szerk: Utánanéztem a filmnek. Múfaja horror-paródia. Hát nem nevettem rajta (annyit, mint pl. a Lesbian Vampire Killersen), bár van 1-2 olyan dolog így visszagondolva, ami indolkolhatja ezt a besorolást.

Valamint a omnibusznak hívják ezt a filmkateróriát, hogy sok kis részegységből áll a film.

Hozzászólás ideje:

Year one:

egy 7/10 nálam ez a film. az eleje iszonyat bejött, halálra röhögtem magam szal aki szereti Jack Blacket és az ő humorát, annak mindenképpen ajánlom. és tele van jó kis cameokkal: paul rudd, winnie jones, Kyle grass stb

én jót derültem rajta, bár a végére számomra kicsit ellangyult.

Hozzászólás ideje:

Warhammer 40000 a láthatáron?

"A Gamestar oldalán olvastam, hogy CGI filmet készítenek a Warhammer 40K alapján. Erről a sci-fi univerzumról a wikipedián olvashatsz bővebben. Az alkotás azonban nem a mozik számára készül, bizonyára megrettentek a mostanába látott sci-fi animációs filmek bukásától. Az Ultramarines: The Movie csak DVD-n lesz elérhető. A Games Workshop a Bionicle animációs filmeket is készítő Codex Picturesre bízta meg azzal, hogy hozza össze a CGI produkciót. Jelenleg még egyetlen videó vagy kép sem áll rendelkezésre, de még egy történetmorzsával sem tudok szolgálni, mindenesetre aki ismeri ezt a világot, az el tudja képzelni mit fog majd látni végül. A Gamestar szerint valami olyasmire van kilátás, mint amilyenek a Dawn of War játékban látott kisfilmek is voltak.

A hivalatos honlap itt nézhető meg. A hardwired úgy véli a név alapján, hogy a film minden bizonnyal az Istencsászár egyik fia, Roboute Guillima által irányított XIII. Űrgárdista Légióra és annak ténykedéseire összpontosít."

Hozzászólás ideje:
Vagyis inkább egy nagy káosz volt? :hmm:

Nem, csak annyira elvolt, hogy nagyon nagyon nehezen lehet(ne) megérteni. Állítólag második nézésre már kikristályosodnak a dolgok, de bevallom őszintén, annyira nem tetszett, hogy valaha is meg akarjam nézni még egyszer.

Hozzászólás ideje:
Ez eszméletlen jól hangzik! Összeszednek a földről hat tökös csávót meg egy csajt, és a Predatorok bolygóján a dzsungelben vadásznak rájuk. :) Nikolai máris a kedvencem. :hmm: Na ez moziban nézős lesz azt hiszem.

Bizony, bizony, moziba nézős, és jól hangzik nagyon. Nikolai rulez :)

Hozzászólás ideje:

Éppen az előbb jártam utána. :hmm:

Nagyon nem lelkesültem be még valahogy. Biztos túl lelombozodó volt az első infóözön a forgatókönyvről :) Az valami rémes volt.

Az első trailer után aztán lehet, hogy tepernék is a moziba :)

Hozzászólás ideje:

Egy másik forrás szerint is David Goyert szeretnék felkérni a Szellemlovas 2-re forgatókönyvírónak. Goyer-nek volt már egy jó ötlete az első részhez is, de azt elvetették, mert túl brutális lett volna. De most úgy tűnik Goyer felhasználná azokat az új filmhez.

Hozzászólás ideje:

"Nagy anyagi zűrben van Derek Anderson és Victor Kubicek, ezért eladnák a Terminátor jogait, ami szerintük 60 millió dollárt ér. A Terminátor 4 nem volt sikeresnek mondható a mozikban, a dvd bevétel talán majd javít a helyzeten.

Charlize Theron örülne, ha ő lehetne Macskanő a következő Batman filmben.'

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.