Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Jön a Saw 7 De már 3D-ben De jó is az egészséges embereknek, megnézhetik 3D-ben http://www.sg.hu/cikkek/70819/jovore_jon_a..._7_uj_csavarral Meg közben kijött a Machete-os Jessica poszter. Az a film is várós 1000-rel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Nem értem miért nem csinálnak egy TV sorozatot ebből a Fűrészből...félévnte jönnek már ki szinte. Hozzá kell tennem, hogy szerintem full értelmetlen az egész film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Az eleje még teljesen jó volt, mondhatni az első részből egyszer klasszikus lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Az eleje még teljesen jó volt, mondhatni az első részből egyszer klasszikus lesz Szerintem már az is. A többi meg egyre laposabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Ösznye-visznya egy rész kellett volna belőle. Az is csak egyszer nézhető, mert a legvégső poén lelövése után a film értékét veszti és semmi plusz nincs benne, ami még egyszer érdemessé tenné a megtekintésre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Nem értem miért nem csinálnak egy TV sorozatot ebből a Fűrészből...félévnte jönnek már ki szinte. Hozzá kell tennem, hogy szerintem full értelmetlen az egész film. Nem félévente. Minden évben ugyanakkor. És én minden évben nem nézem meg! Annyira hidegen hagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Amennyit szerintem úgysem tud. Legyen akármekkora istencsászár film, csak amcsi földön kéne 500 milliót keresnie, hogy ne legyen veszteséges, és erre még legalább 300 milliót szerintem, hogy sikeres legyen. Világszerte meg meg kéne haladnia az egymilliárdot. És azért az érdekes lenne, ha Cameron megint megcsinálná, amit megcsinált a Titaniccal (minden esetre egy biztos: az Avatar legalább egy Oscar-szobrocskát már nyert, ide a rozsdás bökőt, hogy a legjobb vizuális effektet elviszi). Ezt a hatalmas lét szerintem nem fogja összehozni. Nem értem miért nem csinálnak egy TV sorozatot ebből a Fűrészből...félévnte jönnek már ki szinte. Hozzá kell tennem, hogy szerintem full értelmetlen az egész film. A Rémálom az Elm utcából 7 részes, A Péntek 13 10 filmes. Szerintem direkt ilyen szériát akartak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. (szerkesztve) No már csak tényleg pár napot kell aludni. (2012) Nekem egészen pontosan szombatig! Szerkesztve: 2009. November 10. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. A kritikákat olvasva egyvalami rögtön kiderül. Az "értőbb" közönség számára a legnagyobb katasztrófafilm, mindenki másnak messze nem a legtökéletesebb Shakespearei mű. El lehet gondolkozni. Csütörtök nézzem amúgy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Clash of the titans! igazán durva kis tesztoszteron múví lesz ez! http://movies.yahoo.com/movie/1810081563/trailer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Csütörtök nézzem amúgy Én nem nézem, bár Pesten leszek Múzeumba megyünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Oldie majd számolj már be, milyen szinkronnal az új Avatar előzetes a 2012 előtt oks? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Clash of the titans! igazán durva kis tesztoszteron múví lesz ez!Durvának durva jah, de ez a zene mellé.... Oldie majd számolj már be, milyen szinkronnal az új Avatar előzetes a 2012 előtt oks? Mindenféleképp Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Clash of the titans! igazán durva kis tesztoszteron múví lesz ez!http://movies.yahoo.com/movie/1810081563/trailer Szeretem a görög mitológiát, és ez látványos cuccnak ígérkezik! Ezt tán moziban fogom meglesni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Durvának durva jah, de ez a zene mellé.... Nem tetszik a zene? Kár, pedig szerintem nagyon el lett találva. Kicsit keményre és fiatalosabbra vették a dolgot. Az a rész amikor a skorpió lecsap párszor, ott nagyon üt a zene! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Két új Avatar kép http://media.kino-govno.com/images/avatar/avatar_29.jpg http://media.kino-govno.com/images/avatar/avatar_30.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. A michelle R-es kép jóóó! Főleg hogy ilyen szép nagyfelbontású! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Nem tetszik a zene? Kár, pedig szerintem nagyon el lett találva. Kicsit keményre és fiatalosabbra vették a dolgot.Az a rész amikor a skorpió lecsap párszor, ott nagyon üt a zene! Ehhez a kliphez nem tetszik. Egy ókori eposzhoz nehogymá' metal dübörögjön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Ehhez a kliphez nem tetszik. Egy ókori eposzhoz nehogymá' metal dübörögjön Deee! Még több kell! Meg is hallgattam mé1szer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. A jó öreg West Studi az Avatarban Azért megvan a hasonlóság Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Látva a képet, ha belegondolok, hogy Mick Jagger Avatarja hogy nézhetne ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Látva a képet, ha belegondolok, hogy Mick Jagger Avatarja hogy nézhetne ki Csináljuk meg a tied is! :D ;-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. RDA visítva menekülne Pandoráról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Amúgy most mi ez a mizéria az Avatar játékideje kapcsán? Valóban az IMAXban vetített verzió rövidebb lesz mint a 3D-s digitális termekben lévők? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Amúgy most mi ez a mizéria az Avatar játékideje kapcsán? Valóban az IMAXban vetített verzió rövidebb lesz mint a 3D-s digitális termekben lévők? Szerintem 100%, hogy nem. Az IMDB fórumára írt erről valaki egy állítólagos francia újságcikk kapcsán, szóval... Jon Landau azt nyilatkozta egy interjúban, hogy semmi különbség nem lesz a két változat között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Inkább Mahfouz apjának, Akram telefonján. No itt a tökéletes válasz Újabb chapter, újabb kérdés. Az nyer, aki fejből tudja Ch9 Milyen márkájú és mekkora SD-kártyán lopta ki Maggie a kódot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Ch9Milyen márkájú és mekkora SD-kártyán lopta ki Maggie a kódot? Panasonic, 2 GB Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Zombieland 7/10 Nagyon jó volt nekem tetszett. De mindenkinek inkább azt ajánlom hogy várja meg szinkronosan mert szerintem úgy fog ütni. Én azt mondanám, hogy kreatív volt marhára a film. Jók voltak a szereplők és a poénok is. Bill Murray cameon besírtam!! Egyszer (de akár többször is) mindenképpen meg kell nézni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Ch9Milyen márkájú és mekkora SD-kártyán lopta ki Maggie a kódot? Kérlek ne hülyézzetek le, de mi a Ch? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Chapter rövidítése, ami azt jelenti, hogy fejezet. A ch9 az Dr. Krande kvízében a 9. kérdést jelenti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.