Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Én még erről a New Moon -ról semmilyen formában nem hallottam, most meg leveri a világ nagy mozibevételeit. :)

Pedig itt is volt róla szó, be volt linkelve még a trailer is :)

Hozzászólás ideje:
Huhhhh. Ebből az előzetesből az látszik, hogy ezt a filmet kb. 1000 dollárból forgatták. :)

Hát én először azt hittem, valami fan-cucc, aztán gugliztam, és lőn világosság. Bár inkább a mélységes setétség! :):D :D

Hozzászólás ideje:

Oldie: Bocs, azt hittem komoly.

Ez valami borzalom(US3).Meggyalázzák az első részt ami egy kiváló akciófilm volt, és még Emmerich sem nézett ennyire hülyének mindenkit.

Dzséjt: Láttam a trailert, de ott csak rombadölések voltak.Az hogy ennyire sz*r a sztory és a karaketrek viselkedéében nulla a valóság azt nem gondoltam.

Hozzászólás ideje:
Dzséjt: Láttam a trailert, de ott csak rombadölések voltak.Az hogy ennyire sz*r a sztory és a karaketrek viselkedéében nulla a valóság azt nem gondoltam.

Hát nem tudom, én már a Himaláján átcsapó hullámoknál megneszeltem valamit, na de az anyahajós pillanatnál végképp gyanút fogtam. Emerichre meg sok minden jellemző, de az értelmes sztori és a remek karakterek csak elvétve (bár utóbbiból személy szerint úgy érzem, elvétve sem, a remek sztori meg hellyel-közzel).

Hozzászólás ideje:

Bakker most nézem, mekkora a nézettsége és a bevétele a New Moonak, és egyszerűen hihetetlen. Az összes oldalon olyan gyenge pontszámilag, és tessék: mire képes a rajongók ereje... :)

Hozzászólás ideje:
Hát nem tudom, én már a Himaláján átcsapó hullámoknál megneszeltem valamit,

Ezt a trailert láttam először belőle, és itt vágta el magát nálam a film.

Bakker most nézem, mekkora a nézettsége és a bevétele a New Moonak, és egyszerűen hihetetlen. Az összes oldalon olyan gyenge pontszámilag, és tessék: mire képes a rajongók ereje... :)

A mozik nagyrészt a tinédzserekből élnek (nem feltétlen az okosabb fajtából, bocsi azoktól, akiket ezzel megsértek :D), azok meg eszik az ilyesmit, náluk nagy divat mostanság a téma :)

Hozzászólás ideje:

Thamsmorpers , Terminators és sok más gyöngyszem után a The Asylum most Cameron Avatarját dolgozta fel kicsit másképp..

Várom a "woah erre jobban kíváncsi vagyok mint az Avatarra reakciókat" :):P:|

Hozzászólás ideje:

Akkor meg főleg :|

Gondold el, hogyan nézne az már ki ha csókolózni támadna kedvem vele. Vagy létra kéne vagy neki kéne lehajolni. Na neee.... Nem szeretem a magas csajokat :)

Hozzászólás ideje:

Le kell dönteni a lábáról :P:) Rögtön könnyebb dolgod lenne.

Dddde másrészről piszok hátrányba lennél a na'vi férfiakhoz képest és az nem egészen a tastmagasság miatt lenne :|

Hozzászólás ideje:

Most épp a Fűrész 6-ot nézem, így vannak alternatív megoldások is a testmagasság csökkentésére vonatkozóan :)

Amúgy baromi jó a film, nem is értem miért nem mutatták be itthon? :|

Hozzászólás ideje:
Dddde másrészről piszok hátrányba lennél a na'vi férfiakhoz képest és az nem egészen a tastmagasság miatt lenne :|

Szerintem az Avatar Program kompenzálja az efféle hátrányokat... :):P

Hozzászólás ideje:
Most épp a Fűrész 6-ot nézem, így vannak alternatív megoldások is a testmagasság csökkentésére vonatkozóan :)

Amúgy baromi jó a film, nem is értem miért nem mutatták be itthon? :|

Azért, mert X-es korhatárbesorolást kapott a film és azt extrém nagy adóval sújtják, így nem érte meg bemutatni.

Hozzászólás ideje:

És januárban? Akkor megéri majd? :|

Vagy megint kapunk egy vágott verziót, mint a 4-esnél volt? :)

Amúgy ez a legdurvább része eddig, de jó kis kapcsolós mozi, bár itt sajnos nem kellett agyalni és nem volt WTF pillanat sem, de jó movie volt, adok egy esélyt neki szerintem a moziban is.

Amúgy lehet, hogy a 7. rész már 3D-s lesz. De cserélnék az egészséges látókkal arra a kb. 2 órára :P

Hozzászólás ideje:

Istenem... ez iszonyú. (A lányok reakciója a New Moon-ra)

Hát én még az előzetesét sem vagyok hajlandó megnézni!

Am emberek... ma jelent meg a Terminator Salvation DVD-re és BR-re!

Szerkesztve: - Darth Riddick

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.