Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Az Erőre, hát ez nem semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Nagyon komolyan pörgeti a narrátor a szöveget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Huhhhh. Ebből az előzetesből az látszik, hogy ezt a filmet kb. 1000 dollárból forgatták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Én még erről a New Moon -ról semmilyen formában nem hallottam, most meg leveri a világ nagy mozibevételeit. Pedig itt is volt róla szó, be volt linkelve még a trailer is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Huhhhh. Ebből az előzetesből az látszik, hogy ezt a filmet kb. 1000 dollárból forgatták. Hát én először azt hittem, valami fan-cucc, aztán gugliztam, és lőn világosság. Bár inkább a mélységes setétség! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Ez inkább degeneration... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Hát én először azt hittem, valami fan-cucc, aztán gugliztam, és lőn világosság. Bár inkább a mélységes setétség! :DÉn is azt hittem, hogy valami magyar fan film, amit a Józsefvárosban forgattak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Pedig még az első részt mennyire kajálta mindenki. Jó kis film volt Emmerich AllDestroytól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Egy okból fogom megnézni, ha eleget ittam már: tudnom kell, hogyan támasztják fel az őrmestert. Összelegózzák? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Oldie: Bocs, azt hittem komoly. Ez valami borzalom(US3).Meggyalázzák az első részt ami egy kiváló akciófilm volt, és még Emmerich sem nézett ennyire hülyének mindenkit. Dzséjt: Láttam a trailert, de ott csak rombadölések voltak.Az hogy ennyire sz*r a sztory és a karaketrek viselkedéében nulla a valóság azt nem gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Dzséjt: Láttam a trailert, de ott csak rombadölések voltak.Az hogy ennyire sz*r a sztory és a karaketrek viselkedéében nulla a valóság azt nem gondoltam. Hát nem tudom, én már a Himaláján átcsapó hullámoknál megneszeltem valamit, na de az anyahajós pillanatnál végképp gyanút fogtam. Emerichre meg sok minden jellemző, de az értelmes sztori és a remek karakterek csak elvétve (bár utóbbiból személy szerint úgy érzem, elvétve sem, a remek sztori meg hellyel-közzel). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Bakker most nézem, mekkora a nézettsége és a bevétele a New Moonak, és egyszerűen hihetetlen. Az összes oldalon olyan gyenge pontszámilag, és tessék: mire képes a rajongók ereje... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Hát nem tudom, én már a Himaláján átcsapó hullámoknál megneszeltem valamit, Ezt a trailert láttam először belőle, és itt vágta el magát nálam a film. Bakker most nézem, mekkora a nézettsége és a bevétele a New Moonak, és egyszerűen hihetetlen. Az összes oldalon olyan gyenge pontszámilag, és tessék: mire képes a rajongók ereje... A mozik nagyrészt a tinédzserekből élnek (nem feltétlen az okosabb fajtából, bocsi azoktól, akiket ezzel megsértek ), azok meg eszik az ilyesmit, náluk nagy divat mostanság a téma Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Egy okból fogom megnézni, ha eleget ittam már: tudnom kell, hogyan támasztják fel az őrmestert. Összelegózzák? Szerintem slágertéma lesz. Klónozzák Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Ezek a hatalmas fák nagyon bejönnek http://james-camerons-avatar.wikia.com/wik...le:Pandora8.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Kashyyyk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Thamsmorpers , Terminators és sok más gyöngyszem után a The Asylum most Cameron Avatarját dolgozta fel kicsit másképp.. Várom a "woah erre jobban kíváncsi vagyok mint az Avatarra reakciókat" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Ez igen! Rendelem is a jegyet az IMAX moziba. Ha nem adják ott, akkor nagyon dühös leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. A változatosság képpen ezt se nézem Viszont csak annyi: A szőszi kicsit jobban bejön, mint egy 2 méteres kék nőstény navi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Van az három méteres is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Akkor meg főleg Gondold el, hogyan nézne az már ki ha csókolózni támadna kedvem vele. Vagy létra kéne vagy neki kéne lehajolni. Na neee.... Nem szeretem a magas csajokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Le kell dönteni a lábáról Rögtön könnyebb dolgod lenne. Dddde másrészről piszok hátrányba lennél a na'vi férfiakhoz képest és az nem egészen a tastmagasság miatt lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Most épp a Fűrész 6-ot nézem, így vannak alternatív megoldások is a testmagasság csökkentésére vonatkozóan Amúgy baromi jó a film, nem is értem miért nem mutatták be itthon? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Dddde másrészről piszok hátrányba lennél a na'vi férfiakhoz képest és az nem egészen a tastmagasság miatt lenne Szerintem az Avatar Program kompenzálja az efféle hátrányokat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Szerintem az Avatar Program kompenzálja az efféle hátrányokat... Az biztos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Most épp a Fűrész 6-ot nézem, így vannak alternatív megoldások is a testmagasság csökkentésére vonatkozóan Amúgy baromi jó a film, nem is értem miért nem mutatták be itthon? Azért, mert X-es korhatárbesorolást kapott a film és azt extrém nagy adóval sújtják, így nem érte meg bemutatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. És januárban? Akkor megéri majd? Vagy megint kapunk egy vágott verziót, mint a 4-esnél volt? Amúgy ez a legdurvább része eddig, de jó kis kapcsolós mozi, bár itt sajnos nem kellett agyalni és nem volt WTF pillanat sem, de jó movie volt, adok egy esélyt neki szerintem a moziban is. Amúgy lehet, hogy a 7. rész már 3D-s lesz. De cserélnék az egészséges látókkal arra a kb. 2 órára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Végre valahára meg tudtam szerezni az X-men 3-at DVD-n. Ráadásul duplalemezesben 1990 Ft-ért. Kár, hogy a Wolverine film nincs duplalemezesben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Szerintem ebből csak DVD-s megjelenés lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. (szerkesztve) Istenem... ez iszonyú. (A lányok reakciója a New Moon-ra) Hát én még az előzetesét sem vagyok hajlandó megnézni! Am emberek... ma jelent meg a Terminator Salvation DVD-re és BR-re! Szerkesztve: 2009. November 24. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.