kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Istenem... ez iszonyú. (A lányok reakciója a New Moon-ra)Hát én még az előzetesét sem vagyok hajlandó megnézni! Félsz hogy Te is így reagálnál mi? Viccelek...én azért majd vmikor ha kijött dvdn megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. (szerkesztve) Mire kijön lemezen, nekem már valószínűleg BR-em lesz, így ezt biztosan BR lemezen veszem meg. "Több millió légy nem tévedhet" alapon megnézem majd egyszer a filmet, max. Kristen és Ashley miatt Szerk: 1 kép a Twilight Saga végéről Spoiler: Szerkesztve: 2009. November 24. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Phobos: ez nagyon naaaagy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Jót mulattam ezen a képen én is így kora reggel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. A tini-reakciók mekkorák már! Főleg a kínai tátott szájú csaj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Most épp a Fűrész 6-ot nézem, így vannak alternatív megoldások is a testmagasság csökkentésére vonatkozóan Amúgy baromi jó a film, nem is értem miért nem mutatták be itthon? Pár hete én is meglestem és nekem is bejött. Meg is hozta a kedvem a negyedikhez meg az ötödikhez. Az ötödiket pár nappal később meg is néztem a negyedik meg egy kicsit várat magára mert az nincs meg DVD-n. Ha összejön akkor ma estefele meglesz. A hatodikban találtam meg az egész Fűrisz sztoriból a kedvenc jelenetemet. Spoiler: Az a pillanat amikor a hangelemző szerkentyű lejátsza a Hoffmanus normál hangján a szöveget amit elemzett. Ez valamiért nagyobbat ütött nálam mint az első rész vége pedig emez simán várható volt. Érdekes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Szerk: 1 kép a Twilight Saga végéről Ez hatalmas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Harmadikán tuti le fog fagyni a rendszerük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Harmadikán tuti le fog fagyni a rendszerük Kész, végem van. Ezt a filmet már nagyon látni akarom. Napok óta vadászom a hírmorzsákat, jeleneteket lesek, és minden spoilermorzsa után nyavalygok, hogy de messzevan a bemutató. Pedig ennyire nem szoktam filmet várni. Utoljára a Jurassic parkot, meg az EP-1 et vártam így Lőjetek le! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Ez az Avataros hír eszembe juttatta egy korábbi kreálmányomat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Ez az Avataros hír eszembe juttatta egy korábbi kreálmányomat. Nem rossz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Skaccok, akkor nem kéne gyorsan eldönteni, hogy mikor lesz közös mozi? Csak hogy tudjunk időben jegyet foglalni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Skaccok, akkor nem kéne gyorsan eldönteni, hogy mikor lesz közös mozi? Csak hogy tudjunk időben jegyet foglalni. Nekem mind1. Én arra anapra szabit veszek ki, felmondok, gyereket nagyira, nagypapira vagy apára hagyom, és megyek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Kora délutáni előadás, vasárnap, december 20. Nekem csak az a jó. De egy másik csapattal jönnék, ha ott lesztek akkor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Nekem jó a 19.-e is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Ezeket asszem még nem láttam belinkelve ide..... Kevéssé (=nem) spoileres: Spoileres: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Én ha meg is nézem, csak 20 -án fogom mert szombaton munka van. Mennyi lesz a jegy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. (szerkesztve) Én ha meg is nézem, csak 20 -án fogom mert szombaton munka van. Mennyi lesz a jegy? 1800, kedvezményes 1440. Szerkesztve: 2009. November 25. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. 1800.az alsó hangon is 4200 Ft költség, decemberben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Nagyon tetszik, és én is megnézem majd valamikor moziban szerintem, de nekem néhol még mindig nagyon erős CGI érzésem van. Pár napja láttam az üldözéses videót, és aztán utánaolvastam, hogy ez már biztos a befejezett változat-e. De ne ítéljetek el, ettől függetlenül még mindig tetszik csak fura számomra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. (szerkesztve) A Csillagok háborúján és a Gyűrűk urán dolgozó, ILM és a WETA legjobb szakemberei megcsinálták a maxot CGI-ben, szerintem itt tart most a technika, és ezt kell elfogadni. Az egész bolygót megcsinálni full CGI-ben, a benne lévő élővilággal nem kis teljesítmény. A CGI mellett a sztori mélysége, a karakterek kidolgozottsága és a feszültségteremtés adja majd azt a hatalmas pluszt minden bizonnyal, amit mondjuk IMAX 3D teremeben hatalmas élményként könyvelhetünk el. Ebben bízom, aztán majd kiderül. HA egy filmet nagyon vár az ember, ezek a természetes reakciók legtöbb esetben. Ezek az elvárások Szerkesztve: 2009. November 25. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Mint mondtam, a filmet nem fogom megnézni, de ha lesz valami össznép összeröffenés, akkor arra megyek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Mint mondtam, a filmet nem fogom megnézni, de ha lesz valami össznép összeröffenés, akkor arra megyekEnnyire nem jön be az Avatar világa? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Ennyire nem jön be az Avatar világa? Van ilyen. Engem pl a Fűrész filmekre nem tudnának hatökörrel elvontatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. És Ody nálad mi ez a hirtelen változás, múltkor még tévében se akartad megnézni Persze, az jó, ha az ember ad egy esélyt a filmnek. Bár még vagy 20-szor úgyis meggondolod magad a premierig nem? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. (szerkesztve) Bár még vagy 20-szor úgyis meggondolod magad a premierig nem? Nem a film miatt mennék. :D Szerkesztve: 2009. November 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Ez a film 3D-ben az igazi, 2D-ben nem hiszem, hogy ugyanolyan élmény lenne... Már ha lesz 2D-s bemutató itthon is belőle. Amúgy a mai Blikkben volt egy kis írás róla, gondoltam bescannelem hátha örültök neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Ja oké Ody, gondolhattam volna Phobos ez a Blikk cikk nagyon kész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. De mi a fenének kell ekkora betűkkel kiírni, hogy mennyibe került a film? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.