Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Akkor ne is számítsatok rám Helyette a lányokkal elmegyünk kecskéket bambulni Kár, hogy nem egy időpontban lesznek. Nem hiszem, hogy hívtak volna minket is. A kecskés film nekem továbbra is OK. Ti tudtok valamit arról az új magyar fimről amiben Kern András és Dobó Kata a főszereplő? Amikor láttam belőle pár képsort nem akartam elhinni milyen darkos... Már a plakátjai is nagyon jók, a metróállomáson láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. a mai Fél kettőben közzétett Avatar riport+Kiss Balázs/Ward interjú Retkesék szerint J.C. találta ki az alien filmeket. Gratula nekik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Gyerekek, most jövök az AVATAR-ról, 3D-ben láttam, és elvarázsolt...! Annyira mesés volt, annyira ott éreztem magamat Pandorán, és a 3D is megfogott. A történet nem volt nagy durranás, de élveztem, ez a mai film talán először bizonyítja számomra, hogy komolyabb csavarok nélkül is lehet egy történet varázslatos, ha ilyen hangulatot áraszt számomra. A zenék, a világ, az erdő, ahogy lélegzik... Nem tudok hirtelen negatívumot mondani, és ez nagy szó! 10/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Örülök Donát, hogy bejött neked.A mozi forradalmitását láttad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Nem hiszem, hogy hívtak volna minket is. A kecskés film nekem továbbra is OK. Fórumot írtak, mi is bele tartozunk Nekem is Donát, örülök, hogy tetszett az Avatar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Nah, Donát is látta. (örülök h tetszett!) Ki nem látta itt még? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Azt hittem, hogy már itt mindenki látta minimum egyszer De még meg lehet lepni Újból kiderült, hogy túl lehet élni a filmet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Hát engem az avatárod lecserélése lepett meg. Itt néztem, h új tag ír, aztán látom: Oldfighter! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Ne is mond. Mit össze keresgéltem egy ilyen Jokeres avatáááár után Ez van ha valaki teljesen belemerül az Arkham Asylum életébe Tegnap amúgy végeztem az össze Batman filmmel amit hol Burton, hol pedig Schumacher rendezett. Az első film, a Batman kitűnő! Nicholson magasan visszi a pálmát. A Batman visszatérben DeVito kicsi, de hatalmas Michelle Pfeiffer pedig istennő A másik két film borzadály Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. http://filmbuzi.hu/archives/2010/01/15/a-team-kepecskek/ Egyre várósabb nálam az A-Team Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. És még azt sem tudják milyen érzés mikor a gyengék védelmében csak töltessz és lősz. Tölteni? Frászt! Eleve, a fegyver minimum százezer golyót tartalmazzon (pisztoly, gépágyú, egyre megy), és ha ne adj isten, végül tényleg kiürülne, nem kell tölteni. El kell dobni, és elő kell venni a másikat. Egy valamit is magára adó férfiállat nem egy fegyverrel megy a jóért küzdeni, hanem sokkal. Kettő shoti dob a hátára (ebből egynek SPAS 12-nek kell lennie), hónaljai alá vág egy-egy Desert Eagle-t, mellényre gránátok tucatjait akasztja, övbe Piszkos Harry 44-es Magnumját tűzí, combra Berettákat aggat, övre kerül a machete, egyik bakancsba a rugós, másikba a pillangó kés, végül egyik vállon át kell vetni egy M203-as gránátvetővel feltupírzott M16A2-est, a másikon opcionálisan mesterlövészpuskát vagy MP5-öst aggat. Természetesen e mellé jön még az aknákkal, és további kézifegyverekkel teletömött málhás táska. S természetesen a jóember elsődleges célszerszáma, amit kezdetben használ, az az M60-as géppuska (a közhiedelemmel ellentétben a Vulcan gépágyú csak, mint oldalfegyver használatos, az igazi tesztoszteron-férfiállat arról ismerszik meg, hogy ilyesmit csak ezerszeres túlerővel szemben vesz igénybe, de akkor is csak végszükség esetén). S, hogy mindezt képesek legyünk vizionalizálni, íme egy igazi, belevaló, tesztoszterontól dagadó férfiállat, mint követendő példa (csak erős idegzetűeknek, egy igazi férfiállat látványa sokkot okozhat a gyengébb nemnél, és kisebbségi komplexust azoknál, akik nem érzik magukat férfiállathoz méltónak ): Spoiler: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Jól van, jól van, láttom Dzséjt is elborult rendesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Jól van, jól van, láttom Dzséjt is elborult rendesen Jó lesz ez a vetítés, érzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Ez a trailer inkább azoknak akik játszottak a Tekken játékkal. Amúgy simán mehetne inkább a Vicces és kedves kategóriába. Nekem azért MUST SEE! http://filmbuzi.hu/archives/2010/01/15/tekken-elozetes/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. egy hálószobás gyilkos Joker példaképe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Ez a trailer inkább azoknak akik játszottak a Tekken játékkal. Amúgy simán mehetne inkább a Vicces és kedves kategóriába. Remek Mon djuk én inkább Mortal Kombatos meg DOA-s voltam régen, de ismerem a Tekkent is, meg a Street Figthert is. Most már akkor mindből készült film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Azt hittem, hogy már itt mindenki látta minimum egyszer De még meg lehet lepni Újból kiderült, hogy túl lehet élni a filmet Nem, nekem még csak most sikerült, hála egy "kedves" nőnemű emberi egyednek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Nem, nekem még csak most sikerült, hála egy "kedves" nőnemű emberi egyednek. Nézd meg alább a TDK képet amit beszúrtam. Kíváncsi vagyok a véleményedre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Az úgy néz ki Ledger lesz, de nem jokerként, hanem cameo-ban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. egy igazi férfiállat látványa sokkot okozhat a gyengébb nemnél, Spoiler: Izé, nem véletlenül heveny röhögőgörcsöt akartál írni? Nekem ilyenkor az jut eszembe ugyanis, hogy a tesztoszterontól duzzadó hím meglát egy bogarat, ne adj isten egy kígyót, és visítva menekül, elhajítva teljes arzenálját! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Egy nagyon jó kis cikk a Predatorsról. A Népszabi ott járt a forgatáson http://nol.hu/kult/20100109-magyar_vircsaft_texasban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Avatar Thanator Legoból Dzséjt biztos örülne neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Egy nagyon jó kis cikk a Predatorsról. A Népszabi ott járt a forgatásonhttp://nol.hu/kult/20100109-magyar_vircsaft_texasban A filmuniverzumon is olvastam, kicsit kezd visszajönni a bízodalmam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Egy nagyon jó kis cikk a Predatorsról. A Népszabi ott járt a forgatásonhttp://nol.hu/kult/20100109-magyar_vircsaft_texasban Jól írtad, állítólag a stúdiónak nagyon bejött amit láttak és ezért akarják a Pókemberre felkérni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Ha lesz közös mozizás, akkor én a Predatorsra voksolok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Ha lesz közös mozizás, akkor én a Predatorsra voksolok Arra is. Ez a cikk egyébként eléggé spoileres. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Arra is. Ez a cikk egyébként eléggé spoileres. Olyan nagy meglepetés nincs benne, amire egy ilyen filmnél ne lehessen számítani Amúgy van még egy halovány remény más filmmel összefüggésben, méghozzá az, hogy állítóalg a Vasember 2-öt Amerikaországban IMAX moziban is le szeretnék vetíteni És ha már ott igen, akkor talán itt is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Én nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a Predatorsban a poklok pokla. A fényképezés is nagyon fontos, bízom Pados Gyulában hogy jól belőtte a jeleneteket. Nagyon várom már (a trailert is) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Olyan nagy meglepetés nincs benne, amire egy ilyen filmnél ne lehessen számítani Amúgy van még egy halovány remény más filmmel összefüggésben, méghozzá az, hogy állítóalg a Vasember 2-öt Amerikaországban IMAX moziban is le szeretnék vetíteni És ha már ott igen, akkor talán itt is Én még az első részét se láttam, szerintem az lesz a következő amit megnézek. Érdemes? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Én nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a Predatorsban a poklok pokla. A fényképezés is nagyon fontos, bízom Pados Gyulában hogy jól belőtte a jeleneteket. Nagyon várom már (a trailert is)Furcsa de én is rettentően várom! Remélem azért nem viszik túlzásba lelkizést hisz ez mégis csak egy Predator film. Brodyra nagyon kíváncsi vagyok ebben a szerepben mit tud nyújtani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.