JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. (szerkesztve) Olyan nagy meglepetés nincs benne, amire egy ilyen filmnél ne lehessen számítani Amúgy van még egy halovány remény más filmmel összefüggésben, méghozzá az, hogy állítóalg a Vasember 2-öt Amerikaországban IMAX moziban is le szeretnék vetíteni És ha már ott igen, akkor talán itt is Erről már volt szó korábban, a hazai IMAX üzemeltető csak 3D-s IMAX mozikat akar behozni, a Vasember 2 sima 2D-s lesz, csak kint IMAX vásznakon is játsszák. Mindössze nagy vászon, semmi 3D-s szemüveg ilyenkor. Alice csodaországban lesz a következő itthoni egész estés IMAX mozi Szerkesztve: 2010. Január 15. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Én még az első részét se láttam, szerintem az lesz a következő amit megnézek. Érdemes? Igen, mert egy jó kis szórakoztató film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Igen, mert egy jó kis szórakoztató film Köszi akkor majd leszedem. Remélem szórakoztatóbb lesz mint a Watchmen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Annál sokkal szórakoztatóbb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. (szerkesztve) Én még az első részét se láttam, szerintem az lesz a következő amit megnézek. Érdemes? Mindenképpen nézd meg, ötletes, vicces, és aranyos benne a szerelmi szál. Ja és persze tele van jó kis akciókkal. Szerkesztve: 2010. Január 15. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Én is ajánlom nagyon a Vasember megnézését.Pozitiívan csalódtam benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Vasember egyik legjobb, legaranyosabb filmélményem. Én is ajánlom a megnézését! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Ody, ha még ennyi nem elég, akkor tud, én is ajánlom a Vasembert Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Csatlakozom az előttem szólókhoz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Avatar-szindróma http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/ongyi...ndroma-2008588/ http://hetivalasz.hu/kronika/ongyilkos-let...z-avatart-26551 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. (szerkesztve) Ez már volt Phobos, és nem is olyan rég. Legyél figyelmesebb. Szerkesztve: 2010. Január 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. TDK Spoiler: Nem hiszem, hogy Joker lenne. Hozzátartozik az image-hez, hogy sosem veszi le a sminkjét, plussz a szája sincs kiszaggatva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Ody! A Vasember az utóbbi idők egyik legjobbja a képregényesek közül. Nálam a denevér után jön közvetlenül. Adjál rá kakaót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Ody! A Vasember az utóbbi idők egyik legjobbja a képregényesek közül. Nálam a denevér után jön közvetlenül. Adjál rá kakaót. Csorog már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Nem tudom mi van velem, de az Avatar BR-t akarom, MOST!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Nem tudom mi van velem, de az Avatar BR-t akarom, MOST!!!! Ody, AZONNAL dőlj le, viggyél magaddal hideg borogatást, de legfőképp ne napi 24 órában stiröld a FUll HD-s plazmádat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Ody, AZONNAL dőlj le, viggyél magaddal hideg borogatást, de legfőképp ne napi 24 órában stiröld a FUll HD-s plazmádat Nem nézem mert sok lenne a villanyszámla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Nem nézem mert sok lenne a villanyszámla. Figyi, egy FULL HD "rajongó" ilyenekkel nem fog-lal-ko-zik! Élvezi a látványt, oszt jónapot. Valld be, hogy csak felvágni akartál vele. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Nem tudom mi van velem, de az Avatar BR-t akarom, MOST!!!! Na végre.Megtértél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Figyi, egy FULL HD "rajongó" ilyenekkel nem fog-lal-ko-zik! Élvezi a látványt, oszt jónapot. Valld be, hogy csak felvágni akartál vele. :) Egyelőre csak a TCW -t tudom élvezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Kerestem kommentálási lehetőséget, de sajnos nem találtam. Mondtam volna valamit ennek....ennek a puhatestűnek. http://www.fn.hu/kultura/20100115/avatar_csak_egy_atveres/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Kerestem kommentálási lehetőséget, de sajnos nem találtam. Mondtam volna valamit ennek....ennek a puhatestűnek. http://www.fn.hu/kultura/20100115/avatar_csak_egy_atveres/ „...ócska papírkeretes szűrővel...” „...piros-zöld celofán...” EPIC! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Izé, nem véletlenül heveny röhögőgörcsöt akartál írni?Nekem ilyenkor az jut eszembe ugyanis, hogy a tesztoszterontól duzzadó hím meglát egy bogarat, ne adj isten egy kígyót, és visítva menekül, elhajítva teljes arzenálját! Eh... kegyed nem tetszette látni a Hot Fuzz (Vaskabátok) című műalkotást? Mr. Scottot nem sűrűn lehet azért így felfegyverkezve látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. ?...ócska papírkeretes szűrővel...? ?...piros-zöld celofán...? EPIC!Ja. Ennyit arról, hogy akár egy képkockát is látott a filmből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Kerestem kommentálási lehetőséget, de sajnos nem találtam. Mondtam volna valamit ennek....ennek a puhatestűnek. http://www.fn.hu/kultura/20100115/avatar_csak_egy_atveres/ Jajj hagyd már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Ja. Ennyit arról, hogy akár egy képkockát is látott a filmből. De legalább odaírta a nevét, ez nem csekélység manapság. És ha rákattintasz, ott az e-mail címe... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. (szerkesztve) Kerestem kommentálási lehetőséget, de sajnos nem találtam. Mondtam volna valamit ennek....ennek a puhatestűnek. http://www.fn.hu/kultura/20100115/avatar_csak_egy_atveres/ Újabb b*romállat az idióták növekvő halmazából. Szerkesztve: 2010. Január 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Na még egy világokos, aki idesz*rta nekünk a spanyol viaszt... éljen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. (szerkesztve) Nem tudom mi van velem, de az Avatar BR-t akarom, MOST!!!! Játsszák még a mozik gyönyörű látvánnyal Na végre.Megtértél. Szerintem nem a film sztorijára Eh... kegyed nem tetszette látni a Hot Fuzz (Vaskabátok) című műalkotást? Mr. Scottot nem sűrűn lehet azért így felfegyverkezve látni. Egész jó kis film volt, de szerintem a filmtől függetlenül írta, amit írt Egyébként tök jogosan Off Riddick, végül sikerült a mikro vizsga? Szerkesztve: 2010. Január 16. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.