Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Hölgyekkel nem lesz gond 3-an vagyunk a társaságból csak fiúk :laugh: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Szombaton megyek kisebb (8 fő) társasággal Toy Story-t nézni moziba Szerintetek ciki lesz, hogy 19-24 évesek is beülnek? :laugh: Tök jó, nekem majd pár év múlva lesz "alibim" gyerekfilmekhez! Egyébként nem, sztem nyugodtan mehettek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Hölgyekkel nem lesz gond 3-an vagyunk a társaságból csak fiúk Akkor meg "no problemo", jó szórakozást! Ja és még valami: ,, A végtelenbe, és tovább!" :laugh: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. A lenygeleknél augusztus 27 -én mutatják be az Expendables -t. Talán nálunk is akkor tájt jöhet. Jó lenne. :laugh: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Végre sikerült megnéznem a Keresztapa 1-2-öt.Brandoo nagyon király benne. :laugh: A második résznél viszont nem tudom ki volt az a pihent agyu, aki nem szinkronizálta le a fiatal Vito Corleone éveiben játszodó jeleneteket.Angol felirat volt, így értettem is, de akkor is gáz volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Szombaton megyek kisebb (8 fő) társasággal Toy Story-t nézni moziba :laugh: Szerintetek ciki lesz, hogy 19-24 évesek is beülnek? Nem Anyám 51 évesen az Ice Age 3-ra ült be egyedül De már hallottam olyat is ismerőstől, hogy nyugdíjas papa ült be tinédzser romkomra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. A lenygeleknél augusztus 27 -én mutatják be az Expendables -t. Talán nálunk is akkor tájt jöhet. Jó lenne. Nyár végi szupermozi!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Szombaton megyek kisebb (8 fő) társasággal Toy Story-t nézni moziba Szerintetek ciki lesz, hogy 19-24 évesek is beülnek? Én is nagy rajzfilm (és animációs film) rajongó vagyok, és sose zavart, hogy a közönség többi része hány éves. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Ez már döbbenetes.Már kezdek aggódni, hogy nem látom mégegyszer moziban az Avatart. Tegnap este még csak február 3.-áig lehetett jegyet rendelni, ma nézem már 10.-éig.Kb 1 nap telt el.A február 6-7.-ei hétvégére mind elkelt(ez 8 előadás), a hétköznapokon van olyan nap amikor 3-ra teljesen elkelt(a legrosszabb helyre is) a többire van 1-2, persze a rossz helyre.Az Imax azért csúnyán játszik mert kiírhatná, hogy mikortól lehet az új időpontokra jegyet rendelni persze órára. A többiektől kérdem, akik látták másodszor januárban, hogyan sikerült jegyet vennetek?Mert én már reménytelennek látom. Ez lesz minden idők legsikeresebb filmje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Morning Showban az avatárról van szó, és a magyar gyerek van bent, aki dolgozott rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Frenkie, bizony, ilyenkor műsorhétváltáskor nem árt percenként nézni az IMAX oldalát. Mit gondolsz, mi hogyan jutottunk hozzá a jegyekhez? Szerintem amúgy a RealD 3D teremmel is jól jártok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. A többiektől kérdem, akik látták másodszor januárban, hogyan sikerült jegyet vennetek?Mert én már reménytelennek látom. Nekem úgy sikerült még decemberben a január 8-i előadásra, hogy előre tudtam kb. másfél vagy két héttel, hogy jövök fel Pestre, akkor már fenn volt pont az a hét is, és péntek fél 1-re jelöltem be a foglalást, akkor még pont volt a középső sorba hely. Szerintem nem sokkal előtte kerülhetett fel a műsor, mert előtte két nappal, mikor utoljára néztem, még nem volt fenn. Szerintem meg tudod nézni még, nem hiszem, hogy hamar leveszik műsorról, de szerintem nézd minden nap az oldalt. Még én is szeretnék rá egyszer elmenni. Up in the air. Számomra nem ez volt a múlt év filmje, de attól még egy remek mozi volt Egy állandóan úton lévő fickóról szól, akinek az a dolga, hogy a megbízói helyett kirúgja annak alkalmazottait, ezért állandóan úton van és repül. A film története elég szomorú, főleg aktualitása miatt, de a rendezőnk mégis jó kézzel nyúl hozzá. Ahol meg főhősünk hétköznapi életét látjuk, egyszerű hétköznapiságukat is úgy mutatja be, hogy arra leginkább az elbűvölő szó jut eszembe (van rá biztos jobb kifejezés is) Akciófilm és látvány szerelmeseinek nem ajánlott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. (szerkesztve) Szerkesztve: 2010. Január 21. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Ki érez némi utalást MacGyverre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. EZ itt a jobbik fele A múltkor megnéztem pár ökörségét ennek a változatnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Dzséjt: kicsit hajaz?? Ezeket nézd meg: RDA RLZ!! http://www.sorozatjunkie.hu/2009/02/09/del...deok-macgruber/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Ismerem őket, azért is írtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Ismerem őket, azért is írtam Ja akkor okés. RDA nem kicsit hízott meg. Itt talán még jobban látszik mint az SGUban. Ettől függetlenül én a filmet meg fogom nézni, még ha végig is fogom a fejem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Nmagon beszerezhető a 2012 DVD minőségbe, eredeti nyelven, ( DD 448 kbps, gatyaszárlengető a javából ), magyar felirattal. Ody, szerintem nyugodtan beszerezheted eme változatot, mert valami hihetetlen tesztlemez szaga van/lesz. A hang legalábbis az. Amúgy Blu-ray ripes, egy helyen tapasztaltam csúnya pixelesedést. Amikor minden omlik össze a pulzusom megint felment vagy kétszáz fölé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Tetszetős ez a motor. Ez a Tron a régi folyattása lesz vagy remake? Ez már döbbenetes.Már kezdek aggódni, hogy nem látom mégegyszer moziban az Avatart.Azért azt tegyük hozzá, hogy az országban csak egy IMAX van. És ha egy ilyen filmet adnak ott, akkor ez szinte a nullával egyelő mennyiség... Nmagon beszerezhető a 2012 DVD minőségbe,Esélytelen leszednem így. Megvárom a BR -t. Jöhetne már valami infó a magyar kiadásról is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. A 2012 március elején jön majd hivatalosan. A Tron járgány meg a folytatásban fog szerepelni. Nincs remake és ne is legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. A 2012 március elején jön majd hivatalosan. A Tron járgány meg a folytatásban fog szerepelni. Nincs remake és ne is legyen. Amcsiban akkor jön, de nálunk mikor? A Tron folytatás pedig remek! Jobb mint a remake. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Sherlock Holmes Nagyszerű kikapcsolódás volt! Nem tudom, ki volt a zeneszerző, de nagyon eltalált és hangulatos dallamokat kreált a filmhez, Robert Downey Jr. pedig imádnivalóan szertelenül és a Vasemberben is nyújtott lazaságával játszotta a híres detektívet. Jude Law-val remek párost alkottak, élvezet volt nézni őket. London meg nagyon klassz ebben a hideg sötét XIX. századi hagulatában. Nekem tetszett ez az akciódús feldolgozás, érdemes megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Nem tudom, ki volt a zeneszerző, de nagyon eltalált és hangulatos dallamokat kreált a filmhez,Én ennek pont az ellenkezőjét hallottam, de majd megnézem valamikor, mert engem is érdekel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. (szerkesztve) Ma 21:15 -kor Szerelem a Fehér Házban a TV2 -n. Nézős. Szerkesztve: 2010. Január 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. A Holmes film zenéjét bizony Hans Zimmer szerezte... kicsit szokatlan zene volt ez tőle, de annál jobb... és a filmhez remekül illet. Maga a film nekem nagyon nagyon tetszett. Többször nézős. Nagyon jól szórakoztam rajta! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Nem tudom, ki volt a zeneszerző, de nagyon eltalált és hangulatos dallamokat kreált a filmhez, Meghallgattam külön a filmzene albumot, és sajnos nekem pont, hogy nem jött be De a filmet egyik nap megnézem, bár csak itthon Ma 21:15 -kor Szerelem a Fehér Házban a TV2 -n. Nézős. Ezt biztos kihagyom, nézem helyette a fiúkat tovább Sokkal jobb műsor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. A Holmes film zenéjét bizony Hans Zimmer szerezte... kicsit szokatlan zene volt ez tőle, de annál jobb... és a filmhez remekül illet.Maga a film nekem nagyon nagyon tetszett. Többször nézős. Nagyon jól szórakoztam rajta! Ha Zimmer, akkor tényleg szokatlan, és hát nem egy viktoriánus dallamvilág, az biztos. Az elején furcsa, de aztán valahogy belekúszik az ember fülébe közben, és szerves egésszé válik a filmmel. Meghallgattam külön a filmzene albumot, és sajnos nekem pont, hogy nem jött be Csak mint zene, nem csoda, hogy nem jött be, mert elég dübörgős legtöbbször. Bár azok az ír dallamok, amelyek az egyik bunyós rész alatt mennek, önmagukban is simán megállják a helyüket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Hamarosan nekiülök egy Űrszekerek maratonnak Beszereztem az első tíz részt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.