Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Igen én is láttam.De én még a 90-es ébekben olvastam is könyvben.Nagyon tetszett.

Örülök, hogy tetszett a Taken a legjobb akciófilmnek tartom és a tökéletes bosszúnak is.Nagyon bele tudtam élni magam.Én is kiírtottam volna mindenkit akinek köze van a lányom elrablásához.Mintha én lettem volna Bryan.A kinzás a pincében volt a legjobb:

-Elhiszem, hogy nem hazudsz, de ez nem ment meg-mondja Bryan és rákapcsolta a féregre(mert ugye embernek nem nevezhető) az áramot.Imádtam.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:
Nekem a Takent nézve akarva - akaratlanul a 24 jutott eszembe és Jack Bauer :peace:

Jack Bauer sajnos jó embereket is halálba segített a cél érdekében, Bryan viszont csak a patkányokat írtotta.Ide is kéne pár ilyen ember.

Hozzászólás ideje:

Egyáltalán nem vagyok oda a bosszúállós akciófilmekért, amit most a Taken esetében sajnálok. Biztos jó film lehet, eddig még csak jókat írtatok róla. Egyszer talán majd megnézem, ha összeszedem magam lelkileg a témához. :peace:

Hozzászólás ideje:
Igen Frenkie... így pontos, de attól a hasonlóság még áll. :) És igen... ide is kellene egy Bryan vagy egy Bauer (vagy mind a kettő) :peace:

Komolyan mondom az ilyen embereket simán engedélyezném törvényileg.Mint rendrakó.

Hozzászólás ideje:

Hát igen, a lelki összeszedettség azért nem árt a Takenhez vagy a Men on Fire-hez. Kemény filmek (és nem csak látványilag azok)

Ody... kicsik az igényeid! :peace:

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:
Egyáltalán nem vagyok oda a bosszúállós akciófilmekért, amit most a Taken esetében sajnálok. Biztos jó film lehet, eddig még csak jókat írtatok róla. Egyszer talán majd megnézem, ha összeszedem magam lelkileg a témához. :peace:

Igen jó film de ugyanakkor nagyon megrázó is.Nagyon durva dolgokat művelnek a bünözők benne a lányokkal.

Hozzászólás ideje:
Igen jó film de ugyanakkor nagyon megrázó is.Nagyon durva dolgokat művelnek a bünözők benne a lányokkal.
Ezt sejtettem, ezért is várok vele még. Engem az ilyesmi nagyon felkavar, főleg mert könnyen megtörténhet a valóságban is.
Hozzászólás ideje:
Épp az benne a jó, hogy felkavaró, de egyben feszültség oldó is. :peace:
Nálam viszont épp hogy feszültségkeltő. Nálam a feszültséget a kellemes filmek oldják. Egy jó vígjáték vagy kalandfilm. :)
Hozzászólás ideje:
Taken (Elrabolva)

Örülök hogy tetszett én már legalább 3x láttam és még mindig ütős.

A 2008as év egyik legjobb filmje volt számomra.

Hozzászólás ideje:
Ezt sejtettem, ezért is várok vele még. Engem az ilyesmi nagyon felkavar, főleg mert könnyen megtörténhet a valóságban is.

Engem is nagyon felkavarnak az emberi aljasságok bemutatása(néha rendsen remegek).Csakhogy ebben a filmben meg is fizetnek érte és ez a feszültséget oldja egyből.Valószínü különben hogy direkt raknak bele durva dolgokat, hogy a néző már gyűlölje az elkövetőket, hogy mire a főhős elkezdi írtani őket már ne sajnálja a rosszakat.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:
thx 1138

Ma már nekem ez a film túl lassú.

Én is ezt éreztem rajta, lassú.

Felkavaró, de szerintem fogyasztható még így is, láttam anno, tetszett a film, mert filmnek jó volt. Egyszer majd próbáld megnézni, hátha :peace:

Hozzászólás ideje:

No, megnéztem az Avatart.

7/10

Túl sokat vártam tőle, ez volt asszem a baja. Főleg, hogy olvastam itt a Fórumon a lelkendezéseket hogy pl milyen szomorúra sikerült az Otthonfa elpusztítása, hát, nálam még ez sem működött. Viszont pl amikor Grace tanárnő újra találkozik a tanítványaival, az nagyon aranyos ott a "háttérben" (valójában előtér, még inkább jobb csücsök). Kár, hogy az egész karaktert elpakolták a fenébe.

Még jobban fogtam a fejem a másik két avataros, Norm és Max miatt. Mind a kettő túlélte, ott voltak amikor a többieket pakolták el a navik a holdról. De miért nem költöztek át ők is a kékebbik testükbe???

No mindegy. Ha valakinek tetszik, egészségére. Én maradok a Star Wars rajongásnál.

Amúgy az elejetáján, amikor Jakesully -t elviszik a tábortűzhöz, csak én reméltem titkon, hogy egy C-3PO stílusú előadást is kapunk?

Hozzászólás ideje:
No, megnéztem az Avatart.

Akkor mégis én leszek az utolsó aki megnézi innen. Csütörtökön megyek fel és nézem meg IMAXben. :peace:

Hozzászólás ideje:
Mi?! Te még nem is láttad? :peace: Hitetlen :P

:D

Csodálod most hogy így Krande lehúzta? :P

Sky Te sem láttad még?:)

Hozzászólás ideje:
Akkor mégis én leszek az utolsó aki megnézi innen. Csütörtökön megyek fel és nézem meg IMAXben. :peace:

Áááá... tudtál rá jegyet szerezni? Jó mozizást :)

Hozzászólás ideje:
Áááá... tudtál rá jegyet szerezni? Jó mozizást :peace:

Igen azt hiszem pont 3 hete rendeltem meg amint feltették az újakat.

Hozzászólás ideje:
Norm avatár teste megsérült, gondolom azt a részt te is láttad. Maxnak meg nem volt avatárja. :peace:

Most hogy mondod.... de akkor meg mit keresett a két humán ott a végén? Azt még csak megértem, hogy az ember különítménnyel nem húzták el a csíkot hosszú tömött sorban, de hosszútávon mit kezdenek? Pl, ha kifogy az oxigénjük? :)A vége alapján nekem nagyon úgy tűnt, hogy Jake az utolsó ember a környéken..... Norm avatarjával mi történt? Ha gyógyítható, akkor még az is lehet, hogy utánaköltözik.....

Egyébként nem lehúzom, csak kevesebb pontot adok neki mint az előttem szólók!

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:

Krande te csak nézted és nem láttad? :peace: Jake világosan mondja a végén, hogy csupán néhány embernek engedték meg a maradást. Köztük a biológusokkal, tudósokkal. :) A katonák mentek csak haza jószerivel.

Hozzászólás ideje:

Nimród Anti interjú

A Takent meg az edzett pasast én is láttam. Utóbbi felkavaró nem is kicsit.

Spoiler:

Gondolok itt arra hogy a fazon legyak mindenkit akit csak tud és a végén kiderül hogy potyára mert a kiscsaj nem is hót meg.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.