Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. (szerkesztve) Igen én is láttam.De én még a 90-es ébekben olvastam is könyvben.Nagyon tetszett. Örülök, hogy tetszett a Taken a legjobb akciófilmnek tartom és a tökéletes bosszúnak is.Nagyon bele tudtam élni magam.Én is kiírtottam volna mindenkit akinek köze van a lányom elrablásához.Mintha én lettem volna Bryan.A kinzás a pincében volt a legjobb: -Elhiszem, hogy nem hazudsz, de ez nem ment meg-mondja Bryan és rákapcsolta a féregre(mert ugye embernek nem nevezhető) az áramot.Imádtam. Szerkesztve: 2010. Február 21. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Nekem a Takent nézve akarva - akaratlanul a 24 jutott eszembe és Jack Bauer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Nekem a Takent nézve akarva - akaratlanul a 24 jutott eszembe és Jack Bauer Jack Bauer sajnos jó embereket is halálba segített a cél érdekében, Bryan viszont csak a patkányokat írtotta.Ide is kéne pár ilyen ember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Igen Frenkie... így pontos, de attól a hasonlóság még áll. És igen... ide is kellene egy Bryan vagy egy Bauer (vagy mind a kettő) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Egyáltalán nem vagyok oda a bosszúállós akciófilmekért, amit most a Taken esetében sajnálok. Biztos jó film lehet, eddig még csak jókat írtatok róla. Egyszer talán majd megnézem, ha összeszedem magam lelkileg a témához. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Igen Frenkie... így pontos, de attól a hasonlóság még áll. És igen... ide is kellene egy Bryan vagy egy Bauer (vagy mind a kettő) Komolyan mondom az ilyen embereket simán engedélyezném törvényileg.Mint rendrakó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Igen Frenkie... így pontos, de attól a hasonlóság még áll. És igen... ide is kellene egy Bryan vagy egy Bauer (vagy mind a kettő) Nekem megfelel Bordás őrnagy is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. (szerkesztve) Hát igen, a lelki összeszedettség azért nem árt a Takenhez vagy a Men on Fire-hez. Kemény filmek (és nem csak látványilag azok) Ody... kicsik az igényeid! Szerkesztve: 2010. Február 21. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Egyáltalán nem vagyok oda a bosszúállós akciófilmekért, amit most a Taken esetében sajnálok. Biztos jó film lehet, eddig még csak jókat írtatok róla. Egyszer talán majd megnézem, ha összeszedem magam lelkileg a témához. Igen jó film de ugyanakkor nagyon megrázó is.Nagyon durva dolgokat művelnek a bünözők benne a lányokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Igen jó film de ugyanakkor nagyon megrázó is.Nagyon durva dolgokat művelnek a bünözők benne a lányokkal. Ezt sejtettem, ezért is várok vele még. Engem az ilyesmi nagyon felkavar, főleg mert könnyen megtörténhet a valóságban is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Ezt sejtettem, ezért is várok vele még. Engem az ilyesmi nagyon felkavar, főleg mert könnyen megtörténhet a valóságban is.Épp az benne a jó, hogy felkavaró, de egyben feszültség oldó is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Épp az benne a jó, hogy felkavaró, de egyben feszültség oldó is. Nálam viszont épp hogy feszültségkeltő. Nálam a feszültséget a kellemes filmek oldják. Egy jó vígjáték vagy kalandfilm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Nálam viszont épp hogy feszültségkeltő. Nálam a feszültséget a kellemes filmek oldják. Egy jó vígjáték vagy kalandfilm. Akkor viszont ne nézz ilyeneket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Taken (Elrabolva) Örülök hogy tetszett én már legalább 3x láttam és még mindig ütős. A 2008as év egyik legjobb filmje volt számomra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. (szerkesztve) Ezt sejtettem, ezért is várok vele még. Engem az ilyesmi nagyon felkavar, főleg mert könnyen megtörténhet a valóságban is. Engem is nagyon felkavarnak az emberi aljasságok bemutatása(néha rendsen remegek).Csakhogy ebben a filmben meg is fizetnek érte és ez a feszültséget oldja egyből.Valószínü különben hogy direkt raknak bele durva dolgokat, hogy a néző már gyűlölje az elkövetőket, hogy mire a főhős elkezdi írtani őket már ne sajnálja a rosszakat. Szerkesztve: 2010. Február 21. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. thx 1138 Ma már nekem ez a film túl lassú. Én is ezt éreztem rajta, lassú. Ezt sejtettem, ezért is várok vele még. Engem az ilyesmi nagyon felkavar, főleg mert könnyen megtörténhet a valóságban is. Felkavaró, de szerintem fogyasztható még így is, láttam anno, tetszett a film, mert filmnek jó volt. Egyszer majd próbáld megnézni, hátha Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Frenkie, a badguy-ok örök megbocsátója. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Egy kis Avatar hírek http://www.dvdextra.hu/news.asp?KOD=414541...592541067089158 http://www.hollywoodreporter.com/hr/conten...8ebf19be5851bf2 (Jake meg hova tűnt? ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Senki nem tudja, hova tűnt Jake, de már jó ideje nem ír Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. No, megnéztem az Avatart. 7/10 Túl sokat vártam tőle, ez volt asszem a baja. Főleg, hogy olvastam itt a Fórumon a lelkendezéseket hogy pl milyen szomorúra sikerült az Otthonfa elpusztítása, hát, nálam még ez sem működött. Viszont pl amikor Grace tanárnő újra találkozik a tanítványaival, az nagyon aranyos ott a "háttérben" (valójában előtér, még inkább jobb csücsök). Kár, hogy az egész karaktert elpakolták a fenébe. Még jobban fogtam a fejem a másik két avataros, Norm és Max miatt. Mind a kettő túlélte, ott voltak amikor a többieket pakolták el a navik a holdról. De miért nem költöztek át ők is a kékebbik testükbe??? No mindegy. Ha valakinek tetszik, egészségére. Én maradok a Star Wars rajongásnál. Amúgy az elejetáján, amikor Jakesully -t elviszik a tábortűzhöz, csak én reméltem titkon, hogy egy C-3PO stílusú előadást is kapunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Norm avatár teste megsérült, gondolom azt a részt te is láttad. Maxnak meg nem volt avatárja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. No, megnéztem az Avatart. Akkor mégis én leszek az utolsó aki megnézi innen. Csütörtökön megyek fel és nézem meg IMAXben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Akkor mégis én leszek az utolsó aki megnézi innen. Csütörtökön megyek fel és nézem meg IMAXben. Mi?! Te még nem is láttad? Hitetlen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Akkor mégis én leszek az utolsó aki megnézi innen. Csütörtökön megyek fel és nézem meg IMAXben. Nem te leszel az utolsó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Mi?! Te még nem is láttad? Hitetlen Csodálod most hogy így Krande lehúzta? Sky Te sem láttad még? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Akkor mégis én leszek az utolsó aki megnézi innen. Csütörtökön megyek fel és nézem meg IMAXben. Áááá... tudtál rá jegyet szerezni? Jó mozizást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Áááá... tudtál rá jegyet szerezni? Jó mozizást Igen azt hiszem pont 3 hete rendeltem meg amint feltették az újakat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. (szerkesztve) Norm avatár teste megsérült, gondolom azt a részt te is láttad. Maxnak meg nem volt avatárja. Most hogy mondod.... de akkor meg mit keresett a két humán ott a végén? Azt még csak megértem, hogy az ember különítménnyel nem húzták el a csíkot hosszú tömött sorban, de hosszútávon mit kezdenek? Pl, ha kifogy az oxigénjük? :)A vége alapján nekem nagyon úgy tűnt, hogy Jake az utolsó ember a környéken..... Norm avatarjával mi történt? Ha gyógyítható, akkor még az is lehet, hogy utánaköltözik..... Egyébként nem lehúzom, csak kevesebb pontot adok neki mint az előttem szólók! Szerkesztve: 2010. Február 22. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Krande te csak nézted és nem láttad? Jake világosan mondja a végén, hogy csupán néhány embernek engedték meg a maradást. Köztük a biológusokkal, tudósokkal. A katonák mentek csak haza jószerivel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Nimród Anti interjú A Takent meg az edzett pasast én is láttam. Utóbbi felkavaró nem is kicsit. Spoiler: Gondolok itt arra hogy a fazon legyak mindenkit akit csak tud és a végén kiderül hogy potyára mert a kiscsaj nem is hót meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.