Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Mi az a Tron? Már hallottam erről a filmről, miről szól? Na most ástad el magad előttem végleg Na jó, nem is. A Tron a világ első olyan filmje, amiben először használtak 3D-s CGI-t. Amúgy Disney film és a maga nevében nagyon aranyos. Készült belőle egy marha jó FPS játék is, meg most jön majd a folytatás. Jeff Bridges (Iron Man), Bruce Boxleitner (Babylon 5) David Warner (A majmok bolygója remake) és Cindy Morgan játszik benne. Ez a DVD összefoglaló viszont jól leírja, hogy miről nem szól a film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Én a Tront csak akkor láttam amikor a Disney mozidélutánban adták. Nem is emlékszem belőle sokra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Állítólag jövő héten jönne a Predators első trailere. akkor úgy látom a Tront már megválaszolták. A Predik trailere meg jöhetne. Bár gondolom inkább erősen treaser lesz ha lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. (szerkesztve) Én úgy tudom hogy jövő pénteken egy jelenetválogatást fognak nyomogatni és zártkörű parti lesz mert azok láthatják akik ellátogatnak a South by Southwest film fesztiválra. Szerkesztve: 2010. Március 4. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Érdekesnek tűnik ez a Tron. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Piszok kiíváncsi leszek, hogy mit hoznak ki ebből a Tron Legacyból. A képek marha jók, bár már valami új trailert néznék belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Piszok kiíváncsi leszek, hogy mit hoznak ki ebből a Tron Legacyból. A képek marha jók, bár már valami új trailert néznék belőle.Üljél be az Alice-ra, előtte adnak trailert a Tronból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Üljél be az Alice-ra, előtte adnak trailert a Tronból Mikor nézed Phobos? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Mikor nézed Phobos?Holnap 10:30-kor, 13:10-kor és 15:20-kor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Holnap 10:30-kor, 13:10-kor és 15:20-kor Hány kiló anyagot viszel ezekre az előadásokra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hány kiló anyagot viszel ezekre az előadásokra? Lehet ott az előadások között venni "anyagot" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Lehet ott az előadások között venni "anyagot" Cuccal az igazi nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Üljél be az Alice-ra, előtte adnak trailert a Tronból A Tron úgy csábít, nagyon hív! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Cuccal az igazi nézni. Majd az első előadás után meglátjuk hogy tényleg kell-e hozzá. Ha igen, felkeresek egy elosztót Az biztos, hogy akkor nagyon átjön a múvi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. A Tron úgy csábít, nagyon hív! De rég hallottam ezt a sort Majd meg kéne mostanában nézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Majd az első előadás után meglátjuk hogy tényleg kell-e hozzá. Ha igen, felkeresek egy elosztót Ügyelj rá, hogy földelt legyen. Főleg a cucc után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Majd meg kéne mostanában nézni Én is időt szakítok majd rá a közeljövőben. "Kiújult a csúzom." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. A Tron úgy csábít, nagyon hív! Ügyelj rá, hogy földelt legyen. Főleg a cucc után. Ehhez a filmhez nem kell semmi, amúgy is olyan, mintha delíriumban néznénk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Olvasta valaki az Alice-ről az indexes írást? Eléggé vegyesen ír a filmről. Phobos, kíváncsi vagyok, vajon mit mondasz majd a filmről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Olvasta valaki az Alice-ről az indexes írást? Eléggé vegyesen ír a filmről. Phobos, kíváncsi vagyok, vajon mit mondasz majd a filmről.Olvastam. Majd meglátjuk, bár a trailerből nekem nem az jött le hogy ez egy színes-szagos lesz, hanem inkább a darkos hangulat.Viszont jól emlékszem, hogy Tutyika és Mutyika nem volt az eredeti könyvben? Itt leginkább Pilditől meg a kisgyerekes szülöktől kérdezném, mert nekem ezek a karakterek nem rémlenek. Vagy lehet, hogy ők is ugyanolyan elfordítása Kosztolányinak, mint a fakutya/Cheshire Cat karaktere, azért nem rémlik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Lehet ott az előadások között venni "anyagot" Hát ha mindent ott veszel meg akkor laza 5000 tuti lesz a holnapod ha meg nem tetszik a film lepasszolod vkinek a jegyed Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Mivel nem egyedül, hanem a bandával megyek, így ha szar lesz, meg se nézzük a többi előadást Először nem 3D-ben nézzük, majd 3D-ben elvileg 2x Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Tegnap egy igazi filmes csemegéhez jutottam, méghozzá a '81-es Titánok harcához Lesz majd mit összehasonlítani az újjal .D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Holnap 10:30-kor, 13:10-kor és 15:20-kor Egy nap háromszor megnézni egy filmet? Utoljára ilyet az Elveszett világ: Jurassic Parkkal csináltam. Kihoztuk tékából és négyszer néztem meg egymás után. A Tron úgy csábít, nagyon hív! Ezen szétröhögtem a kevéske megmaradt agyam :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Egy nap háromszor megnézni egy filmet?Mostanában ez megy. Ha valamit együtt nézünk meg a barátokkal, akkor lefoglaljuk 3 előadásra a jegyeket és ha nem jönne be elsőre, akkor nem nézzük meg a másik 2-t, viszont ha jó, akkor már mehetünk is a következőre Régebben is így volt, míg csak 2D-sek voltak a filmek, bár akkor 2x néztük meg. Mióta 3D-sek a filmek, miattam/egyik lány miatt megnézzük 2D-ben is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Egek ura Sok jót hallottam erről a filmről, Ody írása is igen kedvcsináló volt, így tegnap megnéztem én is. Nem igazán tudtam, mire is számítsak hangulatban, drámára vagy vígjátékra, komoly lesz vagy vidám ? és aztán ez így egyben mind volt. Régen láttam már ilyen kedves, jó humorú, laza történetvezetést, miközben nagyon is komoly témát feszeget, az emberi kapcsolatok bonyolult egyszerűségét. A film erényei több fronton is megmutatkoznak. Először is remek színészek játszanak benne, Clooney fantasztikus, de partnernői és a mellékszereplők is nagyon jók. Másodszor, nem mindennapi a környezet, amiben járunk. Válság van, arra is van kereslet, hogy ne a főnöknek kelljen kirúgnia a feleslegessé váló munkaerőt, hanem egy erre szakosodott cég megbízottjának. Már ez is őrült ötletnek hangzik, hát még, amikor Spoiler: a céghez kerülő fiatal, de nagyon ambiciózus kolléganő kitalálja, hogy mindez mehetne videotelefonon keresztül is? No és persze mindenki másmilyennek indul, mint amilyennek a végére megismerjük. Épp ebből is adódik a film egyik csattanója. A tökéletesen jól szervezett életű, egyedüllétre berendezkedett főhősről kiderül, hogy van szíve is, csak eddig még nem volt senki, aki miatt érdemes lett volna strapálnia magát és leküzdenie ellenérzését a kapcsolatokkal szemben, és nagyon keserű pillanat, amikor kiderül, hogy éppen az, aki áttöri szívének páncélzatát, az nem méltó rá. A nő nem akarja becsapni, csupán félreérti, és ami számomra nagyon megdöbbentő, a női empátia teljes hiányában nem veszi észre, hogy ami játéknak indult, az egy ponton már nem az. Csak az megrázóbb ennél, hogy még a végén is azt hiszi, minden mehetne tovább, mintha mi sem történt volna? A férfiről kiderül, hogy sebezhető, a nőről pedig, hogy kőkemény. Ez a film szomorú része, de olyan szépen lekerekíti a forgatókönyv az éleket a végére, hogy nincs utána rossz utóíze az egésznek, de mégsincs benne semmi giccses. A film épp olyan, mint az élet: produkál váratlan fordulatokat, amelyek egy része nem örömteli, de hősünk megrázza magát, és továbblép. Nagyon optimista befejezést kapunk, minden gond és bánat dacára, ami olyan jól esik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Egy nap háromszor megnézni egy filmet? Utoljára ilyet az Elveszett világ: Jurassic Parkkal csináltam. Kihoztuk tékából és négyszer néztem meg egymás után.Én anno a Jurassic Parkot és a Hegylakót néztem meg háromszor egy nap. Jó rég volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Jól megragadtad a lényeget Pildi! Pedig én nem vagyok oda az ilyen szinten a valós élet problémáival foglalkozó filmekért, de ez nagyon megfogott. Igazi mestermunka, és ami a lényeg, valóban átérezhető. A legtöbb ilyen darabból éppen ez hiányzik. Itt viszont semmi giccs, semmi csöpögés nincs. Igazi intellektuális mozi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Én anno a Jurassic Parkot és a Hegylakót néztem meg háromszor egy nap. Jó rég volt. Én még egyetlen filmet sem láttam így. Egyszer ki kellene próbálni, legalább kétszer - de nem tudom, hogy lesz-e még olyan film, amire rászánok egy egész napot. Pedig én nem vagyok oda az ilyen szinten a valós élet problémáival foglalkozó filmekért, de ez nagyon megfogott. Igazi mestermunka, és ami a lényeg, valóban átérezhető. A legtöbb ilyen darabból éppen ez hiányzik. Itt viszont semmi giccs, semmi csöpögés nincs. Igazi intellektuális mozi. Üdítő film, az biztos. Az a jó benne, hogy nem tolja az ember képébe a "nagy igazságokat", hanem csak nagyon finoman érzékelteti, miközben remek párbeszédekkel és jelenetekkel szórakoztat, így nem érzem azt, hogy a szájamba rágták az örömöt vagy a bánatot. Ez a szájbarágás a legtöbb ilyen film hibája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Akkor én is megnézem.Remélem Clooney megkapja a magáét a végén és őt is kirúgják.Így lenne igazságos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.